icon

Aké ženy preferujete? Diskusné fórum pre ženy

31. máj 2024

Téma na piatok, takže začnem ja: páčia sa mi prirodzené ženy typu Szidi Tobias, Judit Bárdos. Nepáčia sa mi veľké a extentrické ženy ako napríklad Máziková.

Strana
z3
minenkak
31. máj 2024

@ahhola Ježiš ja sa strašne takýchto typov ľudí bojím, oni sú ako vybehnutí z pekla

nekonecna_katastrofa
31. máj 2024

Mne sa páči výzorom Gabika Marcinková, mám rada aj Táňu Pauhofovú a krásna je podľa mňa stále pani Emília Vášaryová. Zo zahraničných mám rada princeznú Kate, Cameron Diaz a Nataliu Oreiro. Páčili sa mi aj všetky 3 baby z Friends, keď boli mladé, hlavne Courtney, škoda, že sa tak preplastikovala.

diamont00
1. jún 2024

@ahhola toto je typ zeny, keby mi ju ako chlapovi ponukli aj s majetkom tak sa dogrcam...

ahhola
2. jún 2024

@diamont00 to si ty, tvoj chlap by po takej slintal, chlapi mozu barbiny😅

diamont00
2. jún 2024

@ahhola mozno aj tvoj 😉

nyusika
2. jún 2024

@ahhola jednoduchšie typy mužov možno tieto lacné a vulgárne ženy priťahujú

fido69
2. jún 2024

Čo poviete na Margaret Qualley ako jedno z Mansonových dievčat z filmu Quentina Tarantina - Once Upon a Time…in Hollywood?
Dievča krásne svojou mladosťou a grimasami...

https://www.youtube.com/watch?v=ywqtxZdo9pA
ahhola
2. jún 2024

@nyusika ale, ale... Uz nepochlebujeme ukrajincom? Je to uspesna gymnastka, Yulya z Bachmutu. Zaujalo ma, ako ju na kazdom sampionate kamera zerie, ako kedysi Pamelu Anderson, ked uz je tato tema, tak som si dovolila predhodit ju osadenstvu MK, co su vsetky samozrejme priridzene krasne, nestarnuce damy, byvale miss 88...2019🤣

nyusika
3. jún 2024

@ahhola je mi úplne jedno, odkiaľ je a čo robí.
Diskusia je o vzhľade.
Rovnako je mi úplne jedno, kto teba vzrušuje.

autor
3. jún 2024

@ahhola ty čo si sem prišla riešiť do tejto témy? Svoju traumu z vlastného vzhľadu?

stanulienkat
20. jún 2024

@nikoletta1712 Nizlove su neuveritelne skarede, kratke tucne nohy, tucne rite. O peknych postavach ani chyru. A este su aj blbe. A vyspia sa s hocikym.

nikoletta1712
20. jún 2024

@stanulienkat Tučné nohy vypadajú inak…Rite majú vydrepované…Asi vec vkusu…
To či sú blbé - osobne ich nepoznám, takže nemôžem povedať a či sa s každým vyspia, to je ich osobná vec…

anonym_550551
3. aug 2025

Mne sa Mazikova páči, zažila som ju na jednej akcii a je to veľmi príjemná žena. Áno, pre niekoho bláznivá na svoj vek, ale je veľmi milá a pozitívna.

basullinka
3. aug 2025

Mne sa veľmi páči Kate Middleton a Jennifer Aniston. Z našich Gabriela Marcinková. A nemôžem si pomôcť, ale nepáči sa mi Miley Cyrus. Má krásnu, vyšportovanú postavu, ale tú tvár má niekedy veľmi zvláštnu, tvrdú.

nyusika
3. aug 2025
@nikoletta1712

@stanulienkat Tučné nohy vypadajú inak…Rite majú vydrepované…Asi vec vkusu…
To či sú blbé - osobne ich nepoznám, takže nemôžem povedať a či sa s každým vyspia, to je ich osobná vec…

@nikoletta1712 sú škaredé, ako fras. Majú tučné nohy,.
Neskutočne blby výraz v tvári, nevedia sa správať v spoločnosti - osobná skúsenosť.
Nemajú vkus, obliekajú sa ako lacné štetky.
Charakter neriešim, hodnota človeka sa neodvija od fyzického vzhľadu.
Čiže všetka kritika ich fyzického vzhľadu nemá nič spoločné s tým, že môžu byť milé a príjemné

autor
3. aug 2025
@basullinka

Mne sa veľmi páči Kate Middleton a Jennifer Aniston. Z našich Gabriela Marcinková. A nemôžem si pomôcť, ale nepáči sa mi Miley Cyrus. Má krásnu, vyšportovanú postavu, ale tú tvár má niekedy veľmi zvláštnu, tvrdú.

@basullinka miley cyrus je fakt nechutna, neznasala som ju ako Hanu Montanu

pasomnica
3. aug 2025

Miley Cyrus bola kedysi fakt velmi pekná ale čo so sebou porobila teda so ksichtom čo si porobila, nechápem. Som myslela, že pointou plastík je, byť po nich krajší a nie naopak. Vyslovene mám pocit, že niektoré tie celebrity chcú byť naschvál škaredšie 😃

nekonecna_katastrofa
3. aug 2025
@pasomnica

Miley Cyrus bola kedysi fakt velmi pekná ale čo so sebou porobila teda so ksichtom čo si porobila, nechápem. Som myslela, že pointou plastík je, byť po nich krajší a nie naopak. Vyslovene mám pocit, že niektoré tie celebrity chcú byť naschvál škaredšie 😃

Tiež som minule videla s Miley jeden klip a tam vyzerala ako udržiavaná 50tka. Jasné, tvár hladká ako detská prdelka bez vrások a telo perfektné, ale výraz a celkové vyžarovanie - pani v rokoch. Som myslela, že to len v tom klipe ju tak spravili a potom som videla ďalšie fotky a ona sa tak dogabala 😕 škoda

nikoletta1712
3. aug 2025
@nyusika

@nikoletta1712 sú škaredé, ako fras. Majú tučné nohy,.
Neskutočne blby výraz v tvári, nevedia sa správať v spoločnosti - osobná skúsenosť.
Nemajú vkus, obliekajú sa ako lacné štetky.
Charakter neriešim, hodnota človeka sa neodvija od fyzického vzhľadu.
Čiže všetka kritika ich fyzického vzhľadu nemá nič spoločné s tým, že môžu byť milé a príjemné

@nyusika S tým oblečením súhlasím, vkus majú ako cigánky, ale pre mňa sú to príťažlivé, krásne ženy, postavy majú dokonalé…

basullinka
3. aug 2025
@anonym_autor

@basullinka miley cyrus je fakt nechutna, neznasala som ju ako Hanu Montanu

@pasomnica
@nekonecna_katastrofa
@anonym_autor no, videla som jednu fotku, kde mala ofinu do pol čela ostrihanú a k tomu to vyzeralo, ako keby mala vyholené obočie. Niektoré jej stylingy sú celkom nevydarené.

Strana
z3