icon

Ako často môže mať zadaný muž kontakt s kamarátkou?

3. máj 2026

Ako často je ok, aby bol zadaný jedinec v kontakte s kamaratmi opačného pohlavia? Teda muž s kamaratkou/ami, žena s kamaratom/mi. Ak ide o dlhodobé kamarátstvo čiže samozrejme žiadna nová známosť a novovzniknutá kamarátka/ kamarat. Ja to tolerujem, keďže sú to osoby, ktoré tu boli predo mnou a majú dobrý vzťah. Vadí mi ale, ak by boli v kontakte naozaj denne a mali by si potrebu o všetkom písať a vedieť denne kto kde je, čo robí a podobne. Je to vhodne u dospelej zadanej osoby? Veď už nie sme tínedžeri. Nechcem byt žiarlivá, ale nepríde mi to uplne vhodne. za mna je ok, napísať si občasne a v norme, popýtať sa jeden na druhého pripadne si niečo naplanovat po dlhšom čase ale denne nie. Je v tom pre vás rozdiel podľa toho ako často to je?

Strana
z2
matapo
Autor odpoveď zmazal
anonym_44f059
8. máj 2026
@anonym_7bd54e

@anonym_44f059 Ty akceptuješ jeho novú partnerku? 😂😂😂 To by mala skôr ona na teba napísať..Možno ho už nechces,lebo je tam niečo,čo už vo svojom živote nevieš akceptovať u chlapa,ale to,ze si si ho nechala takymto spôsobom je od teba celkom sebecké.A ze ste iba kámosi mozes rozpravať hlupákom...Vy nemusíte mat intímny pomer na to,aby si mu niekedy zničila druhý vzťah....

@anonym_7bd54e
@anonym_7bd54e nemal takú blízku kamarátku keď sme spolu chodili, ale kamarátky mal, sem tam sa stretli, sem tam si napísali, zavolali. My sme spolu prežili veľa pekného, veľa veci nás spája, sú to celé roky, nevymazem to celé len tak zo svojho života, je mi bližší ako brat a aj ho tak vnímam ako súcast mojej rodiny, ako brata, ako jedného z najbližších ľudí. Omnoho viac si rozumieme v tejto rovine ako keď sme boli partneri. Tiež je zároveň moja naj kamaratka. V určitých veciach spolieham na neho úplne najviac a viem že je to vzájomne. Jeho partnerke to určite aspoň trochu vadí, nejako sa to snaží spracovať. Ja momentálne partnera nemám, keď som mala tiež mu to trochu vadilo, ale je to o dovere. Neviem či je to sebecké či nie, podľa mňa je to pekné, mám ho rada a záleží mi na ňom. A platí to aj naopak. A viem sa s ním porozprávať o všetkom, zhrnúť mu celý deň, čo nové v práci, čo mimo praxe, nad čím uvažujem, čo plánujem,...a aj naopak. Nepotrebujem vedieť o každom jeho kroku, ale tak normálne ako sa má, aky mal deň, čo v práci, ako strávil víkend, čo má nové doma, čo ho trápi,.... keď potrebujem s niečím pomôcť, poradiť, opraviť, zariadiť, viem že sa môžem naňho spoľahnúť a tiež ja mu vždy rada pomozem. Mne na Tom nič zle nepríde. Možno len tí druhí ľudia kt. nie sú zvyknuti na takéto pekné vzťahy aj po rozchodoch v Tom vidia niečo zle, alebo divné. Nič sexuálne už medzi nami nie je, aj keď spomienky sú a občas sa k nim vraciame, aj k tomu aké to bolo, aj k spoločným fotkám kt. máme tisíce. Vieme sa na Tom celkom dobre zabaviť. Dôvod nášho rozchodu bol že sme sa vyvíjali nie rovnakým smerom, nebola som v jeho živote najvyššou prioritou, možno spomedzi ľudí áno, ale boli veci ktoré mali prednosť. Ako partnerke mi to prekážalo, teraz mi to neprekáža.

anonym_62de3a
14. máj 2026
@bruno1

@anonym_62de3a nádherný príklad "Rodového stereotypu" o mužoch,lebo ženy sú úúúplne iné.

@bruno1 neviem hovorit za obe pohlavia, mam len jedno 🙂)) to, ze tam nevidis limitovanu skusenost, ale nejake rodove zobseobecnenie, je tvoje dokreslenie, nie moje

Strana
z2