Ako často volá váš muž svojej mame?
Je podľa vás normálne ak môj manžel s ktorým mám 1,5 ročnú dcérku , volá svojej mame každý druhý deň ? Ja neviem ale mne to na dospelého 33 ročného muža ktorý má už vlastnú rodinu príde často , jasne nech volá veď je to mama! Ale toto mi už pripadá že je totálny mamáčik. Prosím neútočte na mna, sto ľudí sto názorov , podľa mna to je prehnané.
@anonym_autor môj manžel nemá mamu ktorej by volal, ale tatkovi volá každý deň. Väčšinou je to tak do 15 minut. Niekedy cez videohovor s našim synom. Sme z jedného mesta. Ja mojim rodičom nevolavam ale sú u nás denne. Kým manžel príde z roboty pohraju sa s malým.
Iba keď má meniny, narodeniny, sviatky nejaké napr Vianoce.
Volám mame každý deň, dvakrát, hovory su niekedy aj hodinu
@anonym_autor nevola vobec .nema komu , svokra odisla v jej 54 rokoch . Bola by som stastna ,keby jej moze zavolat kludne aj kazdy den.
Moj syn ma 14 . Ked bol na 10 dni prec , potesil ma kazdy den kratky dvojminutovy rozhovor s nim , ze mi zavolal sam od seba ,lebo chcel . Obycajne 2 minuty , a pritom tak krasny pocit ,ze mam blizky vztah s pubertiakom a nezabuda na mna .
Nepovazujem to za nejake negativum
Môj nemá akej zavolať. Zomrela, keď mal 20 rokov. S otcom volá takmer každý deň.
Volá jej denne. Je už staršia a chce vedieť, či je všetko OK. Čo má nové. Nerozumiem, ako môže toto niekomu vadiť. Keď dieťa zavolá rodičovi, ktorý ho vychoval. Sorry, ale chorá si jedine ty. Nezabudni svojmu dieťaťu, keď odíde z domu zakázať ti volať, aby to takej neveste roka ako ai ty nevadilo.
koľko krát voláš svojej mame ty? koľko krát by mala tvoje dieťa volať tebe keď bude samostatne?
môj muž volá asi raz za týždeň.. jeho sestry sú u mamy možno aj každy deň neviem.. ja už rodicov nemám.. viem že keď raz budú moje deti samostatne, budem na nich myslievat a dúfam že nebude vadiť ak si zavoláme/napisene aj kazdy druhý deň ako sa máme... nebude to znamenat že sú mamankovia, ale že sa zaujímame..
Môj neviem či vôbec raz do týždňa. Ja volám takmer každý deň pár minút. Ak to nie sú hodinové telefonáty alebo videohovory kde si zapojená, tak by mi to vôbec nevadilo.
@anonym_autor Nie je to ok. Podľa mňa stačí keď si napíše alebo zavolá raz za mesiac.
Každý druh deň je v pohode ak nebola pol dňa. Môj volá každý deň, a jeho mama aj 5 x keďže má výpadky pamäti. Si ľudia ktorým ťa pamäť už v určitom veku až tak neslúži.
Ja volám mojej mame aj 2x za deň. Takmer denne sa vidíme, keď chodím po deti (chodia k starým rodičom po škole). Nevidím dôvod na to, prečo by som mala mužovi rátať počet volaní jeho mame. Som šťastná, že máme ešte obaja rodičov a deti starých rodičov. Je veľmi vzácne. Samozrejme pokiaľ vzťah manžela s jeho mamou nenarúša chod rodiny.
Ja volám svojej mame každý deň. Je na tom niečo zlé? Som "mamáčik" ?
Moj muz vola len raz za tyzden, niekedy 2x, ale jeho brat vola pomaly kazdy den a strasne dlho sa vykecava az mi svokra hovorila, ze ma pocit, ze ju kontroluje , ci zije este 🤣 a najvacsia sranda je, ked je moj muz chory, vtedy frekvencia hovorov stupne na 1x denne s detailnym popisom zdrav.stavu. Ked mal muz covid, nepocula som ho kaslat, aj som sa ho viackrat denne pytala, ako sa citi. On vzdy ze v pohode, nic. Zavolala mama a spustil: "Mam teplotu .... 37.8..... a kaslem, no, kaslem...."
Ja volam s tatinom tiez kazdy druhy/treti den 🤷
Ak s nou nevola niekolko hodin, tak je to ok. Ty ako casto volas s mamou?
Moj vola svojej mame aspon 2-3x do tyzdna, kolkokrat aj ja sama mu poviem, nech jej zavola, ked napr. uz 3 dni nevolal... Zvykne niekedy par minut, niekedy dlhsie.
Ja uz nemam komu telefonovat, kym otec zil, volala som mu 1-3x do tyzdna.
Moj muz ma s mamou vztah asi taky, ze absolutne nema potrebu jej volat. Mne to zo zaciatku prislo velmi cudne, kedze my mame uplne ine vztahy. Velmi som sa snazila so svokrou zblizit, stale som dohovarala muzovi, nech jej zavola, nech ju prideme navstivit, nech je s vnucatami. Neskor som pochopila, ze ona o to az tak nestoji a kludne jej staci nas vidiet 2x za rok a zavolat raz za mesiac. Dnes uz chapem, preco ma muz k nej taky nijaky vztah. Vobec nerozvijala tu vazbu, nechybame jej, nema to v sebe. Opacny extrem mamickinho maznacika.
Manžel čo má 45 volá od pondelka do piatku vždy keď sa šuchtí z roboty domov. Keď náhodou zabudne alebo nestihne volá keď je doma, "pokecá" aj 2r syn. Ale prečo by to komu malo vadiť? Roky neboli spolu v kontakte, až keď si našiel mňa a začal ako tak usporiadane žiť tak začal takto fungovať. Pred tým s mamou či otcom nevolal ako bol rok dlhý 😁
Ja mojej mame volam skoro každý den. Je odomna 250km ďaleko. Moj manzel s matkou nema taky vzťah, ona sa mu ozve tak 2-3x za pol roka ,býva od nas do pol hodky autom. Čiže bud rada ze tvoj manžel zavolá svojej mame . Ja tiez budem rada ked budem staršia a moja dcera mi zavolá, bude myslieť namna . 😉
@anonym_autor tak je aj rozdiel hodinový rozhovor alebo len krátkych pár viet... Môj muž vola každý deň ale krátko ja zase raz za týždeň aj dlhšie a hodinku...
A prečo ti to vadí? Bože, niektoré nevesty sú jak za trest. Ja mám 3 synov a dúfam, že život ma neobdarí takouto nevestou, ktorej bude vadiť, že syn zavolá vlastnej mame. Ale možno tvoja dcérenka bude mať manžela, ktorému bude vadiť, že ťa kontaktuje, ktovie...😖
Moj vola tiez kazdy druhý den. Vzdy je to taká 10 minútovka. Ja volám s našimi každý deň a každý deň napíšem aj svokre. 🙂 Bývame obďaleč a navštevujeme sa len raz mesačne. Tak sme aspoň takto v kontakte.
@anonym_autor aj môj volá tak "často" a deti máme oveľa staršie. Manžel už má po 50-tke a nikdy mi to nevadilo... ani som sa nad tým nezamýšľala. Je to podľa mňa úplne normálne a aj pekné. Aspoň vidíš, že majú pekný vzťah. Aj dnes spolu volali. Ja rodičom ani zďaleka tak často nevolám. S mamkou si píšem cez whats up. Ja celkovo nerada telefonujem, no to neznamená, že rodičov mám menej rada. Radšej sa rozprávam osobne.
Môj - teraz už ex volal každý deň. Obaja extrémny narcisti, on totálne ňou manipulovaný a závislý. Ona spočiatku, milučká, ako anjel, robila, čo nám na očiach videla, navrhla mi tykanie, veľká "kamoška". Po narodení dieťaťa začala k nám chodiť na týždeň-dva - trávila u nás fakticky pol mesiaca. Kým som bola ticho a usmievala sa, všetko bolo ok. Keď sa však začala u nás rozťahovať čoraz viac a zasahovať do všetkého, ozvala som sa. A rozpútalo sa peklo. Svokra začala syna podprahovo proti mne huckať, tvárila sa pred ním ako chuderka, ktorá prišla len pomôcť. Poza jeho chrbát ma provokovala a keď prišiel domov a videl nás sa hádať, ona to zahrala na neviniatko, že ona nevie, čo také zlé urobila. Totálne nás rozbila, ale aj on bol slaboch. Začal byť na mňa agresívny, psychicky týrať. Neskôr keď som bola prvýkrát u psychologičky, tá mi povedala, že zažívam psychické násilie a on že je psychopat. Konieckoncov som ale exsvokre vlastne vďačná že nás takto rozbila. Teraz, už vidím, čo sú obaja za netvory a som rada, že ich nemám doma aj keď peklo robia stále skrz deti, tak, ako to len narcisti vedia. Takže aj takto to môže skončiť. Ale nechcem ťa strašiť, toto sú už extrémy. Je dôležité, čo preberajú a koľko to trvá. Ak je to len také, že "čau, ako sa máš, čo si robila...", tak by som sa tým nezaťažovala. U nás to bolo také, že exsvokra často volala keď bola napríklad chorá, robila pred synom hysáky, citovo vydierala, že už si nikto ani na ňu nespomenie a podobne. Alebo keď sme riešili niečo okolo detí, tak furt nevyžiadané rady, o totálne všetkom musela vedieť, čo sa u nás deje a to každý deň...
ty ako často voláš svojeje mame?
Môj manžel volá so svokrou každý deň, po ceste z práce.
Ja som volala s mamou keď bolo treba aj viac krát denne. Ráno som zvykla volať či je všetko ok a keďže chodila po deti do škôlky ,školy, potom už len také organizačné veci, kde ich nájde atď. Treba si uvedomiť, že pri starších ľuďoch je to už aj potrebné uistiť sa či sú v poriadku a to najmä keď žijú sami. Ja som napríklad hneď zistila,že sa niečo stalo, keď mi mama ráno nedvíhala telefón a naozaj si neviem predstaviť, že by som to zistila za dva týždne ....
@anonym_autor kedy chce a koľko chce. Nechápem čo ti na Tom vadí? On ťa kontroluje koľko krát voláš ty svojej mame? Máte na to snáď nejaké limity? Fakt nechápem tejto sťažnosti. Až nebude mať komu volať tak budeš spokojná?
@anonym_autor je to divné ale buď rada že nevolá niekoľkokrát za deň ako niektoré ženy tuna s matkami
@anonym_autor Obaja s manzelom volame rodicom raz 2-3 dni, niekedy castejsie. Mame sa radi, tak si hovorime co kto zaziva a je to zaroven taka kontrola, predsa pri starsich ludoch je niekedy dolezite vediet, ci su v poriadku. Mame dobre vztahy, tak nam to pripada prirodzene.
@anonym_autor za mňa je to divné.. Môj volá s mamou tak možno raz za týždeň, ja som svojej volala tiež tak, keď ešte žila... A svokre nevolám nikdy, aj keď máme v pohode vzťah..

@anonym_autor inak mne foter vola každý druhý deň a neviem si predstaviť,že by to mužovi vadilo