icon

Ako dlho ste single a ako to zvládate?

3. nov 2024

Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.

thunderdome
7. nov 2024

Stačilo. Téma je, kto ako dlho je single. Dôvody radšej neuvádzajme.

lucylaw
7. nov 2024

@sevrin Definícia normálneho muža? Tak napríklad zodpovedný,úprimný, spoľahlivý, verný,žiadny lakomec - čo neznamená, že hľadám sponzora,viem sa o všetko postarať aj sama,ale už som raz mala pri sebe lakomca a parazita,takže stačilo..Poviem ti moje posledné 4 skúsenosti zo zoznamky (našťastie ani s jedným som sa nestretla,bolo to iba v rovine písania)..Písanie s prvým bolo ako výsluch - "Povedz mi tvoje slabé a silné stránky" a podobne,plus,čo ma dosť odradilo,že nemal vodičák..Nechcem vyznieť povrchne,ale proste chlap bez vodičáku nie je nič pre mňa,ja vodičák mám,takže nepotrebujem šoféra,ale aby nejaký chlap očakával,že ho bude všade vyvážať žena a on ani nemá záujem si ten vodičák urobiť,tak tým jeho atraktívnosť v mojich očiach rapídne klesá..Druhý mi po pár správach oznámil,že je taký "netypický" chlap..S malou dušičkou som sa ho spýtala,čo si mám pod tým predstaviť,tak on je vo vzťahu verný,ale svojej partnerke dovolí mať sex s inými mužmi..Ďakujem,neprosím,dovi..Tretí mi po pár správach prezradil svoje "tajomstvo",že sa v súkromí rád oblieka do ženských šiat 🤦🏻‍♀️ Ďakujem,neprosím,dovi..Komunikácia so štvrtým bola asi taká,že nech sa ho pýtam,čo chcem vedieť,ale on sa mňa neopýtal nič..Jediná jeho otázka bola,prečo som sa rozviedla..Ja som sa ho niečo pýtala,on mňa nič,už som mu aj napísala,že veď nech sa pýta aj on,lebo mi to potom pripadá,ako keby som ho ja vypočúvala,na čo mi napísal,že on to tak vôbec neberie,že veď ja som opatrná,tak nech sa ho pýtam,čo ma zaujíma a zase sa on nepýtal nič..Takže záujem dozvedieť sa o mne niečo nula bodov,ale nezabudol niekoľkokrát počas našej komunikácie zdôrazniť,aký neskutočne dôležitý je pre neho sex 🤦🏻‍♀️ Takže asi toľko k normálnosti a nenormalnosti,ja už si niekedy myslim,že si zo mňa tí chlapi robia srandu 🙈

sevrin
7. nov 2024

@lucylaw preboha 😂 predpokladám že to je len malá zbierka exotov z Pokecu

earlgrey
7. nov 2024

@lucylaw Haha 😄 toto je ešte tak OK...mne na zoznamkách bez problémov napísali...Teba by som ohol...Nechceš sa posadiť na môjho koníka?..Máš také je*avé oči, že by som ťa hneď dal...keď nedáš dobrovoľne, znásilním ťa 🤣 a iné chuťovky...

lapersefona
7. nov 2024

@lucylaw ak si veriaca skus nejakú kresťanskú zoznamka tam budu normalmejsi

enmery
7. nov 2024

@sevrin Mám telegram kvôli kamarátom zo Slovenska a bežne mi tam rovno príde správa s honibrkom na fotke a cenou 15000/3000 hodina? Áno, to je realita sociálnych sietìí "mužov" dnešnej doby. A pokec-to už kedysi bolo ako panoptikum Múzea voskových figurín, neviem si predstaviť ten septik, čo je tam aktuálne /obojstranne/. Toľko, koľko ja mám ľudí bloknutých na telegrame, viberi a whatsappe, nemá asi ani Slovensko ako hrubý domáci produkt🫠

lapersefona
7. nov 2024

@enmery akú máš profilovku aj od toho to závisí aké typy sprav dostávaš

thunderdome
7. nov 2024

Žena je Single s tým že odmieta desiatky ponúk od mužov.
Muž je Single s tým že nemá žiadne ponuky od žien, a ešte ho aj odmietajú.

lucylaw
7. nov 2024

@sevrin Nie z Pokecu,z Badoo,ale to je to isté,aj Tinder,všade sú dookola tí istí chlapi..

lucylaw
7. nov 2024

@earlgrey OMG,na takýchto som zatiaľ "šťastie" nemala 🙈

enmery
7. nov 2024

@lapersefona Mám normálnu profilovku. Iba tvár a žiadne fitre a 200tonový make up, ani výstrihy, ja nemám inak ani absolútne instagram a FB. Príde mi scestné normálnu ženu obviňovať z toho, že dostáva foto kolìlibríkov-to je už len kúsok od burky.

enmery
7. nov 2024

@lucylaw A myslíš si, že na kresťanskej zoznamke odrazu budú všetci top chlapi?Ja so myslím, že to záleží od ženy-po čom túžiš, by si mala vedieť aj ponúknuť. Ak čakáš lojálneho muža a komunikatívneho a pritom si žena postne 20 polonaých foto verejne a očakáva, že muż si "domyslí"čo ona chce, či na čo mslí, takého chlapa zaujme a potom ss prenáramne čuduje. To ke choroba dnešnej doby.

lucylaw
7. nov 2024

@enmery Ja som nepísala nič o kresťanskej zoznamke,keďže som neveriaca,tak to určite nebude nič pre mňa 🙂 a ja práveže to,čo hľadám,aj ponúkam..Nepostujem žiadne polonahé fotky,nepoužívam ani filtre,žiadne hlboké výstrihy,nič..Takže v tomto chyba nebude..

enmery
7. nov 2024

@lucylaw Áno, prepáč, preklikla som nick-obe na L a až teraz som si všimla😄Ďakujem za upozornenie.

thunderdome
7. nov 2024

@lucylaw lebo ak sa chcú zoznámiť tak sa dajú na všetky platformy. Je zbytočné ich tolko mať. Stačila by jedna. Aj tak na každej sú tí istí.

123profil321
8. nov 2024

@lucylaw
@sevrin
Tak na toho štvrtého som zrejme aj ja raz narazila, veľmi povedomé mi je to 🤣🤣

lucylaw
8. nov 2024

@123profil321 Ak je z Nitry,tak to môže byť on 😅 Inak to bolo tiež vtipné,že to,že je z Nitry,mi nejako opomenul napísať,dozvedela som sa to až o 2 dni,pritom v profile mal napísanú BA,ale že tam len pracuje tak 3-4 dní v týždni,ale inak žije v NR 🙈 Ja som z BA,takže aj to bola taká dosť komplikácia pre mňa..

lapersefona
8. nov 2024

@enmery nie nemyslela som to tak ale tak ze keď máš na profilovke výstrih a pod tak skôr ti napíšu uchylovia. Samozrejme ani foto nie je ospravedlnenie ja som také foto dostávala jak 16rocna z pdokecu a na profilové bolo vidno ze som ešte veľmi mladá aj tak som si tam našla fotky trenirok so spermiami najprv som ani nepochopila obrázok 😁
No hnus som mala až traumu a to boli ešte začiatky pokeru a internetu na Sr kde ho nemal hocikto. Ľudia sa už dnes vôbec nehanbia

princkrason
8. nov 2024

@lucylaw co mas proti Nitre haaa? , pche blavacka jedna 😈🙂

lapersefona
8. nov 2024

@enmery nemyslím ze všetci sú tak ôk ale je tam vyššie percento normalnejsich ktorí si tak nehľadajú ženy na použitie ale manzelky

lucylaw
8. nov 2024

@princkrason Ja nemám proti Nitre vôbec nič,chodím tam celkom často,keďže kúsok odtiaľ majú rodičia chalupu,ale považujem to za dosť neseriózne keď sa niekto najprv tvári,že je z BA a nakoniec to nie je pravda a je jedno,či by to bola Nitra alebo iné mesto..Je to proste pre mňa komplikácia,keďže nemám časovú kapacitu chodiť do NR nejako často a v dnešnej dobe nemôžem ani čakať,že bude chlap stále dochádzať za mnou..

enmery
8. nov 2024

@lapersefona Myslím, že doteraz tam chodia muži, ktorí tam vyslovene hľadajú také mladé baby. Je to hnus. Internetová doba jednoznačne praje takýmto ľuďom.

milos81
8. nov 2024

@lucylaw tiež mám podobne čudné skúsenosti zo zoznamky, mám pocit, že ženy sú tam kvôli rozptýleniu, chvíľkovej zábave, väčšina po vzájomnej zhode a správe ani neodpovie, množstvo z nich má priamo v profile že hľadá niekoho do polyamorie, alebo do trojky k manželovi, keď už aj odpíše a bavíme sa, stačí že napíšem, že mám syna a je ticho, akoby uťal, to isté keď poviem, že bývam v rodinnom dome. Nádej možno ešte je, len ju už prestávam vidieť...

lucylaw
8. nov 2024

@milos81 Hej mám kamarátov,ktorí si tiež hľadajú partnerku a viem,že ani oni to na tých zoznamkach nemajú jednoduché,ja mám zase napríklad priamo v profile napísané,že mám syna a už ďalšie vlastné deti nechcem,ale deti na strane muža nie sú problém..A X-krát mi píšu chlapi,čo majú v profile že chcú mať deti alebo raz som si s jedným písala a keď som spomenula syna,tak mi napísal,nech mu prepacim,ale on hľadá bezdetnú..Pritom priamo v profile mám jasne napísané,že mám syna 🙈 Ale tie profily nikto ani nečíta,škoda tam aj niečo písať..Ja už som to pravdupovediac vzdala,už len čakám na zázrak..

princkrason
8. nov 2024

@lucylaw ale ved to ja srandy pisal 👦🙂

earlgrey
8. nov 2024

@lucylaw Presne ako ja...tiež mám dieťa a ďalšie nechcem, jasné, mužom to nevadí, deti nechcú ani oni....a potom zrazu im vadí, že deti nechcem a oni chcú 🤣🤣🤣 tak smola no...radšej sama s dieťaťom, bez muža, ako s mužom a ďalším dieťaťom na krku...

lucylaw
8. nov 2024

@earlgrey Hej presne,ja som si raz písala s jedným,čo mal 13 a 15-ročné dieťa,pýtam sa ho,ako často sa s nimi stretáva a on,že no on sa s nimi už nejako nestretáva,lebo veď sú v puberte,majú svoje záujmy,takže on už len na ne platí a niekedy si zavolajú,veď ich predsa nemôže nútiť ku nemu chodiť spať 🙈 Som si pomyslela,že no jasné,ich matka by určite nechcela mať občas aj nejaké voľno..No a potom mi začal vyčítať,že no ale ja by som na neho mala asi málo času,keďže syn je zverený mne a on si predstavoval,že ma bude mať k dispozícii kedy sa mu zachce a keď zistil,že to tak nebude,tak ma ghostol 😅 Bola to pre mňa fakt veľká strata 🤣 Takže presne viem,čo myslíš,radšej byť sama ako s debilom,ale aj tak musím úprimne priznať,že mi niekto po mojom boku chýba..

earlgrey
8. nov 2024

@lucylaw V dnešnej dobe je vážne veľa blbcov (nemyslím len mužov, ale aj ženy)...priority úplne niekde inde...a hlavne muži 40+ bezdetní, nedokážu pochopiť, že slobodné matky "slobodné" vôbec nie sú...mňa najviac zarážalo vyjadrenie, veď daj malú mame a poď do kina, poď na výlet, poď na večeru...áno, 80 ročnej babke nechám 5 ročné dieťa, ktorá ledva sama prejde po byte a nie to ešte sa starať o malé dieťa...ja normálne mám averziu na mužov 🤣

lapersefona
8. nov 2024

@enmery dokonca som si raz písala aj s pedofilom (mala som vtedy 13 )ako som neskôr zistila bolo to ešte v začiatkoch keď ľudia ešte nemali profilovky a bol to celkom malý chat v rámci jedného slovenského radia

princkrason
8. nov 2024

@earlgrey pridem , daj malu mame oki? a nerob ofuky 😎🙂