icon

Ako dlho ste single a ako to zvládate?

3. nov 2024

Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.

thunderdome
6. nov 2024

@earlgrey práve si sama dala odpoveď na to prečo sme single. Vy ste namyslené, hrdé, muža k životu nepotrebujete… A tak my ostávame bez žien.

earlgrey
6. nov 2024

@thunderdome Nič v zlom, ale teba by som chcela vidieť...muža, čo mal 200x rande....

thunderdome
6. nov 2024

Tak už rovno spravme separovanú spoločnosť emancipovaných žien tzv. amazoniek. Všetky budete single a mužov vám netreba. Rovno všetkých vyhubte a vybavené.

earlgrey
6. nov 2024

@thunderdome Jooj zlatíčko, ja vôbec nie som namyslená, ani drzá...veď sa ťa tu v podstate obhajujem, že je to tvoj spôsob života a nikto nemá právo ti do toho kecať...pokiaľ si ty spokojný...tak ako ja mám svoj život bez chlapa a som nadmieru spokojná...

sevrin
6. nov 2024

@thunderdome tak to si píš že sockára, čo sa živí zberom kovošrotu, žiadna žena k životu nepotrebuje. Najprv začni od seba, ty chudák, až potom pindaj na ženy.

earlgrey
6. nov 2024

@sevrin Ale no...nemusíš hneď nadávať. 😉

thunderdome
6. nov 2024

Ja len konštatujem fakty. Viaceré sa tu oháňajú s tým ako odmietajú mužov, ako bez nich sú spokojné… Však si prečítajte. Tak to mi pripínalo porád amazonky z filmu hercules. Sebestačné ženy čo ani mužov nepotrebujú.

thunderdome
6. nov 2024

@sevrin to je len pohlad materialistu. Zober si budhistické filozofie, nepálske hory atď. Tam muži nemajú toho viac ako ja, a predsa ich ženy chcú. V chudobných častiach sveta ani nemajú možnosť zbierať kovošrot a zálohovať. Predsa majú ženy. Vy ste obmedzení len na to materialistické hladisko. To je váš poroblém. Súdite len z toho hladiska.

macatt
6. nov 2024

@thunderdome Len tam nemajú možnosti ako ty a vedia uloviť medveďa.. ty ísť loviť nemusíš a nevieš sa zaradiť a zvolil si životnú taktiku padajúcich holubov do huby.. a ženy to vidia..
Nevedel by si sa zaradiť nikde na svete.. holuby samé nepadajú nikde

sevrin
6. nov 2024

@thunderdome nie som si úplne istý, či my máme nejaký problém 😃 to ty tu v kuse fňukáš ako ťa žiadna nechce, ty budhista.
Tie kecy o materializme inak celkom pobavili, že to kecá niekto, kto sa živí zberom odpadu.

synne
6. nov 2024

@thunderdome Pozvanie na rande od zodpovedného muža, ktorý ma zaujme príjmem. Ale od zúfalca ako si ty? To nikdy. Si dospelý, napriek tomu zneužívaš vlastného brata, ktorý sa o teba z ľútosti stará. Tým, že ti poskytuje bývanie za cenu energií vlastne okrádaš jeho aj jeho rodinu. A sex s človekom, ktorý sa bol prehrabávať v kontajneroch? Už teraz sa mi dvíha žalúdok. Ja chcem mať v byte čisto a voňavo. Ani pusu by som ti nedokázala dať bez toho aby som sa pogrcala. S tebou vo vzťahu by som mala jedinú istotu, buď sa o nás oboch postarám ja (alebo tvoj brat), ale ty nepriložíš ruku k dielu. Nemám záujem o spoločné hladovanie, keď nevyjde na jedlo. Vlastne si radšej môžem kúpiť psa ako byť vo vzťahu s človekom ako si ty. Pes tiež neprinesie žiadne financie, treba ho kŕmiť, kúpať, venčiť a celkovo sa o neho starať a dá majiteľovi toľko lásky koľko dokáže. Takže ty by si do vzťahu nedokázal priniesť nič viac ako ten pes. A dovolím si tvrdiť, že pes by ma spravil šťastnejšou ako by si to kedy dokázal ty.

sevrin
6. nov 2024

@earlgrey ja keby som mal napísať, čo si skutočne myslím o tom exotovi, tak štamgasti v štvrtej cenovej by sa prežehnávali.

thunderdome
6. nov 2024

@synne ale to je tá vaša namyslenosť že ste vyberavé, tak sa potom nečudujte že niektorí muži sú single a musia vyhladávať služby v Trebišove… Keby ste dali šancu každému a neboli by ste tak navelko, tak by aj mužom bolo lepšie. A nemuseli by byť single. Ja nikoho neodsudzujem za to že je chudobný a pod.

synne
6. nov 2024

@thunderdome Sťažoval si sa, že ti ženy nepovedia úprimne prečo ťa nechcú. Napísala som ti úprimne, že aj pes ma urobí šťastnejšou ako ty. Vyciciavaš brata lebo nie si schopný postarať sa sám o seba. To nie je chudoba, to je neschopnosť a lenivosť niečo robiť. Takže áno, ak by ženy dávali šancu zúfalcom, tak by im bolo lepšie. Ale tým ženám, tým by bolo horšie.

thunderdome
6. nov 2024

Vyriešené. Som single lebo ma ženy nechcú a že prečo nechcú vysvetlila synne. Vyriešené.
Keď sa ma nabudúce spýtajú prečo som single, zopakujem čo synne povedala. Vybavené.

sevrin
6. nov 2024

@thunderdome taaaak, teraz sa začni ľutovať.

Sorry, ale pri tebe žiadna žena nemusí byť vyberavá. Žiadna si nemá čo vyberať na niekom, kto žije ako sociálny prípad. Venuj sa kovošrotu a ženám daj pokoj. Vybavené.

earlgrey
6. nov 2024

@thunderdome Ty si to vôbec ale vôbec nepochopil. Nie sme namyslené. Teda aspoň ja nie. Pozri, ja som spoznala muža, ktorý nepracoval, poberal sociálne dávky...ani výzorovo nebol najkrajsí...a aj tak som sa do neho zaľúbila...našli sme si podnájom...prišiel s jednou igelitkou, kde mal 2 x spodné prádlo, 2 x tričko a jedny rifle 🤣..podnájom som zo začiatku ťahala ja..aj oblečenie som mu kúpila...aj domácnosť zariadila...ale on si behom mesiaca našiel prácu a začal prispievať do domacnosti, platil všetki potom on, čo sa týka bývania...a v zahraničí bol nájom cez 1000 libier na mesiac...takže jeho stačilo nakopnúť, dať mu motiváciu, zmysel do života...po niekoľkých rokoch sme si otvorili reštauráciu v Londýne..narodilo sa nám dieťa...boli sme spolu 11 rokov...takže áno, sú aj ženy, ktoré nepozerajú na to, čo tej muž má alebo nemá...ale nechodil po kontajneroch, nechodil za prostitútkami, teda za rómkami za benzínku...bol čistý, voňavý, gentleman...slušný, nenadával a hlavne sa neľutoval...

princkrason
6. nov 2024

@earlgrey to je pribeh ako z Rosamundy 😢🙂

earlgrey
6. nov 2024

@princkrason 🤣 netuším kto to je...ak nejaká romantika, tak to nie je pre mňa 🤣

janno31
6. nov 2024

@macatt keby tu ponúkal na predaj hríby aj tu by našiel odberateľov 😅 a ďalšia vec ma napadla, od februára začnú jelene zhadzovať, pri tom koľko má času ako funguje môže ísť hľadať a zbierať zhody zato trhne niekoľko násobne viac ako za ten kovošrot. Aj to zberacstvo sa dá posunúť na vyššiu úroveň 🤔

enmery
6. nov 2024

@earlgrey Sme namyslené, si nepochopila, ak Ťa akýkoľvek muž oslaví máš mu gneď "dať", aby nemusel chodiť do Trebišova ku šľapkám a po ďalšie, máš s ním hneď chcieť vzťah. Takto
to totiž fungujú partnerské vzťahy a príťažlivosť, ak si to to ešte nepochopila.

princkrason
6. nov 2024

@enmery
@earlgrey presne tak, stare lopaty namyslene 😈🙂

earlgrey
6. nov 2024

@enmery Jaaaj, takže taaak...tak ďakujem, radšej budem namyslená 🤣

macatt
6. nov 2024

@janno31 veru, lákavá predstava aj pre mňa😃 v Stupave je dosť jeleňov, sú tam aj medvede? Nevieš?😋

lapersefona
6. nov 2024

@matttech veru aj ženy savelmi zmenili ..naroky neskutocne. Si okolo 40tky?

lapersefona
6. nov 2024

@sevrin trosku na jeho obranu lebo si taky útočný ale nevidíš pozadie. On sa nachádza na autistickom spektre a to vôbec nie je jednoduché ani pre neho. A dnešné ženy sú veľmi náročné. Precitaj si o tom niečo. Sú to veľmi šikovní a inteligentní ľudia ale sociálne je to trosku ine. A možno v tom tkvie problém

lapersefona
6. nov 2024

@thunderdome neber si k srdcu tie komentáre nepoznajú ta. Veľmi ti prajem aby si si svoju polovičku našiel a aby vám to vydržalo a aby ste si rozumeli. Možno sa niekomu aj páčiš ale nedá ti to vedieť.. hlavu hore. Každý má cenu a rovnakú hodnotu 🤗

lapersefona
6. nov 2024

@synne nehnevaj sa ale dávať na rovnakú hodnotu psa a človeka? Ty ho poznáš aký je on človek ze vravíš ze by ta neurobil šťastnou? Uvedomujes si ako ho tvoje komenty môžu radiť? Pacilo by sa ti keby nejaký muž o tebe tak rozprával?
Budme na seba milsi a aj svet bude krajsi

janno31
6. nov 2024

@macatt tam medvede nie ale diviakov je tam veľa 🙂

synne
7. nov 2024

@lapersefona Chlap, ktorý sa nedokáže v dospelom veku sám o seba postarať, ale priživuje sa na bratovi ma šťastnou neurobí. Reálne to, čo mi vie on ponúknuť, mi vie ponúknuť aj pes. Ja si za tým stojím, či je to kruté alebo nie.