icon

Ako dlho ste single a ako to zvládate?

3. nov 2024

Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.

earlgrey
8. nov 2024

@princkrason Vieš čo, keď prídeš TY, tak malú mamine dám a ešte aj buchty upečiem 🤣 špeciálne pre teba...

princkrason
8. nov 2024

@earlgrey ale si z daleka tak najprv pojdem za @lucylaw a uvidim, 😎🙂

earlgrey
8. nov 2024

@princkrason Ďalší, čo sa vyhovára 🤣

princkrason
8. nov 2024

@earlgrey a makové? este neviem co mi spravodliva Lucy napecie @lucylaw

princkrason
8. nov 2024

@earlgrey však ale Trebišov? tam som este tusim ani nebol 😨

earlgrey
8. nov 2024

@princkrason ale však Brhlovce? (ak som to správne napísala)...nikdy som o nich ani nepočula...ty o Trebišove aspoň vieš 🤣 aj že tu nájdeš ženy, čo ti za 5€ vytrasú andulku 😀

princkrason
8. nov 2024

@earlgrey brhlovce? to nepoznam 🤐 v Trebisove beru aj gastrace? 🙂

milos81
8. nov 2024

@lucylaw áno, to poznám, pár rokov po rozvode som mal 2,5 ročný vzťah, ona bola odomňa o 9 dní staršia, mala dve dcéry, no a po 2 rokoch z nej vypadlo že ona chlapcov neznáša, vraj nevie čo s nimi a nemá k nim vzťah, vraj nechcela ani svoje deti, ale už sa to od nich očakávalo, tak dali dve so svojím vtedajším mužom a po pár rokoch sa rozviedli, vtedy som si hovoril, že to bola minulosť, nevnímal som ten zvyšok vzťahujúci sa k chlapcom, dnes by to bol neskutočný red flag
Ale celkovo, mám pocit, že ženy po 35 a najmä tie v Bratislave žiaľ o nejaký dlhodobý vzťah ani nestoja , len si chcú užiť...
Teda, česť výnimkám, ale takú výnimku som ešte nestretol

earlgrey
8. nov 2024

@princkrason Netuším, spýtaj sa toho muža, čo tu písal o prostitútkach v Trebišove 🤣

lucylaw
8. nov 2024

@princkrason Fíha,ani neviem ako som sa ocitla v súťaži,ktorá niečo lepšie napečie 🤣

earlgrey
8. nov 2024
lucylaw
8. nov 2024

@milos81 No ja som potom tá výnimka,ja zase nestojím o nič iné,ako o vážny a dlhodobý vzťah,mala som rôzne lukratívne ponuky na kamarátstva s výhodami alebo na príležitostný sex,ale to proste nie je nič pre mňa,ja som stará škola 🙂 A práve z mojich skúseností je to tak,že to skôr muži 35+,ktorí už majú za sebou buď rozvod alebo minimálne dlhodobý vzťah a majú deti,tak už sa nechcú znovu tak zaviazať a chcú si už len užívať a hľadajú ženy na výlety a iné trávenie voľného času a občasné prespávačky,ale o nič také ja nestojím..Ja chcem buď normálny vzťah so všetkým,čo k tomu patrí (okrem spoločného dieťaťa) alebo nechcem nič 🙂 Už som sa viac-menej zmierila s tým,že nebudem mať nič 🙈

lucylaw
8. nov 2024

@earlgrey Presne toto poznám,ono pre mňa už je taký slabý red flag to,že ten muž má 40+ a nemá dieťa ani nebol nikdy ženatý,prípadne nemal ani vážny vzťah,tam už proste musí byť podľa mňa nejaký problém..A pravdupovediac ja veľmi bezdetných nevyhľadávam,mala som po rozvode vzťah s bezdetným a nedopadlo to dobre,okrem toho tým,že už vlastné dieťa nechcem,tak nemám ani ilúzie,že by som mohla nájsť niekoho bezdetneho, ktorý by nechcel vlastné deti,ale zároveň by mal rád môjho syna,to je asi dosť veľká utopia 🙂

earlgrey
8. nov 2024

@lucylaw Ja som spoznala jedného, po 40tke...2 roky po rozvode...11 ročné manželstvo...bývala manželka nemohla mať detí, bol s tým v pohode...potom ho podviedla...tak sa rozviedli...no a spoznala som ho ja...vedel, že viac deti nechcem...nevadilo mu to...všetko super...sex medzi nami nebol, lebo nie som z tých, ktorí po niekoľkých stretnutiach už lezú mužom do postele...hoci chémia tam bola bombová...ale on ani netlačil na ten sex...no a po niekoľkých týždňoch sa ma spýtal, že kebyže ho veľmi v budúcnosti ľúbim, či by som nespravila kompromis a nemala s ním to dieťa...ináč starostlivý muž, vážne...ale ja tento kompromis urobiť nedokážem, nechcem proste...tak mi dal pápá...že on ma teraz druhú šancu na nový život a dieťa chce, že bude hľadať ženu, ktorá deti chce...popriala som mu veľa šťastia, vôbec som sa nehnevala ani nič, tých niekoľko chvíľ strávených spolu bolo pekných, takže som nemala dôvod na urážanie sa, alebo sklamanie, či nenávisť, že si to rozmyslel...chápala som to...no a po niekoľkých mesiacoch sa ozval znova...🤣 že predsa by chcel byť so mnou a nevadí mu ani to, že nechcem dieťa...no ale u mňa už nepochodil a nie preto, že som namyslená, alebo neempatická alebo chladná či neviem aká...ale proste je tam ten otáznik, že začneš niečo budovať, bude ti super, a príde opäť čas, keď mu v hlave prepne, že chce dieťa a čo potom? zase mi povie "čau"? Nie ďakujem...

lucylaw
8. nov 2024

@earlgrey Jasné,dobre si urobila,ja tiež druhé šance nedávam..Mne sa inak veľakrát stalo,že sa mi takto niekto ozval po X mesiacoch,niekedy aj rokoch,no mne to až smiešne bolo,že tak keď sme niečo riešili,tak to buď dotyčný uťal alebo ma rovno ghostol a zrazu sa po pár mesiacoch ozve ako keby nič? Asi mu to nevyšlo s tou ďalšou,ktorú mal rozrobenú,tak už by som bola dobrá aj ja? 🙈 Inak ale v tej súvislosti mi tak napadlo,že čo je to za kompromis,že ty dieťa nechceš,on ho chce,tak ty máš urobiť kompromis a mať s ním to dieťa? 😅 A aký je to kompromis z jeho strany? U mňa tiež ďalšie dieťa neprichádza do úvahy ani náhodou,nikdy som nechcela viac ako jedno a ani sa už na to necítim,mám 38,čo je už podľa mňa dosť,aj keď viem,že v dnešnej dobe ja moderné mať dieťa aj vo vyššom veku,ale ja už proste nechcem 🙂

earlgrey
8. nov 2024

@lucylaw Tiež som ten kompromis nepochopila 🤣 asi to, že ja mám dieťa a on to príjme, urobí kompromis...a ja mám urobiť kompromis, že mu mám dať jeho vlastné dieťa 🤣 netuším...a áno, tiež mám 37 a nehrozí ďalšie dieťa...radšej budem sama...a vieš čo? v dnešnej dobe je veľmi veľa slobodných a bezdetných 40+ mužov...čo robili doteraz? To ako jeden 46 ročný mi napíše, že nemá deti ale chce...to akože na dôchodku chce vychovávať dieťa?

princkrason
8. nov 2024

@earlgrey 37 roko mas? vsak to je akurat 😇 🙂a
@lucylaw ma kolko rokov? 😇🙂

lucylaw
8. nov 2024

@princkrason 🤣🤣🤣 ja mám 38 😅

lucylaw
8. nov 2024

@earlgrey Mna fascinujú na zoznamkach muži 45+,ktorí si do kolónky o deťoch dajú "jedného dňa",to akože kedy? 😅 Tiež mám kamaráta,čo má 45,nikdy nebol ženatý,nemá dieťa,maximálna dĺžka jeho vzťahu bola 2 roky a on proste silou mocou hľadá ženu,ktorá s ním bude chcieť mať dieťa..Tiež si hovorím,či si myslí,že mať dieťa je taká sranda a babrať sa v 50-ke s kojencom musí byť veľká zábava 😅 ale tak držím mu palce,nech hľadá ďalej 😄

sevrin
8. nov 2024

Ja mám 46, ale viem, aké sú hranice. Na vlastné deti sa už necítim a tiež si myslím, že ani pre samotné dieťa by to nebolo ok, ono v puberte a tatko skoro na dôchodku.

princkrason
8. nov 2024

@lucylaw moze byt a co to pecies cez vikend? 🙂

thunderdome
8. nov 2024

Takže nič zlé na tom neni ak muž po 45-ke povie že nechce dieťa? Lebo ženy v jeho veku už obvykle majú, a okrem toho ako píšete, zakladať rodinu po 40-ke je už neskoro. V samsungu bol taký párik že mladší si našiel o pár rokov staršiu a už nechcela deti (svoje už vychovala) a on velmi chcel, a kvôli tomu sa povadili a rozišli.

sevrin
8. nov 2024

@thunderdome nie, v tvojom prípade to vôbec zlé nie je. Pre dobro ľudstva.

earlgrey
8. nov 2024

@lucylaw Presne, ja tiež ľuďom prajem šťastie...ale bezomňa 😀

123profil321
8. nov 2024

@lucylaw to už si nepamätám, odkiaľ bol 😂

lucylaw
8. nov 2024

@princkrason No v tomto ťa sklamem,ja na pečenie veľmi nie som,môj vrchol je bábovka a kysnutemu cestu vôbec nerozumiem 😅

lucylaw
8. nov 2024

@earlgrey Tak nejako 😅

earlgrey
8. nov 2024

@lucylaw Ja som nikdy v živote nepiekla...začala som tento rok 🤣 a čuduj sa svetu, zatiaľ som nikoho neotrávila...

lapersefona
8. nov 2024

@earlgrey dnešní 40tnici nasadení si užívali celý ten čas život a zrazu prišli na to ze aj tie deti by prijali nech ich ma kto dochovat

sevrin
9. nov 2024

@lapersefona ono to nie je vždy len o užívaní. Niekedy je to aj o tom, že zažiješ nejakú tragédiu, po ktorej dlhé roky nemáš chuť na žiadny vzťah, až sa človek zbadá, že už má po 40tke a je úplne inde kde pôvodne chcel byť.