icon

Ako ho presvedčiť na vzťah?

27. okt 2023

Dobrý deň, stretávam sa s jedným chlapcom, ale len čisto kamarátsky. Píšeme si každý deň od rána do večera, o vážnych veciach aj o hlúpostiach. Párkrát som už "zavtipkovala", že ďakujem za rande, alebo že kedy si rande zopakujeme. Nikdy na to ale nereagoval. Včera sme boli von, chytil ma za ruku, pri dome ma pobozkal. Brala som to teda ako začiatok vzťahu a bola som šťastná. Dnes som mu ale napísala a pôsobil odmerane. Vyšlo z neho, že je to na neho rýchlo (poznáme sa 9 mesiacov). Že vzťah nechce, lebo má svoj pokoj, svoj režim, svoje koníčky a momentálne to necíti tak, že by sa prispôsoboval ešte aj mne. Vravela som teda, že to tým pádom nemá zmysel, lebo ja som sa zaľúbila. A nebudem sa trápiť v jednostrannom vzťahu. No ale pred chvíľkou prišiel ku mne a vraj nechce o mňa prísť. Chce to tak ako doteraz a čas ukáže. Ako to vidíte vy? Som mladá, nechcem sa trápiť, ale cítim, že aj on ma má rád.

Ďakujem

muchotrafka298
27. okt 2023

Za mna je zbytocne stracat cas ak jedna strana chce viac ako ta druha. On ta mozno berie iba ako cloveka na vyplnenie volnych chvil, mozno ma takych ako si ty viac (to je teraz dost trendy). Alebo jednoducho len caka na to, ze kym stretne niekoho ineho, s kym ten cas bude travit a teba odstavi na vedlajsiu kolaj. Za 9 mesiacov Ta mohol spoznat, zistit, aka si a rozhodnut sa, ci pojde do randenia alebo nie. Bozkavanie podla mna do kamaratskeho vztahu nepatri.

dadis
27. okt 2023

Mozno ho pritahuju muzi a ma ta rad iba ako kamaratku.

alex49
27. okt 2023

Možno sa len boji označovania ako frajer. Poznáte sa 9 mesiacov, to je už dosť dlhá doba, povedz mu na rovinu, že s kamošmi sa nebozkavas a ak sa chce s tebou ďalej stretávať, tak jedine ako priatelia/frajeri. Ak s tým nebude súhlasiť, tak sa na neho vykašli. Nájdeš si iného.

ivangeline
27. okt 2023

Nebozkavat a neprekracovat hranice,kt nechces. Bud sa casom spamata ...alebo aj nie,preto sa nefixuj a hladaj kamaratov dalej...a stretavaj sa aj s tymi,kt mas. 🙂 Dennodenne pisanie si je na skodu. Poznam to. (Nakoniec z toho nic nebolo. ;) A prisiel iny.. )

liz_lemon
27. okt 2023

naozaj chces vztah s niekym, koho musis presviedcat, aby s tebou bol? to budes hovorit svojim detom, ze ste spolu, lebo sa ti ho nakoniec podarilo presvedcit? maj sebauctu

lonely66
Odpoveď bola odstránená
minka201
27. okt 2023

Tak ho spýtaj, prečo ťa volá von a píše ti,keď s tebou nechce chodiť. Má nejakých kamarátov s ktorými tiež trávi čas? Teraz to bolo prvý krát, čo ti dal pusu?
Ak ťa má rád a nie je sebecký, musí prijať to, že pre teba bude lepšie to celé ukončiť, lebo sa budeš len trápiť. Nedá sa niekoho držať na motúzku a takto si ho mesiace či roky držať namotaného.

tykat
27. okt 2023

"...Že vzťah nechce, lebo má svoj pokoj, svoj režim, svoje koníčky a momentálne to necíti tak, že by sa prispôsoboval ešte aj mne..."
Ja reku ze dochodca ta chce svoj klud a to mlady chalan? Divne.

eliska125
27. okt 2023

Bola som na tom úplne rovnako cca v 20tich rokoch…písali sme si stále mal sice stavy kedy neodpisoval že nemal naladu..tvrdil mi že jemu všetko dlhšie trva..zeazu nastala zmena a písal mi same prkne veci chcel sa stále stretavať, bola som u neho na intraku kde padla pusa a zrazu sa utol začal ma ignorova.. ja som bola pár týźdnov mimo ale potom som pochopila že nikoho neviem donutiť k citom.. a prišlo niečo lepšie opätovane..veľa šťastia si ešte mladučka.. všetko sa deje pre niečo 🙂

karolinakovac
27. okt 2023

V prvom rade stopni to nekonečné písanie vďaka ktorému si sa na neho namotala..vážne veci a hlúposti ako tvrdíš, sa majú riešiť osobne, osobná konverzácia je top.
Z tvojich rečí je úplne vidno že nemá chalanko záujem a tie koníčky a svoj pokoj sú len výhovorky..kto chce, nájde si čas aj o tretej ráno len aby mohol byť s tebou.
Na Tvojom mieste by som úplne usekla konverzáciu s nim, zabudla na neho a riesila úplne iné veci.
Ale keď ukazes mu nezáujem vtedy on sa priplazi (novodobý trend)🤦‍♀️ tak bud pripravená na kecy ale ber to s rezervou..zaslúžiš si nieco lepšie, niekoho, kto Ta bude chcieť na 100% bez výhovoriek a kecov..
9 mesiacov je skoro?? Po 4 mesiacoch chlap vie, ci s Tebou niečo chce do budúcna alebo nie..takže tento vie ze nechce len si Ta necháva ako zadne vrátka plan B alebo je mäkký Ti to povedať na rovinu..
Nič také ako skoro..rýchlo..neexistuje..koľkých poznám kt. sa zasnubili a zobrali po 6 mesiacoch a su šťastní dodnes

domkakvet
28. okt 2023

Este pockaj a cas ukaze.

lulupulu
28. okt 2023

Tieto typy chlapcov ťa chcú iba na jednu vec, keď ju dostanú tak už ani neodpíše. Prosím nekaz si ním život, kľudne mi napíš súkromnú správu. A môžme pokecať, nemám o veľa viac ako ty, mne by tiež v tom veku pomohlo keby si so mnou niekto takto pohovoril.

charlottelavender
28. okt 2023

Nevie čo chce, keď vidí nádej že po pár slovách to vie napraviť bude ťa maximálne len využívať a bude ti aj po pár rokoch hovoriť že ti nevie povedať ešte že ťa ľúbi, pomedzi sa párkrát pohádate aby ste sa zas mohli zmieriť a tak dokola, toto už poznám

katkami123
28. okt 2023

A nerobí mu dobre ten pocit, keď vidí, že má “fanúšičku” a si z neho paf? Nechýba mu skôr ten pocit dôležitosti, ktorý takto vzniká, než ty ako osoba? V podstate vždy urobíš to, čo chce on. Nechceš s ním ísť von, on ťa presvedčí. Možno mu by si si mala častejšie urobiť podľa seba a tráviť čas ako ty chceš. Ty si k nemu až príliš uprimná, on k tebe vôbec.

danulienkalienka
28. okt 2023

A on ma koľko rokov?

lenkakravcova
28. okt 2023

On ťa chytil za ruku, on ťa pobozkal, ale zároveň nechce vzťah?
Ak je to tak, utekaj. V tom prípade mu ide len o to fyzické s tebou. O nič viac.

aceris
28. okt 2023

Utec prec a cim skor. Nakoniec budes lutovat kolkych si odmietla a boli by daleko lepsi ako on. No to si uvedomis az bude neskoro....vlastna skusenost....

comika
28. okt 2023

Z tohto mracka nezaprsi. Tak ako ti pisali zeny vyssie, nechaj ho tak aj s jeho kludom a volnostou a sustred sa na takeho co ta bude nosit ako kvapku vody na dlani v pusti. Podla mna si tento chlapec iba vyplna svoje “volne chvile” ked sa nudi, a pod. Inac ta nechce a nepotrebuje. S pravou osobou vsetko ide lahko, pokial Uz teraz places a trapis sa a to este ani nie si vo vztahu… tak neviem neviem.. 2x by som porozmyslala ci to chcem. Drzim palce

tmonika
28. okt 2023

Nečakať, ak sa nechceš sama zničiť, tieto reakcie mužov presne poznám, ,, nechcem o teba prisť, uvidíme čo čas prinesie,, áno ty budeš čakať a podvedomie ti bude pracovať, že raz možno , kedy názor zmení ešte k tomu zaľúbenie z tvojej strany…, zatiaľ čo jemu vyhovuje takáto situácia, sloboda, neobmedzovanie, a možno sa zaľúbi, ale do inej o mesiac o rok a ty len čakáš na jeho zmenu, .. a dúfaš kedy by ste si dali reálne nejaké rande apod. To čo urobil je obranný mechanizmus, uvedomenie si a zľaknutie sa, že nebudeš… a presne muži použivajú tieto trápne story, lebo ešte sám nevie.. ktorým smerom ísť… čiže priorita tu niesi…. Zažila som, a pri mojom uvedomení si, že nebudem hádam ja žena čakať na jedného muža, kt. sa sám nevie rozhýbať, a to sme boli o 100 krokov ďalej ako ty… iba moj názor 🙃 veľa šťastia , hlavne pozerať sama na seba,

elizita
28. okt 2023

@autorka akoby si písala o mojom už mužovi 😁 presne v tvojom veku, veľmi ma chcel,ale nechcel oficiálny vzťah,že sa na to necíti.. nechcel so mnou chodiť a keď si našla druhého tak to nemohol prežiť.. a nakoniec keď sme mali 18,5 tak sme sa dali dokopy už oficiálne 🙂

terry658
28. okt 2023

Poviem ti niečo, čo mne nikto v 17tich nepovedal. Ak sa k Tebe už teraz chlap správa tak, že si na druhej koľaji tak si predstav ako sa bude správať o pár rokov, keď budete mať deti.
Ak Ťa nechce tak jeho smola. Bude Ťa to možno aj rok bolieť a bude ti to ľúto ale ver mi, musíš si vážiť sama seba. Ak sa budeš takémuto chlapovi ponúkať tak u neho úplne stratíš svoju hodnotu a pred sebou tiež. A to bolí omnoho viac, najmä ak by ste už boli pár. Ber to ako dobrú lekciu do života. Nie každé zaľúbenie skončí happyendom. Určite by som s ním už kontakt neudržiavala.

elly11
28. okt 2023

Presvedčiť? Vzťah sa nedá presvedčiť.. Ani city

andreatytler
28. okt 2023

Nieco mi tu nesedi.
Pochopila by som ze chce sex a nechce vztah, ale tento nechce ani sex kedze sa za 9 mesiacov zmohol na jednu pusu aj napriek tomu ze ty mu davas jasne najavo ze si ochotna dat viac.
Nechce vztah a nechce sex. Chce byt kamarat. Pravdepodobne gay.
Ja neverim na kamaratstva medzi hetero muzom a zenou.
Necakala by som na neho. Nezalezi mu na tebe kedze nema pochopenie pre tvoje trapenie a kludne ta ziada aby si pokracovala aj napriek tomu ze ta to boli. Nie je to tym padom ani dobry kamarat.

autor
28. okt 2023

@andreatytler nie je gay

pallacinka29
28. okt 2023

@januska12323 ja si nepamatam, mozno som v tom veku aj ja kvoli chlapcovi plakala, dnes sa za hlavu chytam, aka som len bola sprosta 😂😂😂😂 Neexistuje na svete chlap, kvoli ktoremu sa oplati plakat (mozno tak Harvey Specter 🤪🤪🤪).

katkami123
28. okt 2023

A kvôli čomu si sa na neho tak upla?
Keď kvôli nemu plačeš, asi sa vždy ani k tebe pekne nezachová. Co je na ňom take okúzľujúce?

andreatytler
29. okt 2023

Je nejako silne veriaci, alebo nejake ine dovody preco nie sex? Ak nie, tak potom z toho asi zial vychadza ze ho sexualne vobec nepritahujes. Proste je to velmi cudne aby to mlady chalan nechcel robit aj ked ma prilezitost.
Ved vy uz spolu chodite. Stretavate sa, neustale si pisete. Ako by sa to zmenilo ak by ste boli vo vztahu? Podla mna skoro vobec az na ten sex. Cize o com to on rozprava ze chce mat svoj klud a nechce sa ti prisposobovat? Ved jeho zivot bude skoro taky isty ako doteraz. Akurat budete vase stretnutie volat "rande" a cas od casu si poviete "lubim ta".
Toto vobec nedava zmysel to zdovodnenie co ti povedal.

lacibo
29. okt 2023

@dadis áno, to ma napadlo ako prvé, 9 mesiacov by fyzicky nereagoval na mladú babu vo svojej blízkosti? Zvláštne..

katkami123
29. okt 2023

@andreatytler
Možno je len zaľúbený tiež do inej, ktorá zas jeho nechce.

Alebo si ju zatiaľ pripravuje a čoskoro jej navrhne iba ten sex. Zas možno mu je jasné, ze iba so sexom by autorka nesúhlasila, tak jej to ani nenavrhuje.

nony2
29. okt 2023

tak skus ako ti už radili výdrž par krát s nim nechoď von nechaj ho potrápiť uvidíš vi sa niečo zmení skus sa vtom čase venovať sebe svojim záľubám alebo chod sama von tak napríklad priroda ... sle sk ta ma takto trápiť nechala by som to tak lebo sa budeš len zbytočne trápiť....