Ako nájsť zrelého partnera? Skúsenosti a nádeje
Ahojte, som už tak trochu zúfalá a mám chuť úplne prestať hľadať nejakého partnera. Mám 29 rokov a každý jeden môj vzťah alebo pokus o vzťah skončil, lebo sa na mňa nalepil totálne nedospelý chlap.
Jeden bol totálny mamičkár. Ukončila som to potom, čo za mnou prišiel, že on sa so mnou nenasťahuje lebo chce zostať pri rodičoch. Z ďalšieho sa po chvíli vykľuľ držgroš, ktorý sa nechal všade pozývať a mal problém niečo zaplatiť. S jedným som chvíľu aj bývala ale ten tiež chcel ísť s výdavkami 50/50 ale očakával, že celá starostlivosť o domácnosť bude na mne. Ďalší bol absolútne povrchný a jediné, čo ho zaujímalo bolo ako vyzerám. Jeho najlepší kamarát mi po dvoch mesiacoch "vzťahu" povedal, že sa chváli tým, že je so mnou len preto, že mám sixpack a "vyzerám dobre". Moje posledné rande skončilo s tým, že týpeček sa nepýtal na nič iné len na to kde pracujem, koľko zarábam a keď prišla čašníčka tak sa tváril, že nemá peňaženku.
Prosím dodajte mi trochu nádeje, že ešte existuje normálny muž.
@egonsk Tu na koňovi si aj ty. A čo si tu za ten čas nakydal na ženy, je fakt na facku. Si totálne mimo. A preto si sám a aj budeš. Len my ženy sme vodné, ty jediný si lietadlo. A ozvala som sa preto, pretože ideš do ženy, ktorá určite nemá ako prioritu peniaze, nečítaš s pochopením. A nebudem sa pozerať, ako sa tu budeš vysmievať a ponižovať ďalšiu ženu. Pre svoje komplexy a neschopnosť.
Ako zastupca muzskej populacie,ti davam nadej,ze stretnes niekoho normalneho😉.
"Trpezlivost, ruze prinasa".Tebe prinesie chlapa😎
Opäť odporučím môj obľúbený seriál o zoznamovaní od známeho českého psychológa:
https://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/s...
Je tam aj taká drobná poznámka niekde, že pokiaľ si človek opakovane vyberá nepoužiteľných partnerov, mal by to vyberať inak - "páči sa mi, a preto nie!", a použiť iné kritériá. Aj keď je to náročné.
@enmery este pridaj trosku na mna, ja toho znesem, neboj 😁😁😁
Napisal som jej svoj nazor a moj postreh. Nemusis s nim suhlasit, ale to neznamena, ze musis druheho zosmiesnovat osobnymi utokmi. Teba zivot este prefacka riadne, ked takto v nom budes pokracovat, ale nebudem pri tom. Ak mas v sebe potlaceny komplex, liec ho tam, kde treba, osobne invektivy su skutocne znakom, ze nieco nie je v poriadku u teba. Mimochodom som uz kedysi myslim napisal, ze na rozdiel od teba ja mam v profile uvedenu aspon nejake info a ze s tym ty mas problem je rydzo tvoj problem. Anonymnych utocnici spoza klavesnice ma nerozhodia ani najmenej 😁
Takze pekny den Ti prajem a dalej na teba uz tu reagovat nebudem, lebo by si nas ludia mohli pomylit.
@egonsk Asi si zabudol, že s invektívami si začal Ty v diskusii o znásilnení. Riešil si tam môj vzhľad a že dúfaš, že som aspoň pekná, lebo inak som kompletne hlúpa. Zaujímavé, že má ideš poučovať o niečom, s čím si sám začal a takto sa vieš povysmievať bežné ženám. Toto je zase dôkaz, že ty proste nič nechápeš, máš obrovský problém v hlave, si presne ten vadný kus muža, od ktorého sa odchádza. A robíš iba hanbu chlapom. Chvalabohu nie všetci sú ako ty. Bohu vďaka za nich.
Zjavne si stale vyberas chlapa len podla “zovnajska”. Potom to tak nejak dopadne, ze je nepouzitelny… Co samozrejme nevylucuje, ze aj dobre vyzerajuci chlap moze byt uzasny partner 😅 Len proste u teba zjavne zavazie tie “ine kvality”. To je proste dan za nevhodny vyber.
@duunlo No fyzické priťahovanie by na začiatku vzťahu určite malo fungovať. Aj chlap chce predsa ženu, ktorá ho fyzicky priťahuje, je tam chémia. A presne pri spoznávaní zistíš, či sú tam aj iné aspekty alebo nie. Pretože nie každý pekný človek je automaticky prázdny a nie každý škaredý je super dobrák so skvelou povahou.
Máš takmer 30tku na krku, hľadáš muža.
Vidíš, že ti už tikajú biologické hodiny, tak začínaš stresovať a zúfalčiť. Mala by si sa zamyslieť nad tým čo vlastne hľadáš. Partnera kde pôjdete všetko pekne 50:50 vždy do bodky alebo hľadáš muža, ktorý sa postará finančne, či hľadáš takého ktorý povedzme šetrí každú korunu (lebo v 30tke keď ide muž pol na pol tak terno to nebude) alebo muža, ktorý už niečo má našetrené a chce deti - tým pádom hľadá ženu, ktorá sa o ne postará (tam rataj s tými domácimi prácami). Podľa mňa je dosť nereálne aby si v 30tke našla rovnako starého alebo staršieho muža, ktorý by bol chlap na ktorého sa môžeš spoľahnúť a chcel ísť 50:50. Je to ako keby si hľadala fialovú zlatú rybku.
Ale to je len môj názor.. možno motyka vystrelí a takého jednorožca nájdeš.
@lenkakravcova Ja nehovorím, že hľadám 50/50 ale že s tým nemám problém.
V dnešnej dobe bohužiaľ dosť časté, že najprv spoznáš x debilov a potom sa nájde ten normálny a aj keby nie nevadí.
Lepšie mať ukončené vzťahy ako mať idiota na krku celý život aj s deťmi.
Či?
@lenkakravcova Ale domáce práce neznamenajú, že muž neurobí doma nič aj keď máš deti.
To má byť automatika, že si napríklad po sebe umyje riad.
@duunlo To je strašná hlúposť čo píšeš.
Keď je niekto menej príťažlivý tak je to dobrý chlap? Haha 😂
@lenkakravcova ja som v 30tke tuzil si zalozit rodinu, mal som vlastny plne zariadeny byt, auto, nieco nasetrene a aj slusnu pracu, resp. prijem. Mal som vsak stastie na spoznavanie dievcat, ktore takmer nevedeli uvarit ani caj, na ucte mali suchoty, byvali u rodicov, alebo aktualneho frajera cely zivot, ale tiez sa tvarili, ze 50/50 so vsetkymi pracami by chceli zit, ved nebudu robit nikomu sluzku.
Akosi tam absentovala ich vychova s tym, ze oni raz povedu domacnost, resp. maju vytvorit ten domov, kde sa chlap rad vracia a potom s laskou dokaze robit rodinu stastnou aj svojim pricinenim. Tiez si vyberali len hrozienka z kolaca, takze pri tom co chceli priniest do vztahu ich vobec netrapilo, ze v ociach chlapa su obrazne povedane s holou ritou, nulovymi znalostami, ale narokmi ako celebrita. 😋😅
Iked som napokon neplanovane ajtak k zalozeniu rodiny prisiel, cas ukazal, ze zmena v mysleni takychto ludi nemusi prist ani rokmi, ba naopak nadobudnutim aspon niektorych dovednosti si o sebe dokazu namyslat este viac 😁
@egonsk Dobre prečítala som si toto a už chápem čo o tebe písali. 🙂
Tak aby si mal predstavu, mám vlastný 3i v BA, našetrených dosť aby som pol roka nemusela nič robiť. Veľmi nadštandardný plat a predstav si viem dokonca variť aj naložiť práčku. 🙂
Nie si na starsich?😂😂😂
Chvála Bohu že už mám za sebou také trápne rande 😅😅
A presne preto zdvihni kritériá a neostan s niekym len preto ze lepší nebol. Radšej sama ako s idiotmi. A práve preto ze máš vlastne bývanie a zabezpečenie sa na teba lepí aj dosť vychcanych chlapov
@magic08 @enmery samozrejme suhlasim, ze prve podla coho si niekto vybera partnera je zovnajsok, ale moze byt niekto uz na pohlad vyzorovo “prilis vylepseny” tak ja osobne by som taku zenu ani neoslovil. Povedzme, zena napichane pery, prilis vela makeup-u, umele prsia, “dokonala” postava. Ano pri takej zene sa mi postavi, ale rodinu by som s nou zakladat jednoducho nechcel 😅 Cize to, ze sa mi paci zovnajskom neznamena, ze ju mam automaticky chciet, uz len kvoli tym vylepseniam by som nemal zaujem a jasne, ze to beriem tak, ze ona by o mna mala zaujem, aby ste tu teraz nezacali lamentovat, ci by dotycna vobec o mna chcela opriet bicykel😁
@duunlo No vidíš, to je presne o tých preferenciách. A že by si nechcel pekne upravenú ženu je ok, ale evidentne len z dôvodu predsudkov.😏 Ja si ľudí zaradím až podľa skutkov a činov. Vieš ako sa hovorí, že vzhľad je to vďaka čomu si niekoho všimneme, ale charakter je to, čo rozhoduje o tom, či ostanete spolu🙂A prečo by mala opierať bicykel, dnes sú moderné kolobežky🤣
@enmery ja som nepisal o pekne upravenej zene, tu by som bral. Skor som pisal o “prilis” upravenej zene, tu uz by som nechcel, kedze nevidim dovod aby sa zena az takto upravovala a uz to nejak nekoresponduje s mojim postojom. Zjavne je so sebou nespokojna, ked musi na sebe vsetko menit a to fakt nepisem o decentnych vylepseniach. Proste tie take umele pipky, ako fakt na prvy pohlad to moze byt lakave, ale na dlhodoby zivot nie.
Kde chodíš na také hovädká? 😀😀
PS: vnútorná krása je krajšia ako zovňajšok
Autorka, čo vlastne teda ponúkaš?
Ako som ti písala vyššie, muži, ktorí sú zodpovední, majú v Tom veku už niečo našetrené a nehľadajú ženu, ktorá má 3i byt ale ženu, ktorá bude dobrou manželkou. Peknú, jemnú, príjemnú. Nehľadajú ženu, ktorá je zabezpečená ale ženu, ktorá vytvorí domov, s ktorou si môžu založiť rodinu a na ktorú sa môžu v Tom ohľade spoľahnúť.
Na majetok ulovíš len tých nezodpovedných, ktorí si sami nezarobili a teda nemôžu si vyberať.. tí ktorí si môžu vyberať hľadajú väčšinou ženu, ktorou byť nechceš (podľa odpovedí).
Nie je ale nič zlé na tom, ak ostaneš sama.
@egonsk Ani mu to veci neopere 😂.Tak možno keby si namiesto ťukania do telefónu na koňovi niečo porobil tak by sa možno nejaká ochotná našla, ale chlapovi slúžku nebude robiť žiadna príčetná žena len preto že si chlap.
Dnes pracujú aj ženy takže ak neurobíš nič navyše tak to nečakaj ani od ženy.

@egonsk Kámo wtf? 😂