icon

Ako reagovať na klamstvá milenca?

7. aug 2026

ahojte, mam milenca. dnes som zistila ze nic z toho co mi hovoril ze sa deje u nich doma nieje pravda,povedala som mu ze je klamar. Tvrdil mi ze so zenou nic nema ani s nou nespi. Dnes som prisla nato ze ma po cely cas klamal, a este to otocil proti mne ze ja som chcela vyvolat hadku. Co si o tom myslite? ako by ste nato reagovali?

Strana
z2
anonym_65fdc0
7. aug 2026
@anonym_3493c9

@anonym_65fdc0 a to vieš ako s takou istotou? Máš u nich doma kameru? Lebo inak je naivné si to myslieť. Ale chápem, veríš tomu čomu chceš...

@anonym_3493c9 ja ho poznam. a viem preco nie su rozvedeni.

anonym_6e859d
7. aug 2026

Baby, ktoré ste milenky
Predstavte si, že máte dcéry a nejaký chuj im nahovori ako byt len milenka je taaak výnimočné
Verím tomu, že by ste s nimi riadne zatocili a možno aj odobrali pohlavné orgány 😅
A vy dobrovoľne sa tak zhadzujete🫣

katarinka963
7. aug 2026

@anonym_autor vymenit ho

anonym_3493c9
7. aug 2026
@anonym_65fdc0

@anonym_65fdc0 a od koho to vieš, od neho?

moonlight1210
8. aug 2026
@anonym_65fdc0

@anonym_65fdc0 tak milenky s tymto nazorom poznam viacere. A jedna s milencom v podstate uz skoro oficialne zije (o to horsie pre nu).

A hoci su presvedcene, ze k nim su ich milenci uprimni (lebo ved preco by im hovorili polopravdy, ci rovno klamali, ze ano), tak naozaj nevedia vsetko.
Ta jedna, co s nim zije napriklad nevie, ze sa snazi zenu presvedcit, aby s nim zase mala sex (bud ho to rajcuje, ze ho odmieta, alebo milenka uz stratila iskru).

anonym_150a85
8. aug 2026
@anonym_9c8473

@anonym_150a85 ked ta nevzrusovala tak načo ti bola? Pohonit si ego?

@anonym_9c8473 ved sme to potom ukončili, nechcel som ju ranit a povedať jej to na priamo. Beriem to ale na seba, vždy sa mi páčili tmavovlasky s veľkými prsiami, hentá bola bleda a škaredé ovisnute malinke prsia, (asi ani 1)to som jej samozrejme nepovedal a našiel som so tmavovlasu s 3kami

autor
8. aug 2026
@anonym_3493c9

@anonym_65fdc0 a to vieš ako s takou istotou? Máš u nich doma kameru? Lebo inak je naivné si to myslieť. Ale chápem, veríš tomu čomu chceš...

@anonym_3493c9 povedala mi to jeho dcera. Vsetky verzie boli uplne ine ako mi povedal on. Prestala som mu pisat. vypisuje mi a zhadzuje vinu namna ze som cchcela vyvolat hadku tak som ju vyvolala. To ze on klamal to je nic. Moja reakcia je zla

letfenixa
8. aug 2026
@anonym_150a85

@anonym_9c8473 ved sme to potom ukončili, nechcel som ju ranit a povedať jej to na priamo. Beriem to ale na seba, vždy sa mi páčili tmavovlasky s veľkými prsiami, hentá bola bleda a škaredé ovisnute malinke prsia, (asi ani 1)to som jej samozrejme nepovedal a našiel som so tmavovlasu s 3kami

@anonym_150a85 ty o tomto píšeš už v x-tej téme, strašne si s tým nevyrovnany.

anonym_65fdc0
8. aug 2026
@moonlight1210

@anonym_65fdc0 tak milenky s tymto nazorom poznam viacere. A jedna s milencom v podstate uz skoro oficialne zije (o to horsie pre nu).

A hoci su presvedcene, ze k nim su ich milenci uprimni (lebo ved preco by im hovorili polopravdy, ci rovno klamali, ze ano), tak naozaj nevedia vsetko.
Ta jedna, co s nim zije napriklad nevie, ze sa snazi zenu presvedcit, aby s nim zase mala sex (bud ho to rajcuje, ze ho odmieta, alebo milenka uz stratila iskru).

@moonlight1210 a ty to vies preto, lebo si ten milenec.

earlgrey
8. aug 2026

Strašné 😁 Ako ti toto mohol milenec urobiť, nechápem 🙄

anonym_150a85
8. aug 2026
@letfenixa

@anonym_150a85 ty o tomto píšeš už v x-tej téme, strašne si s tým nevyrovnany.

@letfenixa nie, nemam s tým problem, je mi ukradnutá nejaká 49rocna žena, píšem len aby ľudia vedeli. Hlavne ako sa môže človek sklamať, keď sa žena vyzlečie

earlgrey
8. aug 2026
@anonym_150a85

@letfenixa nie, nemam s tým problem, je mi ukradnutá nejaká 49rocna žena, píšem len aby ľudia vedeli. Hlavne ako sa môže človek sklamať, keď sa žena vyzlečie

@anonym_150a85 Počkaj keď budeš mať vajcia po kolená a vtáka hnusného mäkkého, slizkého ... som zvedavá, či vtedy ťa žena bude ospevovať, že aký si neodolateľný a krásny.

anonym_6bdd59
8. aug 2026
@earlgrey

@anonym_150a85 Počkaj keď budeš mať vajcia po kolená a vtáka hnusného mäkkého, slizkého ... som zvedavá, či vtedy ťa žena bude ospevovať, že aký si neodolateľný a krásny.

@earlgrey
Presne si to vystihla, len niektorí muzi nemajú žiadnu sebareflexiu, gule im visia po kolena a vták sa scvrkáva, že ho treba lupou hladat ale naroky také že koniec.Nedajboze aby mala zena trochu povadnute prsia, to sa neodpúšťa lebo on je Brad Pitt vo svojej schyzo hlave 😁

lenka13332
8. aug 2026

@anonym_autor prečo by ti mal hovoriť pravdu ? Nešli ste spolu do vážneho vzťahu. Si len milenka. Máš splniť len jeden účel. Takže ti povie čokoľvek by si chcela počuť. Nemaj milenca ak čakáš že to bude romantika

moonlight1210
8. aug 2026
@anonym_65fdc0

@moonlight1210 a ty to vies preto, lebo si ten milenec.

@anonym_65fdc0 joj, tieto pokusy z materskej skolky.
Jasne, ze to pisem, lebo si to domyslam. To vies.
Nebud dieta. 😁

huxy
8. aug 2026
@anonym_bfd4a8

@anonym_autor Aj môj exmanžel podvádzal milenku s manželkou (so mnou). Doma bol pozorný a (naoko) milujúci manžel a otec a dokonca sme chceli obaja druhé dieťa a aj som otehotnela. Milenka o mne vedela, ale samozrejme, že jej bol predostretý scenár o hroznom manželstve, že intímne spolu nič nemáme a že sa rozvedie, atď. Ja som o milenke netušila, keďže doma bolo všetko ideálne a stalo ma to zdravotné problémy vďaka exmanželovej promiskuite a gynekologickú operáciu. Pri rozvode mi robil prieťahy, nechcel sa rozviesť. V deň, keď mi advokátka doniesla právoplatný rozsudok som sa konečne slobodne nadýchla a zbavila sa balvanu na hrudi.
Ak si vážiš samu seba... nezostala by som ani sekundu.

@anonym_bfd4a8 tak táto si dávno samu seba neváži, keď si začala so zadaným.

anonym_65fdc0
8. aug 2026
@moonlight1210

@anonym_65fdc0 joj, tieto pokusy z materskej skolky.
Jasne, ze to pisem, lebo si to domyslam. To vies.
Nebud dieta. 😁

@moonlight1210 ja viem ako a preco prave tak zije moj milenec.

anonym_074de6
8. aug 2026

@anonym_autor rob to čo doteraz. Daj mu keď bude chcieť a nevyvolávaj hádky. Snáď o taký poklad nechceš prísť.

anonym_150a85
8. aug 2026
@anonym_6bdd59

@earlgrey
Presne si to vystihla, len niektorí muzi nemajú žiadnu sebareflexiu, gule im visia po kolena a vták sa scvrkáva, že ho treba lupou hladat ale naroky také že koniec.Nedajboze aby mala zena trochu povadnute prsia, to sa neodpúšťa lebo on je Brad Pitt vo svojej schyzo hlave 😁

@anonym_6bdd59 ja ho mam v pohode zatiaľ, môžeš sa prísť presvedčiť🤣 teda ak máš pekne prsia a jemnú tmavsiu pleť 🤣

anonym_7c93fc
8. aug 2026

@anonym_150a85 ty mas strasnu traumu z tych prs. Nezabudnes to vzdy vyventilovat ked je vhodna prilezitost. Treba sa obratit na odbornika, skor ako panika z ovisnutych prs zablokuje kazdu tvoju nastupujucu erekciu, lebo raz ovisnu prsia aj tej tvojej

katarinka963
9. aug 2026

@anonym_autor teba klamal? Ty si len milenka, velke nic. Klamal manželke

anonym_956570
9. aug 2026

@anonym_autor presne tie slova aj na mna skusal jeden zenac,ktory vraj so zenou nespi a su len pod jednou strechou....roky dlhé.... nieje z Kosic?

Strana
z2