icon

Ako reagovať na klebety šíriace sa o priateľovi?

22. dec 2024

Priatelova ex o nom zacala roznasat, ze jej ublizoval. Vraj ju tyral, bil, a podvadzal. Ta zena ma obrovske ego, priatel sa s nou vo vztahu vobec necitil dobre a ano je pravda, ze ju somnou podviedol este pocas ich vztahu ale to bola cisto jej vina, pretoze je prilis zahladena do seba a jeho si nevsimala. Teraz si moje okolie mysli, ze chodim s tyranom no priatel je ten najkludnejsi a najmilsi chlap ktoreho som kedy poznala. Expartnerke som uz napisala, nech si najde inu vypln casu ako kydanie spiny na mojho priatela, no neprestala, lebo ze ona nevie spat s tym, ze taky clovek podla nej pokracuje v tom aky udajne bol k nej. Co by ste robili?

Strana
z2
autor
22. dec 2024

@enmery nekyda. Len mi povedal, aka bola, ze od neho nikdy objatie alebo pusu z jej iniciativy nedostal a citil sa, ze miluje iba on ju a ona jeho nie. A ze ho praveze velmi zabolelo ako sa spravala k nemu ona napriklad ked jej doniesol kyticu a ona ju pred jeho ocami vyhodila do kontajnera, ona si ho vobec nevazila. Teraz ked ma niekoho kto si ho vazi, tak ziarli lebo je zakomplexovana.

lucia13022023
22. dec 2024

Bože úplne si mi pripomenula jedného chlapa s jeho ex. On ju podvádzal, bol k nej agresívny ale na ig a na ulici úžasný dokonalý par. Potom sa rozišli a klasika, kydali na seba. On mal potom partnerku s ktorou ju tiež podviedol, ona hlupucka, všetko jej vysvetlil (samozrejme, že vykreslil iba ex ako za agresorku a on chudáčik mal len sklapene uši a bal sa) a nakoniec z neho vyšiel psychopat co mlati ženy 🙂

vorkola
22. dec 2024

@tairyx Presne tak,

romiada
22. dec 2024

Vysvetli jej,že jej vlastne robiš službu. Zbavila si ju nasilníka a tyrana,ktory ku s Tebou podviedol. Len bacha na to aby si za par rokov nebola na jej strane

bbshop
22. dec 2024

Je síce pekné že on ti rozprával aký je ona človek. Ale zamyslela si sa niekedy nad tým aký je človek on? Keď ju podviedol? Očividne charakter ani zabrany nemá, takže kľudne sa môže potvrdiť aj to druhé.

autor
22. dec 2024

@bbshop tak on ju jednoducho vymenil, mozno ani nie je spravne hovorit ze by ju podviedol. Vy keby ste mali partnera, kto by si vas nevazil, tiez by ste asi zacali inklinovat k niekomu kto vam venuje pozornosti viac a sprava sa k vam lepsie nie?

mikadooo
22. dec 2024

Fakt by som neriešila, čo vypisuje priateľova ex preboha 🙄. Odkiaľ ty vieš, čo sa tam dialo? Čo si stála za závesom? Vôbec by som sa do toho nestarala. Ak by to niekto mal potrebu do mnou riešiť, tak by som mu povedala svoj názor na ňu a to čo vypúšťa, ale to je tak všetko. Čím viac reaguješ, tým sa ona viac teší, že vám zasahuje do vzťahu.

simona20201309
22. dec 2024

Ach aká si naivná. Vieš, ze tyrani a psychopati si cielene vyhľadávajú naivne a jednoduchšie ženy? Presne také potrebujú. Myslím, ze si len ďalšia obeť (bodaj by nie) . . .
A naozaj si myslíš, ze tu kyticu hodila do kontajnera len tak? Lebo sa jej nepáčila????
Bože.... bud si troll alebo dosť jednoduchšia
Ved trochu začni rozmýšľať.

zmrzlinka2021
23. dec 2024

Autorka, tak ako vymenil muža teba, raz možno vymení aj teba.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
bbshop
23. dec 2024

Autorka bez ohľadu na to ako sa jeho bývalá priateľka správala, zhodneme sa asi na tom, že nie je tvoj priateľ človek s charakterom. Ten charakter nemusí mať ani čo sa týka domáceho násilia.

lenkakravcova
23. dec 2024

Autorka, keby bol taký chrabry hrdina ako hovoríš a ona taká potvora, tak by sa otočil na päte a už za ňou nechodil. Neostávalo by s ňou vo vzťahu a zároveň to ťahal s tebou.
Takže je zbabelec (keďže sa s ňou nerozišiel), klamár.. a to je len začiatok, ktorý máš istý.
A možno ti len zabudol povedať, ako jej sem tam jednu tresol a na druhý deň sa tváril urazene keď odmietla jeho kyticu na zmierenie.. 🤣

tata1401
23. dec 2024

@simona20201309 presne, tá kytica možno išla do koša kôli bitke, ktorú predtým dostala a on to chcel vyžehliť kvetmi

liv1
23. dec 2024

Terajsia uz manzelka mojho byvaleho frajera si tiez doteraz asi mysli, ze sms co som jej poslala vtedy, su blbost. Upozornovala som ho, nech do mna nerype, nech ma necha, da mi zit a uz nikdy ma nekontaktuje inak jej napisem celu pravdu. Nedal si povedat, tak jej prisli moje spravy od srdca a 100% pravdive. Vysledok je, ze ju uz velakrat podviedol, odisiel z ich byvania za inou, nova ho odkopla. Klame cely zivot a mne sa stala ta najlepsia vec v zivote, ze prisla ona a prebrala mi ho. A hoci ona si mozno myslela ze si vymyslam a mam zranene ego (nielen ego som mala zranene ale aj srdce), ale to nic nemenilo na tom, ze kazda sms (bolo ich niekolko naraz lebo story bola dlha) bola pravdiva od A po Z. Asi si to po rokoch uvedomila, a mozno aj nie. Ale mne to moze byt srdecne jedno. Vdaka nemu som dostala tu najlepsiu lekciu do zivota, ako to nema vyzerat 😅

Nebola by som s chlapom ktory, podvadza svoju priatelku, lebo ja by som raz skoncila na tom istom mieste. Ze niekto tyra a bije, tak to si len tak niekto nevymysli. Kazdy podvadzajuci chlap bude na aktualnu partnerku nadavat, aby si obhajil co robi a namotal novu znamost.

nin12345
23. dec 2024

No a kolko ste spolu? Aby si este neostala prekvapkana ako dobre vie priatel zahrat miluckeho dobraka..lebo ak kratsie ako dake dva roky aspon tak sa maj na pozore!

nin12345
23. dec 2024

@simona20201309 neda mi nezareagovat. Tento komentar sa podla mna dotkne mnohych zien, ktorym sa nieco take stalo. Oni si nevyhladavaju jednoduche zeny ale zeny, ktore su prehnane empaticke a zhovievave castokrat preto, lebo si uz taketo zachadzanie zazili uz v primarnej rodine a tym padom to spociatku nevedia odlisit ze to spravanie uz je nejakym sposobom cez ciaru. Tie red flags ktore by inej bili do oci uz ona jednoducho nevidi ale nie je to preto ze by boli taketo zeny hlupe. Stane sa to zene ci z osady ci vysokoskolsky vzdelanej na dobrej pozicii. Proste od detstva zle nadstavene hranice co tolerovat a co nie a uz to ide...

gab1sol
23. dec 2024

Autorka, odpoviem ti na túto tvoju otázku: “Vy keby ste mali partnera, kto by si vas nevazil, tiez by ste asi zacali inklinovat k niekomu kto vam venuje pozornosti viac a sprava sa k vam lepsie nie?”
Keby som ja mala takého partnera, tak by som ho nepodviedla, rozišla by som sa s ním. Neskočila by som hneď s druhým do postele, lebo sama by som to brala len ako náhradu za niečo zle… Teraz stretol teba, za rok, dva môže stretnúť inú, ktorá mu bude vyhovovať viac ako ty a tiež ťa len vymení… Takto sa vzťahy nebudujú.

alickapusinka
23. dec 2024

@sissy27 nemôžem sa prestať smiať.Vylizovať pekáč.

sticker
alickapusinka
23. dec 2024

Zase z jeho úst povedal mi o nej všetko.Súdiš človeka a nepoznáš ju vôebc.To čo urobil jej počka aj teba časom.Je dobrý milý slušní.Jasne slušní a obkydava svoju bývalku.Až taka zla nebude. Ona je zla ON ju svätec podviedol.ONA je zla nikdy sa nedozvieš pravdu vždy to je iba z jednej strany pravda.TY o nej vieš tak akurát veľke hovono borove a nie aka je.To čo urobil jej urobi tebe zákon prírody.A ešte niečo nemám rada ulisných ľudi a ten tvoj taký je dobrý jasne len na vine je bývalka ON ju podviedol a na vine je ONA. Preboha dospej. A spamätaj sa kým je čas.Každy začiatok je pekny aby si za čas nepisala že ťa bije nádava TI a robi zlo.Jasne nevenovala sa mu iste keby sa každy muž ktorý sa nevenuje žene išiel za druhou.Obyčajný falošní pokrytec a alibista nevieš žiadnu pravdu.Pravdu si vytvoril podľa seba.ON ju podviedol a argument že sa mu nevenovala no väčšiu hlúposť som nepočula.Súhlasim do bodky s enmery.

simona20201309
23. dec 2024

@nin12345 áno, prepáč máš pravdu. To slovo jednoduchšie beriem späť. Myslela som to v ton zmysle, že si hľadajú veľmi naivne ženy, veľmi jemné a až príliš dobre. Je to tak. Nebudú si hľadať sebavedomu, psychicky silnú ženu ktorá mu po prvej bitke vráti a v živote ho nebude chcieť vidiet

Strana
z2