Ako riešiť, keď sa nepáčim vlastnému mužovi?
Baby , čo robiť keď sa nepáčim vlastnému mužovi? Neviem sa s tým zmieriť, mám z toho depky 😔 .áno povie mi to normálne do očí, že sa mu nepáčim..
Tak predpokladám, že on vyzerá minimálne ako Brad Pitt ... či? ... úbožiak👎
Nájdi v tom to pozitívne. Naozaj sa začni venovať sebe. Budeš sa lepšie cítiť. Rob to pre seba.
žial tot naša nádherna tradična rodina
chlap môže vyzerat ako keby z džungle vyšiel ale žena má vyzerat ako baba z ig
začni pre seba chodit do fitka, chod ku kadernikovi a začni na seba minat prachy,
oni si totiž myslia že ta udržba na reprezentaciu padá z neba,nechápu že najviac prachov ide na domacnost a deti
ale ukroj si
@koniarova 😂
Reprezentovať sa má hlavne on sám. Aj svojím správaním. On sa tým svojim správaním voči tebe reprezentuje ako debil. Nech najprv zapracuje na tom....
to su baby čo maju plat pre seba bez deti predpokladam boha to viem byt aj ja bohyna 😂
@koniarova rozmýšľam už nad tým veľmi intenzívne
@dzulli1980 dicaprio
A dava Ti teda tie peniaze na ,,vzhlad" ?
@sara07 tam sú niekoľko tisícove platy to je o inom ,aj keby mali deti
@ivik4 dá mi , nie veľa ale dá
tak v tom prípade máte prachov na teba tiež nie, by som viac času a € investovala do seba , možno by som sa spytala odbornika alebo kamošky čo by si mala zmenit
začala chodit do fitka plavat pre seba nie pre neho ...
to ho neospravedlnuje jeho chovanie, ak chcel mohol to inak povedat aj ,je blb
Koľko rokov majú deti? Prečo ma muž dve práce? Ako ste vyzerali obaja na začiatku vzťahu a ako vyzeráte obaja teraz? Osobne by sa mal pán manžel viac starať o deti a domácnosť aby si sa ty mohla starať viac o seba. Ale robiť to pre seba nie pre chlapa, obzvlášť ak ty sama nie si spokojna
Nechces ty radsej riesit seba ako sa ty citis,ako vyzeras pre seba ,aby tebe bolo dobre,ako tvojho muza?Vsak istat teda Doma ked nemas kde ist,Ale na Nero sa vyser a ak ti nedava dost penazi ,este pytaj vyzivne na deti
Baby preco sa vy nechate takto ponizovat ,ok chapem ak si Probealarm ,nemas ziadne pekne uces ale len vyrastene vlasy v cope,tak co nebatrcis ruku s nech ti da 200€ a ak nie tak zbliakni po nom,ze od dnes bud bude platit za vedenie domacnosti alebo to bude robit sam
Teda ja si vzdy zastanem chlapov ale nie debilov
no tak si vypytaj viac, ked chce aby si ho repreznetovala 😂 klasika
No je to kkt korunovaný! Keby som mu poslal hniezdo, co momentálne nosím na hlave keďže kojim, po hopil by pojem strapata!
A tiez mame o 12 rokov viac, ja tiež o 8 kg a muz podstatne viac.
Ake male deti máš? Naše su 3 do 5 rokov a z toho jedno malinke babo. Prezentácia momentálne veľmi nevychádza ani mne ale nikdy som takeho blba z muza nemala.
A povedala by som mu to iste, nepáčiš sa mi - koli tomu ako debilne sa ku mne chovaš.
Keď pozriem fotky z minulosti, tiez sme boli mladsi, krajší, bezstarostni. Ale ani teraz to veru nie je na plač.
Tam bude z jeho strany iny problém, nejeden. Napriklad slabé sebavedomie alebo je riadny psychomanipulator. Koľko máte rokov vypila asi koľko detí?
Kde ho máš reprezentovať, keď nikdy nie ste spolu?
Prečo ma dve prace, keď vraj v jednej sa vela zarába?
Ako vyzerá on?
Už si mu povedala, že tebe sa nepáči ako sa on nevenuje deťom? Poriadny muž každý deň vezme deti von aby žena mala aj nejaký čas osamote alebo naopak, s dospelými mozgami.
Už si mu povedala, že ini muži sú o piatej doma, nehrajú sa na dve roboty ( = únik od rodiny ) a venujú sa rodine?
Hentakych svetakov mám najradšej. Ruky do vacku, žena všetko obriadi a ešte sa na nu pozerajú zvrchu.
Lezie to z teba ako z chlpatej deky, ťažko potom radiť. Ale zdá sa že máš pri sebe obyčajného trtka slovenského, tak s tým si s pár radami z kona snáď poradis
@mamutka ja neviem čo k tomu napísať , on mi hovorí že sa mu nepáčim , že som podľa neho zanedbaná, ,že prečo iné v ,40 tke vyzerajú ako paničky , keď ja som taká fuchtla...chodím do práce, cesem sa ,maľujem sa ,obliekam sa ,viac elegantne ako športovo , deti sú ako z katalogu , jeden má ,5 a druhý 8.. starší sa dobre učí , ..
Nemám chuť ani na sex s ním , keďže som pre neho taká škaredá..
Záleží aj ako ti to povedal. Či si to uvedomuje ako svoj alebo váš problém, alebo ako len tvoj. Mne sa toto v minulosti stalo, že sa mi prestala páčiť manželka, ale veľmi rýchlo som pochopil, že to nie je jej problém, ale len a len môj. Porovnával som ju s inou, s inými, mal som pocit, že okolo mňa sa pohybujú samé krásne ženy a keď naznačila jedna, že škoda, že sme sa nestretli skôr, mal som pocit že si zaslúžim viac. Asi mi tu riadne naložíte a máte pravdu, ale ak chcem autorke poradiť z vlastnej skúsenosti, tak to musím povedať aj keď tu stratím tvár. Lebo si myslím, že Toto bude aj jeho problém. Začal porovnávať seba s okolím. Nie teba vlastne aj teba ale v prvom rade začal porovnávať seba a cíti sa v tomto porovnávaní menejcenný. Ako som sa cítil ja. Môže to byť strata istoty v práci, možno starne a cíti pochybnosti o sebe. Za tým všetkým je jeho vlastná menejcennosť a nie tvoje vlasy. ty môžeš byť teraz každý deň u česaná chodiť ku kaderníkovi ku kozmetička, nechať si robiť nechty chudnúť vo fitku a aj tak sa jeho hodnotenie nezmení. Chvíľu to ocení a potom znovu bude porovnávať. Lebo vždy bude nejaká krajšia vždy bude nejaká lepšia. Keď milujem tak milujem Ženu takú aká je a teším sa zo všetkého. Najprv sa však musí tešiť zo seba a zo svojho života neporovnávať sa a ak to teraz nevie tak musí vedome proti takémuto mysleniu bojovať. Tebe nepomôže teraz sa rozčuľovať nad jeho správaním a vyčítať mu ho. Ty ale by si mala mu povedať svoje pocity. Aby on vedel, že ty trpíš a mal motiváciu to zmeniť. Nerob mu výčitky. Máš na ne právo a môžeš ich robiť ak to potrebuješ, ale neostavaj v nich, nepomôžu. Nepomôže ani povedať veď ty si menejcenný a rieš to u seba. Naznačiť to môžeš. Rozhovor so mnou alebo podobným niekým čo si tým prešiel by mu mohol pomôcť ale to ťažko realizovať a nemusel by to prijať ako pomoc ale ako snahu sa mu miešať do života. Sám musí chcieť. Ty sa venuj sebe a rob niečo nie len pre seba, ale aj aby videl, že ti záleží na tom čo on cíti. Aj ty máš byť empatická. Ale súčasne mu naznač, že iní muži milujú svoje ženy bez podmienok. Že môže byt problém aj v ňom.
Dobrá správa je, že keď Ti to povedal, tak vieš na čom si. O spôsobe akým to povedal sa neoplatí baviť, to je obraz jeho úrovne. Ak chce ženu hodnú jeho reprezentácie, tak nech sa správa reprezentatívne aj on a nie ako bezcitný chumaj.
Vie o tom, že Ti ublížil tým ako Ti to podal? To mu nevadí? Kaslala by som na jeho predstavy o manželke, keď k Tebe nemá kúska citu. Makala by som na sebe pre svoj dobrý pocit. A nech sa potom pán manžel nečuduje, že príde nejaký muž čo to ocení aj emočne. Dopriala by som Ti. Drž sa!
Oh až tak ti povedal? Že fuchtľa? Vždy bol taký? Nepovedal to len v zlosti? Frustrácii? Ja som tiež bol v jeden moment nevyberavý a inak som nikdy taký nebol, nespoznávala som sa. Povedz mu že tým svoje vnímanie teba nevylepší a keď budeš vyzerať ako panička, váš vzťah to nezlepší. Bude potom lepší? Tak to chce? Inak hovoríš okolo 40 vek. To je práve vek, kedy muži prichádzajú do krízy, uvedomujú si že už nemladnú.
@slovakboy áno aj fuchtla , škrata, tlstota...nie on to povie hocikedy
Moj muz ti idkazuje,ze ta ma uprimne rad
Ze ta ma tvoj muz uprimne rad
Tvoj manžel si ťa vôbec neváži. Zhadzuje ťa.
@minenkaa ozaj?
Noo ak ti to takto hnusne hlesne, zacni to aj ty robit jemu. Fuj aky si hnusny, fuj ako ti smrdia vlasy, ak nahodou v posteli budete nieco mu zle povedz. Ako to uz kam ste sa dostali? Co je toto za vztah? Zacni do fitka, jemu to ani nehovor, starat sa o seba viac, dvihni si sebavedonie kvoli sebe a nech ti kamoska necha poslat kvety v mene nejakeho tajneho ctitela 😁. Ale myslim to vazne. A nebud vyslovene zla na neho, nereaguj na jeho blbe reci, skor mu odpovedz “pozri sa na seba”. A uvidis, ako sa to vyvinie. Casom uvidis, mozno sa spamata sam a zmeni sa to. Neskor sa s nim o tom mozes uprimne porozpravat. Ale zaroven mysli na to, ze moze mat inu a moze to byt cesta aby chcel, ze ho ty opustis. Tak si rob rezervu a premyslaj do buducna, co by bolo keby ste neostali spolu.
Ja ti tak poviem. Maj svoju hrdost a nenechaj ho nicit ti sebavedomie.
Takto najprv - nepočúvaj tie čo ti radia rozchod. V manželstve musíš robiť kompromisy. Ja mám prudko kučeravé vlasy a môj muž sa mi celé mesiace smial že som strašná citujem strapaňa. Nepacia sa mu kučeravé vlasy. Tak som si ich začala vyrovnávať. Je to otrava, ale ak ho tým poteším - prečo nie. Ja som zas alergická keď ho vidím v mikine. Môj muž nemá iné oblečenie okrem milión mikin, ktoré nosí k rifliam. Výmenou za vyžehlené vlasy ich aspoň do práce nosiť prestal. Je to o dohode. Ste manželia, veď si s ním normálne slušne sadni, nech ti povie, čo mu vadí a ako by si to predstavoval. Ty mu rovno vyčísli koľko stojí kaderníčka, nechty, fitko a veď ti nech ti prispeje, si jeho žena a ukáž snahu o zmenu. Podľa mna ocení akúkoľvek snahu. Len sa netreba urážať ale normálne komunikovať, máte dve malé deti, stojí to za to riešiť situáciu. Nielen kvôli nemu ale aj kvôli tebe samej. Aj ty sa budeš lepšie cítiť. A mimochodom nie je to o kilách. Mám kolegyňu s miernou obezitou ale vždy je ako z katalógu.
Jasne,ze ta nema rad

@mooonika1975 on teraz nastúpil do jednej kancelárie a tam sú všetci elegantné, aj kolegyne , to ho utvrdilo podľa mňa ešte viac v Tom , že on má pokladá za zanedbanú