icon

Ako sa preniesť cez rozdielne finančné hodnoty vo vzťahu?

18. dec 2025

Ahojte.. neviem, či je tu niekto kto ma pochopí a či toto píšem na správnej platforme ale skúsim, či zažil niečo podobné ale potrebovala by som poradiť, ale nie súdiť ani rady typu ako mám meniť svoju podstatu a že som zlý človek a neviem čo, pretože to nezmením. Ide o to, že som materiálny človek, potrpím si na kvalitných veciach a peniaze sú pre mňa dôležité. Ja som mu dopredu povedala na rovinu ako to mám, aby vedel od začiatku a ak mu to nesedí, kludne to môže medzi nami ukončiť.. Pochádzam aj z dosť zabezpečenej rodiny, otec je cudzinec a preňho je normálne to, že mňa ako svoju jedinú dcéru a mamu ako svoju manželku rozmaznával kvetmi, darčekmi, dovolenkami, čímkoľvek.. Avšak momentálne sa stretávam s jedným chlapom, ktorý je doslovne chlapec z dediny a to nemyslím ako urážku ale aby ste chápali a má v tomto iné hodnoty a peniaze preňho nie sú také dôležité a nazval ma že sa nechám kúpiť hocikomu. Toto ma urazilo, pretože ja som mala jedného muža a to mám 27 a s ním som mala 5 ročný vzťah a teraz som rok a pol sama a aj keď mám nápadníkov, ale mám aj iné hodnoty/ kritéria, ktoré sú pre mňa dôležité.. Problém je ten, že ja sa bojím aby som nedopadla ako moja teta alebo iné ženy v našej rodine, ktoré si našli totálnych lakomcov a lúzrov doslovne a mama mi stále hovorí, že takých mužov je veľa a napr. moja teta celý život živila svoje dieťa a ťahala celú domácnosť a so svojim mužom mali rozdelené účty a všetko ťahala ona z priemerného platu a ešte sa starala o domácnosť a mamina ju doteraz finančne podporuje, lebo koľkokrát nemali na základné veci a ja takýto život nechcem. Ja sama o seba sa postarať viem, mám dobre platenú prácu, vlastný byt ale raz budem na materskej.. Takýchto prípadov máme viac, kedy rodičia podporujú iných členov rodiny a ja sa toho proste bojím, pretože už som mala nápadníka, ktorý lakomec bol a ten sa prejavil hneď a dobre že som utiekla tak skoro..

princkrason
19. dec 2025
@simca06022011

Ano neries chlapa cp ti povie ze sa nechas kupit. Ostatne je uplne individualne. Jasne ze clovek z ineho prostredia s inym zivotnym stylom bude iny. Zalezi co je najdolezitejsie - dobry vztah alebo darceky/dovolenky? Neurazala by som beznych muzov, ani chlap s farmy nemusi nyt laznik v gumakoch ktroy nevie zene kupit kvety a darcek. Ale bude mat urcite iny pristup k peniazom. Cize hladaj si rovnocenneho v pohlade na financie, nic ine sa ti ppradit neda. Ale ako som na zaciatku pisala = uz ts poznamka by ho diskvalifilovala. Na druhej strane chapem co si musi muz mysliet ked taketo pocuje od zeny😂 poviem to tak : za dlhe roky spolocneho zivota sa moze kadeco stat a situacie financne sa lahko zmenia... tak to a tvojou panikou z chudoby a lakomca co ti nekupi dovolenku prajem pokojny zivot 😊

@simca06022011 velice pekne si to napisala 🙊

simca06022011
19. dec 2025
@princkrason

@simca06022011 velice pekne si to napisala 🙊

@princkrason s milion preklepmi 😂

lienka.7
19. dec 2025
@bielasovicka

@anonym_autor tak sa vráť k tomu bývalému,kedze ho tu neustále spomínaš. Načo ti je tento ktory je úplne iný?

@bielasovicka lebo ten si našiel už inú, ktorú momentalne takto "obstastnuje". Toto sa uplne hodí na profil FB priznania zlatokopiek👌
Ale jasne, schovame sa za to, ze sa predsa nebudeme tlačiť v 1izbaku 🤦‍♀️ tu je trosku pomyleny hodnotový rebríček, ale ok.

lienka.7
19. dec 2025
@anonym_a83246

@lienka.7 ty musíš byť vždy v opozícii.Ona aspoň má a nečaká, že jej to zabezpečí manžel.kazda žena čaká, že keď sa bude starať o dieťa muž to potiahne a nie ešte ona ho živit.Aj v prírode to tak funguje🤣

@anonym_a83246 každý chlap je taky? Naozaj? Zaujimave. No ja napr.takeho nemám. A predpokladám, že aj tu je dosť žien, ktoré majú normálneho chlapa. Akurát tu o tom nevypisuju.
Autorka a jej priateľ maju jednoducho rozdielne pohľady na svet a aj rozdielne priority v živote. Ale samozrejme, ona je ta super hviezda a on ten chudák, ze?

bambulkaaskatulka
19. dec 2025
@sense

@bambulkaaskatulka presne mala to vzdať hneď a nie mu vysvetľovať že ak mu to vadí ma to ukončiť.

A teda, keby som chlap a žena na mňa vybafne, vieš som materialisticky založená a potrpim si na peniaze, lebo som bola otcova princezná a všetko mi doprial a obdaruval má dovolenkami, kvetmi atd(ako to sama autorka napísala) tiež by som si pomyslela, že táto žena hľadá sponzora a nie partnera do budúcnosti a s turistikou v horách, či "obyčajnými" zážitkami sa neuspokojí.

Rovnako ako keby chlap má mňa na prvom rande vybafne,že deti a domácnosť sú ženská robota. Nech viem na čom som. Poklepem si po celé a rozlúčim sa

@sense nevieme ako mu to povedala. Pri normálnych rozhovoroch je viac casopriestoru vyjadriť sa...normalnejsie. tiež jej tu jeho repliku imho nepovedal na prvom rande...napísala stretávam sa, nie stretla som. No a chalan asi predsa má nejaké plusy, ktoré ju priťahujú, preto to rieši

bielasovicka
19. dec 2025
@lienka.7

@bielasovicka lebo ten si našiel už inú, ktorú momentalne takto "obstastnuje". Toto sa uplne hodí na profil FB priznania zlatokopiek👌
Ale jasne, schovame sa za to, ze sa predsa nebudeme tlačiť v 1izbaku 🤦‍♀️ tu je trosku pomyleny hodnotový rebríček, ale ok.

@lienka.7 presne tak. Ja to vidím takisto. Ale tu je škoda sa vyjadriť. 🙄

autor
19. dec 2025
@lienka.7

@bielasovicka ja som sa s ex rozisla a bolo to z mojej strany a nelutujem, tak isto ako nelutujem čas ktorý sme boli spolu. Keby je na nom sme spolu doteraz, aj to sam povedal a respektoval moje rozhodnutia

zuzana76
19. dec 2025
@lienka.7

@anonym_a83246 každý chlap je taky? Naozaj? Zaujimave. No ja napr.takeho nemám. A predpokladám, že aj tu je dosť žien, ktoré majú normálneho chlapa. Akurát tu o tom nevypisuju.
Autorka a jej priateľ maju jednoducho rozdielne pohľady na svet a aj rozdielne priority v živote. Ale samozrejme, ona je ta super hviezda a on ten chudák, ze?

@lienka.7 vacsinou s tebou suhlasim, ale, ty povazujes za zle, ze autorka ma nejake financne naroky na chlapa? Tento mozno zarobi 1500 v hrubom, spokojnucky so sebou, ze ved nieco zarobi a ocakava, ze zena sa prisposobi a bude cela statsna, ze moze vyskakovat len do vysky jeho platu a on ani za nic popracovat na sebe, aby doshiahol vyssiu poziciu, zacat podnikat, aby zvysil prijem, lebo ved laska je uprimna, tam peniaze netreba, tak preco by sa on pre rodinu pretrhol. Neambiciozneho, podpriemerneho chlapa pre ambicioznu zenu nikdy. Nebude ho vediet obdivovat.

autor
19. dec 2025
@zuzana76

@lienka.7 vacsinou s tebou suhlasim, ale, ty povazujes za zle, ze autorka ma nejake financne naroky na chlapa? Tento mozno zarobi 1500 v hrubom, spokojnucky so sebou, ze ved nieco zarobi a ocakava, ze zena sa prisposobi a bude cela statsna, ze moze vyskakovat len do vysky jeho platu a on ani za nic popracovat na sebe, aby doshiahol vyssiu poziciu, zacat podnikat, aby zvysil prijem, lebo ved laska je uprimna, tam peniaze netreba, tak preco by sa on pre rodinu pretrhol. Neambiciozneho, podpriemerneho chlapa pre ambicioznu zenu nikdy. Nebude ho vediet obdivovat.

@zuzana76 suhlasim 100%

sense
19. dec 2025
@bambulkaaskatulka

@sense nevieme ako mu to povedala. Pri normálnych rozhovoroch je viac casopriestoru vyjadriť sa...normalnejsie. tiež jej tu jeho repliku imho nepovedal na prvom rande...napísala stretávam sa, nie stretla som. No a chalan asi predsa má nejaké plusy, ktoré ju priťahujú, preto to rieši

@bambulkaaskatulka tak ale keď sa stretávajú tak už vie aký je a či jej za to stojí alebo nie, jednoducho pre mňa by takáto urážka bola v čase randenia stopka a je jedno či prvé, druhé alebo piate rande, pretože urážky do žiadneho vzťahu nepatria a je jedno z ktorej strany....a obzvlášť po ďalších stretnutiach už predsa vieš či ten druhý človek ti vie a je schopný dať čo očakávas alebo nie....či je to chlap ktorý je ozaj lakomy, a rozratava všetko na polovicu a zabuchne ti dvere pred nosom. Alebo je to chlap ktorý nemá problém zaplatiť kino alebo večeru a doniesť kvety, otvorit dvere či pomôcť do kabata
A rovnako ani chlap ani žena nepočúva že ex bol/bola taka či onaka.

anonym_9b026d
19. dec 2025
@anonym_48c921

aké deliť? mne mm svoju mzdu pošle na účet. nechá si niečo na fajčenie.

@anonym_48c921 takže nie deliť, ale všetko pre ňu ? Lebo chudák tvoj muž sa vlastne nedeli, ale všetko odovzdá tebe a ty to minies kde chceš? A jemu necháš na cigy a trávu, čiže sa vlastne ty podelis s jeho výplatou s ním? Keď takto bude fungovať tvoj syn, bude to v poriadku?

anonym_05fc57
19. dec 2025

Najprv napíšeš že nevadí koľko zarobí ale dôležité ako sa podelí a teraz zrazu je problém že nechceš žiť v jednoizbáku od výplaty k výplate ale hlavne že sa ľúbite. Ale to celkom závisí od toho, koľko zarobí. Tak ja sa ti už strácam v tom, čo chceš. Je problém koľko zarába alebo nie? Dal ti najavo že počas rodičáku pôjde 50/50? A inak predstav si že ja by som radšej žila v jednoizbáku od výplaty k výplate a mala po boku muža s ktorým sa úprimne ľúbime než mala idiota, ktory dobre zaraba, kupuje mi kadečo ale sa neľúbime. Naštastie som zlatá stredná cesta kedy máme peňazí akurát, žijeme v dome normálnej veľkosti a ľúbime sa.

bambulkaaskatulka
19. dec 2025
@sense

@bambulkaaskatulka tak ale keď sa stretávajú tak už vie aký je a či jej za to stojí alebo nie, jednoducho pre mňa by takáto urážka bola v čase randenia stopka a je jedno či prvé, druhé alebo piate rande, pretože urážky do žiadneho vzťahu nepatria a je jedno z ktorej strany....a obzvlášť po ďalších stretnutiach už predsa vieš či ten druhý človek ti vie a je schopný dať čo očakávas alebo nie....či je to chlap ktorý je ozaj lakomy, a rozratava všetko na polovicu a zabuchne ti dvere pred nosom. Alebo je to chlap ktorý nemá problém zaplatiť kino alebo večeru a doniesť kvety, otvorit dvere či pomôcť do kabata
A rovnako ani chlap ani žena nepočúva že ex bol/bola taka či onaka.

@sense máš pravdu. A s týmto už úplne súhlasím 😉 autorka je asi vo fáze prehodnocovania no

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_05fc57

Najprv napíšeš že nevadí koľko zarobí ale dôležité ako sa podelí a teraz zrazu je problém že nechceš žiť v jednoizbáku od výplaty k výplate ale hlavne že sa ľúbite. Ale to celkom závisí od toho, koľko zarobí. Tak ja sa ti už strácam v tom, čo chceš. Je problém koľko zarába alebo nie? Dal ti najavo že počas rodičáku pôjde 50/50? A inak predstav si že ja by som radšej žila v jednoizbáku od výplaty k výplate a mala po boku muža s ktorým sa úprimne ľúbime než mala idiota, ktory dobre zaraba, kupuje mi kadečo ale sa neľúbime. Naštastie som zlatá stredná cesta kedy máme peňazí akurát, žijeme v dome normálnej veľkosti a ľúbime sa.

@anonym_05fc57 ale na vyber nie su len tieto dve moznosti, este moze mat aj muza, co velmi dobre zaraba/podnika a lubia sa a takeho ona hlada, ci bohatí su automaticky neschopní lasky?

anonym_05fc57
19. dec 2025
@zuzana76

@anonym_05fc57 ale na vyber nie su len tieto dve moznosti, este moze mat aj muza, co velmi dobre zaraba/podnika a lubia sa a takeho ona hlada, ci bohatí su automaticky neschopní lasky?

@zuzana76 ale v tomto si protirečí autorka a nie ja. Ona najprv napísala že jej nevadí, koľko zarobí, ale potom vyjde najavo že stále chce mať svoj vysoký štandard. Tak to stačí napísať úplne napriamo: hľadám také a také kvality u muža a plus nech zarába nadpriemerne a hýčka ma. Píšeš, že ona takého hľadá ale prečo potom je s ním a tvrdí že jej nevadí, koľko zarobí? Ale opäť sa tu netvárme ako každý chlap na slovensku zarobí 3 000€ v čistom. Štandard to nie je. A je okay hladať sebe rovného ale nerobme s mužov zarábajúcich priemer úplnych chudákov neschopných uživiť rodinu.

anonym_8385f7
19. dec 2025
@zuzana76

@zuzana76 často ten, kto zarába veľa, zas nemá na rodinu čas. Potom sa tu ich ženy sťažujú, že peniaze zarobiť im nestačí. Navyše u nadpriemerne zarábajúcich, ktorí príliš veľa času venujú práci, viac hrozí vyhorenie so všetkými dôsledkami na rodinu.

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_8385f7

@zuzana76 často ten, kto zarába veľa, zas nemá na rodinu čas. Potom sa tu ich ženy sťažujú, že peniaze zarobiť im nestačí. Navyše u nadpriemerne zarábajúcich, ktorí príliš veľa času venujú práci, viac hrozí vyhorenie so všetkými dôsledkami na rodinu.

@anonym_8385f7 ale s tym ta zena zvacsa pocita, bud peniaze, alebo kopec casu, a ked sa niekto vysvihne a zacne mu podnikanie vynasat a ma zamestnancov, tak uz ma aj cas.

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_05fc57

@zuzana76 ale v tomto si protirečí autorka a nie ja. Ona najprv napísala že jej nevadí, koľko zarobí, ale potom vyjde najavo že stále chce mať svoj vysoký štandard. Tak to stačí napísať úplne napriamo: hľadám také a také kvality u muža a plus nech zarába nadpriemerne a hýčka ma. Píšeš, že ona takého hľadá ale prečo potom je s ním a tvrdí že jej nevadí, koľko zarobí? Ale opäť sa tu netvárme ako každý chlap na slovensku zarobí 3 000€ v čistom. Štandard to nie je. A je okay hladať sebe rovného ale nerobme s mužov zarábajúcich priemer úplnych chudákov neschopných uživiť rodinu.

@anonym_05fc57 je s nim kratko a ma pochybnosti, preto zalozila tuto temu. Toto nie je partner pre nu, ani pre mna by nebol. Nezaraba kazdy chlap na slovensku 3000 a o to ide. Dokonca ani tento by nemusel este teraz zarabat 3000, ale autorka v nom chce vidiet potencial rastu v buducnosti a on to svojimi recami uz teraz zabil. Ona sa mozno zle vyjadrila. Ona chce ambiciozneho chlapa a tento vyzera byt skromny typ, ktory hlada skromnu zenu, toto je chlap s mentalitou chudoby. Neambiciozny, mozno aj lenivy, neochotny na sebe zapracovat, ocakava, ze zene bude vzdy stacit, co zarobi. (ale netusi, ze moze sa im narodit dieta so zdravotnymi problemami, ze mozno dieta bude nadane a bude chciet lyzovat, hrat hokej, ist studovat na VS do zahranicia a on so svojou mentalitou chudoby mu povie, ze na to nema a ma sa uskromnit a bude mu stacit VS v Ruzomberku, ze tomu choremu nemozu zaplatit pobyt v Adeli, lebo na to nemaju, ze syn nemoze hrat hokej, lebo to je drahy sport a musi mu stacit hrat futbal vonku s chlapcami na sidlisku napr. ) Chapeme sa?

anonym_05fc57
19. dec 2025
@zuzana76

@anonym_05fc57 je s nim kratko a ma pochybnosti, preto zalozila tuto temu. Toto nie je partner pre nu, ani pre mna by nebol. Nezaraba kazdy chlap na slovensku 3000 a o to ide. Dokonca ani tento by nemusel este teraz zarabat 3000, ale autorka v nom chce vidiet potencial rastu v buducnosti a on to svojimi recami uz teraz zabil. Ona sa mozno zle vyjadrila. Ona chce ambiciozneho chlapa a tento vyzera byt skromny typ, ktory hlada skromnu zenu, toto je chlap s mentalitou chudoby. Neambiciozny, mozno aj lenivy, neochotny na sebe zapracovat, ocakava, ze zene bude vzdy stacit, co zarobi. (ale netusi, ze moze sa im narodit dieta so zdravotnymi problemami, ze mozno dieta bude nadane a bude chciet lyzovat, hrat hokej, ist studovat na VS do zahranicia a on so svojou mentalitou chudoby mu povie, ze na to nema a ma sa uskromnit a bude mu stacit VS v Ruzomberku, ze tomu choremu nemozu zaplatit pobyt v Adeli, lebo na to nemaju, ze syn nemoze hrat hokej, lebo to je drahy sport a musi mu stacit hrat futbal vonku s chlapcami na sidlisku napr. ) Chapeme sa?

@zuzana76 ano, ja s tebou v tomto celkom súhlasím. Len mi je ľúto ako tu z neho spravili lenivca neschopného uživiť rodinu. Z akých vecí ste vyvodili všetky takýto záver? Len povedal že peniaze pre neho nie su až tak dôležité a nie že sa nepostará o rodinu. Plus jej nedáva dary, ale to mi ani môj nedával pri krátkej známosti a nie je lakomec ani lenivec ani neschopný. Proste nie je pre ňu a ona pre neho. Len sa strašne divne o tomto celom ona vyjadruje, protirečí si a hneď robí závery ako dopadne pri takomto chlapovi zle. Na toto narážam. Chápeš aj ty mňa?

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_05fc57

@zuzana76 ano, ja s tebou v tomto celkom súhlasím. Len mi je ľúto ako tu z neho spravili lenivca neschopného uživiť rodinu. Z akých vecí ste vyvodili všetky takýto záver? Len povedal že peniaze pre neho nie su až tak dôležité a nie že sa nepostará o rodinu. Plus jej nedáva dary, ale to mi ani môj nedával pri krátkej známosti a nie je lakomec ani lenivec ani neschopný. Proste nie je pre ňu a ona pre neho. Len sa strašne divne o tomto celom ona vyjadruje, protirečí si a hneď robí závery ako dopadne pri takomto chlapovi zle. Na toto narážam. Chápeš aj ty mňa?

@anonym_05fc57 mozno nie je lenivec, ano nemame vsetky informacie, ale ona sama ma nejaky vnutorny pocit, ja ju nepovazujem za zlatokopku, ale zenu, co chce muza schopneho postarat sa. On ju hned od zaciatku urazil, ze sa necha kupit a ona pisala, ze nie je lbzvlast ochotny sa podelit, asi jej chybaju pozvania na veceru, cize citi, ze je “lakomejsi” a ona ocakava chlapa, ktory je iniciativnejsi. Aj v tom totiz vidno buducnost, ten kto chce vsetko 50:50 a malo pozyva na veceru, darcek kupi len na sviatok a aj to sa netrafi, tak to je mentalita velmi skromnejo chlapa, ktory nebude v buducnosti velmi stedry. A to ovplyvni ak rodinu a buduce deti.

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_05fc57

@anonym_05fc57 rpzumiem, preto aj ja vravim, tento nie je pre nu. Ja ho tipujem, ze jemu by sedela nejaka bio eko zienka, consi sama doma dospestuje, chovala by zvierata, vyrabala lanove kosele, doma piekla, zavarala dzemy a mali by gazdovstvo. Aj takychto zien je vela.

anonym_05fc57
19. dec 2025
@zuzana76

@anonym_05fc57 mozno nie je lenivec, ano nemame vsetky informacie, ale ona sama ma nejaky vnutorny pocit, ja ju nepovazujem za zlatokopku, ale zenu, co chce muza schopneho postarat sa. On ju hned od zaciatku urazil, ze sa necha kupit a ona pisala, ze nie je lbzvlast ochotny sa podelit, asi jej chybaju pozvania na veceru, cize citi, ze je “lakomejsi” a ona ocakava chlapa, ktory je iniciativnejsi. Aj v tom totiz vidno buducnost, ten kto chce vsetko 50:50 a malo pozyva na veceru, darcek kupi len na sviatok a aj to sa netrafi, tak to je mentalita velmi skromnejo chlapa, ktory nebude v buducnosti velmi stedry. A to ovplyvni ak rodinu a buduce deti.

@zuzana76 ja rozumiem, ale najjednoduchšie je sa toho chlapa rovno spýtať. Ja som to riešila s mojim hneď a jasne sme sa dohodli že nikdy žiadne 50/50 v manželstve nebude. Ale môj manžel mal málo peňazí a ja dosť keď sme spolu začali chodiť, tak by som sa cítila ozaj blbo keby mi kupuje dary a plati večeru často on, a nerobí to z neho zlého človeka. Práveže krátko na to začal zarábať veľmi dobre, zobrali sme sa a teraz ma hýčka. Ako hovoríš, sadla by mu taká, nie sú jeden pre druhého. Len to mohla lepšie popísať a nie sa tváriť že jej na plate nezáleží.

anonym_05fc57
19. dec 2025
@zuzana76

@zuzana76 plus aj môjmu som musela pripomenúť že mám rada obyčajné lacné tulipány z lidla a nech mi ich kupuje. Normálna komunikácia, žiadne vypisovanie na koňa ani robenie záverov aký je lakomec. Netrklo mu to, povedala som čo chcem a od toho momentu mi ich kupuje. Niekedy si my ženy myslíme čo je za tým a tým počinom chlapa ale im občas iba nedojdu veci. Ale mali by im docvaknúť, tým chlapov neobhajujem.

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_05fc57

@zuzana76 ja rozumiem, ale najjednoduchšie je sa toho chlapa rovno spýtať. Ja som to riešila s mojim hneď a jasne sme sa dohodli že nikdy žiadne 50/50 v manželstve nebude. Ale môj manžel mal málo peňazí a ja dosť keď sme spolu začali chodiť, tak by som sa cítila ozaj blbo keby mi kupuje dary a plati večeru často on, a nerobí to z neho zlého človeka. Práveže krátko na to začal zarábať veľmi dobre, zobrali sme sa a teraz ma hýčka. Ako hovoríš, sadla by mu taká, nie sú jeden pre druhého. Len to mohla lepšie popísať a nie sa tváriť že jej na plate nezáleží.

@anonym_05fc57 aj my sme isli 50:50, boli sme studenti na VS, pozyval ten, kto mal aktualne peniaze z brigady. Preto zavisi od situacie, ale napr moj chlap uz ako student zacinal podnikat, mal brigady, videla som na nom, ze ma financnu gramotnost a ochotu podelit sa. To clovek vyciti a ona toto neciti a to je zle, preto treba odist z kratsej cesty.

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_05fc57

@zuzana76 plus aj môjmu som musela pripomenúť že mám rada obyčajné lacné tulipány z lidla a nech mi ich kupuje. Normálna komunikácia, žiadne vypisovanie na koňa ani robenie záverov aký je lakomec. Netrklo mu to, povedala som čo chcem a od toho momentu mi ich kupuje. Niekedy si my ženy myslíme čo je za tým a tým počinom chlapa ale im občas iba nedojdu veci. Ale mali by im docvaknúť, tým chlapov neobhajujem.

@anonym_05fc57 ale o to ide, ona mu povedala a on ju zismiesnil, ze sa necha kupit,

zuzana76
19. dec 2025
@anonym_05fc57

@anonym_05fc57 predstav si, ze tebe by tvoj muz povedal, ze tie tulipan ti nebude kupovat, lebo to je len burin co aj tak zvadne a vyhodene peniaze, o toto tu ide, vsetko so vsetkym suvisi, tento hlada velmi skromne dievca, ktoremu alo tu niekto pisal bude stacit bonboniera na narodky a meniny a vec vybavena.

anonym_05fc57
19. dec 2025
@zuzana76

@anonym_05fc57 aj my sme isli 50:50, boli sme studenti na VS, pozyval ten, kto mal aktualne peniaze z brigady. Preto zavisi od situacie, ale napr moj chlap uz ako student zacinal podnikat, mal brigady, videla som na nom, ze ma financnu gramotnost a ochotu podelit sa. To clovek vyciti a ona toto neciti a to je zle, preto treba odist z kratsej cesty.

@zuzana76 ano, niekedy to človek vycíti ale aj tak si stojím za tým že viac by docielila jedným úprimným rozhovorom s tým chlapom keď o ňom píše aký je inak zlatý a ľúbi ju než tu písať kde my máme nekompletné informácie.
A nepochopila som to tak, že mu povedala nech jej kúpi lacnú vec a on ju vtedy zosmiešnil. Skôr že mu hovorila aké sú pre ňu peniaze a materialne veci dôležité a ako jej to doprial otec a ex. Ale mýliť sa môžem, len to podľa mňa nebolo jasne napísané. Ty to niekde vidíš napísané v takomto kontexte?

lienka.7
19. dec 2025
@zuzana76

@zuzana76 tak načo je s ním? Akosi to nechápem. Keď je očividne, ze NESPLNA jej finančné nároky. A ani iné. Tie hodnotové.

zuzana76
19. dec 2025
@lienka.7

@zuzana76 tak načo je s ním? Akosi to nechápem. Keď je očividne, ze NESPLNA jej finančné nároky. A ani iné. Tie hodnotové.

@lienka.7 ved je s nim len kratko, uvazuje ci to ma vyznam, blika kontrolka

lienka.7
19. dec 2025
@anonym_05fc57

@anonym_05fc57 presne, súhlasím s tebou.