Ako sa priblížiť k zadanému kolegovi?
Ahojte baby,neukameňujte ma. Nastúpila som do novej práce (vyšší plat a možnosť práce aj z domu).
Je tu jeden veľmi veľmi sympatický kolega, ktorý je však skoro ženatý ako som zistila. Je na vyššej pozícii ako som ja, ale sme v jednej kancelárií. Ja som u 5 rokov sama a myslím ze to je láska na prvý pohľad aspoň teda z mojej strany zatiaľ. Mám skoro 35 rokov a viem že možno to nevýjde ale možno aj áno a moja otázka je ako sa k nemu dostať priblížiť získať si ho ale tak aby som ho nevyplašila. A ja viem že je skoro ženatý, ale tak čo ak sa to podarí.
Nesúdte ma,naozaj ma to k nemu ťahá.
Nuz takto: ak je to spravny muz, tak sa nenecha tebou klofnut. Ak sa necha - bud ostrazita. To, co urobil s tebou, urobi mozno raz aj tebe… Nenadarmo sa hovori - karma je zdarma.
Daj si babsku jazdu, pripi sa, pokojne zbal niekoho a zacni randit. Slobodnych ci rozvedenych muzov je stale dostatok.
@maury nemám toho malo..
A myslis si, ze vsetko ti vyriesi klofnutie chlapa vo vztahu, hej?
Budes stastnejsia, veselsia, spokojnejsia sama so sebou. Lebo budes na seba velmi hrda, ze ty si prešťala daku inu zenu.
Konecne mas tym potvrdenu hodnotu, aka ti nalezi. Ci?
A zrazu ta po 5r suska svrbi a iny ako zadany kolega - nadriadeny neexistuje? A tie kecy o laske na prvy pohlad 🤦🏼♀️ fakt sa neviem rozhodnut, ci si viac trapna alebo uboha.
Proste zabudni na neho,venuj sa len praci,nic viac a nic menej.Necakaj,ze ti padne do narucia.Ani pohlady nic neznamenaju,ked sa on pozrie na teba.Ja co som si pisala s kolegom,dost steklive spravy,vsetky cital muz,skoro som prisla o takmer 20r manzelstvo.Mojou kravinou,mojou hlupostou,a ano aj tie dlhe pohlady,popritom usmevy boli.Ale v praci sme sa bavili vzdy o praci,aj dnes mi pomahal ako predtym slubil ale nic viac,nic menej.Ale zamotal mi hlavu chvilkovo riadne.No taku facku som si dala od zivota svojou hlupostou,ze az.Ale nastastie sme si to s muzom vsetko vysvetlili,on pochopil,ja pochopila.A ideme od znova.
Nerozbijaj druhy vztah.
Ja som slobodná 5 rokov a toľko ženatých/zadaných mužov ma chcelo a chce?...veľa...ale nie som zúfala, aby som skočila na takého muža...a môže ma pinda svrbieť neviem ako...ale proste charakter mi to nedovolí...
Ak tebe áno, tak načo to riešiš? ukáž mu pindu a hotovo...
Komenty necitam ale ty musis byt strasne uboha chudera ked sa chces ulakomit na chlapa kt. Sa budes coskoro zenit 😨. Ak nieco skusis. .kiezby sa to Ta jeho buduca dozvedela ,on sa zachoval spravne a vyzametala by s Tebou dlazku
Autorka
Hlavne mysli na to, že karma v živote funguje. Veľmi spoľahlivo. Ak ho aj získaš, karma ti to vráti.
Autorka - mas tu 5 stran komentarov a stale Ti to nedoslo? NIE, toto nie je chlap pre teba, ZIADNY zaujem o teba nema. Ide sa zenit. Tak si daj spiatocku a nestrapnuj sa zbytocne. Lebo sa Ti paci. A co? A ze sa sprava milo a pomaha Ti v praci? Nic to nezmena. Kazda normalna zena s charakterom vie, ze si ma dat od zadaneho chlapa spiatocku.
Ako čítam tvoje ďalšie komentáre, som v kľude. Si jednoduchšia žena a chlapi na teba asi moc neletia, tazko zbalis muža, ktorý je vo vzťahu šťastný.
A teraz čo ? Že si sama? Zblaznis sa z toho? Sú rôzne sexshopy nájdeš tam čo hľadáš. Nervy mám na také ženské ako ty, zjavne podľa iných aj podľa mňa si ta ísta ktorá uháňa kolegu … v dobrom ti radim spamätaj sa konečne nechaj ho tak je to svinstvo čo robíš. Páčilo by sa to tebe? Mas snúbenca a nejaká kolegynka ti ide prebrať chlapa? Našťastie dúfam že ten kolega ma všetkých 5 pokope aby si s tebou nezačal.
35r laska na prvy pohlad 😂😂😂😂 aj Moja 9r ma viac rozumu ako ty . Ved ho ani nepoznas a uz “ laska” to je len chtič. 5r nic a zrazu chces kolegu este k tomu zadaneho . A okolo milion single chlapov . Zufale ženy robia zufale činy . To si fakt na tom tak biedne ?
A tebe by sa páčilo, keby si skoro vydatá a tvojho skoro ženatého snúbenca ti niekto chce prebrať?
Ženy majú držať spolu a nie preberať si chlapov.
Baby, aha, z pohľadu snúbenice, žeby? 🤣
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-sa-zbavit-otravnej-kolegyne-snubenca/
Preco chces jeho otravovať tym čo ty cítiš
pozri si posledne epizody Dunaja a daj to na Terezu
Nemusí to byť vymyslené, ale vyzerá to tak, že rozvedená 35 ročná žena nastúpi do nového zamestnania a hneď sa zaľúbi do prvého schopnejšieho muža, ktorého pozná len z pracovného prostredia, kde sa od neho vyžaduje ústretový prístup ku kolegom a kolegyniam.
A on možno o ňu nemá a ani nebude mať záujem, lebo jeho priateľka, s ktorou plánuje svadbu je mladšia, slobodná, bez deti a aj vhodnejšia na vzťah.
Ak nebude prejavovať záujem on, ja by som neprejavovala, pretože to môže len zneužiť alebo prísť o prácu.
si trápna chudera.............grcám
Do budúceho leta ešte ďaleko, nechaj veci diať ako sa budú, môžeš ho spoznávať a nakoniec to prvotné kúzlo rýchle pominie...možno si len nadržaná, keďže si dlho sama.
Véd rok a pol je ešte dlhá doba a nakoniec možno on bude baliť teba.
Takže kľud a nohy na stôl, ale nie v minisukni.
Co sa ma stať, sa stane.
@h2 mozno to nie je rovnaka autorka ale mozno je to rovnaky "skorozenaty" uhanany chudak 😂😂😂
@petronelag ja som reagovala na ten link, ktorý bol pridaný, kde snúbenica je zúfalá zo snúbencovej kolegyni, ktorá ho všade prenasleduje a snaží sa ho dostať i keď on nemá záujem. To je toľko zúfalých ženských ?
Posielam virtualne kamene velkou rychlostou.
Budeš v jeho očiach za trapnú chuderu, ja by som to neriskovala. Maj nejaku hrdost
Boze preco zo seba ta zena ide robit pichaciu kozu? Toto som videla v par firmach, ako Podla mna sa tym zeny iba degraduju. Lebo ten chlap byva v tomto vacsia svina

Ak si sama choď sa niekam odviazať do baru alebo na koncert a nie sa zameriavať na kolegu, ktorý sa chystá ženiť. Asi máš fakt málo problémov a nudu v živote.