Ako sa vyrovnať s bolesťou po rozvode?
Ahojte. Sme spolu viac ako 10 rokov a máme deti. Muž povedal, že je koniec. A ja sa nechcem baviť o tom, prečo sa to stalo. Ide mi o tú bolesť. O tú neskutočnú bolesť a bezmocnosť. Prečo to tak musí človek cítiť? Ja som hotová. Chcela by som byť silná, ale som neskutočne ranená a bolí to. Tak hrozne to bolí.
@anonym_autor
Ahoj. Prešla som si niečím podobným, zo dňa na deň odchod. Tiež som nedostala šancu na záchranu manželstva, chcel to proste ukončiť, žiadna snaha po 12 rokoch a dvoch deťoch...Bola v tom samozrejme iná žena.
Viem, že ti je veľmi ťažko ale čas všetko vyrieši. Bola som prvé 2 mesiace úplne mimo, o 7 kíl ľahšia. Veľmi mi pomohli rodičia, vlastne stále mi veľmi pomáhajú keďže z ex sa vykľulo riadne psycho.
Začni myslieť na seba, urob si niečím radosť, rob to čo ťa baví. Ono to prebolí a uvidíš, že bude dobre 🙂
Držím ti päste a kľudne napíš keď budeš potrebovať 😉

@anonym_8a0615 ja chcem manželstvo zachrániť. Nemali sme žiadne výrazné problémy, ktoré by sa nedali zvládnuť. O to viac to bolí. Že bol schopný zahodiť tie roky, kvôli hlúposti. A ešte máme aj deti 😞 cítim sa stratená. Snáď je to len zlý sen.
@anonym_autor Aj u nas to bolo podobne, po 15 rokoch, bez vaznejsich problemov, len s narocnejsim malym dietatom...a bola v tom ina zena. Mladsia a bez zavazkov, a tak odisiel. Bolo to velmi tazke, ale chod den za dnom, krok za krokom, postupne to bude lepsie. Maj pred ocami svoje deti, musis byt silna pre ne. Ak mas, prijmi pomoc a podporu od rodiny a kamaratov. Drz sa🍀