Ako sa vyrovnať s minulosťou partnera?
Prepáčte že anonymne. Sme s priateľom rok aj pol. Spoznali sme sa v jednom bare tak že som si vypýtala jeho číslo a začali sme si písať. O 10 dní na to sme išli spolu von a o 4dni sme začali spolu oficiálne chodiť (áno s odstupom času to hodnotím ako veľmi skoro). Minule som zistila že keď sme sa už poznali a boli sme vo fáze riešenia sa (neboli sme spolu na rande vtedy ešte) spal s jednou babou dvakrát a dokonca ju predstavil aj kamarátom ako jeho "kamaratku". Veľmi ma to zranuje ani neviem prečo nakoľko sme spolu nechodili ešte. Stále na to myslím je to už polroka a neviem prestať. Vzdy ked si na to spomeniem zacnem plakať. Cítim sa ako tá druhá aj keď nie som. Viem že to ukončil s ňou on ale aj tak...nenávidím ju aj keď by som skôr mala byť nahnevaná naňho. Má to niekto takto podobne? A keď áno ako to riešiť?
Vôbec tu autorka nespomína, aký má vzťah s priateľom, nakoľko pevný. Alebo či jej dal priateľ dôvod myslieť si, že by ju podviedol atd..
@h2 tú babu predstavil svojím kamarátom ako svoju frajerku. Prepáč, mne keby sa chlap zdôveril že mal niekoho len tak na sex, hneď viem na čom som a viem jeho morálne nastavenia a priority.
@unicornlady s priateľom mame pevný vzťah. Nemyslím si že by ma dokázal podviesť avšak treba spomenúť aj to že to dievča SPOZNAL už keď poznal mňa.
@autorka Keď takéto veci nechceš vo vzťahoch zažívať, tak nabudúce nepýtaj od chlapa telefónne číslo. Môže byť, že nejakú ženu pred tebou má už rozohratu a ty len prídeš do rany. Počkaj si na muža, ktorý ti začne dvorit, začnete sa spoznávať a nakoniec skončíte v posteli. Pravdepodobnost zranenia bude oveľa menšia. Keď ku "spoznal" až po tebe, tak je jasné, že mu tento vztah nevyšiel a potom sa sústredil na teba. Najskôr to vyskúšal a tou druhou, lebo tu si vybral on. Ty si bola najskôr ta druha.
@stanulienkat Predstavil ju, ako svoju kamarátku. A on jej to nepovedal, píše, že to zistila. Veľmi pochybujem, že by sa on s niečím takým pochválil.
Autorka vsak ja neviem ci to len nechces vidiet ale ocividne chcel ju, nie Teba . Preto ju predstavil . Predpodkladam ze ona jeho nie a Vy ste tym padom teraz spolu.
To je minulost, nezozieraj sa tym
@h2 Tak kamaratka bola v tom období aj autorka, obe boli len kamarátky. A obe išli na to rýchlo a zbesilo.
@ivik4 čítala som si ich správy...ona mu potom aj písala či sa nestretnú ale on jej napísal že už niekoho má
@grof_monte_christo ju nemal predomnou rozohratú spoznal ju keď už poznal mňa
@grof_monte_christo
@ivik4 Baby, prečo jej píšete, že ju nechcel? Sú spolu rok a pol, podľa všetkého šťastní. Tak načo je to dobré, ešte jej pridávať? S tou druhou sa vyspal dvakrát. Myslíte, že by sa dvakrát vyspala s chlapom, ktorého vzápätí nechce a to zrovna čiste náhodou presne vtedy, kedy mu príde do cesty autorka? Jasné, že ju chcel, preto to s tou "kamarátkou" ukončil.
@anonym Ale toto jej mal povedať, ze práve niekoho spoznal. Nechápem, prečo s nou šiel do postele a predstavoval ju kamarátom. Ja som bola na zoznamkach alergická už len na to, ze si niekto pisal s viacerými.
@grof_monte_christo Obe boli len kamarátky, ale zatiaľ čo tá prvá bola kamarátka, ktorú pretiahol, tá druhá (autorka) je kamarátka, s ktorou to prerástlo do vzťahu.
@h2 ďakujem toto som potrebovala počuť <3
@h2 Viem. Als pre mňa by toto nebolo. Bol by to dôvod na ukončenie vzťahu 🤷
@anonym Pravda bude taka, že nebol z teba hneď paf. Vtedy ma muž oči len pre jednu ženu a neexistuje, aby si začal s druhou. Nepoznal ta, prvý impulz nešiel od neho, preto sa tam dostala ešte iná žena. Toto sa časom zmenilo a uvedomil si, že chce teba. Tak to už nerieš, ak chceš zotrvať v tomto vzťahu.
@h2 vsak jej to pisem preto lebo on v tom case bol stale slobodny a keby tak velmi chcel autorku , nezacal by sa spoznavat s druhou, dokonca by s nou nespal a nepredstavil by ju svojim kamaratom. Nemal vztah ani s jednou ani s druhou.
To hlavne autorka chcela jeho a nastastie pre nu , mal o nu zaujem a su teraz spolu. Vraj stastny ako pises.
Nech si len uvedomi ze on jej v tom case nijak neublizil lebo spolu ako pár neboli. Nema najmensi dovod plakat ci mu to vycitat,sama pise ze si mysli zeby jej teraz neublizil.
@ivik4 Ako pár spolu neboli, ale mne by sa okamžite zhnusil. Si predstav, ako si na zaciatku s niekym píšeš, aký mal kto den a tak a ten druhý ti nepovie, že mal práve sex s inou ženou. Kde je ta přesná hranica, odkedy sú dvaja ľudia v pare? Spoznávanie sa nepočíta?
@grof_monte_christo mne by sa zhnusil tiez ,nevravim ze nie 😃. Akurat ze ak je rozhodnuta s nim ostat, nema mu co vycitat ,ale prijat to .
@ivik4 Ja som za fair play od momentu zoznámenia sa a nečudujem sa autorke, že ma problém sa cez to preniesť.
Čo z toho vypovedá, že aj keď ste boli vo fáze "riešenia sa" nebol z teba až tak paf, keď tam stíhal prášiť ďalšiu.
Nečakala si to. To by zranilo veľa žien (čo nemajú namiesto srdca kameň) Úplne ťa chápem 🩷
@paulita cítim sa byť podvedená keby s ňou spával predtým aj ako ma spoznal....straší ma to dodnes a už je to rok. Bojím sa že nebudem vedieť kvôli tomuto mat s ním plnohodnotný vzťah naďalej....
Už rok o tom vieš?
Neskúšala si sa s ním o tom porozprávaš?
@unicornlady skúšala aj som sa ho pýtala že prečo to spravil čo za tým videl a mi len povedal že bol by sprostý keby nevedel ako to dopadne so mnou a ju by poslal k vode...
To čo je za odpoveď? Nejak som to nepochopila.
Za čo by bol sprostý? A ako ju poslal k vode? Veď vtedy s ňou spal.
Či to ste sa bavili o tom, čo mu potom písala, že chce s ním spať a už bol zadaný?
Ja som mala na mysli tú minulosť, keď s ňou spal, a pritom sa spoznával aj s tebou.
@unicornlady spýtala som sa ho že prečo s ňou bol keď poznal už mňa? A mi len povedal že by bol sprostý keby sa s ňou nevyspal lebo nevedel že ako to bude medzi nami dvoma...
Poslal ju k vode tak že ona sa s ním chcela stretnúť a on jej napísal že by to nebolo vhodné nakolko niekoho on už má
No pekne, to tiež niečo vypovedá o jeho charaktere.
Veď ak nevedel, ako to s tebou dopadne, mohol počkať a uvidieť. Očividne, henta baba mu ponúkla aj neskôr.
Ak by prejavil aspoň trošku možno ľútosti nad tým, že napr. chápe, že ti to vadí, že ťa to trápi...
@unicornlady keby to spravil, ospravedlnil sa možno a videla by som že ho to mrzí tak by som možno bola aj ochotná nad tým prestať rozmýšľať...len takto sa bojím že nám to (ja) kvôli tomuto rozbije vzťah
Ta druhá kamaratka by ma netrápila vôbec. Ani to, či som prvá alebo druhá volba. Jediné co by má trápilo a bol by to dôvod na rozchod, je plytký charakter tvojho priateľa. Tuto druhu ženu poznal par dni a nenechal si ujsť príležitosť si s nou zasexovat, lebo nevedel, ako to medzi vami dopadne. Ty si už možno mala motýle v bruchu, zatiaľ čo on v okamihu prvého rande ešte nevedel, s kým vlastne zostane. No paráda.

@jumama Tá baba nebola jeho bývalá priateľka, bola to kamarátka na sex. Nemyslím si, že s ňou mal vzťah s citmi a všetkým, čo k tomu patrí.