icon

Ako sa vyrovnať so sklamaním a hľadať nový vzťah?

tyms1
16. mar 2026

Ahojte, možno ma tu ukameňujete, ale hľadám len povzbudenie. Mám 21 rokov a som 2 roky bez vzťahu. Mala som len jeden vážnejši vztah za život. No počas toho vzťahu som bola len klamaná a podvadzaná. Vzťah ukončil on. Až dnes, spätne si uvedomujem, že je to to najlepšie, čo pre nás oboch dokázal urobiť. Ale k pointe. Od rozchodu sa mi nedarí nájsť si vzťah. Aj by som veľmi chcela, ale vždy to skončí po týždni konverzácie alebo som sekla s konverzáciou s chlapom, keď som vedela, že má dalšie 4 ženy, s ktorými chodí na rande. Kedže som bola dlhodobo v minulosti pre niekoho, koho som ľúbila poslednou možnosťou, dnes sa takýmto chlapom vyhýbam a odmietam riešiť niečo citovejšie. Skúšala som naozaj všetko. Ísť do spoločnosti, online zoznamovacie aplikácie (kde som nakoniec zistila, že toto nie je nič pre mňa). Všade okolo mňa kamarátky sú zadané, niektoré zasnúbene, iné dokonca vydaté a s deťmi. Niekedy sa fakt cítim, že som pozadu. Uvedomujem si, že každý máme svoje chyby, že nikto nie je dokonalý. A ani takého vo všetkom dokonalého nehľadám. Viete mi niektorá z vás napísať vaše skúsenosti s takýmto životným obdobím. Vždy si vezmem rada k srdcu názor a životný príbeh niekoho staršieho a skúsenejšieho.

Strana
z2
anonym_ad2b09
18. mar 2026
@tyms1

@anonym_ad2b09 mohla by som vediet ako z vlastnej skúsenosti?

@tyms1 mám 3 deti a mam 29 rokov.. a od 20 rokoch sa tocim len okolo plienok a choroby, strach... neviem co je to ist cestovat, alebo sa ist zabaviť .. kludne mozes mat deti aj v 25 rokoch .. niekto ma deti az okolo alebo po 30 pretoze sa neni kam ponahlat tak som to myslela

tyms1
autor
19. mar 2026
@anonym_ad2b09

@tyms1 mám 3 deti a mam 29 rokov.. a od 20 rokoch sa tocim len okolo plienok a choroby, strach... neviem co je to ist cestovat, alebo sa ist zabaviť .. kludne mozes mat deti aj v 25 rokoch .. niekto ma deti az okolo alebo po 30 pretoze sa neni kam ponahlat tak som to myslela

@anonym_ad2b09 Úprimne aj ja by som chcela byť raz mamou, len bez muža to nejako nepôjde.

anonym_ad2b09
19. mar 2026
@tyms1

@anonym_ad2b09 Úprimne aj ja by som chcela byť raz mamou, len bez muža to nejako nepôjde.

@tyms1 maš 21 rokov, takych chlapov este mozes mat v živote ale ten pravý bude iba jeden

Strana
z2