icon

Ako sa vyrovnať so sklamaním a hľadať nový vzťah?

tyms1
Dnes o 15:55

Ahojte, možno ma tu ukameňujete, ale hľadám len povzbudenie. Mám 21 rokov a som 2 roky bez vzťahu. Mala som len jeden vážnejši vztah za život. No počas toho vzťahu som bola len klamaná a podvadzaná. Vzťah ukončil on. Až dnes, spätne si uvedomujem, že je to to najlepšie, čo pre nás oboch dokázal urobiť. Ale k pointe. Od rozchodu sa mi nedarí nájsť si vzťah. Aj by som veľmi chcela, ale vždy to skončí po týždni konverzácie alebo som sekla s konverzáciou s chlapom, keď som vedela, že má dalšie 4 ženy, s ktorými chodí na rande. Kedže som bola dlhodobo v minulosti pre niekoho, koho som ľúbila poslednou možnosťou, dnes sa takýmto chlapom vyhýbam a odmietam riešiť niečo citovejšie. Skúšala som naozaj všetko. Ísť do spoločnosti, online zoznamovacie aplikácie (kde som nakoniec zistila, že toto nie je nič pre mňa). Všade okolo mňa kamarátky sú zadané, niektoré zasnúbene, iné dokonca vydaté a s deťmi. Niekedy sa fakt cítim, že som pozadu. Uvedomujem si, že každý máme svoje chyby, že nikto nie je dokonalý. A ani takého vo všetkom dokonalého nehľadám. Viete mi niektorá z vás napísať vaše skúsenosti s takýmto životným obdobím. Vždy si vezmem rada k srdcu názor a životný príbeh niekoho staršieho a skúsenejšieho.

anonym_1b321a
Dnes o 15:59

Na internetových zoznamkách veľmi nehladaj. Tam je veľa zúfalcov a trosiek, čo v reále nevedia babe povedať ani súvislú vetu, prípadne veľa kurveníkov čo tam hladajú ženy len na jedno. Tam je to ako ako hľadať ružu na smetisku.

anonym_83552e
Dnes o 15:59

@tyms1 v 21 rokoch ked este nemas vztah, dieta alebo nie si zasnubena fakt nie si "pozadu"

anonym_1b950b
Dnes o 16:05

Je kopec ludi, co si najdu vztah v 25, 30tke ... Ak si 2 roky bez vztahu, teda si ho skoncila v 19, tak si mozno prilis skoro zacala. Nechaj to par rokov bezat, mas dost casu, chod na skolu,...zoznamuj sa, cestuj,... Casom sa niekto najde.

anonym_cfb70a
Dnes o 16:11
@anonym_83552e

@tyms1 v 21 rokoch ked este nemas vztah, dieta alebo nie si zasnubena fakt nie si "pozadu"

@anonym_83552e V niekrorych regionoch je to stale velke minus, ked "nemas chlapa".

tyms1
autor
Dnes o 16:15
@anonym_cfb70a

@anonym_83552e V niekrorych regionoch je to stale velke minus, ked "nemas chlapa".

@anonym_cfb70a konkretne v ktorých regiónoch?

enmery

Dievča, máš 21. Prepáč, ja som 40tka a veľmi si ma rozosmiala. Vôbec nie si pozadu. Vieš ako končía ženy, ktoré chcú len chlapa a myslia si, že mat muža a decko je vrchol a bez toho sú pozadu?Väčšinou vždy skončia s idiotom. Užívaj si život a mladosť a veľmi starostlivo vyberaj.

Inak len taký postreh, musíš popracovať na láske k sebe samej, to je úplne game changer aj čo sa týka toho, akí chlapi sa na Teba lepia.

anonym_1b321a

@anonym_cfb70a Áno, v tých zaostalých. Skrátka tie klasické hladové doliny plné zabudencov, dezolátov a alkoholikov kde nič nie je (okrem malebnej prírody) ale oni sa tvária ako top tradičné.

anonym_c40c57
Dnes o 16:16

@tyms1 @marcel100000 nehnevaj sa, musela som 😘

anonym_b7a1a9
Dnes o 16:18

@tyms1 v 21 si dva roky bez vztahu, to si mala vážny vzťah do 19 rokov... Milá moja, niektoré sú bez vzťahu 4-5-6 ba aj 12 rokov. Nehľadaj nutne lebo ostatné majú. Tak sa vážny vzťah nehľadá ten príde keď to nebudeš čakať. Na rande kľudne choď ale hlavne sa neupínaj k blbcom len aby si mala chlapa. To že kamošky majú deti a snúbencov nič neznamená. Do pár rokov bude možno polovica z nich rozvedená.

anonym_cfb70a
Dnes o 16:22
@tyms1

@anonym_cfb70a konkretne v ktorých regiónoch?

@tyms1 Napr. juhovychod SK, Orava a iste by sa este nieco naslo.

tyms1
autor
Dnes o 16:22
@enmery

Dievča, máš 21. Prepáč, ja som 40tka a veľmi si ma rozosmiala. Vôbec nie si pozadu. Vieš ako končía ženy, ktoré chcú len chlapa a myslia si, že mat muža a decko je vrchol a bez toho sú pozadu?Väčšinou vždy skončia s idiotom. Užívaj si život a mladosť a veľmi starostlivo vyberaj.

Inak len taký postreh, musíš popracovať na láske k sebe samej, to je úplne game changer aj čo sa týka toho, akí chlapi sa na Teba lepia.

@enmery no je pravda, že ten vzťah mi zobral veľa, bohužial aj dôveru k ľudom či sebalásku. Intenzívne sa snažím pracovať na sebe, či už mentálne alebo po fyzickej stránke.

tyms1
autor
Dnes o 16:25
@anonym_1b321a

Na internetových zoznamkách veľmi nehladaj. Tam je veľa zúfalcov a trosiek, čo v reále nevedia babe povedať ani súvislú vetu, prípadne veľa kurveníkov čo tam hladajú ženy len na jedno. Tam je to ako ako hľadať ružu na smetisku.

@anonym_1b321a skúsila som 2x, 2 rôzne aplikácie a jedno horšie ako druhé. Keď som tam nenarazila na zadaných, tak na chlapov, s ktorými som komunikáciu ťahala ja. Viac tam nemám v pláne ísť, aj keď sama poznám prípady ľudí, ktorý sa spoznali cez zoznamku.

tyms1
autor
Dnes o 16:29
@anonym_b7a1a9

@tyms1 v 21 si dva roky bez vztahu, to si mala vážny vzťah do 19 rokov... Milá moja, niektoré sú bez vzťahu 4-5-6 ba aj 12 rokov. Nehľadaj nutne lebo ostatné majú. Tak sa vážny vzťah nehľadá ten príde keď to nebudeš čakať. Na rande kľudne choď ale hlavne sa neupínaj k blbcom len aby si mala chlapa. To že kamošky majú deti a snúbencov nič neznamená. Do pár rokov bude možno polovica z nich rozvedená.

@anonym_b7a1a9 od rozchodu som na žiadnom rande nebola, pretože ma žiaden s chlapov sám od seba nepozval. Aj keď som si písala s chlapmi, tak mi to bolo blbé ich pozvať na rande, keď oni boli tí, ktorí mi začali písať.

anonym_00e2ec
Dnes o 16:34

Tak a tetaz si predstav tie tvoje kamarátky…vravis, že niektoré maju deti a su vydate atd a maju pravdepodobne tiež okolo 21..zober si, že ak maju dieťa tak oni si už vlastne ani nemôžu tak užiť život ako ty ktora tie deti nema, jedného dňa zistia, že ich priateľ môže ale aj nemusi byt nejaký narcista alebo manipulátor a zistia, že cesty nie je spať… máš to vlastne skvele pretože ty si v dosť skorom veku zistila aké je to byť s manipulátorom poprípade s niekým kto si ťa neváži a vieš čo chceš od života a ľudí v ňom.. ja ti poviem môj príbeh, mám 21 rokov a mám priateľa s ktorým som už 5 rokov je to narcista ale fakt velky najradšej by som utiekla lenže nemam to take ľahké, bývame v podnajme ja som stratila dve práce jednou ranou a neradi sa mi nájsť novú, nemam kam ist.. ešte predtým sme si kúpili spoločného psa ktorý mal byť spoločný lenže on sa na to vykašlal a nechal to všetko na mne a odišiel si preč robit do zahraničia a ked príde raz za mesiac domov na týždeň tak idem preč a kamarátmi a ja som zasa na všetko sama.. každý mi povie však tak odíď Lenže to nie je také ľahké nájsť si podnájom kde to budeš vedieť splácať + ti dovolia mať ešte psa… Ale čo chcem tým vlastne povedať je to že ja som pochopila jednu jedinú vec a to skrz len toho že sme si kúpili toho psa pretože ten pes bol niečo ako dieťa a stále je a teraz si predstáv že ja by som si s takým človekom spravila dieťa tak to by som mala ešte raz také ťažšie a to už by bol brutál to by som sa uplne zosypala…TAKŽE BUĎ VĎAČNÁ, ŽE SI TAM KDE SI !!!! Radim ti pracuj na sebe, chod na vysokú nech máš lepšie možnosti sa zamestnať aj v odvetviach, kde to ide len s vysokou, odkladam peniaze bokom nech mam rezervu lebo clovek nikdy nevie čo sa stale, chodievaj von je jedno ci s kamarátkami či sama, ži život ako najlepsie vieš a jedného dňa ten pravý príde, ked to budeš najmenej čakať a ty si potom povieš, „ Áno vybrala som si správne” pretože budeš vedieť čo chceš a čo si už nenechas robit na sebe (manipulácia, zle správanie,…atd) ver tomu že vyberať si chlapa s tým pocitom že vieš čo očakávaš od neho a vieš čo chceš je vlastne jackpot pretože vyberať si chlap a kde ešte nemáš skúsenosť ani len s niekým kto si ťa neváži tak to je zlé ťažké. Poprípade najlepší chlapi su väčšinou tí ktorých ty sama oslovis 🤭😁

anonym_d24968
Dnes o 16:37

máš 21, nie 41 alebo 51. času máš viac než dosť.
vieš čo je to byť v nefunkčnom vzťahu? bola som, roky som sa z toho potom dostávala.

riky_rower
Dnes o 16:48

V dnešnej dobe je všetko už len o náhode,...60% (ak nie viac) mužov je doma,nikam nechodia a nič ich nezaujíma čo sa vonkajšieho sveta týka,to ešte viac zužuje okruh potencionálnych možnich partnerov,takže fakt ťažké dnes niekoho nájsť... každý i vratane mňa chce mať klud a pokoj (a to ak sú ešte po nejakom toxickom vzťahu oto viac),a i na ten sex sa vždy dakto najde.

Žijeme v dobe kedy ženy nepotrebujú mužov a naopak.

Tak to je bohužiaľ 😐

sisska96
Dnes o 16:49

Máš iba 21, nie 41. Celý život pred sebou. Pubertálny vzťah je len taký nijaky

anonym_24e96d
Dnes o 16:51
@anonym_1b321a

@anonym_1b321a Ja mám manžela zo zoznamky a teda zúfalec to rozhodne nie je. Je to super muž, ktorého milujem najviac na svete. Hádzať všetkých do jedného vreca je povrchné a nesprávne.

tyms1
autor
Dnes o 17:12
@riky_rower

V dnešnej dobe je všetko už len o náhode,...60% (ak nie viac) mužov je doma,nikam nechodia a nič ich nezaujíma čo sa vonkajšieho sveta týka,to ešte viac zužuje okruh potencionálnych možnich partnerov,takže fakt ťažké dnes niekoho nájsť... každý i vratane mňa chce mať klud a pokoj (a to ak sú ešte po nejakom toxickom vzťahu oto viac),a i na ten sex sa vždy dakto najde.

Žijeme v dobe kedy ženy nepotrebujú mužov a naopak.

Tak to je bohužiaľ 😐

@riky_rower práveže poznám málo “domasedov”. Či už v okolí alebo z počutia

tyms1
autor
Dnes o 17:16
@anonym_00e2ec

Tak a tetaz si predstav tie tvoje kamarátky…vravis, že niektoré maju deti a su vydate atd a maju pravdepodobne tiež okolo 21..zober si, že ak maju dieťa tak oni si už vlastne ani nemôžu tak užiť život ako ty ktora tie deti nema, jedného dňa zistia, že ich priateľ môže ale aj nemusi byt nejaký narcista alebo manipulátor a zistia, že cesty nie je spať… máš to vlastne skvele pretože ty si v dosť skorom veku zistila aké je to byť s manipulátorom poprípade s niekým kto si ťa neváži a vieš čo chceš od života a ľudí v ňom.. ja ti poviem môj príbeh, mám 21 rokov a mám priateľa s ktorým som už 5 rokov je to narcista ale fakt velky najradšej by som utiekla lenže nemam to take ľahké, bývame v podnajme ja som stratila dve práce jednou ranou a neradi sa mi nájsť novú, nemam kam ist.. ešte predtým sme si kúpili spoločného psa ktorý mal byť spoločný lenže on sa na to vykašlal a nechal to všetko na mne a odišiel si preč robit do zahraničia a ked príde raz za mesiac domov na týždeň tak idem preč a kamarátmi a ja som zasa na všetko sama.. každý mi povie však tak odíď Lenže to nie je také ľahké nájsť si podnájom kde to budeš vedieť splácať + ti dovolia mať ešte psa… Ale čo chcem tým vlastne povedať je to že ja som pochopila jednu jedinú vec a to skrz len toho že sme si kúpili toho psa pretože ten pes bol niečo ako dieťa a stále je a teraz si predstáv že ja by som si s takým človekom spravila dieťa tak to by som mala ešte raz také ťažšie a to už by bol brutál to by som sa uplne zosypala…TAKŽE BUĎ VĎAČNÁ, ŽE SI TAM KDE SI !!!! Radim ti pracuj na sebe, chod na vysokú nech máš lepšie možnosti sa zamestnať aj v odvetviach, kde to ide len s vysokou, odkladam peniaze bokom nech mam rezervu lebo clovek nikdy nevie čo sa stale, chodievaj von je jedno ci s kamarátkami či sama, ži život ako najlepsie vieš a jedného dňa ten pravý príde, ked to budeš najmenej čakať a ty si potom povieš, „ Áno vybrala som si správne” pretože budeš vedieť čo chceš a čo si už nenechas robit na sebe (manipulácia, zle správanie,…atd) ver tomu že vyberať si chlapa s tým pocitom že vieš čo očakávaš od neho a vieš čo chceš je vlastne jackpot pretože vyberať si chlap a kde ešte nemáš skúsenosť ani len s niekým kto si ťa neváži tak to je zlé ťažké. Poprípade najlepší chlapi su väčšinou tí ktorých ty sama oslovis 🤭😁

@anonym_00e2ec vysokú momentálne študujem, prešla som si tiež zlým správanim pri
bývalom.

tyms1
autor
Dnes o 17:17
@sisska96

Máš iba 21, nie 41. Celý život pred sebou. Pubertálny vzťah je len taký nijaky

@sisska96 o pubertálny vzťah nestojím. V tom máš pravdu, že je taký nijaký. Vtedy som to vnímala inak ako dnes

anonym_1b321a
Dnes o 17:29
@anonym_24e96d

@anonym_1b321a Ja mám manžela zo zoznamky a teda zúfalec to rozhodne nie je. Je to super muž, ktorého milujem najviac na svete. Hádzať všetkých do jedného vreca je povrchné a nesprávne.

@anonym_24e96d To či je niekto zúfalec je ale uhol pohľadu. Poznám aj zadaných zúfalcov a majú baby. Teda pre mňa sú to zúfalci ale tie ich ženy tiež za veľa nestoja (prípadne si myslia, že ich chlap je super)

enmery
Dnes o 17:32
@tyms1

@sisska96 o pubertálny vzťah nestojím. V tom máš pravdu, že je taký nijaký. Vtedy som to vnímala inak ako dnes

@tyms1 A k tomu, čo tvoje kamošky. Ty vôbec nevidíš, s kým reálne žijú. Stačí si tu otvoriť témy. S deťmi nešťastné, neschopné odisť, rozvedené. Doštuduj, ser na chlapov, choď na tanečný kurz, do kina aj len tak sama, rob si výlety, buduj svoju budúcnosť, nové kamaratstva /nikdy nevieš, koho Ti to nové kamarástvo môže priniesť do života/. Pretože zúfalá snaha mat proste muža vždy pritiahne fakt len prepnute kusy. Ten jeden raz príde, vieš ako sa hovorí, keď si potrebuješ prdnúť a veľmi na to tlačíš, bude z toho hovno. Zle skúsenosti neber ako skatuľkovanie-všetci muži sú zlí, ale ako cennú lekciu do života a už si nabudúce pri tej istej veci daj pozor. Maj svoj job, peniaze, buď k sebe láskavá, rozmaznávaj sa. To všetko Ti postupne prestaví myseľ. Na takéto baby sa vždy nalepia psychiatricke poruchy osobnosti a podobné terno. Svet skutočne nestojí na tom, či máš chlapa v 21. A stále platí, ak nemiluješ ty samú seba, len veľmi ťažko ťa môže milovať niekto iný.

luccys
Dnes o 17:51

Keby som mala 21, urcite by som sa nerucala z toho, ze nikoho nemam. Hladanie vztahu za kazdu cenu este nic nikomu dobre neprinieslo. Ja neviem, preco len zeny takto blaznia. Este som nevidela ziadneho 21-rocneho chalana, co by plakal do vankusa z toho, ze je single.

anonym_ad2b09
Dnes o 18:26

@tyms1 21 rokov maš, a veru ? Z vlastnej skusenosti sa nemaš kam ponáhlať.. uži si život a láska pride v pravý čas ..

sisska96
Dnes o 18:37
@tyms1

@tyms1 prvý vzťah ani nerátam že bol vzťah 😂