Ako sa vyrovnať so strachom zo samoty?
Mozno velmi predbieham, mam po 40 tke , mam partnera, deti nemame, mam este mamu, no uz ma svoj vek, a okrem mamy a partnera nikoho nemam. Ano, mame rodinu, bratrancov, sesternice, ale nie sme takmer vonec v kontakte, navstivime sa raz za rok.
A ked tak rozmyslam, co bude neskor, o par rokov, ked uz nebude ani mami, co bude so mnou, ak ochoriem, ostanem sama, ak nebude uz ani partner, ci skoncim sama, opsutena. Ano, ak by som aj mala deti, neznamena, ze bude o mna postarane, aj ked vela ludi v mojom okoli ma svoje deti nablizku, a pomahaju im, maju sa na koho obratit.
Ako to vnimate vy ?
@earlgrey si zlata 🐝🙂
@princkrason ja nesedím na koňovi od šiestej rána ako ty 😂
@earlgrey je to marny, je to marny, je to marny , tieto blavacky 😢🙂
@princkrason tak nebuď zameraný na Blaváčky 🤣
Ja dieťa mám,ale neoorodila som ho na to,aby mi celý život sedelo pri sukni.Ak sa rozhodne žiť ďaleko od mňa,budem síce deväť ako slon😂,ale určite ho nebudem obmedzovať,že sa mi musí venovať a starať sa o mňa.Hlavu hore,nedostaneš na opustenom ostrove ako jediný obyvateľ.
@princkrason ja nemôžem za to,že veríš tomu,čo mám v profile😂
@princkrason ja som ti žiadne buchty neponúkala,zase si si niečo iba predstavoval...😀
@princkrason 🤣 nezaregistrovala som, aby ti @rozculena ponúkala buchtu..teda buchty makové 🤣 a to vieš, že ťa sledujem všade 🧐
Ty už máš toľko búcht slúbených, že sám nevieš od koho 🤣
A prečo nemáš deti?
Na to aby bolo o teba v starobe postarané,sa zabezpec už teraz,nespoliehaj sa na nikoho. Ja mám 40 a mama vyše 60, volám s ňou každý deň a so súrodencami sa rodičom venujeme a pomáhame ako vieme,ale naši majú aj svojich kamarátov,s ktorými sú skoro každý deň... A na poriadnu starostlivosť sú zabezpečení. Nikdy sa nespoliehali na okolie. Ale napríklad si môžeš vybudovať skvelý vzťah so svojimi neterami či synovcami. Nemyslím,že sa budú o teba starať,ale budú sa zaujímať. Napríklad medzi mnou a mojou neterou je iba 19 rokov a sme skôr kamarátky, máme sa rady a dúfam,že bude náš vzťah dlho takýto,je to ako moje prvé dieťa.
@princkrason 🤣 Ticho! Ešte spím 😄
@earlgrey 😨 to si mala mat o takom case cesto pod perinou a nie drichmat si 🙂
@princkrason Veď cesto bolo pod perinou 🤣 ale moje, ktoré mi kysne na bruchu 🤣
@earlgrey cesto kysnute treba vyvaľkať 😇
@princkrason máš valček na valkanie? 😃
@princkrason ty choď vypisovať na pokec....
@rozculena čo si taká nabrusena?
@princkrason lebo tu spamuješ...........založ si nejakú kecaciu tému
mmch,nie som nabrúsená
Kontaktuješ mňa, a vybavené…

@princkrason máš asi veľa maku v hlave....označila som ťa v tej téme 😉😄