icon

Ako sa vyrovnať so strachom zo samoty?

3. okt 2024

Mozno velmi predbieham, mam po 40 tke , mam partnera, deti nemame, mam este mamu, no uz ma svoj vek, a okrem mamy a partnera nikoho nemam. Ano, mame rodinu, bratrancov, sesternice, ale nie sme takmer vonec v kontakte, navstivime sa raz za rok.
A ked tak rozmyslam, co bude neskor, o par rokov, ked uz nebude ani mami, co bude so mnou, ak ochoriem, ostanem sama, ak nebude uz ani partner, ci skoncim sama, opsutena. Ano, ak by som aj mala deti, neznamena, ze bude o mna postarane, aj ked vela ludi v mojom okoli ma svoje deti nablizku, a pomahaju im, maju sa na koho obratit.
Ako to vnimate vy ?

Strana
z2
earlgrey
4. okt 2024

@princkrason máš asi veľa maku v hlave....označila som ťa v tej téme 😉😄

princkrason
4. okt 2024

@earlgrey si zlata 🐝🙂

rozculena
4. okt 2024
rozculena
4. okt 2024

@princkrason ja nesedím na koňovi od šiestej rána ako ty 😂

princkrason
4. okt 2024

@earlgrey je to marny, je to marny, je to marny , tieto blavacky 😢🙂

earlgrey
4. okt 2024

@princkrason tak nebuď zameraný na Blaváčky 🤣

rorino
4. okt 2024

Ja dieťa mám,ale neoorodila som ho na to,aby mi celý život sedelo pri sukni.Ak sa rozhodne žiť ďaleko od mňa,budem síce deväť ako slon😂,ale určite ho nebudem obmedzovať,že sa mi musí venovať a starať sa o mňa.Hlavu hore,nedostaneš na opustenom ostrove ako jediný obyvateľ.

rozculena
4. okt 2024

@princkrason ja nemôžem za to,že veríš tomu,čo mám v profile😂

princkrason
4. okt 2024

@earlgrey este aj falosnych blavakov tu mame ako potom mozem verit jej buchtam? 😈🙂
@rozculena

rozculena
4. okt 2024

@princkrason ja som ti žiadne buchty neponúkala,zase si si niečo iba predstavoval...😀

earlgrey
4. okt 2024

@princkrason 🤣 nezaregistrovala som, aby ti @rozculena ponúkala buchtu..teda buchty makové 🤣 a to vieš, že ťa sledujem všade 🧐
Ty už máš toľko búcht slúbených, že sám nevieš od koho 🤣

rozculena
4. okt 2024
hylary
4. okt 2024

A prečo nemáš deti?

princkrason
5. okt 2024

@rozculena
@earlgrey
@janka_23 dievcata cesto miesime,valkame,pecieme? 😇🙂

angela85
5. okt 2024

Na to aby bolo o teba v starobe postarané,sa zabezpec už teraz,nespoliehaj sa na nikoho. Ja mám 40 a mama vyše 60, volám s ňou každý deň a so súrodencami sa rodičom venujeme a pomáhame ako vieme,ale naši majú aj svojich kamarátov,s ktorými sú skoro každý deň... A na poriadnu starostlivosť sú zabezpečení. Nikdy sa nespoliehali na okolie. Ale napríklad si môžeš vybudovať skvelý vzťah so svojimi neterami či synovcami. Nemyslím,že sa budú o teba starať,ale budú sa zaujímať. Napríklad medzi mnou a mojou neterou je iba 19 rokov a sme skôr kamarátky, máme sa rady a dúfam,že bude náš vzťah dlho takýto,je to ako moje prvé dieťa.

earlgrey
5. okt 2024

@princkrason 🤣 Ticho! Ešte spím 😄

princkrason
5. okt 2024

@earlgrey 😨 to si mala mat o takom case cesto pod perinou a nie drichmat si 🙂

earlgrey
5. okt 2024

@princkrason Veď cesto bolo pod perinou 🤣 ale moje, ktoré mi kysne na bruchu 🤣

princkrason
5. okt 2024

@earlgrey cesto kysnute treba vyvaľkať 😇

earlgrey
5. okt 2024

@princkrason máš valček na valkanie? 😃

rozculena
5. okt 2024

@princkrason ty choď vypisovať na pokec....

princkrason
5. okt 2024

@rozculena čo si taká nabrusena?

rozculena
5. okt 2024

@princkrason lebo tu spamuješ...........založ si nejakú kecaciu tému
mmch,nie som nabrúsená

dorottka
5. okt 2024

@biba_18 toto presne. Aj ja dufam, ze ked budem v takej situacii, bude v spolocnosti viac normalizovane, ze zije viac takychto starych babiciek spolu, kamosiek, so surodencami atd atd. a sama neskoncim. Nie ako dnes, ze kazdy sam silou mocou.

thunderdome
6. okt 2024

Kontaktuješ mňa, a vybavené…

Strana
z2