Ako ste "vysťahovali" deti z domu?
Ahojte, mam 21 ročnú dcéru a ma 2 rocne dieťa čiže je na rodičáku. Ma priateľa už asi rok a pol, najprv sa nehrnuli hneď do bývania keďže sa spoznávali a nie je otcom malému. No problém nastal, keď som od nej žiadala 250 eur na nájom. Chlapec je viacmenej v zahraničí takže to nič. Ale dcera Ma razantne odmietla ze nemá z čoho dávať toľko peňazí keďže ani výživné neberie na dieťa. Ako postupovať? Dala som jej ultimátum do októbra odísť. No zatiaľ vraj nenasla vyhovujúci nájom a plný internet je len bytov....
@drahomirrra presne tak. Ja som priamo autorke navrhla, aby ma dcera s malym kontaktovali a pomozem im🤗 Hlavne, aby maly u nikdy nevidel tak strasne toxicku osovu, akou je babka.
Titul matka roka si si už vyslúžila.. nechceš sa zoznámiť s mojou matkou ? Rozumeli by ste si. Očividne ti pomoc empatia a súcit s vlastnou dcérou nič nehovorí tak sa nečuduj že je taká aká je a má dieťa ako mladá baba ;) nezabudaj že za život nás detí máte zásluhy zväčša vy rodicia ;)
Neverím že toto je skutočne, proste sa mi nechce veriť ako toto dokáže jedna “matka” . Je mi na zvracanie z teba 🤮fuj
@freedoom23 lepšie by som to nenapísala👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Neverim ake temy dokazu vzniknut z nudy ludi...🙂
ak je to ale pravda prajem ti do zivota len tolko co prajes druhym aj ty sama 🥳
@lonely66 Ani by som z predošlých komentárov nebola povedala, že si až tak mimo. Kto tu píše o zbierkach a skladaní? Reagovala som na Tvoj komentár, bod po bode. Vyvrátila tvoje tvrdenia, bod po bode.
Mne je šumák, komu ty prispeješ, komu nie a že by si mi mohla byť matkou. Vďakabohu nie si. Ak diskusiu anonymných nickov na webe považuješ za "skákanie", je mi to ľúto. A to, že si v živote dosiahla všetko sama, no blahoželám. Evidentne si jediná na šírom svete. Ďalšia, čo má problém s argumentáciou a všetko stáča do osobnej roviny.
@sashabb do 26 musí aj keby neštudovalo.Dieta si môže požiadať o výživné už aj samo
@lonely66 to môže byť aj pálka.Sud nezaujíma, či je zamestnaná alebo nie .To všetci chlapi by sa dali na čierno vyhodiť, keby vedeli, že potom nebudú platiť alebo len minimum.Nakoniec by aj jej matka musela ísť do roboty aby mala na výživné pre dcéru
@lonely66 že ísť na potrat 😂😂 a za čo, veď aj ten treba zaplatiť.Z čoho by si ho zaplatila tá dcéra keď matku má nezamestnanu, čiže by jej ani na to nevedela požičať
@drahomirrra a ešte keď bývajú niekde v hladovej doline tak nie že o robote ale aj o jasliach môže len snívať.Tie poriadne ani nie sú.
@kvietocek87 určite nie
@sashabb určite áno
@kvietocek87 no nie
@kvietocek87 veď sa nad tým trochu logicky zamysli, keď už sa ti nechce čítať.
Tak toto fakt nepochopím, ako môže jedna matka povedať o svojom dieťati, že ho nechce😱👿. Keby celé dni lietala po kamaratkach, zuroch a dieťa nechávala tebe, tak ešte pochopím, ale veď sa stará o svoje dieťa a jeho rozvoj, je to aj tvoje vnúča, peniaze míňa na dieťa, nie na handry...
Mne je ale divné, ze sa vyjadrujes na svoje vnucatko ako na "jej dieta". Nemas ho rada?
No autorka,z tvojich komentov,moc si dceru nepodporovala ani v detstve,o vnuovi sa vyjadrujes ako o “jej decku”.. ty budes rovnaka mater pre dceru ako je dcera pre svojho syna. Asi aj ako maly “vznikol” … to co jej ukazujes,to dostavas..
S dieťaťom jej nepomáham ☹️, toto som prečítala a mám dosť.
Ani sa nečudujem, že je celé dni preč... chúďa dievča, sa musí cítiť ako úplná chudera pri tebe. Stanoviť pravidlá a nejako fungovať. Manžel má na to aký názor?
Ty si co za mater?
Skôr mi to príde, že chcete vyhodiť dcéru z domu s dieťaťom bez otca si skomplikovala budúcnosť, príde mi to ako taká výčitka. Dlho ju tolerujete??? Veď má iba 21, pokiaľ študovala, tak to bola povinnosť nie snáď? Otázne je, prečo ste Vy mali vôbec dcéru? Takéto správanie od rodiča.. krásne
To akože fakt , akože vlastnú dceru chceš poslať preč s dvojročným synom nehnevaj sa na mňa ale to ozaj nie veď je to tvoje dieťa počkaj aspoň keď skonči rodičovsky najde si prácu a to uz bude iné

@sashabb Dovoľujem si nesúhlasiť. To je už asi všetko odo mňa.