Ako udržať atraktívny vzťah po štyridsiatke?
Chcem sa opýtať žien, ktoré si našli vzťah až v takom vyššom veku ako ste riešili váš vzhľad. V mladom veku to vnímam tak, že partner nevidí žiadne, alebo takmer žiadne nedostatky, veď ide o mladú ženu, ale čo v takom vyššom veku, keď už je tam aj nejaká vráska, taká a iná nedokonalosť. V mladom veku postupne spolu zostarnú, ale v tom staršom už nemožno ponúknuť to čo v mladšom. Teraz si poviete, že veď aj on je už starší, alebo keby sa mu nepáčim, tak si nič nezačína, ale aj tak sami zdá, že to už nie ono.
@walentina7 ale ze ty mas bachor na bruchu a visi ti zadok je tvoja chyba.
Chlapom ide o hlavne o ine veci. Nejaký tuk a vrásky im nevadia 🙂
@walentina7 Ja určite nie som, po štyridsiatke už mám tiež dlho, no a čo? To sa do smrti mám už iba hanbiť za svoje starnúce telo? Je to stále moje telo, jediné ktoré mám, nevidím zmysel a ani dovod oškliviť si ho.
a čo vlastne si tým výkrikom do tmy chcela povedat? chce ta ci nechce ci co, tak bud s nim a vybavene... a ta veta ze nemôžete robit to co v mladosti, to ako preco by ste nemohli?
@nikpa presne toto, ja mam 39 a tie baby maju 20-25 a vyzeraju hrozne. Zrovna v minulu sobotu sme boli s muzom vonku sa bavit v podniku, stari kocuri vyrazili von, mys doma spala s babickou. A tie mlade pipky mali strasnu nadvahu, pridavalo to roky, a v obchode to iste, mlade baby a hrozne zanedbane.
@walentina7 😂😂😂 asi nechodis do fitka, inak by si to tam videla. Mladez sa tlaci v Mekaci a baby po detoch na sebe makaju, lebo vedia ze robit budu do sedemdesiatky, tak aby ich tie nohy este uniesli do prace a chrbat vydrzal 😃 a panvove dno aby nevypadlo 😘
@babulkomale toto je jedna velka pravda 😃 mlade vyzrate v mekaci a starsie makaju na sebe. Ja da ani nedivim, ze nas potom mladi zajaci chcu balit ( aspon mne sa to stale stava v praci), vzdy sa na tom smejem
@walentina7 tak ja cvicim kazdy bozi den dokonca aj ked som chora. chodim vylucne pesi alebo na bicykli, nepouzivam ani vytahy a stravujem sa relativne zdravo. a mam aj pomerne dobru genetiku co sa vrasok tyka. ale nic nie je zadarmo. proste na sebe makam. mam male deti nechcem vyzerat ako ich babicka.
@walentina7 nikto netvrdi, ze vsetky. Len pisem, ze ked ty mas sadlo a nevypracovany zadok, to je o tebe a tvojej lenivosti. Jasne, vidno vek, mam 46, ale teda vyzeram dobre 😀
@walentina7 ja verim zenam, co tu pisu, ze maju super telo, lebo aj ja ho mam lepsie a pevnejsie, ako ked som mala 20, lebo vela sportujem, tak ze co sa tyka postavi, to je u mna najmensi problem, ziadne ovisnute cicky ani zadok nemam, ale co sa tyka inych veci, tak to uz je vydno a to ostatne som mala skor na mysli.
@kiki68 ja zajacov milujem, ale len platonicky, chvalabohu som stastne vydata ( tiez je mladsi), lebo to by bol masaker. Vycerpani zajaci pohadzani okolo 😃😃😃
Čo ostatné vidno, vrásky a tie sú problém veď tie nemajú len ,deti
@babulkomale aj ty? 😃🐰
Tak ono je tiež dosť rozdiel, či má niekto čerstvých 40 alebo je to skôr už k tej 50-tke alebo viac, lebo tých 40+ už je vo všeobecnosti naozaj ten vek, keď sa vek začína prejavovať na výzore, na postave sa dá aj v tomto veku makať a vek nepoznať, niektoré veci však už poznať je a človek to len tak neoblafne (ruky, krk..), preto je rozdiel, či má niekto 40, 49 alebo 55, genetika, starostlivosť o seba, strava je aj tak rôzna...ale väčšinou sa ženy skôr o seba starajú a viac to maskujú ako chlapi, teraz bez urážok, ale vo všeobecnosti koľko chlapov používa nejaký krém na tvár? Určite sa takí nájdu, ale v porovnaní so ženami mizivé percento...takže normálny chlap v tomto veku to u vrstovníčiek pochopí, keď chce mať dvadsiatku a má na to, no nech si má, otázka je,ako dlho s ňou ešte udrží krok...takže sa rozhodne nehaluzím z hľadiska veku, že už nemám dvadsať, lebo to nemá ani môj chlap...a ako tu už bolo veľakrát písané, objektívne sú mnohí 40-tnici viac sexi ako mnohí 20- tnici, či ženy či muži a potom je tu ešte špeciálna kategória, ktorá už teda od 40-tich očividne nemá sex, tak pre ňu dúfam, že sa dostočne vybúrila do tej 40-tky, aj keď o tom dosť pochybujem,že to za niečo stálo a asi bola niekde chyba lávky, keď na život po 40-tke už má takéto názory....ale tak všetci sme si strojcami svojho šťastia a osudu...🙂
Ak má byť táto téma o vzťahu po 40tke, tak potom mi príde trošku povrchné takéto vnímanie. Mám 46 rokov a mám isté skúsenosti s mužmi po 40tke. Samozrejme, jeden druhému sa musí nejak páčiť, keď majú byť spolu...ale predsa to nie je len o výzore. Keď sú dvaja spolu, vidia sa, tvária sa, smejú sa, zhovárajú sa, tak potom ten prvý pohľad nie je až taký dôležitý. Lebo aj keď Ty máš už nejaké vrásky a on hoci aj plešinu, stále z toho môže vzniknúť vzťah. Človek je celok, nie len vonkajšia schránka. Ja si pre seba želám hlavne normálneho muža, s normálnymi názormi, nie obmedzeného čo si o mne vytvorí názor podľa vrások alebo už nie až tak pevného tela. To však neznamená, že sa o seba nestarám a nechávam všetko tak.
@walentina7 som vo fitku 6 x za tyzden vlasy sedive ok, musim farbit, ale traslava koze nie 🤣😅, kto chce cas si najde
@walentina7 nie je to pravda, ja som zadok nemala ziaden, cvicim vahy dva roky a by si sa divila aky zadok mam, jie obr, ale pekny hore a moj muz je z neho asi stastnejsi ako ja
@walentina7 a 3 mesiace je sakra malo
@walentina7 mozno si nemala spravnu techniku. Cvicila si s trenerom?
@pralinka25 tiez je ako rok cvicit, ale co, ja cvicim cez dva po roku som zacala zadok, vahy od 15 po 45 kg a teda vysledky po pol roku ako take, ze som konecne videla ze mam zadok
@walentina7 nuz tak zadok necakaj 😅 a nohy veru mam pekne tiez, toto je ta predstava ze sa zena stane muzatkou 😅
@walentina7 spravny trener vie vyformovat postavu nie spravit z teba kulturistu. Ja vahy nezdviham. Cvicim na spevnenie tela.
Ja sice este nemam 40, ale manzel ma a s vekom sa mu aj zrak zhorsuje🙃

@chodec15 ďakujem, vyhrala som, vedela som , že neodolaš 👍👍😁
A prosím výmeň tú obohratu platňu 😉