icon

Ako udržať atraktívny vzťah po štyridsiatke?

19. apr 2024

Chcem sa opýtať žien, ktoré si našli vzťah až v takom vyššom veku ako ste riešili váš vzhľad. V mladom veku to vnímam tak, že partner nevidí žiadne, alebo takmer žiadne nedostatky, veď ide o mladú ženu, ale čo v takom vyššom veku, keď už je tam aj nejaká vráska, taká a iná nedokonalosť. V mladom veku postupne spolu zostarnú, ale v tom staršom už nemožno ponúknuť to čo v mladšom. Teraz si poviete, že veď aj on je už starší, alebo keby sa mu nepáčim, tak si nič nezačína, ale aj tak sami zdá, že to už nie ono.

demodun
19. apr 2024

@chodec15 ďakujem, vyhrala som, vedela som , že neodolaš 👍👍😁
A prosím výmeň tú obohratu platňu 😉

onedaynick
19. apr 2024

@walentina7 ale ze ty mas bachor na bruchu a visi ti zadok je tvoja chyba.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
demodun
19. apr 2024

@chodec15 a veď nič nové si nenapísal.
Ale teda aby si nepovedal. To že muži tolerujú nedostatky, keď povahovo im žena sedí, to napíšeš veľmi zriedka. 😉

walentina7
Odpoveď bola odstránená
harrisson
19. apr 2024

Chlapom ide o hlavne o ine veci. Nejaký tuk a vrásky im nevadia 🙂

ckocka
19. apr 2024

@walentina7 Ja určite nie som, po štyridsiatke už mám tiež dlho, no a čo? To sa do smrti mám už iba hanbiť za svoje starnúce telo? Je to stále moje telo, jediné ktoré mám, nevidím zmysel a ani dovod oškliviť si ho.

barborachors
19. apr 2024

a čo vlastne si tým výkrikom do tmy chcela povedat? chce ta ci nechce ci co, tak bud s nim a vybavene... a ta veta ze nemôžete robit to co v mladosti, to ako preco by ste nemohli?

demodun
19. apr 2024

@ckocka presne, nie som dokonalá. Ale nebudem preto teraz chodiť kanálmi.

kiki68
20. apr 2024

@nikpa presne toto, ja mam 39 a tie baby maju 20-25 a vyzeraju hrozne. Zrovna v minulu sobotu sme boli s muzom vonku sa bavit v podniku, stari kocuri vyrazili von, mys doma spala s babickou. A tie mlade pipky mali strasnu nadvahu, pridavalo to roky, a v obchode to iste, mlade baby a hrozne zanedbane.

babulkomale
20. apr 2024

@walentina7 😂😂😂 asi nechodis do fitka, inak by si to tam videla. Mladez sa tlaci v Mekaci a baby po detoch na sebe makaju, lebo vedia ze robit budu do sedemdesiatky, tak aby ich tie nohy este uniesli do prace a chrbat vydrzal 😃 a panvove dno aby nevypadlo 😘

kiki68
20. apr 2024

@babulkomale toto je jedna velka pravda 😃 mlade vyzrate v mekaci a starsie makaju na sebe. Ja da ani nedivim, ze nas potom mladi zajaci chcu balit ( aspon mne sa to stale stava v praci), vzdy sa na tom smejem

pralinka25
20. apr 2024

@walentina7 tak ja cvicim kazdy bozi den dokonca aj ked som chora. chodim vylucne pesi alebo na bicykli, nepouzivam ani vytahy a stravujem sa relativne zdravo. a mam aj pomerne dobru genetiku co sa vrasok tyka. ale nic nie je zadarmo. proste na sebe makam. mam male deti nechcem vyzerat ako ich babicka.

onedaynick
20. apr 2024

@walentina7 nikto netvrdi, ze vsetky. Len pisem, ze ked ty mas sadlo a nevypracovany zadok, to je o tebe a tvojej lenivosti. Jasne, vidno vek, mam 46, ale teda vyzeram dobre 😀

autor
20. apr 2024

@walentina7 ja verim zenam, co tu pisu, ze maju super telo, lebo aj ja ho mam lepsie a pevnejsie, ako ked som mala 20, lebo vela sportujem, tak ze co sa tyka postavi, to je u mna najmensi problem, ziadne ovisnute cicky ani zadok nemam, ale co sa tyka inych veci, tak to uz je vydno a to ostatne som mala skor na mysli.

babulkomale
20. apr 2024

@kiki68 ja zajacov milujem, ale len platonicky, chvalabohu som stastne vydata ( tiez je mladsi), lebo to by bol masaker. Vycerpani zajaci pohadzani okolo 😃😃😃

minenkak
20. apr 2024

Čo ostatné vidno, vrásky a tie sú problém veď tie nemajú len ,deti

pralinka25
20. apr 2024

@babulkomale aj ty? 😃🐰

taksomtu
20. apr 2024

Tak ono je tiež dosť rozdiel, či má niekto čerstvých 40 alebo je to skôr už k tej 50-tke alebo viac, lebo tých 40+ už je vo všeobecnosti naozaj ten vek, keď sa vek začína prejavovať na výzore, na postave sa dá aj v tomto veku makať a vek nepoznať, niektoré veci však už poznať je a človek to len tak neoblafne (ruky, krk..), preto je rozdiel, či má niekto 40, 49 alebo 55, genetika, starostlivosť o seba, strava je aj tak rôzna...ale väčšinou sa ženy skôr o seba starajú a viac to maskujú ako chlapi, teraz bez urážok, ale vo všeobecnosti koľko chlapov používa nejaký krém na tvár? Určite sa takí nájdu, ale v porovnaní so ženami mizivé percento...takže normálny chlap v tomto veku to u vrstovníčiek pochopí, keď chce mať dvadsiatku a má na to, no nech si má, otázka je,ako dlho s ňou ešte udrží krok...takže sa rozhodne nehaluzím z hľadiska veku, že už nemám dvadsať, lebo to nemá ani môj chlap...a ako tu už bolo veľakrát písané, objektívne sú mnohí 40-tnici viac sexi ako mnohí 20- tnici, či ženy či muži a potom je tu ešte špeciálna kategória, ktorá už teda od 40-tich očividne nemá sex, tak pre ňu dúfam, že sa dostočne vybúrila do tej 40-tky, aj keď o tom dosť pochybujem,že to za niečo stálo a asi bola niekde chyba lávky, keď na život po 40-tke už má takéto názory....ale tak všetci sme si strojcami svojho šťastia a osudu...🙂

monro
20. apr 2024

Ak má byť táto téma o vzťahu po 40tke, tak potom mi príde trošku povrchné takéto vnímanie. Mám 46 rokov a mám isté skúsenosti s mužmi po 40tke. Samozrejme, jeden druhému sa musí nejak páčiť, keď majú byť spolu...ale predsa to nie je len o výzore. Keď sú dvaja spolu, vidia sa, tvária sa, smejú sa, zhovárajú sa, tak potom ten prvý pohľad nie je až taký dôležitý. Lebo aj keď Ty máš už nejaké vrásky a on hoci aj plešinu, stále z toho môže vzniknúť vzťah. Človek je celok, nie len vonkajšia schránka. Ja si pre seba želám hlavne normálneho muža, s normálnymi názormi, nie obmedzeného čo si o mne vytvorí názor podľa vrások alebo už nie až tak pevného tela. To však neznamená, že sa o seba nestarám a nechávam všetko tak.

barny
20. apr 2024

@walentina7 som vo fitku 6 x za tyzden vlasy sedive ok, musim farbit, ale traslava koze nie 🤣😅, kto chce cas si najde

walentina7
Odpoveď bola odstránená
barny
20. apr 2024

@walentina7 nie je to pravda, ja som zadok nemala ziaden, cvicim vahy dva roky a by si sa divila aky zadok mam, jie obr, ale pekny hore a moj muz je z neho asi stastnejsi ako ja

barny
20. apr 2024

@walentina7 a 3 mesiace je sakra malo

pralinka25
20. apr 2024

@walentina7 mozno si nemala spravnu techniku. Cvicila si s trenerom?

barny
20. apr 2024

@pralinka25 tiez je ako rok cvicit, ale co, ja cvicim cez dva po roku som zacala zadok, vahy od 15 po 45 kg a teda vysledky po pol roku ako take, ze som konecne videla ze mam zadok

walentina7
Odpoveď bola odstránená
barny
20. apr 2024

@walentina7 nuz tak zadok necakaj 😅 a nohy veru mam pekne tiez, toto je ta predstava ze sa zena stane muzatkou 😅

pralinka25
20. apr 2024

@walentina7 spravny trener vie vyformovat postavu nie spravit z teba kulturistu. Ja vahy nezdviham. Cvicim na spevnenie tela.

majlo1234
20. apr 2024

Ja sice este nemam 40, ale manzel ma a s vekom sa mu aj zrak zhorsuje🙃