icon

Ako udržať atraktívny vzťah po štyridsiatke?

19. apr 2024

Chcem sa opýtať žien, ktoré si našli vzťah až v takom vyššom veku ako ste riešili váš vzhľad. V mladom veku to vnímam tak, že partner nevidí žiadne, alebo takmer žiadne nedostatky, veď ide o mladú ženu, ale čo v takom vyššom veku, keď už je tam aj nejaká vráska, taká a iná nedokonalosť. V mladom veku postupne spolu zostarnú, ale v tom staršom už nemožno ponúknuť to čo v mladšom. Teraz si poviete, že veď aj on je už starší, alebo keby sa mu nepáčim, tak si nič nezačína, ale aj tak sami zdá, že to už nie ono.

Strana
z3
kiki68
20. apr 2024

@walentina7 jeminecku, vies co by si musela do seba stopat, aby si tak vyzerala ako nejaka kulturistka? To by si musela ist nielen vahy, ale k tomu pichat testosteron a steroidy. Zena bez nejakeho dopingu nema take svaly ako muzatka. Ziadna z tych, co vyzeraju ako ta Vierka nie su ciste v dopingu. Ale toto ich sportova kategoria neriesi.

daniela2202
20. apr 2024

@oli18 👍👍👍

jovka
20. apr 2024

@walentina7 ja mam 42 , nemam ovisnutu rit ani traslavu kozu, jak si dosla na tieto tvrdenia prosím ta , v dnešnej dobe su 40 jak 30 predtym

lakebabe
20. apr 2024

Absolútne nestresuj, je iná doba. V dnešnej dobe sa ženy udržiavajú, cvičia, sú prirodzené estetické procedúry. Skôr si všímam v mojom veku chlapov rovesníkov mam 38 a väčšine by som tipla po 50 tke. Šediny, plesiny, pivné brucha. Väčšinou sú vo forme len ti co sú aktuálne sami a ešte potrebujú čosi zbaliť . Ale takí zadani okolo mňa no neviem.
Keď sa ti niečo nezdá chod si v kľude zacvičiť zbehni na vlasy na kozmetiku a zdvihnes si sebavedomie.
V poslednej dobe mam skôr okolo seba trend ženy +-40 a mladší chlapi aj o desať rokov . Takže kľud pohoda 😄

walentina7
Odpoveď bola odstránená
jovka
20. apr 2024

@walentina7 záleží aj genetika , slnko , starostlivosť len ma zarazilo, ze pises , ze všetky.. nesúhlasím s tym , ze vsetky🙂

pralinka25
20. apr 2024

@walentina7 no ano ako pise kocka vyssie vela robi aj genetika. ja sa napriklad opalujem velmi malo, aj ked chodime kazdy rok k moru byvam viacmenej biela. robis si pravidelny peeling?

barny
20. apr 2024

@kiki68 presne ja cvicim cez dva roky vo fitku postupne, uz davam nohy zadok do 45 ruky 15 a teda postava lepsia pevnejsia aj zadok uz ako tak, ale teda ziadna nabuchana zenska nie som 😅

barny
20. apr 2024

@walentina7 ja budem mat 41 a zub casu v dekolte urcite nemam, ale fotit sa nebudem 😅

walentina7
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
20. apr 2024

@walentina7 no tak skus ten peeling. praveze ten je super. a kremovat treba krk aj dekolt rovnako ako tvar a nepotrebujes ani ziadne drahe kremy. vystacim si aj s balea

babulkomale
20. apr 2024

@walentina7 tak to je jasne ked nic nepouzivas, ze si ostarnuta. Pravdepodobne ani na kozmetiku nechodis. Voda vysusuje...ja sa staram o plet odjakziva, snazim sa vyhybat slnku, cvicim takisto odjakziva, a hlavne to mam v hlave nastavene tak, ze zijem s pocitom, ze nestarnem. Ze sa rokmi moj zivotny feeling nemeni.
Nesla som sa zblaznit ani ked som mala 30 ani 40, proste den ako kazdy iny, este som si k 40. aj syna porodila, bez problemov. Mlade maminy co lezali so mnou v nemocnici, mali cukrovky, preeklampsie a kadejake ine diagnozy. Ja som si kratko po porode hopsala na wc. Takze ano, kazda sme ina.

Strana
z3