Ako udržať atraktívny vzťah po štyridsiatke?
Chcem sa opýtať žien, ktoré si našli vzťah až v takom vyššom veku ako ste riešili váš vzhľad. V mladom veku to vnímam tak, že partner nevidí žiadne, alebo takmer žiadne nedostatky, veď ide o mladú ženu, ale čo v takom vyššom veku, keď už je tam aj nejaká vráska, taká a iná nedokonalosť. V mladom veku postupne spolu zostarnú, ale v tom staršom už nemožno ponúknuť to čo v mladšom. Teraz si poviete, že veď aj on je už starší, alebo keby sa mu nepáčim, tak si nič nezačína, ale aj tak sami zdá, že to už nie ono.
@oli18 👍👍👍
@walentina7 ja mam 42 , nemam ovisnutu rit ani traslavu kozu, jak si dosla na tieto tvrdenia prosím ta , v dnešnej dobe su 40 jak 30 predtym
Absolútne nestresuj, je iná doba. V dnešnej dobe sa ženy udržiavajú, cvičia, sú prirodzené estetické procedúry. Skôr si všímam v mojom veku chlapov rovesníkov mam 38 a väčšine by som tipla po 50 tke. Šediny, plesiny, pivné brucha. Väčšinou sú vo forme len ti co sú aktuálne sami a ešte potrebujú čosi zbaliť . Ale takí zadani okolo mňa no neviem.
Keď sa ti niečo nezdá chod si v kľude zacvičiť zbehni na vlasy na kozmetiku a zdvihnes si sebavedomie.
V poslednej dobe mam skôr okolo seba trend ženy +-40 a mladší chlapi aj o desať rokov . Takže kľud pohoda 😄
@walentina7 záleží aj genetika , slnko , starostlivosť len ma zarazilo, ze pises , ze všetky.. nesúhlasím s tym , ze vsetky🙂
@walentina7 no ano ako pise kocka vyssie vela robi aj genetika. ja sa napriklad opalujem velmi malo, aj ked chodime kazdy rok k moru byvam viacmenej biela. robis si pravidelny peeling?
@walentina7 ja budem mat 41 a zub casu v dekolte urcite nemam, ale fotit sa nebudem 😅
@walentina7 no tak skus ten peeling. praveze ten je super. a kremovat treba krk aj dekolt rovnako ako tvar a nepotrebujes ani ziadne drahe kremy. vystacim si aj s balea
@walentina7 tak to je jasne ked nic nepouzivas, ze si ostarnuta. Pravdepodobne ani na kozmetiku nechodis. Voda vysusuje...ja sa staram o plet odjakziva, snazim sa vyhybat slnku, cvicim takisto odjakziva, a hlavne to mam v hlave nastavene tak, ze zijem s pocitom, ze nestarnem. Ze sa rokmi moj zivotny feeling nemeni.
Nesla som sa zblaznit ani ked som mala 30 ani 40, proste den ako kazdy iny, este som si k 40. aj syna porodila, bez problemov. Mlade maminy co lezali so mnou v nemocnici, mali cukrovky, preeklampsie a kadejake ine diagnozy. Ja som si kratko po porode hopsala na wc. Takze ano, kazda sme ina.

@walentina7 jeminecku, vies co by si musela do seba stopat, aby si tak vyzerala ako nejaka kulturistka? To by si musela ist nielen vahy, ale k tomu pichat testosteron a steroidy. Zena bez nejakeho dopingu nema take svaly ako muzatka. Ziadna z tych, co vyzeraju ako ta Vierka nie su ciste v dopingu. Ale toto ich sportova kategoria neriesi.