icon

Ako vnímate ženy s nezvyčajným nosom?

24. júl 2025

Ako vnimate zeny s väcsim / dlhsim / nezvycajnym nosom?

kiwi3
24. júl 2025

ja mam dost velky nos a miestami s tym bojujem, asi hlavne preto, ze v zrkadle to tak nevnimam, iba ked sa vidim na fotkach z boku, tak pozeram, ci som fakt taka prisera. ale nestava sa mi takmer vobec, ze by to niekto riesil. prave naopak, ked som niekomu povedala, ze si s tym idem dat nieco spravit, tak sa ludia vyhrazali, ze nemam blaznit, ze sa so mnou prestanu bavit... o muzov som tiez nikdy nemala nudzu. osobne si myslim, ze by som potom bola asi tak klasicky pekna, ale mozno menej zaujimava.

anonym_8531b0
24. júl 2025
@laurinka27

Z môjho pohľadu aj väčší nos s hrbolčekom môže vyzerať pekne a originálne esteticky, ak má celkovo pekný tvar. Ale napr. ja mám väčší nos, ktorý má zároveň úplne škaredý tvar a kvôli tomu sa vyslovene hanbím za svoj výzor (hlavne z profilu, to je jedna katastrofa) a viem, že sa s tým nikdy nezmierim, kým nepodstúpim rhinoplastiku. A viem, že potom budem spokojná, lebo iné časti tváre mám celkom pekné, iba ten nos to úplne kazí.

@laurinka27 pokiaľ ideš tiež na plastiku, držím palce. Cítim tvoju bolesť z tvojho komentáru až sem

oceanahory
24. júl 2025

Inak este dodatocne Julia Roberts, Meryl Streep, Barbr Streisand alebo aj Gisele Bündchen a mnohe dalsie krasne zeny so zvlastnymi nosmi. Ich celkove vyzarovanie je vsak ovela silnejsie, ako ich nos 😉.

anonym_8531b0
24. júl 2025
@oceanahory

Inak este dodatocne Julia Roberts, Meryl Streep, Barbr Streisand alebo aj Gisele Bündchen a mnohe dalsie krasne zeny so zvlastnymi nosmi. Ich celkove vyzarovanie je vsak ovela silnejsie, ako ich nos 😉.

@oceanahory áno tu je dôkaz toho že veľký nos alebo široký neznamená že žena nie je pekná. Ale myslím si že by ju užší nos omladil, zjemnil črty tváre

oceanahory
24. júl 2025
@anonym_8531b0

@oceanahory áno tu je dôkaz toho že veľký nos alebo široký neznamená že žena nie je pekná. Ale myslím si že by ju užší nos omladil, zjemnil črty tváre

@anonym_8531b0 Pri takomto sexepile nevidim dovod na zmenu nosa. Ci by bola krajsia? Mozno ano, ale na co? 😁 Uz je pekna aj takto! Pokial nejaka zena vyzera takto a trapi ju nos...tak sa stotoznujem s nazorom vyssie, ze po uprave nosa, by to bola po kratkej dobe aj ina cast tela, ktora by sa jej znechutila, kedze v takomto pripade, je clovek nespokojny sam so sebou, tak vo vseobecnosti.

o__o
24. júl 2025

Ine nosy si vsimaju asi skor zeny, ktore s tým svojim nie su uplne stotoznene. Ja som si nikdy nevsimla, ze by mali julia, meryl alebo gisele nejaky nevsedny nos 🙂

oceanahory
24. júl 2025
@o__o

Ine nosy si vsimaju asi skor zeny, ktore s tým svojim nie su uplne stotoznene. Ja som si nikdy nevsimla, ze by mali julia, meryl alebo gisele nejaky nevsedny nos 🙂

@o__o No, ja som si to tiez musela vygooglit...hovorim si, ze urcite existuju nejake zname zeny s nie uplne "ukazkovym" nosom, ktore povazuje velka vacsina populacie za krasne. No a hla aj ja som ostala prekvapena, kolko ich vlastne je a ani sa o tom nehovori 😉.

laurinka27
24. júl 2025

Inak ja si nemyslím, že Adela má nejako upravený nos (a to som človek, ktorý vie rozoznať estetické úpravy). V jej prípade je ten nos ešte ako-tak v rovnováhe s tým, že ona má aj dosť výraznú sánku, takže to pôsobí menej rušivo.

liusa82
24. júl 2025

mne osobne sa to nepáči.Ani na žene ani na chlapovi.Ja mám rada malé a rovné nosiky 😁 takto to môže znieť povrchne ale nos je dominanta tváre.. prvé väčšinou čo si všimnem na luďoch a nie len ja ale všeobecne a ešte uši.Tak ale to je každého vec niečo si s tým spraviť ak nie je spokojný dotyčný alebo dotyčná.Je to dosť komplikovaná operácia a hyaluronka na úpravu nie vždy úplne pomôže.Takže luďom sa ani nečudujem že radšej to nechajú tak ako je lebo sa boja.Ja mám nos normálny takže som za toto rada.Ale zas reiším iné veci

bubuzu
24. júl 2025

Ja nemám potrebu nikoho utešovať. Pravda je taká, že vnímam celú tvár a je mi suma fuk, aký má kto nos. Keď sa teraz zamyslím nad známymi, tak si vybavím ich oči, úsmev a nie nejaký nos. Vlastne ani netuším, či niekto z nich ho má nejak iný. Taká je pravda.

nyusika
24. júl 2025
@o__o

@o__o no nevsimla si si to asi aj preto, lebo maju proste bezne nosy.
pokial by bol nejaky vynimocny, vsimnes si to

anos18
24. júl 2025
@oceanahory

@anos18 Napr. taky Adrien Brody v najlepsich rokoch s jeho charakteristickym nosom 🤤, no ja som z neho ako teenagerka bola riadne "mimo" 😅.

@oceanahory no tej je super 😊

anonym_2d186a
Autor odpoveď zmazal
timi247
24. júl 2025

@anonym_autor je mi úplne jedno ako kto vyzerá, podľa mňa žiadny človek, ktorý je dobrý, úprimný a milý nie je škaredý. O opaku ma nikto nepresvedčí.

nyusika
24. júl 2025
@anonym_2d186a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_2d186a tak ale toto si akú blbosť napísal/a !!
To sú vážne tak povrchný/á, že tu ideš diktovať, kto môžem a kto nemôže pridávať fotky ?
A ešte ako ANONYM, lebo nemáš gule na to, aby si svoj názor napísal/a pod svojím nickom?
Čisté zúfalstvo, tieto nové možnosti

anonym_2d186a
24. júl 2025
@nyusika

@anonym_2d186a tak ale toto si akú blbosť napísal/a !!
To sú vážne tak povrchný/á, že tu ideš diktovať, kto môžem a kto nemôže pridávať fotky ?
A ešte ako ANONYM, lebo nemáš gule na to, aby si svoj názor napísal/a pod svojím nickom?
Čisté zúfalstvo, tieto nové možnosti

@nyusika Perfektna tema pre teba hrat sa na famoznu altruistku (po tom ako denne napadas vacsinu prispievateliek). Googli mojka.
Nic nediktujem, nazor na temu. Ale to asi nepochopis.
A s nickom to tu cele nema nic spolocne....ja sem nelepim denne svoje fotky. Anonymna tak ci tak.

nyusika
24. júl 2025
@anonym_2d186a

@nyusika Perfektna tema pre teba hrat sa na famoznu altruistku (po tom ako denne napadas vacsinu prispievateliek). Googli mojka.
Nic nediktujem, nazor na temu. Ale to asi nepochopis.
A s nickom to tu cele nema nic spolocne....ja sem nelepim denne svoje fotky. Anonymna tak ci tak.

@anonym_2d186a hej hej, taká som, čo už
Denne tu napádam nealtruistky

Kks čo by ste doma celý deň bez možnosti komentovať anonymne robili ?
Na chľast vám už asi veľa neostane, vďaka Bohu za túto možnosť

anonym_2298f7
24. júl 2025

@anonym_autor ženy s veľkým nosom pôsobia charizmaticky (aj na mňa hoci som žena). Gabriella Papadakisová je veľmi zaujímavá.

anonym_b7d7be
24. júl 2025

@anonym_autor Ja som dlho ako puberta neznášala svoj nos. Nie je nejaký dlhý alebo krivý, ale mám na ňom hrbolček a na konci je taký úzky mierne rozdvojený. Spredu fajn, ale zboku ho vidno a keď sa usmejem, tá špička sa mi zahne ako ježibabke. Zbalila som na ten nos muža a začala ho vidieť inými očami a časom som dospela k tomu, že by som iný nechcela - spájajú sa mi v ňom gény z obidvoch strán a je môj. Ale k tým chlapom, môj brat mal vždy nosaté frajerky, ale že naozaj veľké nošteky. Jemu sa to vyslovene páči. A raz ma viezol švagor v aute a kuká na mňa a že závidí môjmu mužovi ten môj antický profil, že ho to musí riadne rajcovať. Lebo jeho by to rajcovalo, že svoju ženu miluje, ale ona má taký obyčajný malý nos😁

anonym_2d186a
24. júl 2025
@nyusika

@anonym_2d186a hej hej, taká som, čo už
Denne tu napádam nealtruistky

Kks čo by ste doma celý deň bez možnosti komentovať anonymne robili ?
Na chľast vám už asi veľa neostane, vďaka Bohu za túto možnosť

@nyusika Uz sa viacej nestrapnuj. Nalej si dalsi poharik vinecka, odfot sa a klidecek.

amelie2017
24. júl 2025

Do 18 som si nezelala nic ine, len mat 18 a ist na operaciu. A potom ma to nejak preslo. Na fotkach z profilu sa aj 18 rokov neskor zhrozim, potom si poviem, ze vsetci naokolo ma tak vidia stale a neriesim.

ivangeline
24. júl 2025

Pre mňa sú, tak aj muži, menej sympatickí. ;)

iwesska
24. júl 2025
@anonym_2d186a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_2d186a "Ma odvahu sa verejne prezentovat"??? A co ma chodit podzemim ako krtko len preto,ze anonym_2d186a si mysli,ze by ho verejne prezentovat nemala?!? 🤦‍♀️ Este dobre,ze tu nemam vlastnu fotku,lebo by som sa dozvedela podla posudkov z MK,ze by som mala dozit v pivnici😂😂😂

anonym_df3c65
24. júl 2025
@anonym_2d186a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_2d186a ja sa skor pozastavim nad tym,ze si tu fotia prsia po plastike na holaka- na tom by nic nebolo - ale odfotia to aj so svojou tvarou.

nikoletta1712
24. júl 2025
@anos18

@anonym_autor mám rada ľudí s nezvyčajnými nosmi, aj mužov, aj ženy, ľudí v okuliaroch, s jazvami....., nemám rada tu katalogovu krásu, tá má ničím neuputa. Možno mám čudný vkus, ale páčia sa mi ľudia s niečím nezvyčajným

@anos18 Presne🙂…Mne sa páčia ľudia s jazvami…Hlavne na tvári…

20erika07
24. júl 2025
@o__o

@o__o to je pravda, mne moj nos dosť vadí, najmä sa kvôli nemu vyhýbam foteniu, co ma veľmi mrzí, lebo všetci z rodiny sa fotia z každej strany a majú aj takéto spomienky ale ja nie , nemam ho sice velky ale pôsobí prísne, je úzky a smeruje dole do špicata, takze aj na foto vyzerám ako prísna fúria a zboku ani nevravim, pri úsmeve ako mladý orol🤯 a tak si všímam na každom nosy a hľadám len kto ma horsi aby som ja bola so svojím spokojnejšia, viem je to na hlavu. Minulý rok som bola 1x na kys.hyal. ,pekne mi to špičku podvihlo, ale zase mi na nom popraskali žilky a tak moj nos teraz kričí este viac , ja sa mejkapovat neviem takze to ani nezakryjem. No so mnou ani z voza ani na voz 🤦‍♀️

pasomnica
24. júl 2025

Je mi to jedno

dorinecka45
24. júl 2025

@anonym_autor mne sa paci ak je niekto vizualne vyrazny ci zena alebo muz.mna strasne bavi to ako je kazdy clovek iny, asi som divna ale rada sa pozeram na tvare a v hlave si ich neako kategorizujem.ze napr ak ma niekto huste dlhe obocie ktore rastie skor smerom dolu,automatick si k tomu priradim vystupujuce dasna.a kukam na toho cloveka a cakam kym sa usmeje,lebo tam cakam tie dasna.a vacsinou to tak je. Niekedy si musia ludia myslet ze zazeram, ale ja len studujem tvar a zaradujem. Neviem preco to robim.ja mam rada rozmanitost, mne sa to paci.na strednu som chodila na kozmetiku, v tom obdobi som mala skreslene predstavy o krase. Teraz krasu vnimam v tej rozmanitosti ludskych tvari

taktotedanie
25. júl 2025

@anonym_autor nevsimam si taketo nepodstatne veci

anonym_8531b0
25. júl 2025
@20erika07

@o__o to je pravda, mne moj nos dosť vadí, najmä sa kvôli nemu vyhýbam foteniu, co ma veľmi mrzí, lebo všetci z rodiny sa fotia z každej strany a majú aj takéto spomienky ale ja nie , nemam ho sice velky ale pôsobí prísne, je úzky a smeruje dole do špicata, takze aj na foto vyzerám ako prísna fúria a zboku ani nevravim, pri úsmeve ako mladý orol🤯 a tak si všímam na každom nosy a hľadám len kto ma horsi aby som ja bola so svojím spokojnejšia, viem je to na hlavu. Minulý rok som bola 1x na kys.hyal. ,pekne mi to špičku podvihlo, ale zase mi na nom popraskali žilky a tak moj nos teraz kričí este viac , ja sa mejkapovat neviem takze to ani nezakryjem. No so mnou ani z voza ani na voz 🤦‍♀️

@20erika07 prečo sa takto trápiť keď existuje plastika?