Ako vyriešiť nátlak od partnera ohľadom detí?
Mám 22 rokov . A priateľ má 27 . Sme spolu 5 rokov . ( Bývame spolu 2r.)
Ja mu jasne hovorím že deti nechcem a není to niečo po čom túžim. On stále na túto tému naráža. Má na to komentáre.
Keď prechádzame okolo detských vecí tak hneď že aké sú zlaté malé. Alebo napr.keď počuje nejaké meno tak začne že " to by bolo pekné kebyže máme dievčatko" . Ja už neviem čo s ním robiť. Je to celkom vážna téma do budúcnosti. A tento nátlak z jeho strany mi vôbec nerobí dobre .
Podla mna sa nazory na deti casom menia, vela ludi to tak ma, vela 22r povie ze deti nechce, v 24r tiez, a postupne sa cislo tych, co nechcu znizuje :D Ano jasne, poznam aj zenu, co deti nechcela, a nema... ale to je fakt jedna. Mozno by ste sa mali porozpravat, vaznejsie, ze ty deti aktualne nechces, mozno nikdy, mozuno ani o 3-5-10rokov, nikdy... ci to respektuje, alebo nie.. ak nie, tak treba byt otvoreny a ist dalej. Nestracat cas. Aj pre neho bude lepsie najst si podobne ladenu osobu k sebe a necakat roky, ci zmenis nazor.
@lonely66 autorka ma 22r, este nazor moze 20x zmenit 🙂 tolko k upratanej teme. Kolko zien dnes rodi prvykrat v 35+r
Ale je to kazdeho osobna vec, samozrejem. Niekedy aj partner dokaze clovek zmenit, ze zrazu stretne niekoho, s kym to dieta chce :D
Preco tlaci mladu 22 rocnu babu do dietata? Aj on je este mlady. V timto veku si treba uzivat, spoznavat, cestovat a nie menit plienky a rodit. V 22 je velmi skoro. Este zmenis nazor na deti aj 5x.
Joj no to je tak. Ked ste sa spoznali bol mlady chalan, ktory sa chcel zabavat. Teraz dozrel a rad by sa usadil.
Jedina rada tu je, ked opat zacne razne mu povedat, ze ked ste spolu zacali tak ste si vyjasnili, ze deti nechcete a bud teda to bude akceptovat alebo sa rozidete.
Ine riesenie tu nevidim
On deti chce, ty nie.
Vieme to definovať ako neprekonateľné rozdiely
Nechaj ho žene, ktorá rovnako túži po deťoch a ty si ešte užívaj
Dievča pozor on plánuje že otehotnies. Mala by si sa s ním rozísť, lebo budete obaja nešťastní a keď sa náhodou zadarí tak chudák to dieťa.
On deti chce a ty nie. Ak ozaj nikdy nechceš deti radšej sa s ním rozíď. Lebo neskôr to spraví on. Dopraj mi partnerku ktorá bude rovnako založená rodinne ako ty.
Rozídte sa, keď vieš, že deti najbližší čas nechceš.
Buď on počká, ale teba môže túžba chytiť aj v 32 r, alebo aj nikdy.Jednoducho v tejto dôležitej otázke a túžbe sa nezhodnete.Ak je to tvoj prvý partner o to horšie.Casto to je tak, že nový partner, zaľúbenie a príde aj túžba.
Ak nechceš deti vôbec, nemá to význam.. Nájdi si človeka, ktorý tiež detičky nechce. My s manželom sme sa dohodli hneď na začiatku vzťahu, že žiadne deti. Tak to je dodnes. Sme spolu skoro 20 rokov a názor sme nezmenili....
Tak načo ste spolu? On chce rodinu, ty nie. Tak nechaj ho nech má s inou deti a ty ostaneš starou dievkou
Tak potom načo sa ho držíš. Posad ho pred seba a povedz na rovinu, že ty deti ani teraz ani v budúcnosti nechceš. Zbal si svoje veci a choď svojou cestou a mladý muž si nájde inú kocku, čo si s ňou založí rodinku.
posli ho k niekomu z okolia, kto ma male deti alebo najlepšie novorodenca s kolikami. Keby ste tam mohli aj prespať by bolo najlepšie. Nech vidí ze to nie je len o malých a zlatúnkých veciach, ale to je o odriekani, o stiahnutí si na dno svojich síl o zodpovednosti a nekonečnom strachu o to malé stvorenie, o pre denných nociach, keď je dieťa hladné a place. Nevyspi sa dobre 2 roky.Ma 27 preboha načo mu je už dieťa.
Názor môžeš zmeniť ešte sto krát, skôr je problém, že jemu sa vek blíži k 30tke ty mas čerstvo po 20tke. V tvojom veku ešte veľa žien chodi do školy, buduje si kariéru, cestuje, riesi vlastne byvanie . Ak ale deti nechceš teraz povedz mu to na rovinu prečo, kým ti nejaké úmyselne nespraví sam
@lonely66 aj môj muž najprv deti nechcel. Nechcel o nich počuť a potom zmenil názor. Nechápem prečo by sa človek nemohol zmeniť, alebo zmeniť názor, že zrazu to dieťa chce.
@lonely66 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 je dosť smutné že nevieš prekusnut názor čo je inak sformulovany a ide ťa prevalcovať. 😉🫢

Co ja by som dala za takého akčného chlapa v tejto téme. Ja som vždy túžila mať deti, budúci rok 40tku na krku a nič. Ako úprimne, ak každý chce vo vzťahu niečo iné, tak zmysel ho naťahovať nemá.