Ako zlepšiť partnerove hygienické návyky?
Ahojte. Priateľ 33+ u mňa býva. Je to kompletne prerobený a zariadený byt. Býva tu cca rok. Už viac vecí mi zničil a nechá to tak. Samozrejme nechtiac sa to stalo, nie naschvál. Zobral ma domov k rodičom. No čo som tam videla, bola som v šoku. Strašne zanedbané prostredie. Ja som čistotná a dbám si na všetko. Strašne ma mrzí, že mi zničí byt ktorý som nedávno dala do poriadku. Nebaví ma hadať sa s ním kvôli tomu, ale v prasačine žiť nechcem. Viackrát som ho poprosila a vysvetlila mu, že o byt sa treba starať a aby opravil čo zničí. A nič proste. Čo mám robiť?
No keď sa neprispôsobí, koniec lásky. Keď si neváži nič, to nie je ideál.
@anonym_autor objednať si opravára s tým, že tvoj najdrahší to uhradí?
@anonym_autor objednať si opravára s tým, že tvoj najdrahší to uhradí?
@ibamy2 už som to navrhla...strašne som smutná, že mi zničí byt aj keď nechtiac
Co konkrwtne ti znicil. ? Kolko plati a za čo ?
@anonym_autor ani Ti nenahradi skodu?
@anonym_autor Ináč čo a ako ti zničil?
@gribka1 stenu-omietku, plavajúcu, drez...
@anonym_autor ani Ti nenahradi skodu?
@vler no omietku keď spravím, to už nebude vyzerať ako keď nanovo bola robená, nebude taka hladká. Drez kvôli 10 -15 cm nechcem meniť, stojí to veľa
@gribka1 stenu-omietku, plavajúcu, drez...
@anonym_autor aj zárubne poškrabal. Ale ani mu to nie je ľúto. Povie "prepáč" a tým to zhaslo.
Vyhod ho,na co ti je??Ani opravit nic nevie,pocitam ani vymenit ziarovku v byte.Ale zase tip sadnem na gauc,zena obskakuj ma hadam toho vela neznici.A co robil,ze toto vsetko znicil.Ako moze znicit plavacku,ak mu nieco spadlo tak kvalitna teda tiez nebola.Omietka ked spadla,hm nozikom skrabkal do steny,ci ako??drez sa da pochopit,ak krajal nieco a nedal dosku,ale ostatne??
@anonym_autor aj zárubne poškrabal. Ale ani mu to nie je ľúto. Povie "prepáč" a tým to zhaslo.
@anonym_autor Akože prepáč, to čo za čudo si si našla? Tie veci sa nedajú len tak zničiť. Teda aspoň nornálny človek toto neurobí.
@anonym_autor Kopni ho do zadku.
@anonym_autor Akože prepáč, to čo za čudo si si našla? Tie veci sa nedajú len tak zničiť. Teda aspoň nornálny človek toto neurobí.
@gribka1 chápem že časom sa všetko zničí ale keď niečo zničím tak hneď opravím a nie to ešte v cudzom byte.
@anonym_autor Akoze mame deti + sem chodia aj ich kamosi ale teda ani nahodou nic neničia. Tak niekde v jeho matrixe bude chyba, ked dospely porobi tolko skody.
Nemá ťa ten tvoj priateľ úplne na háku a len využíva? Nezamenila si náhodou jeho ignoranciu k tebe za sebavedomie? Mne sa nechce veriť, že by niekto bol taký. A ak je naozaj taký, tak si neviem predstaviť, aký je vo vzťahu. Veď normálny človek, ak niečo pokazí, tak to aj dá do poriadku. No divné...
Vyhod ho,na co ti je??Ani opravit nic nevie,pocitam ani vymenit ziarovku v byte.Ale zase tip sadnem na gauc,zena obskakuj ma hadam toho vela neznici.A co robil,ze toto vsetko znicil.Ako moze znicit plavacku,ak mu nieco spadlo tak kvalitna teda tiez nebola.Omietka ked spadla,hm nozikom skrabkal do steny,ci ako??drez sa da pochopit,ak krajal nieco a nedal dosku,ale ostatne??
@vladuska20 položil mokrý uterák na plavačku a celú noc tam bol, zabudol že tam položil
Ak nie je chudák mentálne a fyzicky postihnutý, tak je to obyčajný debil, ktorý ťa nemá za nič. Ničí ti to, lebo ku je to jedno, že to zničí, že teba to trápi, výhod ho. Nezer si s takým idiotom nervy.
@vladuska20 položil mokrý uterák na plavačku a celú noc tam bol, zabudol že tam položil
@anonym_autor Čo najskôr sa ho zbav, snad nie si na tom tak úboho. Fakt.
Ked je tak nauceny z domu, je mala sanca, ze ho prerobis. Bude ta to srat cely zivot a on s tym bude v pohode. Je na tebe, ci toto naozaj chces.
@anonym_autor vyhodila by som ho. Jasne, byt ma sluzit tebe a nie ty bytu, sem tam sa stane, ze sa nieco poskodi, opotrebuje, ale kua tak si po sebe upracem, opravim a hlavne ked ma na to niekto upozorni. Nech si kupi vlastny byt a zije si v zrucanine.
Len tak zo srandy - kolko ti prispieva na naklady?
ocividne je nauceny z domu dlabat na vsetko. nema doma ziaden vzor takze iny nebude. prvy rok je est taky ze sa clovek snazi. on sa nesnazi ani teraz takze to bude len horsie. zbav sa ho
sú takí ludia osobne ich poznám viac.Aj ženy aj chlapov a ničia všetko okolo seba nie len nábytok alebo vybavenie v byte ale aj spotrebne osobné svoje veci rýchlo zničia.Aj my keď sme kupovali prvý dom sice sme tam neostali potom ale tiež tam bol nábytok doničený hlavne že prerábka a keď som videla toho dospelého zasrana čo tam býval s mamou tak otras zobral šlapku a taku buchol do roliet až tam jama zostala a ešte sa smial ako šlahnutý.Hneď som vedela kolká bije.Ja si veci tiež šanujem.Nemám rada takých ničitelov
@anonym_autor aj na svoje veci takto se*re? Podľa mňa skôr alebo neskôr ťa to prestane baviť, len je otázka koľko času s nim dovtedy stratíš. A teda je ľahšie zísť z kratšej cesty, kým nemáte spoločné záväzky a deti...
@anonym_autor presne na toto je dobre spolocne byvanie- umozni ti odhalit neduhy o ktorych by si inak nevedela a vyselektovat nevhodnych partnerov predtym nez budete spojeni manzelstvom alebo predtym nez s nimi zabijes zbytocne roky
Keď je naučený srať na vlastné veci tak na tvoje už dupľom nebude dávať pozor.
u navrhni aby viac prispieval na najom,kedze treba zaplatit opravy ...
Kto to nema v sebe, toho nevycepujes. Bude horsie, s tym pocitaj. A podla toho sa zariad.

Najst si normalneho priatela.