Aký je ideálny počet partnerov pre 40-ročnú single ženu?
Ahojte, otázka na večer, aký bodycount je podľa vás v poriadku, pre single 40tničku?
Je zrejmé, že mala za sebou vzťahy, aj krátke, aj dlhšie. 5, 10, 20? Čo by bolo veľmi málo a čo už too much?
Dobre video k tejto teme ma Lucka a aj tie komenty stoja za to 😅 https://www.instagram.com/luciezel/reel/DF-x_bx...
@anonym_autor čo koho do toho
Mne prídu tieto anglické výrazy také sprosté. Tak buď napíšem celý príspevok po anglicky alebo sa vykašlem na to a píšem po slovensky. Síce na druhú stranu sa aspoň čo to naučím, lebo som netušila že niečo ako "bodycount" existuje, ale je mi to zbytočné keďže na to aj tak zabudnem..
Ťažko povedať čo je veľa a čo málo. Poznám jednu takú ženu, tá mala toľko chlapov že by sa to sama hanbila priznať. S toho 3 vzťahy čo trvali max. 2 roky. Je to vzťahovo neprispôsobivá osoba s ktorou by nevydržal ani anjel.
To je taka otázka ako co je pekne a co škaredé. Pre každého je veľa ci malo niečo iné, nie je jedna správna odpoveď.
Dávajte si bacha, čo poviete, lebo bodycount znamená aj niečo iné... https://www.youtube.com/shorts/bUyze1FsIJg
@enmery jasné.Teba som raz zotrela a odvtedy si proti mne v každej diskusii.Pamätám na tú hádku doteraz.Dovtedy si somnou súhlasila a lajkovala prispevky kde sa dalo.A odvtedy uťalo😁 ale neboj žilky mi to netrhá
@liusa82 mimo temu, alebo ak smiem "off topic", ale vzdy ma fascinuje, ak si niekto vsima, kto mu "lajkuje" prispevky ( dáva páčik)
Podľa mňa je to každého osobná vec....nie každý má to šťastie stretnúť toho pravého na prvú šupu. Ak žena nie je vyslovene nymfomanka a nestrieda chlapov čisto na sex kvôli poteseniu, tak na Tom čísle vôbec nezáleží. Inak mňa sa nikdy žiadny ex neopýtal, koľko som mala v živote milencov 🤔...každý človek má svoju minulosť 🙂😉
No daj, koľko ich bolo 🙂 ... ? Aby sme ti zodpovedne poradili. 😉
Dávajte si bacha, čo poviete, lebo bodycount znamená aj niečo iné... https://www.youtube.com/shorts/bUyze1FsIJg
@morpheuss ty si myslel bodycunt
@liusa82 Zotrela? Myslíš tu, kde si vysmiavala z toho, že človek má nejaké sny a túžby?😄Ach ddievča.Tebe by nepomohlo fakt ani 10 titulov.
@enmery inak ty mne ideš napriklad dačo napísať o správani.Ale nehnevaj sa prvé si tu ony začali s tou ikonkou 💩 to je tiež úroveň chovania.Ja nikdy prvá nerýpem ani nikomu nenadávam.A aj ty vieš ženy nepekne zotrieť slovne v diskusiách a ozaj škaredo ale s tým sa už nepochváliš. Veď vidím keď čítam diskusie a prispeješ tam.Presne tak a odvtedy ti ležím asi v žalúdku.Vidíš ako si to dobre pamätáš.Ale to nebolo v zlom myslené že vysmiala ach bože.Proste vždy si môžeš isť za tým čím chceš a dohnať to.Ja neviem prečo sa ťa to tak dotklo.Ale to je jedno asi je to tvoja slabá stránka a trápi ťa to.Viac to rozoberať nemienim.
Aby som odbehla od vašeho lingvistického okienka, ofiko 5, neofiko 22 🤐.
@anonym_585937 presne tak, každý normálny predsa používa slovo telopočet 🫠
"Nie, slovo „telopočet“ v spisovnej slovenčine neexistuje.
Nenašiel som ho ani v Slovníku súčasného slovenského jazyka, ani v Krátkom slovníku slovenského jazyka."
Urcite veci sa proste neprekladaju takze tak ako ostatne dievcata sa budem drzat nazvu "body count".
Vela stastia s "telopoctom". Ked toto pouzijes ako alternativu tak ta vela ludi asi nepochopi, ale sak kazdy nech ide po svojom.
Nenašiel som ho ani v Slovníku súčasného slovenského jazyka, ani v Krátkom slovníku slovenského jazyka."
Urcite veci sa proste neprekladaju takze tak ako ostatne dievcata sa budem drzat nazvu "body count".
Vela stastia s "telopoctom". Ked toto pouzijes ako alternativu tak ta vela ludi asi nepochopi, ale sak kazdy nech ide po svojom.
@bu_bu_bubak nemyslela to ona zo srandy?
Aby som odbehla od vašeho lingvistického okienka, ofiko 5, neofiko 22 🤐.
@anonym_autor ženy si počet delia dvomi, čiže ak si mala 22,realne si mala 44, a muži si nasobia tromi, čiže ked on mal 36, tak v skutočnosti mal jednu 🙂 ( dúfam, že ma teraz nezabiješ 🙂
@anonym_autor ženy si počet delia dvomi, čiže ak si mala 22,realne si mala 44, a muži si nasobia tromi, čiže ked on mal 36, tak v skutočnosti mal jednu 🙂 ( dúfam, že ma teraz nezabiješ 🙂
@karolinakr 44 by som nedala ani pri najlepšej viere. Tých 22 je manuálne spočítaných 😉. Z toho iba 2x boli tzv. jednorázovky, zvyšok boli muži, s ktorými som niečo riešila/skúšala.
@liusa82 náhodou, my sme si minule dobre o jazykovom okienku pohovorili, este to mám odložene zábavná trnavština 🙂
@karolinakr to nebola trnavština ale nitránčina 😁
@bu_bu_bubak to treba napísať dr. odborníčke na slovenčinu ktorá tvrdí ze KAZDY anglicky výraz ma svoj slovenský ekvivalent … ja som to samozrejme myslela zo srandy, ako píše @karolinakr 🙂
@karolinakr Tie prepočty u mužov a žien sú z nejakej štatistiky?😄
@liusa82 Kašli na to, rozmohla sa tu kultúra vulgárnych anonymov. Neoplatí sa s nimi debatovať, lebo len stupňujú svoje primitivizmy.
@aurelia2000 no veď vidím ako im raketovo stúplo sebavedomie po zavedení anonymných odpovedí 😉 Tipujem, že pod svojim profilom by to nenapísala ani náhodou.Vieš len mňa štve to,že tie anonymné odpovede slúžia hlavne na háklivé témy.Ale dotyčné niektoré dámy tu ich doslova zneužívajú na šikanu , podkopávanie a nadávky.V jednej téme ťa dajme tomu vynesie do nebies a v druhej ťa anonymom vulgárne pošle vieme kde.A nikto to tu nekoriguje ani nekontroluje.Len aby boli za pekné a nedaj bože sa neprezradilo kto to je
@karolinakr Tie prepočty u mužov a žien sú z nejakej štatistiky?😄
@enmery to je len taka ĺudová povedačka, i ked muži nafukujú, to je stopro..ja im to neberiem, pozri, ako sa muž nafúkne a chodí ako kohút, ked mu nejaka žena i ked nevábneho vzhĺadu, lichotí
@aurelia2000 no veď vidím ako im raketovo stúplo sebavedomie po zavedení anonymných odpovedí 😉 Tipujem, že pod svojim profilom by to nenapísala ani náhodou.Vieš len mňa štve to,že tie anonymné odpovede slúžia hlavne na háklivé témy.Ale dotyčné niektoré dámy tu ich doslova zneužívajú na šikanu , podkopávanie a nadávky.V jednej téme ťa dajme tomu vynesie do nebies a v druhej ťa anonymom vulgárne pošle vieme kde.A nikto to tu nekoriguje ani nekontroluje.Len aby boli za pekné a nedaj bože sa neprezradilo kto to je
@liusa82 tu je hon na čarodejnice, v jednej téme poĺujú na jednu, v druhej na druhú, na každého príde rada..a ked už sa všetky vystriedajú, kolečko ide od začiatku, a hon začne od začiatku
🙂
@bu_bu_bubak halloo, poznas ironiu?
@liusa82 tu je hon na čarodejnice, v jednej téme poĺujú na jednu, v druhej na druhú, na každého príde rada..a ked už sa všetky vystriedajú, kolečko ide od začiatku, a hon začne od začiatku
🙂
@karolinakr vieš čo sem tam zájdem aj na české emimino lebo tam tiež sa rozoberá kadečo rôzne témy nie len detské ako aj tu.A sú tam možnosti anonymnej odpovede tiež.Ale tam to teda ženy takto hnusne nezneužívajú to už musí ozaj byť.To kôň je kapitola sama o sebe.Som tu od roku 2019 ale každým rokom to ide dole vodou viac a viac a keby len každým rokom ale aj každým mesiacom,týždňom.Zachvilku tu zostane iba pár normálnych žien čo si od nich prečítam rada odpovede a potom len samé anonymovo
🙂
@karolinakr No ja nie som na vulgarnu a hulvatsku komunikáciu zvyknutá, v reálnom živote sa s takými ľuďmi vôbec nestykam, alebo si to nedovolia. Tu sú oplzlosti na dennom poriadku a áno, úplne to tu rozkvitlo.
@karolinakr toto ma uprimne rozosmialo, dakujem 😁
@liusa82 mimo temu, alebo ak smiem "off topic", ale vzdy ma fascinuje, ak si niekto vsima, kto mu "lajkuje" prispevky ( dáva páčik)
@mirage to som myslela u seba na svojom profile.. veď jasné že vidím kto mi čo označí za páči sa mi to .Ale áno máš pravdu niekedy si pozriem aj u iných zas nebudem klamať 😁veď aj podla toho si tu utváram názor na ludí.To je normálne podla mňa že nakuknem ak ma to zaujíma
@enmery to je len taka ĺudová povedačka, i ked muži nafukujú, to je stopro..ja im to neberiem, pozri, ako sa muž nafúkne a chodí ako kohút, ked mu nejaka žena i ked nevábneho vzhĺadu, lichotí
@karolinakr Pobavilo ma to, ďakujem😃

@anonym_7898a1 jasné už utekám.Na tvoj rozkaz 😁
@liusa82 náhodou, my sme si minule dobre o jazykovom okienku pohovorili, este to mám odložene zábavná trnavština 🙂