icon

Aký máte názor na ženy, ktoré nepracujú?

27. nov 2023

Aký máte názor na také ženy ,ktoré nepracujú a sedia doma ( myslím tým že nemajú ani deti ) a pritom muž aj keď podniká má toho veľa na práci,a proste tie ženy sedia doma Max.fitko a starajú sa len o vzhľad,je to podľa vás dobrý spôsob života keď jeden robí a druhý si kvazi užíva jeho peniaze a nerobí preto nič ? Ako by ste sa zachovali ?

ikuska27
29. nov 2023

Však keď to mužovi nevadí a chce sa o ňu starať, nech sa stará.. je to ich vec 😃

66simonka66
29. nov 2023

Ich vec, keď im to vyhovuje, tak je všetko ôk.

poppy22
29. nov 2023

bola tu pred casom takato tema,takmer s podobnymi vetami, kde sa sestra takto "bala" o bratov vztah..nazor mam stale ten isty-netreba zavidiet a zariadit si svoj zivot...otazku nechapem-preco ze akoby sme sa zachovali?!? mali by sme ist na nu nahulakat? rozbit im vztah aby sme "zachranili" muza?...

diaszoky
29. nov 2023

Ze mi je to jedno. Kazdy robi podla svojho svedomia a vedomia

abcmajacba
29. nov 2023

Závidím 👍🤣

darka2001
29. nov 2023

"Ako by som sa zachovala ?" Ako k čomu sa mám zachovať ????? Čo má je do toho.....

tiika
29. nov 2023

Myslím si jedno, že teba na tom niečo štve. Bolo by fajn prist na to čo, prečo a čo s tým urobíš. Ale to už je na tebe. Ak s tým budeš chcieť poradiť, môžeš založiť novú diskusiu na MK. 😉

kocko
29. nov 2023

Každý si žije svoj život ako vie....😉

euka210
29. nov 2023

Co mna a teba do toho, ked im to tak vyhovuje a muz je spokojny...

j_m
29. nov 2023

To je prieskum?… 😂 alebo “nuda”…

lucianak
29. nov 2023

My mame nieco take v rodine. Bratova zena a maju aj 2 deti. Byvaju u nasich rodicov, ona je jedna leniva leňota, nerobi nic a este k tomu vydiera nasich rodicov. Bratovi to je jedno, sak jasne... aspon jej uz nemusi davat tolko penazi. Fuj, je mi z nej na grc 🤮

kristinkakvetinka
29. nov 2023

Vždy také páry boli ,sú a aj budú. Dokonca to poznám aj naopak ,že muž nepracuje a žena ho živí. Ale co ma je po tom ? Mam dosť svojich starosti a nestaram sa do životov cudzích ludi vôbec ma to nezaujíma .Toto môže riešiť len niekto kto závidí podla mňa.

bamblbi
29. nov 2023

Že je to každého osobná vec a osobné rozhodnutie. Ja jej účty neplatím?🤷‍♀️

mircalla
29. nov 2023

No vacsinou su to zeny bez inych ako materskych ambicii alebo s nizsim vzdelanim a pracovat sa im nechce ci skor neoplati kvoli nudnej praci a nizkemu platu. Mne by to nevyhovovalo, potrebujem sa realizovat aj inak.

dominiknoemi
29. nov 2023

Názor na bezdetné ženy, ktoré nepracujú? No.. Asi že majú to dobre zariadené 😂 a ak ich to časom omrzí, príp. prídu o zdroj príjmu, nebudú sa vedieť zamestnať, keďže nebudú mať žiadnu prax... Každého vec ako žije, ja osobne radšej pracujem 😉ako by som mala byt "nepotrebná" a živená mužom i keď ja nespadám do tejto vzorky, keďže mam 3 deti, to by som nesedela asi 😆..

elly11
29. nov 2023

Aj ja by som sa k nim rada pridala 🤣

pattinka
29. nov 2023

A to sa akože ako chceš zachovať, ak sa ťa to osobne netýka?
Tíško záviď a hotovo !

iveta1970
29. nov 2023

Nie je všetko zlato, čo sa blyští!

feb13
29. nov 2023

To ze nechodi do prace este neznamena ze nic nerobi. Podnikanie sa sklada z viditelnej prace, za ktorou je aj vela neviditelnej prace. Zeny "sediace doma" ktore poznam, robia prave tu neviditelnu cast - uctovnictvo, danove priznanie a pod. a tym sa podielaju na manzelovej praci, okrem toho mu zabezpecia take zazemie, aby sa mohol naplno venovat svojej praci bez toho, aby musel riesit dalsie bezne veci kazdodenneho zivota. Ak by isli do prace, sice by si nieco zarobili, ale zaroven muz by zarobil menej. Myslim, ze mnohym parom taketo rozdelenie uloh vyhovuje, aj mne by vyhovovalo... ale zvonka mozno vyzera, ze ta zena nerobi nic.

kik3677
29. nov 2023

Mňa by to skôr zaujímalo po tej reálnej stránke...také ženy sú dobrovoľné nezamestnane, platia si všetky odvody samé? Co keby sa zrazu muž spakoval, neostane jej nič?? Co raz prípadný dôchodok...z čoho to vypočítaju keď sú aj ženy Co sú pol života doma

mircalla
29. nov 2023

@kik3677 No presne to je na tom to deprimujuce, byt financne zavisla na manzelovi

feb13
29. nov 2023

@kik3677 Zvycajne su prihlasene na manzelovu firmu ako zamestnankyne.

ouwecka
29. nov 2023

Nevies co ta zena robi,pokial nou nie si neries

damira90
29. nov 2023

Bola by som šťastná.... 🙂 že mi je tak dobre a poskytla by som mu domov ak by bol dobrý a navarila mu prala atď a isto sa starala o detičky a bola vrbou ktorej sa môže DOMA POSTAZOVAT ale len ak by mali pekne príjem a rozumeli sme si.. nezavid

dadulkaf
29. nov 2023

@kik3677 a istá skupina obyvateľstva, ktorá nerobila, nerobí a robiť (pracovať) nebude, teda väčšina z nich, si myslíš, že z čoho majú dôchodok? Z priemernej mzdy. A nám sa už od zadaného roka , myslím od ročníka 1967, sa nám do "odpracovanej doby" pre výpočet dôchodku nepočíta starostlivosť o deti, doba vysokoškolského štúdia a ani doba na úrade práce. Super však. Ty makaj v robote a "henten" v živote slamku krížom nepreloží a o dôchodok má postarané.

cukroska
29. nov 2023

Mať vaše starosti...🤦‍♀️
To je každého osobná vec ako si život zariadi.

vanilkovazmrzka
30. nov 2023

Je mi to jedno. Staram sa o svoj zivot, a nie o tie cudzie. A radim to aj tebe ;)

isis234
30. nov 2023

@gta5man Nemci už zaviedli opatrenia ohľadom migrantov. Už im tma nebude tak dobre.

isis234
30. nov 2023

Je to ich život, ich vec a ostatných zbytočná starosť. Nevidíme do ich životov, do ich domácnosti, ako sa dohodli. Zariadili si to. Možno má ona prácu z domu a to nik nevidí.