icon

Chceli by ste mladšieho partnera?

8. dec 2025

Čaute dámy, otázočka, chceli by ste mladšieho partnera, o 6r? Ja 45, on 39. Ja si prídem už stará pri ňom. Vždy som bola pri partnerovi ja tá mladá žaba. A tu si prídem staro. Ja už nestíham to, čo títo muži v najlepšom veku. A tým nemyslím v sexe, ale tak celkovo. Ako to máte vy?

mane01
8. dec 2025

@anonym_autor ja určite nie, ale sú ženy, ktorým to nevadí…

michallm24
8. dec 2025
@anonym_autor

@michallm24 ale ja nehľadám druhý dych. Ja som práve teraz našla svoj kľud a balans a užívam si to. Do 40tky som behala ako pes s prebitou nohou po svete. Už chcem naozaj svoj kľud, teplo, ticho, tekutiny, telku a tlačenku 🙂

@anonym_autor tak je všetko v poriadku 🙂

anonym_380eea
8. dec 2025

Nechcela by som, bála by som sa, že bude chcieť ešte viac sexu ako môj 41 ročný manžel 🤣🤣 minimálne 1x za deň 😏

anonym_557d74
8. dec 2025

Môj bývalý kolega žije takto v harmonickom vzťahu, už dlhé roky, v súčasnosti sú už obaja na dôchodku. V tomto vzťahu je ona ktorej sa nikam nechce, jeho hobby sú ryby, chodí aj na týždeň do zahraničia, venčí psa tiež iba on, 2-3 xza deň niekoľko kilometrov

autumn1
8. dec 2025

Ja by som nechcela ale pri mne by o 6r partner mal ledva 20rokov, čo by pre mňa bolo divné chodiť s niekým kto "pred nedávnom" len oslávil 18 ale neviem ako to budem vnímať v 45.

rachel36a
8. dec 2025

Ja mam mladšieho muža o 9 rokov...mam 53, on 44...spoznali sme sa keď mal 28...odvtedy sme spolu.....I nas som ja co to viac ťahá, nemyslím len sex...ale celkovo túry, pohyb, výlety...

biba_18
8. dec 2025

balil ma o 11 rokov mladší. reálne balil. úplne v pohode by som si to vedela predstaviť. keď to tebe vadí, načo nad tým vôbec dumáš?

anonym_bb3975
8. dec 2025

@anonym_autor Ja nie. Nikdy ma priťahovali mladší a ani v strednom veku nie.
Jedine, že by to bola áska ako z románu a bol veľmi rozumovo vyspelý.

anonym_082406
8. dec 2025

@anonym_autor To je nič 😂Ja mám 37 a moj muž 26 😄 a je zo zahraničia sme spolu uz 7 rokov čiže mal 19 a ja tesne pred 30tkou keď sme sa spoznali a to mi klamal ze je starší 😆. Výzorovo vôbec nevidno rozdiel a rozumieme si dokonale. Bývalý bol o rok starší a po roku a pol to padlo vôbec sme si nerozumeli každý bol iný.

anonym_c26e19
9. dec 2025

Prekážalo by mi to z 2 dôvodov: Nepriťahujú ma mladší, aspoň rok ,dva by mal mať viac ako ja a vždy sa budem cítiť príjemnejšie ako mladá pri staršom, ako stará pri mladom. Aj pri iných pároch, keď som to videla, tak mi to nebolo sympatické a viac som si vedela predstaviť vždy vzťah so starším. Aj výraznejšie. Muž má o 4 roky viac zniesla by som kľudne 10 rokov. Nebojím sa, že nebude za mnou stíhať, ten môj je až príliš aktívny a športovo založený a ja ani nie.

venom19
9. dec 2025

A ved sancu tomu mozes dat a uvidis ako to pojde. Nemusitr si hned slubovat lasku na vecne veky.

anonym_e017e5
9. dec 2025

Nie je to taky velky rozdiel a v tomto veku uz to nehra az taku rolu. Mne by to nevadilo, aspon viac vydrzi po vsetkych strankach (mozno), bude ma motivovat, bude dlhsie pracovat a snad neumrie skor ako ja.

unicornlady
9. dec 2025

Takže o teba má záujem mladší muž. Ale tebe vadí, že je mladší.
Nemyslím si, že naše názory spôsobia to, že sa zrazu do neho zamiluješ.
Inak si rozumiete a brzdia ťa len vlastné predsudky? Či ako to je?

Za mňa: mne by mladší nevadil.

anonym_ef1812
9. dec 2025

@anonym_autor ja mam o 5 r mladšieho a tiež už mi par ľudí povedalo ze som staršia. A co ich do toho dôležitejšie su iné veci. A rozumiem si sním viac ako so staršími alebo rovesníkmi.

anonym_971b38
9. dec 2025

@anonym_autor Ja s tym nemam problem, kedysi som aj mala mladsieho partnera, ale rozisla som sa s nim. Nie kvoli veku, ale kvoli povahe, bol okrem ineho aj dost nudny 😅.
Ale sestra ma o 5 rokov mladsieho, kamoska uz roky rokuce o 9 rokov mladsieho. A klape im to. Mne by zas prekazal o dekadu vacsi rozdiel, nechcela by som o tolko starsieho chlapa 😅.
A pozri..vzdy sa viete rozist, ked ti to nebude vyhovovat. Kde je napisane, ze uz do smrti musis byt s nim?

anonym_971b38
9. dec 2025
@anonym_autor

@michallm24 stará chcela mladou byť. Nikdy ma nepriťahovali mladší muži. Ja som ten typický protopyp mladšia žena, starší muž. Potrebujem sa pri mužovi ja cítiť mlado a nie staro. A áno, v 45tich som stará, či chceme, či nie.

@anonym_autor Keby si napisala, ze je mladsi o 15-20 rokov alebo, ze mas ty sama nejakych 23-25 rokov, tak to pochopim a sama povie, nie, urcite nechcela.
Ale v tomto veku uz tie rozdiely 38-48 nevidno.. ked tak pozeram na ludi, co maju tesne k 40tke a na ludi, co maju uz po 40tke, nejake rozdiely nevidim. Dokonca zeny vyzeraju lepsie, mladsie a zachovalejsie ako chlapi.

Ale ak ty s tym nie si stotoznena, tak do toho teda nechod, ked sa citis taka stara. Odporucam ale najst si potom niekoho pana po 60tke, lebo 50,tnici maju este stale vybornu chut a chcu casto s**ovat.

betulinka1
9. dec 2025

@anonym_autor Ked vidím kamošku čo má o 8 rokov mladšieho manžela, tak by som veru nechcela. Ona sa tiež toho na začiatku bála a predsudky a neviem čo. Ona má 45+ stále aktívnejšia ako on. Keď ideme niekam na chatu, tak chlapi 45+ máju viac životnej energie ako jej 37 ročný zajačik. Chytia sa práce, pripravia, porobia, navaria, pripravia kadu a on tam ako trdlo pobehuje medzi nimi. Autorka za mna nemaj predsudky. To nie je o veku ale o človeku.

tilly
9. dec 2025

Ja mám o 10 rokov staršieho, moja blízka osoba o 14 rokov mladšieho manžela. Obe sme spokojné. Zatiaľ 😅. Mať mladšieho partnera má svoje výhody .

Ja mám syna, čo vyzerá na 30, syn ma už dobrych 10 rokov neoslovuje mamalina, ale zdrobneninou krstného mena, občas schytavame celkom zaujímavé pohľady, keď sme sami dvaja 🤣

danica2711
9. dec 2025

v situácii, kedy tebe sex nič nehovorí, by som do takého vzťahu nešla. Jemu v jeho veku sex určite "hovorí" veľmi veľa, takže to fungovať nebude

jesenzima
9. dec 2025

@anonym_autor ja by som nechcela. Nie preto, že by som "nestíhala", lebo sa cítim fakt super a makám, ale jednoducho, pre mňa je to nepritazlive ...

lucyluska
9. dec 2025

@anonym_autor mám 45 a on 35.
Je mi s ním dobre, zasmejeme sa. Vek neriešim. On je zomňa hotoví od a po z. Mne sa páči a ja jemu...a starého paprdu nechcem.

mimikarol
9. dec 2025

Mám 40 a keby ostanem sama už by som chlapa nechcela. Žiadneho. Ani mladého ani starého

o__o
9. dec 2025

Uplne vpohode si viem predstavit vztah s 25 aj s 45 rocnym.. 😁 ja mam po 30

lentakyterapeut
9. dec 2025

Cisto teoreticky su starsie damy viac kludne a pokojne a take viac zodpovedne. Mne robi starsia dama uz len v debate lepsi pocit cize keby som ja ten mladsi nedbam.

anonym_40459c
9. dec 2025
@lucyluska

@anonym_autor mám 45 a on 35.
Je mi s ním dobre, zasmejeme sa. Vek neriešim. On je zomňa hotoví od a po z. Mne sa páči a ja jemu...a starého paprdu nechcem.

@lucyluska starého páprdu nechceš ale on starú páprdu chce😂

anonym_8c54e5
9. dec 2025

Mám mladšieho ale len o rok a jeden mesiac 🤭 Rozdiel vôbec necítim, aspoň sa nemôže sťažovať na vek, že je na niečo starý atď. 😃 Keďže je mladší do mňa!!!

selest
9. dec 2025

Ja nie ale poznam take pary kde je aj 10 aj viac rocny rozdiel kde je muz mladsi a funguje im to super. Ako tu niekto podotkol, v urcitom veku to ta zena mozno aj oceni. Vidim to na vela vztahoch kde su vekovo narovnako alebo je muz starsi, ze ten muzi v istom veku zrazu zostarne a stane sa z neho uhundrany dedek ktoremu sa nic nechce a zena sa citi este mlada, este chce "zit". A to hovorim o ludoch po 50ke, samozrejme nieje to pravilo ale v mojom okoli je to velmi caste ze sa zeny na to stazuju.

lucyluska
9. dec 2025
@anonym_40459c

@lucyluska starého páprdu nechceš ale on starú páprdu chce😂

@anonym_40459c no vidiš, má na výber a som kto som, tvojím pomenovaním " stará paprda". Nebodaj závidíš... keď taký štipľavý komentár 🥱

anonym_40459c
9. dec 2025
@lucyluska

@anonym_40459c no vidiš, má na výber a som kto som, tvojím pomenovaním " stará paprda". Nebodaj závidíš... keď taký štipľavý komentár 🥱

@lucyluska to nie je závisť ani štipľavý komentár. Ja píšem, že je to z tvojej strany dvojaký meter. Dajme tomu nazveš o 10 rokov staršieho starý páprda. Tak isto teba ten mladší môže nazvať že si stará páprda v jeho očiach. Nemyslím toho tvojho, všeobecne.
Ty to na staršieho napíšeš v pohode, ale keď to niekto napíše smerom k tebe, už je to zrazu štipľavý komentár. Toho staršieho si mohla nazvať starší, nie starý páprda😉

lucyluska
9. dec 2025
@anonym_40459c

@lucyluska to nie je závisť ani štipľavý komentár. Ja píšem, že je to z tvojej strany dvojaký meter. Dajme tomu nazveš o 10 rokov staršieho starý páprda. Tak isto teba ten mladší môže nazvať že si stará páprda v jeho očiach. Nemyslím toho tvojho, všeobecne.
Ty to na staršieho napíšeš v pohode, ale keď to niekto napíše smerom k tebe, už je to zrazu štipľavý komentár. Toho staršieho si mohla nazvať starší, nie starý páprda😉

@anonym_40459c
Starý paprda 😋
A basta 🥴
Si choď poučovať niekoho iného 🥱