icon

Čím sú ženy po štyridsiatke také atraktívne?

fido69
9. apr 2024

Minule sa ma jeden kamarát opýtal čo ma ako muža priťahuje na ženách 40+.

Ani som nerozmýšľal a hneď ma napadlo, že je to predovšetkým tá ľahkosť ich bytia. Sú to veľmi príjemné spoločníčky na voľné chvíle. Ich atraktívnosť je v ich inteligencii a životných skúsenostiach. V tom, že už dokážu oddeliť zrno od pliev a dokážu si užívať čaro každej neopakovateľnej chvíle.

Páči sa mi ich neopakovateľný humor, ktorým si dokážu robiť smiech zo svojej vlastnej nedokonalosti či hlúposti iných. Svojím humorom búrajú múry ľudskej obmedzenosti, pretvárky a falošnej mravnosti. Pači sa mi ich smiech, ktorý je ľudsky úprimný a prudko nákazlivý.

Preto milujem tu chvíľu, keď ma pustia do svojej blízkosti a je mi dovolené aspoň na moment spoznávať ich ženskú dušu. Krasna duša je viac než krasne telo. Musel som zostarnúť, aby som to pochopil aj ja. 😉

fido69
autor
9. apr 2024

@tilly "Ale ešte musím aj dodať, že mi veľmi chýba moje 20+ telo a energia"

Za tým nemusíš smutiť. Na jednej strane niečo strácaš, ale na druhej iné dostávaš. V prírode panuje rovnováha. 😉

demodun
9. apr 2024

@fido69 uf ako vážne a filozoficky dnes píšeš. Aj keď dobre sa to číta.
Prišla na teba jar alebo si sa zamiloval?
Ale pokračuj...

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
marseillefan
9. apr 2024

@demodun hej Danila, niekedy mám pocit ako keby hugo pretiahol mňa a fido je náš syn, plod našej lásky... takzvaný perverzný romantik.

fido69
autor
9. apr 2024

@demodun
Vidím čo ostatní prehliadajú a cítim čo ostatní necítia. Veľakrát ani sám sebe nerozumiem. Je to šťastie a prekliatie zároveň. 😉

fido69
autor
9. apr 2024

@cukorfalat
Ešte máš pred sebou dlhú cestu. Sama seba pochopíš až neskôr. Uvidíš. 😉

zuzanka.zuzu
9. apr 2024

@marseillefan
@fido69 vy dvaja ste si dnes niečo šľahli? síce každému zapísalo inak ale muselo to byť dobručké 👌

marseillefan
9. apr 2024

@zuzanka.zuzu ja som "high on life"... ale dnes o nič viac šľahnutý ako obyčajne...

demodun
9. apr 2024

@marseillefan nie Marso, jediný perverzak si tu ty 😉
A súhlas, dnes píšeš celkom normálne

marseillefan
9. apr 2024

@demodun Ďakujem Deniska...

gondyo
9. apr 2024

Waaaauuuu...milé niečo také čitať...

demodun
9. apr 2024

@fido69 ja ťa dnes nespoznavam, som z teba úplne hotová 😯 😁
Ja som zas tá tzv duta vŕba, mne sa príde každý vyrozprávať 😄

momi86
9. apr 2024

@betulinka1 presne,u mna podobne

bloger
9. apr 2024

@hugger v podstate fido to vyjadril za mňa. So všetkým súhlasím.

pralinka25
9. apr 2024

@demodun @h2 skoro ako keby nas fido poznal 😂

h2
9. apr 2024

@demodun Ale nie, nie si až taká dutá (vŕba), neboj. 😃

h2
9. apr 2024

@pralinka25 Nestraš! Dúfam, že nie.

demodun
9. apr 2024

@h2 no keď to povieš ty , tak hádam nie som dutá 😄

mandarinka555
9. apr 2024

@h2 Keby len myšlienky...

aandrea9
9. apr 2024

@ibatanecnica veď to sú tiež 40+ tak co riešiš? 🤷‍♀️🙂

pralinka25
9. apr 2024

@fido69 ty sa nezdas veru. zacinas nasmu hugovi a slovakboyovi slapat na paty 😀
ale inak ano. ja mam 40+ a tvoj opis sedi na vsetky moje kamosky. (bude to tym ze sa obklopujem prave takymito ludmi. tie uzundrane a vecne nespokojne sa snazim obchadzat alebo oni mozno obchadzaju mna. 😀
aj ked pravda je, ze mozno to nie je o veku ale o povahach. kto bol pohodova vesela povaha vzdy bude aj v 40 aj v 80. ja poznam aj vela starsich ludi ktori su uzasni a inspirativni.
mna nikdy nic nerozhadzalo. alebo teda velmi malo co. ale na veku 40+ ma prekvapilo najviac to, ze moje kolegyne ktore mi v 25 slubovali (oni vsetky mali vysoko po 55) ze sex bude vekom len lepsi mali pravdu. vtedy som im neverila a moj nedovercivy vyraz ich riadne rozosmial. po necelych 20 rokoch uznavam ze baby mali pravdu.
inak v dnesnej dobe je vazne problem urcit kto ma kolko rokov. fakt poznam baby 40+ co postavami aj celkovo modou a zovnajskom vyzeraju lepsie ako mnoho 20 rocnych. pracujem s ludmi a vidim aj ich datum narodenia a niekedy sa fakt nestacim cudovat v dobrom slova zmysle.

fido69
autor
9. apr 2024

@pralinka25 Presne ako hovoríš. Poznám ženu 40+ a jej mladú dcéru cca 20 rokov. Ale ak by som si medzi nimi mal jednu vybrať, tak zvolím jednoznačne mamu. A nie je to mojím vekom. Mama má v sebe iskru, jej dcéra je pre mňa jednoducho nezaujímavá. 😉

pralinka25
9. apr 2024

@fido69 ja som tak minule videla reelsko mamu s dcerou tiez asi 20 rocnou v aute ako si uziva mama jazdu a hudbu. akoze pekna bola dcera ale mama bola fakt bohovska. prvy krat v zivote som dokonca dala like na takyto prispevok. ako pises mala iskru

soldi
9. apr 2024

@fido69 Tvoj prispevok sa dobre cita, ale tolko nezmyslov si popisal 🙈😀 to asi preto, ze si nad tym ani nerozmyslal a hned si vedel. Ale ok, ucel to splnilo a vsetky zeny 40+, ktore to citaju sa citia polichotene.
A tie mladsie sa mozu paprcit, ze vsak aj ony su take, ale my vieme, ze nie su 😀

soldi
9. apr 2024

Mozme sa inak baby pytat aj opacne. Ze co zenu pritahuje na muzovi 40+. Okrem tucneho konta samozrejme 😀

gondyo
10. apr 2024

@soldi vyzretosť, životné skúsenosti..nadhľad..bohužiaľ to neplatí vždy

soldi
10. apr 2024

@gondyo ja som sa tiez nad tym zamyslela a neviem, ci som niekedy delila pritazlivost takto podla veku. mna asi skor pritahuju rovesnici a mladsi muzi, muzi po 40 byvaju casto uz taki pohodlnejsi, usadnutejsi, testosteron im klesa, su celkovo kludnejsi a vyzretejsi, s tym suhlasim.
a ano, pokial nie su zatrpknuti, tak vedia mat aj nadhlad.

ale co poznam muzov 40+ ktori nemaju rodiny, ani partnerky, tak byvaju uz velmi pohodlni.

fido69
autor
10. apr 2024

@soldi Písal som to ako som to cítil. Nerozmýšľal som nad tým, pretože myšlienky sú čisté, keď sú surové a neuhladené. Bolo to rýchle a celé to trvalo len pár sekúnd. Keď príde inšpirácia, tak to musí ísť von. 😉

katkami123
10. apr 2024

@fido69
Zas diskusia, kde sa teraz budú ponižovať mladé ženy a ide sa generalizovať. 🙄

fido69
autor
10. apr 2024

@katkami123 Prepáč, ale vidíš tam to čo tam chceš vidieť. Píšem svoj názor na ženy 40+ a nikoho svojím názorom neponižujem.

Ak si mladá, tak si užívaj svoju mladosť. Keď budeš staršia, zasa pochopíš môj názor. 😉