Čo si myslieť o nejasnom správaní kolegu?
Čo si myslieť o chlapovi ktorý sa na teba mesiac pozerá, také tie hlboké pohľady do očí a nič k tomu nepovie? Sme kolegovia, v práci sa väčšinou nebavíme, predtým keď sme sa stretli mimo prácu (nie cielene) mi o sebe veľa rozprával, aké má problémy, ako to má na draka s frajerkou s ktorou žije, že rozmýšla nad rozchodom.....po tomto rozhovore ak sme v práci streli, tak hlboké pohľady do očí a ticho...len sa snažil udržiavať očný kontakt....ja som to nechávala tak, že ak niečo chce, nech sa vymáčkne, ale on nič....trvalo to dlho, cez mesiac....mňa nebavia také tie hry na mačku a myš a už ma to jednoducho nebavilo, tak som sa snažila úosledné dni či už sa mu vyhnúť alebo to jednoducho ignorovať.....zrazu žiadne pohľady a ignoruje aj on mňa🙂 sú to hry? čo si o ňom myslieť? čakala som že sa konečne vymáčkne alebo mi k tomu niečo povie.....iskriť to tam iskrí, to žena vycíti, ale neviem vôbec čo ten chlap chce? chcel niečo viac a stratil záujem? ja sa nebránim vzťahu, samozrejme nie súbežne s tým že niekto žije s frajerkou, to vôbec nie....brala som to tak, že im to neklape a sám vravel že uvažuje nd rozchodom ale je to ťažké...fakt sa v tom chlapovi nevyznám a už neviem ako sa k nemu vlastne chovať....
@moonlight1210 na to aby dostal muz zenu do postele nepotrebuje jej inteligenciu, ale pekne telo ci? Ved nikde nepisem, ze s nou chce zit, ale bola pekna, pacila sa mu, tak preco by ju nemohol mat?
@majka99999 zadané ženy tvrdia úplne to isté.....Neklape nám to - on je taký - on je onaký. Úplne to isté čo možno muž tvrdí žene - to tvrdí aj žena mužovi. Ospravedlňuje svoje konanie nefungujúcim vzťahom a namiesto ukončenia nefungujúceho vzťahu - si zdvíha neštastné ego neverami. Žena , muž - je to úplne jedno.
Natahuje Ta a dobre sa zabava. Tvari sa odmerane a Ty si sa zial, znova chytila.a nepis, ze nie, dokaz je to, ze Ta to stve, ze uz sa nediva. Baba jedna, ved sa vchop a najdi si normalneho, nezadaneho, nie, co ma doma frajerku a este o nej aj nepekne hovori. Co bude nasledne hovorit o Tebe?

@stanulienkat ano stupil mi na otlak, lebo tak to je casto, ze chlap zacne a potom vycuva a spravi zo zeny tu najhorsiu. A inak to, ze cuvne, neznamena, ze dotycny zenu nebalil. Sak preco by sa priznal? Ne lepsie to hodit na nu? ved to je take chlapske.. Normalny chlap predsa neocumuje zenu, lebo vie, ze sa to nepatri. Pise ze casto na nu takto pozeral. Aj keby mala vytetovaneho papeza na cele alebo rohy na hlave, tak na tu osobu necumim jak debil. Ale kuknem nenapadne a vybavene. A to, ze sa mu aj napriek tomu, ze nebola inteligentna, pacila, tak to je jasne a to neznamena, ze na nu nekukal ako na zenu co ju chce dostat do postele. Bola pekna, mozno jeho typ, jedna noc a hotovo.