icon

Dá sa vo veku 36 rokov nájsť normálna žena?

okoloiduci5
24. sep 2023

Snad ma tu nezorenie zenske osadenstvo 😅

V mojom 36 rokov sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu ale daleko od realneho vztahu. Staram sa o seba, vlastne byvanie, stabilna praca, pracovity, bezne aktivity, nehnijem pri telke alebo v bare, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny. Zacinam to brat ze som vo veku ze tie ,,prave,, 25-35r su vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Ako vidite v tom veku, aj ked je uz dieta?

renab
25. sep 2023

@okoloiduci5 moja dcera ma 32 a je single. A tiez par jej kamaratok. Takze urcite sa najst da.

jenny224
25. sep 2023

Som na tom podobne, mám 34 a všetko zadané. Kto je single, tak vzťah buď nehľadá, alebo sa mu pre niečo nepáčim ja, čo chápem, veď vkus je rôzny 😀 Zoznamky už nemôžem ani vidieť, takže som rezignovala a nechávam to na život a osud/náhodu

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@akiana neni to len o nedostatkoch zien, ale doba za posledne 3-4-5r sa vyrazne zmenila myslim si. Aj chlapi maju chyby, lenze tie zeny v tom spominanom veku su naozaj tvrde oriesky. A duplom ked su pekne, vtedy si mastia ehmm ego, na tom ze chlapi po nich idu. Ale na vztah to nie. Mne samemu na svojom vyzore zalezi, staram sa o seba, slusny, komunikativny, zarabam vysoko nadstandartne, som typ cloveka kde ma hodis, tam sa nestratim, ale aj tak sa nedari najst kludnu zenu, co ma upratanu minulost, je spokojna sama zo sebou, je zodpovedna, nema potrebu riesit x chlapov naraz

hopamato
25. sep 2023

Si len škaredý alebo ti chýba humor. Možno kombinácia oboch. Popracuj na sebe.
Dúfam, že si sa neurazil, neber to osobne. 🙏🙏

Ja som tiež sám so synom. Mám 32 a nepodarené manželstvo za sebou. Tiež nachádzam iba štetky podobné mojej ex, je taká divná doba IG a sociálne siete robia svoje. Čo má byť bude, venuj sa sebe a svojmu dieťaťu, Boh ti niečo pošle, neboj a nebuď hrrrr.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
madeline1
25. sep 2023

@okoloiduci5 aj zeny si nachadzaju v tom veku aj starsich zivotnych partnerov. Preto nerozumiem tvojej otazke. Podla veku si asi nehladas, co je aj spravne, ktokolvek moze byt zrovna sam a vhodny pre inych, ktori su samy. A ci mas alebo nemas dieta na tom nezalezi, ale balit zenu, ktora je zadana a nechce sa rozlucit so svojim (podla teba) nefunkcnym vztahom to by si nemal.

katuskamala1
25. sep 2023

@okoloiduci5 🤣 trefne prirovnanie .
Ale myslela som to ozaj vazne,i ked žovialne.. ja osobne mam prave opak,kamosky,co su single,napr po rozchode a nemaju moznosti na stretavanie novych ludi,alebo proste nemaju stastie na stabilny vztah

akiana
25. sep 2023

@okoloiduci5 Ano, tu je kazdy z vas krasavec s tucnym bankovym kontom, len tie zeny su akesi ehm ehm, vlastne ako si to zhrnul, k*rvy, nestabilne, “mastia si ego” (whatever that means), a podobne. Absolutne ziadna chyba v tebe, ved za tebou by sa mala kazda zadrhnut.

Tie kvalitne zeny existuju, len teba nechcu, lebo asi nie si az take terno, ako si myslis, ze si.

okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@akiana urcite niesom ziadne terno, vobec si to o sebe nemyslim. Chciet od zeny vo veku 25-35 aby bola normalna cielavedoma, zodpovedna, to je nieco nadludske? Tvojim prispevkom posobis jak fiflenka s duck face z instacu.

dominikamacakova
25. sep 2023

Pridaj foto a možno ti povieme dôvod 😆

karolinakr
25. sep 2023

@dominikamacakova on sa nechce zoznámiť,len chce vedieť,že prečo..

lenkakravcova
25. sep 2023

@okoloiduci5 Možno len hľadáš na nesprávnom mieste. 🙂 Jeden známy tak hľadal kade tade.. po tridsiatke.
No a potom raz náhodne stretol v mešite partiu mladých žien, jedna dvadsiatnička mu tam padla do oka, on jej a o 2 mesiace bola svadba. 🙂
Možno hľadaj na miestach, kde majú ženy rovnaké hodnoty ako ty.

dominikamacakova
25. sep 2023

@karolinakr veď kvôli tomu chcem fotku...

okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@dominikamacakova ty si tak vyzorovo idealna a vsetky co som mal jak keby ste si z oka vypadli 😃

dominikamacakova
25. sep 2023

@okoloiduci5 tomuto som nepochopila 😀

akiana
25. sep 2023

@okoloiduci5 Stale nevidis, kde je tvoj problem, vsak? Tak ja ti pomozem - najprv si daj dole okuliare, cez ktore kazda zena vyzera ako stetka, fiflenka s duckface (budes sokovany, ale nemam ani len IG), nestabilna, nezodpovedna, proste dosad si akykolvek z privlastkov, ktorym si pocastoval zeny v tejto diskusii. Preco? Preto, lebo 99% z tychto vlastnosti su len a len v tvojej hlave, podporene internetom, a v skutocnosti tie zeny vobec nepoznas. O mne si sa vyjadril napriklad, ze som duckface z instaca, a skutocnost je taka, ze nemam ani instagram, a v perach som nikdy nemala ziadne injekcie. Inde pises, ze zeny musia chodit na muzske fora, aby sa dozvedeli, preco im nestartuje auto. Proste uplne si vyhod z hlavy naucene vzorce o tom, ze zeny su nekompetentne a hlupe - ja som vychodila rovnaku autoskolu ako ty, nie s kvetinkami a zvieratkami, kde sa nevyucuje, ako funguje vnutro auta. Cuduj sa svete viem aj pouzivat google, aj zavolat do mojho autoservisu. Nielen ja, ale aj ostatne zeny.

Ked si zlozis tieto okuliare a pozries sa na svet bez nich, ked zacnes konecne vnimat zeny ako rovnocennych partnerov, uvidis, ze kvalitnych zien je viac, nez si myslis. Tym je zodpovedana tvoja otazka, kde su - su vsade, len ty ich nechces vidiet. Ty a x dalsich muzov co tu postuju to iste - jak cez kopirak. Zenami z hlbky duse pohrdate a cudujete sa, ze ziadnu vhodnu neviete najst.

Ale to je len zaciatok - potom musis pracovat ty na sebe, aby si taku zenu zaujal. Kvalitne zeny si mozu vyberat aj dlho po 30-tke, napriek tomu, co si muzi radi nahovaraju. Z nejakeho dovodu si ty neskoncil vo vybere ziadnej z nich. Caka ta dlha cesta a ziaden krok z nej nemozes zvalit na nikoho ineho, iba pripisat zodpovednost samemu sebe. Prajem vela stastia.

okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@akiana ja som nikdy ani okuliare nemal 😉 tvoja reakcia vyssie bola kazdopadne mimo

okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@dominikamacakova pisu ze spatny 😃 kedze som mal zeny tebe podobne tak az tak zle nevyzeram...

aduskatt
25. sep 2023

Musí mať bicykel, je z TT😀

okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@aduskatt samozrejme, jako by to bolo keby sme nemali bicygle 😅

aduskatt
25. sep 2023

@okoloiduci5 no šak toto, to by náš primátor neprežil🙂

karolinakr
25. sep 2023

@okoloiduci5 dnes či včera tu písal jeden chalan,že už to nevydrží,chýba mu žena a keď ju nedostane, všetko roztrieska a poreže sa.. 🙂

karolinakr
25. sep 2023

@okoloiduci5 keď vyzeraš ako Raši,beriem ťa

irusa
25. sep 2023

Pokiaľ máš 36 a si stále voľný, tak asi v tebe ta chyba bude... Tak len hľadaj

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@irusa pozri si pred tym prispevky...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
25. sep 2023

@okoloiduci5 a skúšal si zoznamky, alebo iba tak nečinne čakáš? Chodíš von, do baru, do mesta, alebo niekam s kamarátmi kde sú aj ženy? Treba nejaké veci urobiť a aktívne hľadať ak chceš niekoho nájsť...ak naopak randíš až moc a si vyhorený a frustrovaný, odporúčam sa tu vykecať a potom si dať na nejaký čas pauzu od randenia a hľadania. Treba asi aj znížiť nároky, lebo ty chceš kľudnú, sebavedomú ženu v najlepšom veku, ktorá má upratanú minulosť hmm... To asi nie 😆