Dokázali by ste mať vzťah s mužom v ženských šatách?
Moja posledná skúsenosť zo zoznamky..Chlap,45-ročný,rozvedený, s 8 a pol ročnou dcérou..Hneď v prvej správe,čo mi napísal,bolo,že hľadá spriaznenú dušu,ale má "tajomstvo"..Hneď mi blikali kontrolky 🙈 Keď som teda chcela objasnenie,vyliezlo z neho,že "má rád aj ženskú módu" 🙈 Ale teda,že iba v súkromí (to ma malo asi potešiť 🤦🏻♀️). Poďakovala som sa mu,že mi to napísal hneď na začiatku a ušetril mi tým čas,ale že teda si nebudeme rozumieť. A odvtedy sa zamýšľam nad tým,či reálne sú ženy,ktorým niečo takéto nevadí a nemali by problém mať vzťah s takýmto mužom? Teda viem minimálne o tretej manželke Brzobohatého,ktorá s ním ešte v pohode aj na verejnosť ide,keď je prezlečený za ženu,ale vy by ste sa k tomu ako postavili? Len podotýkam,že téma nie je fake,ani nie som troll,len ma naozaj zaujímajú názory iných žien..
@unicornlady to je ďalšia vec, že mnohé mediálne známe osoby to robia len a len z dôvodu, aby zaujali..
No ja neviem, ale vidieť ako sa môj partner oblieka do ženských šiat, asi by som sa valala smiechom, a v ten moment by mi prišiel tak antisexi, že by som s ním intímne už nič nevedela mať. Neodsudzujem takých ľudí, len ma to nepriťahuje.
@lenkasarka Ja niekde píšem o psychickej nevyrovnanosti? Mňa by takýto muž přestal přitahovat. To je všetko.
@grof_monte_christo Veď to, že ťa nepritahuje a ukončíš vzťah je úplne v poriadku. Ja som narážala na tvoje vyhlásenie, že by si sa cítila podvedená.
@grof_monte_christo prepáč,to patrilo
@abbey1
Dnes si môj telefón žije svoj život
@annm81 Ano. Cítila by som sa podvedená, že som nešla do vzťahu s mužom. Takéto veci treba komunikovat na začiatku a muž na tejto zoznamke sa zachoval férovo.
@lenkasarka pre teba. Pre kopec zien je smradlavy lenivy ochlasta tolerovatelny (ako tu casto citame), ci dokonca sexy. Ale keby si dal saty, leti z domu 😀
Asi by zalezalo na tom, kde a kedy si to oblieka … spodne pradlo - no go. Pokial si natiahne na seba suknu alebo saty … prezijem ( pokial to nie su moje a nesedia mu lepsie ako mne) , samozrejme pokial by bol inac normalny dala by som mu sancu …
@grof_monte_christo Ak má žena mužské povolanie, ak hráva futbal, ak jazdí na motorke, ak v telke sleduje box, ak nepoužíva makeup a nenosí šaty, atď., tak to nie je žena? Autorka nespomína nič o tom, že tento muž sa cíti ako žena, že podstúpil nejaký zákrok alebo podobne, prosto má ženské hobby. Zjavne sa ale v tomto nezhodneme.
@annm81 Prepáč, ale porovnáváš neporovnateľné.
@grof_monte_christo to nie je len vec hygieny ale aj vec roli. Zeny rady obskakuju svojich muzov, z casti tak vacsina bola vychovavana alebo to videla doma, spravny muz je ten, co nosi domov peniaze, co sa vie pobit, co vie udriet pastou, co ma ,,muzske" konicky, co ma hlavne slovo v domacnosti atd. Tak ako muzi maju problem, ze zeny sa stavaju emancipovanejsimi a rovnocennejsimi, chcu veduce pozicie v praci, tak aj zeny maju problem s tym, ze sa muzi stavaju jemnejsimi, citlivejsimi, nie su ochotni vstupovat do fyzickych konfliktov s inymi samcami... Zeny sa citia ohrozene vo svojej roli jemnej krehkej starostlivej vily. Vidno to aj z reakcii, ze muz v zenskych satach vraj uz nie je muz.
Kebyze mame 45+ inak si s nim fakt super rozumiem a doma sedi pred telkou v satickach a opatkoch a spi v krajkovej nocnej koseli tak to by mi nevadilo. Ludia maju tajomstva. A v 50tke uz nie som taka "chulostiva" na nejaku tu vystrednost.
Ale kebyze si zakladam rodinu tak by som asi cuvla.
@maranta_leuconeura však práve. 100 ľudí 100 chuti
Ospravedlňujem sa,že som skôr nereagovala,bola som na nákupe 🙂
K otázke,čo o ňom viem viac,prakticky nič,on mi naozaj napísal prvú správu na Tinderi v štýle,že je pár rokov šťastné rozvedený,ma 8,5 ročnú dcéru a hľadá si spriaznenú dušu,ale že má jedno tajomstvo a keďže už bude mať 46 rokov,tak buď to žena akceptuje alebo ostane radšej sám..Na čo som sa teda ja spýtala na to tajomstvo a on mi napísal,že sa mu "páči aj ženská móda"..Keďže som si chcela byť 100% istá,či som to správne pochopila,tak som sa ho spýtala,že čo si mám pod tým predstaviť,že či sa mu tá ženská móda nepáči len na ženách? A on,že áno presne to,ale že to iba v súkromí..A ja som sa mu teda poďakovala,že mi to povedal rovno a že som nemusela strácať ďalej čas a že teda si nebudeme rozumieť a skončila som konverzáciu,nikdy sme sa nestretli ani nič..
Akože ja som vcelku tolerantná,nevadia mu homosexuáli,viem pochopiť aj keď si niekto zmení pohlavie,lebo sa necíti dobre vo svojom tele - akože neviem sa vžiť do takého človeka,ale akceptujem to,takisto ani proti transvestitom v podstate nemám nič,ale nikdy som sa nad nimi nezamýšľala takýmto spôsobom,teda že by som s niekým takým mohla mať vzťah..Akože nech si doma robí kto chce čo chce,kým tým neubližuje niekomu inému..Ale mať vzťah s mužom,ktorý sa oblieka do ženských šiat,to nikdy..A dôvody tu už boli spomenuté,proste ten chlap by v mojich očiach ako muž klesol,stratil by to "mužské",čo ma na mužoch priťahuje..Ak by som svojho chlapa videla v ženských šatách,úplne by to vo mne zabilo akúkoľvek chuť na sex alebo intímnosti s ním..Akože iná vec sú napríklad spomenutí herci,ktorí to robia len vrámci výkonu svojho povolania,toto neriešim..Ale ak by takýto človek mal takúto úchylku aj v súkromí,nedokázala by som s ním byť..Úprimne nikdy som sa predtým nad niečím takýmto nezamýšľala,lebo som s takým človekom nemala žiadnu priamu skúsenosť,preto nad tým odvtedy rozmýšľam,teda že či je to už v dnešnej dobe bežné a ženy to berú normálne a majú s takýmito mužmi vzťah..
Vadilo. Ja chcem muza vedla seba. Ja sa takisto neobliekam do muzskych veci. Predstavujem si situaciu. Sedime doma na gauci ja v pohodlnom pyzame a on ma na sebe saty 🤣 kriste pane. Neodsudzujem nikoho,ak ma taketo uchylky,ale pre mna je to nepritazlive. Mna vzrusuje muz a nie muz oblecenu do zenskych siat.
No ale kamos na nakupi by mohol byt dobry. Ako partnera by som ho nechcela ale keby islo iba o kamaráta, brala by som ho aky je.
@marca12 naozaj? Nenosis teda nikdy nohavice, tenisky? Len sukne, saty, lodicky?
@annm81 preto som to potom upravila, ze ja osobne by som ocenila to, keby to povedal hned. Ale su ludia rozni. Mne by samozrejme vadili aj tie dalsie veci, ktore spominas.
@maranta_leuconeura ty to tak neuveritelne hrotis...
Ty vážne nevidíš rozdiel medzi mužom v šatách, lodičkách, silonkach, podprsenke a ženou v nohaviciach a teniskách (bežná súčasť ženskej módy)?
@lenkasarka To je tvoj názor. Podľa mňa je to psychická nevyrovnanosť minimálne. Minimálne.
@beronsche Hrotia to tu viaceré. Dat na jednu úroveň prezliekanie sa muža do ženských šiat ako bežné ženské hobby a mužské povolanie, jazdenie na motorke u žien ako mužské hobby.
@beronsche nie, nevidim. Su to len momentalne konvencie co sa tyka mody. Ja muzov dost lutujem, ze ,,nemozu" v tejto dobe nosit bezne saty, sukne, podla mna je to to najpohodlnejsie oblecenie. Nohavice mi vadia v rozkroku a to tam nemam nic navyse ako oni. Dokazem si teda predstavit, ze by to nosili radi, keby to spokocnost akceptovala. Pripomina mi to naozaj hon na zeny spred 100 rokov, ked si dali nohavice a ostrihali vlasy na kratko, tak zrazu neboli dost zenske? Dnes sa na tom (snad) vacsina len pousmeje.
@maranta_leuconeura 😁 no ved pockaj, ked ti raz taky muz zobere tvoje tangace a este zistis, se do nich dokaze schovat aj svoj vercajg 🤣😋
@egonsk moj muz tangace nosi, ale nie moje, taky maly ho naozaj nema 😉
@grof_monte_christo jazda na motorke je vyložené mužské hobby? To sa tu človek nedozvie... 😂
@maranta_leuconeura ok, keď nevidíš, tak nevidíš..
K nohaviciam v rozkroku - nuž, stačí, aby si ich muž nevytiahol az pod pazuchy a verím, že priestoru bude mať viac než dosť...
@maranta_leuconeura Čiže môžeme veselo do ulíc i nahí? Veď to je top pohodlné a dokonca sa to bežne v niektorých kmeňoch 'nosí'.
@abbey1 keby to bolo na mne, je mi to jedno, hoci by mi to pripadalo neprakticke a nehygienicke, ak si chcem niekam sadnut a pod 😉 Vacsina aj v kmenoch si zakryva oblast medzi nohami, ked si vsimnes
Ešte to tak! Aby mi bral moje šaty a spodné prádlo?! 😂

@annm81 Mňa by takýto muž okamžite prestal priťahovať a vzťah by sme museli ukončit. Toto nie je věc morálneho súdenia.