icon

Hľadám ideálneho partnera. Sú moje očakávania príliš vysoké?

26. jún 2025

Ahojte, chcela by som vedieť názor žien, aj mužov možno.

Som žena 44r, vdova, bez detí, už ani neplánujem - zdravotné dôvody. Hľadám priateľa/kamaráta, nie nejako aktívne, som skôr otvorená príležitostiam. Nemusíme spolu nutne bývať, iba tráviť spolu čas, u mňa, u neho, na výlete, na dovolenke. Neuvažujem nad svadbou, nie som guľa na nohe pre muža. Rešpektujem jeho súkromie, jeho prácu, jeho rodinu, jeho hobby.

V skratke o mne, aby ste mali predstavu. VŠ, 173/67, bývajúca sama vo svojom byte, auto, práca na manažérskej pozícii. Z vlastných skúseností viem, že mi nefungujú vzťahy na diaľku a ani vzťahy s mužmi pracujúcim na zmeny. Nepotrebujem, aby muž nevyhnutne zarobil viac ako ja, len aby mal prácu, ideálne 8-17, mal voľné víkendy, už odrastenejšie deti, býval sám kľudne aj v malom 1i byte, bol vyšší odo mňa a bol aktívny vodič, ak aj nemá auto, len aby šoféroval.

No lepia sa na mňa pravé opaky. Chyba v matrixe 🙂

1. Operátor výroby z USS, čo robí na zmeny , má 3 malé deti, je mladší odo mňa, 165 cm a čuduje sa, že prečo nemám záujem a že aká som "panička."

2. Potom je tu chlap, vek 46, bývajúci s mamou, aktuálne nepracujúci - už 3r, VŠ nie, vodičák nie, peniaze našetrené 0, plány do budúcnosti 0, šanca že odíde od mamy je 0. Je vyšší a fešák so zmyslom pre humor. Ale nič ostatné nie je OK.

3. Chlap v mojom veku 44. VŠ, vedec, ťažký introvert. Nižší - oveľa, absolútne neatraktívny, bývajúci s otcom. Vodičák nemá, nepriťahuje ma vôbec, máme sa však o čom porozprávať.

4. Muž, 4, bývajúci s mamou, bez detí, nikdy nemal vážny vzťah. Nižší, výrazná nadváha. Bez VŠ, ale mobilný, polorozpadnuté auto, podniká, ale tak akurát mu to LTT vystačí na živobytie, odvody nemá zaplatené a veľké dlhy na SP.

Ja už naozaj neviem, to mám také prehnané očakávania?
To naozaj neexistuje taký neutrál, taký stred?
Ja už aktívne nehľadám nič, čo má prísť, to príde, ale toto? Z toho si máme vyberať?

janickacrazy
27. jún 2025

Podľa mňa napríklad to, že nechceš, aby muž robil na smeny je dosť zbytočná a od veci požiadavka. Veď je to jedno, každý má niekedy voľno, tak sa stretnete vtedy. Takto si zbytočne zuzujes výber chlapov. A tie zoznamky by som nezatracovala, ja som si tam našla úžasného muža, tiež moje kamošky. Síce je tam veľa divných ľudí, ale nájdu sa aj normálni.

autor
27. jún 2025
@janickacrazy

Podľa mňa napríklad to, že nechceš, aby muž robil na smeny je dosť zbytočná a od veci požiadavka. Veď je to jedno, každý má niekedy voľno, tak sa stretnete vtedy. Takto si zbytočne zuzujes výber chlapov. A tie zoznamky by som nezatracovala, ja som si tam našla úžasného muža, tiež moje kamošky. Síce je tam veľa divných ľudí, ale nájdu sa aj normálni.

@janickacrazy viem prečo to robím, ver mi.

juliet86
27. jún 2025

moj manzel sa skyval 12 rokov v zahranici. nechces ist do zahranicia? najlepsi pomer na svete v single muzov k zenam je v norsku 😅😅😅 nemas vysoke naroky mas normalne naroky. mozno si najdi muza cca 55 rocneho co ma fskt uz odrastene deti a vie co chce a skus tie najrdrahsie platene.zoznamky alebo speed dating

tundra
27. jún 2025

Zmeny su vec pohladu.Asi zalezi,ake zmeny,nie vsade je to rovnake.Mam podstatne viac casu,ako pri normalnom pracovnom case.
Po nocnej tyzden volno.Teraz viem,ze ak by som nahodou, niekedy hladal partnerku,tak to na zaciatku neprezradim 😂

autor
27. jún 2025
@tundra

Zmeny su vec pohladu.Asi zalezi,ake zmeny,nie vsade je to rovnake.Mam podstatne viac casu,ako pri normalnom pracovnom case.
Po nocnej tyzden volno.Teraz viem,ze ak by som nahodou, niekedy hladal partnerku,tak to na zaciatku neprezradim 😂

@tundra určite je fajn, že máš prácu, aj ak ťa baví, pre určitú skupinu žien by si bol určte tou správnou voľbou.

andrejka2424
27. jún 2025

Si si istá, že skutočne chceš vzťah? Príde mi to,že si proste len skonštatovala, že nikto vhodný v tvojom okolí nie je a hĺadáš skôr dôvody prečo nie a nie spôsoby, ako by to mohlo vyjsť. Je možnosť, že ti je aj dobre takto a bol to iba taký povzdych ? Možno aj kamarátstvo s výhodami by ti vedelo zahnať pocit samoty, ak nie si pripravená na ústupky, vzťah na diaĺku, muža,čo robí na zmeny atď- to bol len nápad, nie urážka.

tundra
27. jún 2025

Praca mi prinasa, velmi slusne prachy,ale ,ze by ma bavila🙈.Bavia ma ine cinnosti😂

liliana8
27. jún 2025
@iv007

Tvoj prispevok ma pobavil a zaroven ukazal realitu dnesnej doby. Po urcitom veku je vsetko kvalitnejsie vychytane a moznosti sa zuzuju. Ja mam 36 r., stabilnu pracu, byt aj auto a som doslova magnet na zufalcov a nepouzitelne exemplare.
Priklady: 37 rocny zijuci s matkou v 2i byte s nabehom na alkoholizmus (doslova kazdy vikend spity pod obraz bozi), 38 rocny zijuci v garzonke bez vodicaku v tricku Marvel, 45 rocny vecne ufrflany manazer s domom bez hypoteky, avsak lakomec a ziarlivec. Zo zoznamiek som frustrovana, tam kazdy hlada len nezavazny sex, vacsina tych tvari su tam roky rokuce a mnohi su zenati/zadani a ziju dvojite zivoty.
V beznom zivote mam dost aktivit: fitko, jazykovku, koncerty avsak tam kazdy hladi na seba a mam pocit, ze ludia su uzavretejsi a boja sa zoznamovat live.
Drzim ti palce aby si nasla co hladas a urcite nepolavuj z narokov 💙

@iv007 skusala si aj platene zoznamky?

autor
27. jún 2025
@andrejka2424

Si si istá, že skutočne chceš vzťah? Príde mi to,že si proste len skonštatovala, že nikto vhodný v tvojom okolí nie je a hĺadáš skôr dôvody prečo nie a nie spôsoby, ako by to mohlo vyjsť. Je možnosť, že ti je aj dobre takto a bol to iba taký povzdych ? Možno aj kamarátstvo s výhodami by ti vedelo zahnať pocit samoty, ak nie si pripravená na ústupky, vzťah na diaĺku, muža,čo robí na zmeny atď- to bol len nápad, nie urážka.

@andrejka2424 nie kamaratstvo s vyhodami nepraktizujem. Kamaratstvo bez vyhod ano. Jasne, ze chcem vztah, ked pri niekom vecer zaspavat, zobudzat sa, mat spolocne plany, spolu sa tesit spolu smutit, pozriet si vecer telku, dat si ranajky, ist na nakup, na vylet, podporovat sa vzajomne, aj sa dobre pohadat. Mat pri sebe niekoho, s kym to cele bude mat zmysel.

andrejka2424
27. jún 2025

Prajem ti, aby sa ten pravý buď objavil, alebo ešte lepšie, aby si ho začala aktívne hĺadať a určite sa časom nájde. Keď si s ním budeš rozumieť, možno ani nebude musieť spĺňať celý zoznam ,ale budeš aj tak šťastná.

bu_bu_bubak
27. jún 2025

Pozri, ja som mozno stara skola....

Ja si pamatam, ze v mojich mladych casoch sa proste preferencie neriesili. Ludia proste chceli byt spolu a teda pracovny harmonogram sa teda urcite neriesil ked s clovekom mavali hormony.

Precitaj si svoj prvy prispevok. Chces aby chlap:
- robil od 8-17
- mal volne vikendy
- odrastene deti
-nepracoval na zmeny
- byval sam
- aktivny vodic
- bol od teba vyssi

Toto je podla mna len spicka ladovca. Zamestnavatelia na profesii maju kratsie inzercie. Vies kolko muzov si realne diskvalifikovala tymto?

Kopec mojich kamosov, znamych ci rodinnych prislusnikov zacinalo spolu od nuly. Tento trend, ze partner ma byt zabezpeceni kedysi taky rozsireny nebol ako dnes.

Nehnevaj sa, ale ty hladas partnera na inzerat a teda mne osobne ako muzovi je toto nesympaticke a osobne si myslim, ze sa najdu aj ini co svedci o fakte preco mas problem najst vhodneho partnera.

Ja tu nikoho sudit nebudem, ale teda tvrdit, ze si nikoho nevies najst a potom hovorit, ze musi robit od 8-17 je pre mna teda fakt bizar. Drviva vacsina ludi nehovoriac o zivnostnikoch takto vobec ale ze vobec nerobi?

Od gastra cez sluzby, zdravotnictvo, zachranne ci obranne zlozky, stavebnictvo, potravinarstvo, logistika atd. Len maloktory clovek ma taku pracovnu dobu.

Na zaklade tohto sa da konstatovat, ze aj keby ti na dvere zaklopal pekar zo zlata tak ho pracovna doba hned vyraduje.

Neber to odomna v zlom. Snazim sa ti len ukazat, ze to co ty hladas ma s laskou len velmi malo spolocneho.

autor
27. jún 2025
@bu_bu_bubak

Pozri, ja som mozno stara skola....

Ja si pamatam, ze v mojich mladych casoch sa proste preferencie neriesili. Ludia proste chceli byt spolu a teda pracovny harmonogram sa teda urcite neriesil ked s clovekom mavali hormony.

Precitaj si svoj prvy prispevok. Chces aby chlap:
- robil od 8-17
- mal volne vikendy
- odrastene deti
-nepracoval na zmeny
- byval sam
- aktivny vodic
- bol od teba vyssi

Toto je podla mna len spicka ladovca. Zamestnavatelia na profesii maju kratsie inzercie. Vies kolko muzov si realne diskvalifikovala tymto?

Kopec mojich kamosov, znamych ci rodinnych prislusnikov zacinalo spolu od nuly. Tento trend, ze partner ma byt zabezpeceni kedysi taky rozsireny nebol ako dnes.

Nehnevaj sa, ale ty hladas partnera na inzerat a teda mne osobne ako muzovi je toto nesympaticke a osobne si myslim, ze sa najdu aj ini co svedci o fakte preco mas problem najst vhodneho partnera.

Ja tu nikoho sudit nebudem, ale teda tvrdit, ze si nikoho nevies najst a potom hovorit, ze musi robit od 8-17 je pre mna teda fakt bizar. Drviva vacsina ludi nehovoriac o zivnostnikoch takto vobec ale ze vobec nerobi?

Od gastra cez sluzby, zdravotnictvo, zachranne ci obranne zlozky, stavebnictvo, potravinarstvo, logistika atd. Len maloktory clovek ma taku pracovnu dobu.

Na zaklade tohto sa da konstatovat, ze aj keby ti na dvere zaklopal pekar zo zlata tak ho pracovna doba hned vyraduje.

Neber to odomna v zlom. Snazim sa ti len ukazat, ze to co ty hladas ma s laskou len velmi malo spolocneho.

@bu_bu_bubak bola som vydata, prisla som o manzela. Potom som mala nejake vztahy, alebo niektore nazvime to pokusy o vztahy a nevysli z roznych dovodov - dialka, malo casu pre seba, lebo pracoval na zmeny a s tym uzko spojeny absolutne rozdielny socialny status a nazory na zivot a hodnoty, mamickin maznacik bez vodicaku s neodstrihnutou pupockou snurou apd. Dnes uz mam po 40tke, hormony so mnou nemavaju, teda zatial, onedlho budem v prechode. Nezacinam od nuly, mam vela za sebou, mam vybudovany svoj zivot, svoje byvanie, svoju pracu, svoje zazemie, prislo som o manzela, aj o dieta. Dnes viem, koho si chcem pustit do zivota. Ano, ked som mala 16 a zalubila som sa, on mal 18 a take iste nic ako ja a vtedy to bolo o chemii, nejake hodnoty, preferencie ma nazaujimali. Dnes som niekde inde. Musime si rozumiet, musime si sediet a zapadnut do seba ako skladacka. Kedze sa poznam, viem co u mna nefunguje a co nebude. Nehladam muza za kazdu cenu. Ja som svoju zivotnu lasku mala, ak aj budem do smrti sama, umriem s tym, ze som bola milovana a milovala som. A ak ma nahodou este stretne clovek, ktory ma zaujme a ja jeho a budeme si rozumiet, budem rada. Ak nie, nic sa nedeje.

tundra
27. jún 2025

O tej skladacke pises pravdu,musi to byt presne tak,inac jeden alebo druhy nebude spokojny.
Podla mna najväcsi zabijak,pri hladani a spoznavani sa,je cas.Dnes nikto na nic nema cas...

orisker
28. jún 2025

Jeden bohatý a krásny princ sa vybral nájsť si nevestu. Prišiel do jedného kráľovstva, kde mu kráľ ponúkol, aby si vybral jednu z jeho troch na výdaj súcich dcér. Všetky boli krásne, dobre vychované a múdre, tak sa milý princ rozhodol, že ich vyskúša. Každej podaroval truhlicu vrchovato naplnenú dukátmi a sľúbil im, že sa o rok vráti, aby uvidel ako naložili s jeho darom. A podľa toho sa rozhodne, s ktorou z nich sa ožení.
A tak sa aj stalo.
Po roku sa vrátil a spýtal sa princezien ako naložili s jeho darom. Prvá mu hovorí: "Pozri, milý môj, za Tvoj dar som si mnoho krásnych vecí nakúpila. Ajhľa, krásne šaty, mnoho krásnych šperkov. To preto, aby všetci videli akú krásnu ženu máš a ako by Ti s takou krásavicou dobre bolo."
Druhá predstúpila a hovorí: "Pozri, milý môj, za Tvoj dar som mnoho drahocenného tovaru nakúpila, ten s veľkým ziskom popredala, za utŕžené peniaze nový tovar nakúpila, opäť predala a ajhľa: miesto jednej truhlice tu teraz leží päť truhlíc vrchovato naplnených dukátmi. To preto, aby si videl, aká som múdra a ako by Ti so mnou dobre bolo."
I predstúpila tretia princezná a hovorí: "Pozri, milý princ, za Tvoj dar som nový, krásny zámok dala vystavať, krásnym nábytkom a všetkým potrebným ho dala zariadiť. To preto, aby si videl ako by Tebe a našim deťom so mnou dobre bolo."
I zamyslel sa princ nad tým všetkým a vybral si tú s najväčšími prsiami.

andrejka2424
28. jún 2025
@orisker

Jeden bohatý a krásny princ sa vybral nájsť si nevestu. Prišiel do jedného kráľovstva, kde mu kráľ ponúkol, aby si vybral jednu z jeho troch na výdaj súcich dcér. Všetky boli krásne, dobre vychované a múdre, tak sa milý princ rozhodol, že ich vyskúša. Každej podaroval truhlicu vrchovato naplnenú dukátmi a sľúbil im, že sa o rok vráti, aby uvidel ako naložili s jeho darom. A podľa toho sa rozhodne, s ktorou z nich sa ožení.
A tak sa aj stalo.
Po roku sa vrátil a spýtal sa princezien ako naložili s jeho darom. Prvá mu hovorí: "Pozri, milý môj, za Tvoj dar som si mnoho krásnych vecí nakúpila. Ajhľa, krásne šaty, mnoho krásnych šperkov. To preto, aby všetci videli akú krásnu ženu máš a ako by Ti s takou krásavicou dobre bolo."
Druhá predstúpila a hovorí: "Pozri, milý môj, za Tvoj dar som mnoho drahocenného tovaru nakúpila, ten s veľkým ziskom popredala, za utŕžené peniaze nový tovar nakúpila, opäť predala a ajhľa: miesto jednej truhlice tu teraz leží päť truhlíc vrchovato naplnených dukátmi. To preto, aby si videl, aká som múdra a ako by Ti so mnou dobre bolo."
I predstúpila tretia princezná a hovorí: "Pozri, milý princ, za Tvoj dar som nový, krásny zámok dala vystavať, krásnym nábytkom a všetkým potrebným ho dala zariadiť. To preto, aby si videl ako by Tebe a našim deťom so mnou dobre bolo."

@orisker Krásna rozprávka, taká surovo realistická 😂

autor
28. jún 2025
@orisker

A tak sa aj stalo.

@orisker tak potom by som mala šancu 🙂 Áno je to presne o tom, kto ťa priťahuje a kto nie. Jednoducho bez toho to nejde.

shogun
28. jún 2025

Ahoj, necitala som vsetky prispevky, ak mas rada prirodu, turistiku, na FB je skupina https://www.facebook.com/groups/290913808937471...
Kamoska tusim chodila aj na partneri.sk
A byvaju niekde take akcie, ze party pre nezadanych s dakymi naramkami, ale netusim ako sa to vola
Drzim palce✊

autor
28. jún 2025
@shogun

Ahoj, necitala som vsetky prispevky, ak mas rada prirodu, turistiku, na FB je skupina https://www.facebook.com/groups/290913808937471...
Kamoska tusim chodila aj na partneri.sk
A byvaju niekde take akcie, ze party pre nezadanych s dakymi naramkami, ale netusim ako sa to vola
Drzim palce✊

@shogun ďakujem za tip, ja som skôr ten typ do divadla, na výstavu, do kina, do kaviarne, na hrad alebo do múzea. Taký kaviarenský povaľač, by som povedala :D Rovinné prechádzky v lese sú vítané, kde je na konci je kaviareň.

shogun
28. jún 2025

Mrkni, mozno je viacej takych skupin🤗
https://www.facebook.com/groups/449189172603297...

autor
28. jún 2025
@shogun

Mrkni, mozno je viacej takych skupin🤗
https://www.facebook.com/groups/449189172603297...

@shogun Ak existuje partak do kina alebo do divadla 🙂 Inak nie som na FB., ale dik.

grof_monte_christo
28. jún 2025
@anonym_autor

@shogun Ak existuje partak do kina alebo do divadla 🙂 Inak nie som na FB., ale dik.

@autorka Rozumiem ti. Mám tesne pred 50 a priateľa som si našla na zoznamke minulý rok. Mala som podobne požiadavky ako ty. Zhrniem to: sme rovnako starí, už som nechcela staršieho muža, rovnako vysokí, ja meriam 182 cm 🙂. Nepracuje na zmeny, ale je robotník, nebadat to však na intelektuálnej úrovni, má celkom slušný všeobecný prehľad. Zarába oveľa menej ako ja, ale ja pracujem pre zahraničnú firmu a zárobok je niekde inde. Je vdovec a má 2 deti, z toho je do ZTP v ústavnej starostlivosti, berie si ho domov každy druhý vikend. Druhé dieťa má momentálne vážne psychické problémy a samozrejme toto všetko zaťažuje nás vztah. Býva v rodinnom dome ešte s matkou, ktorá je však celkom fajn.
Ma však veľmi dobrý charakter, máme podobné koníčky, názory, hodnoty.
Niekde som musela ubrať, lebo v tomto veku by som zostala sama. A to som nechcela, lebo tiež nemám deti a keď mi zomrie mama, zostanem sama ako prst. Nemám veľmi rada rôzne skupinové akcie s neznámymi ľuďmi a ani toľko kamarátov, aby som mala vyplnený čas. Rada trávim čas s niekym vo dvojici. Za mňa to bola dobrá voľba.

cecilia29
28. jún 2025

Je mi ľúto, co sa ti stalo . Aši by som povolila s nárokov a nechala tomu voľný priebeh. Dolezita je iskra , chémia ....alebo proste niečo a potom nebude dôležité ci pracuje na zmeny a aké veľké ma deti. Pozri ja som mala jedni hlavne kritérium ze nechcem IT čiara, a mojim manželom 8 rokov je práce ITckar. Čiže nekalkuluj, nevyberaj ale hľadaj Lásku. A ta prekoná prekážky.

autor
28. jún 2025
@grof_monte_christo

@autorka Rozumiem ti. Mám tesne pred 50 a priateľa som si našla na zoznamke minulý rok. Mala som podobne požiadavky ako ty. Zhrniem to: sme rovnako starí, už som nechcela staršieho muža, rovnako vysokí, ja meriam 182 cm 🙂. Nepracuje na zmeny, ale je robotník, nebadat to však na intelektuálnej úrovni, má celkom slušný všeobecný prehľad. Zarába oveľa menej ako ja, ale ja pracujem pre zahraničnú firmu a zárobok je niekde inde. Je vdovec a má 2 deti, z toho je do ZTP v ústavnej starostlivosti, berie si ho domov každy druhý vikend. Druhé dieťa má momentálne vážne psychické problémy a samozrejme toto všetko zaťažuje nás vztah. Býva v rodinnom dome ešte s matkou, ktorá je však celkom fajn.
Ma však veľmi dobrý charakter, máme podobné koníčky, názory, hodnoty.
Niekde som musela ubrať, lebo v tomto veku by som zostala sama. A to som nechcela, lebo tiež nemám deti a keď mi zomrie mama, zostanem sama ako prst. Nemám veľmi rada rôzne skupinové akcie s neznámymi ľuďmi a ani toľko kamarátov, aby som mala vyplnený čas. Rada trávim čas s niekym vo dvojici. Za mňa to bola dobrá voľba.

@grof_monte_christo no vidim, ze sme velmi podobne typy. Blahozelam ku vztahu a verim, ze vam to vydrzi.

grof_monte_christo
28. jún 2025
@anonym_autor

@grof_monte_christo no vidim, ze sme velmi podobne typy. Blahozelam ku vztahu a verim, ze vam to vydrzi.

@anonym Ďakujem. Uvidíme 🙂. Aj ty možno nájdeš, aj keď nepolavis, ale vek hra proti tebe, aj keď si atraktívna žena. Muži podľa tvojich požiadaviek si často vyberaju ženy max. do 40 rokov. Ak teda, si schopná akceptovať muža aj o 10 rokov staršieho. Toto bola moja základná požiadavka, nie staršieho ako 2 roky.

lucia11kob
28. jún 2025

Nerozmýšľala si ísť sama na dovolenku? Spoznáš nových ľudí.

autor
28. jún 2025
@grof_monte_christo

@anonym Ďakujem. Uvidíme 🙂. Aj ty možno nájdeš, aj keď nepolavis, ale vek hra proti tebe, aj keď si atraktívna žena. Muži podľa tvojich požiadaviek si často vyberaju ženy max. do 40 rokov. Ak teda, si schopná akceptovať muža aj o 10 rokov staršieho. Toto bola moja základná požiadavka, nie staršieho ako 2 roky.

@grof_monte_christo nemám problém, ak bude starší o 10 rokov, len nie mladší. A áno, chápem, že muži v mojom veku chcú mladšie, neberiem im to. Som na starších od mladosti.

grof_monte_christo
28. jún 2025
@anonym_autor

@grof_monte_christo nemám problém, ak bude starší o 10 rokov, len nie mladší. A áno, chápem, že muži v mojom veku chcú mladšie, neberiem im to. Som na starších od mladosti.

@anonym Tak potom nerozumiem, prečo ta ešte nebalil nějaký šarmantný 50-nik. 🙂. Ved uvidíš. Veľa šťastia prajem.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
greengirl
30. jún 2025

Ak si z Bratislavy, tak elitedate.sk je naozaj dobra zoznamka. Mas tam VS vzdelanych s vacsimi detmi, nefajciari a relativne dobre vizerajucich. Pozeram vyslovene len takych, ktori deti uz maju a nechcu dalsie. Celkovo je tam ale tak 10 muzov, ktori by mi sadli. Len este neviem, ako ich zaujat. Pracujem na sebe. Kedze nemas dieta, tak ti mozem odporucit vyslovene par muzov okolo 55 rokov. 46-48 su bud narocni alebo chcu deti alebo nulova kompatibilitia. Kamarat 46 rocny si nasiel na elitedate za 3 mesiace zenu a to skusil zoznamku 1x v zivote. https://partneri.sk/ je zadarmo zoznamka. Jeden je tam taky velmi fajn, ale nemam s nim ziadnu kompatibilitu. Ale odporucam maximalne.

greengirl
30. jún 2025

Inac ti, ktorych uvadzas v profile, prosim ta, to v realite si stretla? Na zoznamkach najdes ovela kvalitnejsich, tomu ver. Ja teda hladam takeho, akemu sa dokazem prisposobit a mam jedno moje tajne kriterium na vyber muza. Uz som sa zoznamila s vela muzmi na zoznamkach. Len zatial to nebolo vzajomne.