Je kamarátstvo s benefitmi formou nevery?
Ahojte dúfam že sa tu do mňa nepustíte. Ide o to že mám kamarátku v podstate od detstva a vždy som ju bral.ako kamarátku zoznámil som ju aj s mojou ženou často.spolu trávime čas občas aj výlety dovolenky...nikdy by mi nenapadlo mať a ňou niečo.viac teda s hociktorou.zenu totiž milujem klape nám to vo všetkom. Ale včera sa stalo niečo viac medzi.mnou a tou kamarátkou. V podstate to bolo také prirodzené uvoľnené ubezpečila ma že to ani nie je nevera proste sme dobrý kamaráti čo si robia službu. Neviem.proste akoby som to vysvetlil beriem to ako niečo prirodzene proste sme sa smiali zabávali a vyvrcholilo to sexom ale neberiem to.alo neveru lebo je to fakt super kamarátka a bola to len taká zábava poznáme sa dlho vo veľa smeroch a teda bolo to naozaj také prirodzené. Nikdy som si nemyslel že by som.mal sex s niekým iným ale ženu milujem a toto je taká akoby zábava alebo teda príjemne strávený čas s priateľkou. Myslel som najskôr že budem.mat výčitky keď prídem domov ale ona.ma.naozaj ubezpečila že veď o. Nič nejde ani jedlo nejeme stále to.iste. je to také bláznivé a prirodzene a som si istý že sa to.zopakuje o dva týždne nás čaká aj spoločná dovolenka aj s mojou manželkou a ja som.ako.pubertak.je to niečo nové nechystám sa opustiť ženu ale viem že na tej dovolenke.si to riadne užijem myslíte že je to nevera keď k nej nemám hlbšie city proste len kamarátsky sex ja to neberiem.ako neveru lebo milujem manželku. Toto je proste neviem to.pomenovat len taká hra a zábavka
K O K O T si 🤦♀️ alebo len pošahaný troll 🤷🏼♀️
Tebe dobre šibe v tej hlavičke bože, dúfam, že sa to manželka dozvie a kopne ťa do riti a pôjde preč od takého odpadu. Všetky nadávky sveta patria práve tebe
Kym sa o vas zena nedozvie, tak to nie je nevera, len trtkacka s kamaratkou
Na tej dovolenke by si mohol zene a kamoske navrhnut trojku 🤣🤣👏
Zavesila by som ťa za gule do prievanu. Kurva a idiot. Dobre ste sa našli. Úprimnú sústrasť tvojej žene. Čisté chrapunstvo že ťa hanba nefacka písať ze ženu miluješ. Ty nemáš potuchy o tom čo je niekoho milovať
Dúfam že budeš chlap a žene sa priznáš.Sú chyby ktote sa nedaju napraviť. Nechaj ju ísť za niekým kto si ju bude važiť a nebude sa spravať ako handre.A spať s kamarátkou z detstva.
Tu sa človek nedočká podpory každý tu je zakomplexovaný a len zlinčovat za všetko
Kokso,ešte ťa máme pochváliť,že podvádzaš a odžubavaš dve srdcia naraz...🤬
Veď to povedz manželke a dostaneš podporu. Jediný zakomplexovaný si tu ty...
A za čo by si chcel podporu? Že podvádzaš? Joooj super, gratulujeme, len tak ďalej
Tak ak si za TOTO čakal podporu a ešte aj pochváliť aký si ty borec a chlapisko tak nie si kokot a idiot ale všetko dokopy a k tomu psychopat. Jediný kto tu je zakomplexovaný si ty sám. JA by som o teba neoprela bicykel. Vieš prečo? Lebo by som ťa ogrcala a keby si posledný na svete tak radšej kolík na rajciny. Príliš si samu seba vážim ako sa zaspinit s takým skoro píšem že chlapom. Ty si len ten orgán okolo chlapa si ani neutekal. Fuj podvedie ženu a ešte sa tým bude chvalit. To fakt existuje taký kus somára? Toto musí byť vymyslene nemôže existovať až taký chumaj
Takže keby tvoja žena sa vyspala s kamarátom, tak to by si akceptoval,HM,no tak som zvedavá,či aj si to povedal svojej žene,keďže vlastne o nič nešlo
Veď to povedz manželke a dostaneš podporu. Jediný zakomplexovaný si tu ty...
@enmery na to nemá gule. Len nech sa žene pochvali hrdina ako sa s kamoškou dohodli že sex nie je nevera. Keď je taký chlap a verí tomu co pise kľudne môže povedať žene ako sa minule zabával. Kupujem sú lístky do prvého radu 😉
Ty si mal sex s inou zenou ako je tvoja manzelka. Je jedno ci je to zena, ktoru si videl prvykrat v zivote, dlhorocna kamaratka, kolegyna... to proste nema na to ziaden vplyv a ani to ze k nej nemas ziadne "city". Sex nie je o citoch, je to fyziologicka potreba a tu mas robit v manzelstve so zenou a pokial ju robis s hocijakou inou je to NEVERA.
Ono by to bolo okey, keby tvoja žena o tom vedela a mal by si dovolenie. Takto to nevera je, treba si byť toho vedomý. Ako ťa tak čítam, možno by bolo riešenie otvoriť váš vzťah a pribrať aj nejakého muža, kamaráta, aby aj žena mala možnosť zažiť také dobrodružstvo 😁 sa jej spýtaj, či by nechcela aj s iným.... Možno hej
Ja ťa podporím 😁 napíš nám, ako si predstavuješ tu spoločnú dovolenku so ženou a priateľkou...ako si to užiješ? pretiahneš ženu, počkáš kým zaspí a pôjdeš pretiahnúť kamarátku? alebo si to rozdáte všetci spolu?
Tak toto je rozhodne vymyslena téma nejakým debilom.. neverím že niekto môže byť tak tupý, sorry za úprimnosť..
Zakomplexovaný si jedine ty, že podvádzaš ženu s "kamarátkou" a ešte ti to príde v pohode. Obyčajný chudák
Povedz to manželke. Aspoň bude mať dôvod sa ta zbavit
Nelubis svoju manzelku, lebo uz dopredu myslis na sex s kamaratkou pocas dovolenky. Lubis len seba. A kamaratka teba.
(Pozdvihla som ti muzske ego, vsak?)
Chuda manzelka, lubis len jej servis, ktory ti poskytuje, nie manzelku
Chces pochvalu za neveru? Vies ako sa to hovori “ some fuck for fun, some for prestige “ and few dumbos for love.
😂😂😂😂😂 ze je toto vymyslena tema??
Lebo nemozem si pomoct, kto by bol tak sprosty ako ty, ked sa pytas ci sex s inou je nevera😂😂😂😂 boze aj keby s matkou terezou a nie dobrou kamoskou, VZDY to JE nevera!! Uz si na seba hrdy??? Skus sa spytat svojej zeny, ze ty to beries prirodzene tak by to podla teba nemala byt co ti na to povie😂😂 keby ona isla s dobrym kamosom a brala prirodzene ako ty, tiez by si to nebral ako neveru??? Krista, toto su temy😂😂😂😂 A dufam, ze tento jeden komentar dopomohol k poctu "klikov" na mk, lebo toto nemoze byt realne🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂
Ak je toto reálne, tak si spravil zopár chýb...chceš bokovku? ..ok povedzme. Ale rozhodne nie s niekým kto je rodinne známy. Najlepšie tiež taká, čo má manžela a nechce sa rozvádzať..nebude Ti robiť problémy...
A to niekto reálne verí, že nejde o vymyslenú tému? Halóóó, baby 🫣
Neverím, že existuje niekto taký blbý, kto sex s kamoškou nepovažuje za neveru. Aha, pardoooon, veď ona povedala, že o nič nejde, tak o neveru nejde 🤣 Fake téma. A ak náhodou nie, tak svet smeruje naozaj do prdele.
No možno to vyznie blbo ale ja som to bral v podstate ako normálnu aktivitu bez citov ako keď napríklad spolu hrávame tenis ťažko sa mi to vysvetľuje ale nevnímam to ani ako neveru. Mne napríklad nepríde ako nevera ani spať so ženou s ktorou som spal pred svadbou ešte lebo už som sex s tou ženou kedysi mal a tým mi to tiež nepríde ako nevera
Mne to proste príde že keď som napríklad za slobodna s niekým ten sex mal a mám ho s tou osobou po svadbe tak to ani nie je nevera veď je jedno či to bolo.kedysi a aj teraz napríklad.
a ako by si bral taketo postelne aktivity keby ich robila tvoja manzelka so susedom kolegom atd
tiez to je za teba v pohode?
Je fascinujúce čítať, ako vie niekto neveru obhájiť 😀😀😀bolo to také prirodzené a veľa smiechu, no.
A teraz reálne, si riadny chuj a kreten 🫡
a ako by si bral taketo postelne aktivity keby ich robila tvoja manzelka so susedom kolegom atd
tiez to je za teba v pohode?
@mamina7070 Na to Ti on neodpovie, pretože by musel priznať, že keby takto s nejakým kamarátom spávala jeho žena, bral by to ako neveru. A nasraný a ponížený by bol riadne. Proste slaboch😉

ak nabuduce povies svojej zene nech sa prida do trojky tak to nevera nebude 😉
na dovolenke spolocnej mas prilezitost