Je normálne, keď sa priateľ celý deň neozve?

6. mar 2024

Ahojte, je podľa Vás normálne keď sa Vám priateľ celý deň neozve? Nebývame spolu, v podstate je to vzťah na diaľku aj keď to zase taká diaľka nieje (hodina cesty), bývame spolu cca dva krát do týždňa. Normálne sme si písali vždy aspoň dobre ráno, dobrú noc a pár správ v priebehu dňa. Viem že človek nemusí sedieť celý deň za telefónom, ale keď vidím, že je aktívny a nenapíše celý deň ani ako sa mám je to podľa mňa zvláštne. Len pre info, mám 25 rokov. Dnes zase nenapísal ani dobré ráno, je to zvláštne keď doteraz vždy a zrazu sa ako keby vyhýba. Myslíte že je dôvod na obavy?

hipuska
6. mar 2024

Prečo, keď túžiš po popriani dobrého rána mu nenapíšeš? Miesto toho sliedis, kedy je online? Inak to, že svieti online, nemusí byť celkom pravda. Často to je falošné.

blondinka95
6. mar 2024

Ja som mala takého v tvojom veku, jeho záujem o mňa klesal a ja som bola slepá. Keď ťa niekto ľúbi zaujíma ho ako sa mas, či si v poriadku, aký si mala deň a keď chce je s tebou aj každý deň.
Kašli na neho.

blondinka95
6. mar 2024

@hipuska ono to vôbec nie je o tom ci to ráno zazela alebo nie. Ide o to ze ci chce mať kontakt so svojou priateľkou alebo ho dobrovoľne nemá.

viestta
6. mar 2024

A co keby si sa ho na to spytala. My nevieme preco ti dnes nenapisal, a ani nevieme preco niekedy nepise cele dni.

muchacici
6. mar 2024

Tiež som toho názoru, že keď ťa má rád, prejavuje záujem. Mne tiež manžel nevypisuje od rána do večera, viem, že má veľa práce, ale keď môže, vždy sa ozve, napíše, zavolá, ja viem, že na nás myslí a ľúbi nás. Tým chcem povedať, že ak máš takéto obavy, tak na tom asi niečo bude, inak by si si bola istá, že všetko je okej, aj keď sú dni, keď ste v kontakte menej

autor
6. mar 2024

@blondinka95 stále hovorí že má toho veľa, ale príbehy na Instagram niesu problém ...na to má čas.. Dnes som sa ho opýtala a zase neodpísal takže už si naozaj začínam myslieť že je to len strata času.

magic08
6. mar 2024

no, ked doteraz pisal vzdy a teraz uz nie, tak ano, je dovod na obavy. Asi stratil zaujem o teba. Neopytas, nevies

hsara99
6. mar 2024

No pokiaľ je aktívny a ešte aj storky pridáva tak ta ma jednoducho a stručne u prdele. Kašli na neho 😉

blondinka95
6. mar 2024

No vidis :( . Nie su všetci muži takýto, ver mi. Porozprávajte sa ale myslím ze veľa nestratis. Držím palce

stanielka17
6. mar 2024

Je to otazka priorit. Ja som s mojim uz cez 3 roky, byvat sme zacali spolu po 2,5, obaja pracujeme fulltime a aj tak si napiseme/zavolame kazdy den, vacsinou viackrat. Ked sme spolu este nebyvali, tak mi volal kazdy vecer. A to, ze ma toho vela je blbost - jednak pises, ze je cely den online, druha vec - napisat jednu spravu trva 5 sekund a zijeme v dobe, kedy si ludia beru mobil aj na zachod. Ja som toho nazoru, ze je to strata casu ak chces realny vztah.

autor
6. mar 2024

@blondinka95 mali sme byť spolu cez víkend ale keďže má problém odpísať aj na to či má vôbec záujem byť ešte so mnou tak si niesom úplne istá či vôbec bude nejaká príležitost sa porozprávať... Len som prekvapená že nastal taký zlom že z ničoho nič keď som mu nič neurobila otočil ale asi aj také veci sa stávajú.

mabenn
6. mar 2024

nemam z toho dobry pocit, poviem narovinu

tykat
6. mar 2024

Proste ťa pomaly necháva vyšumieť... zariaď sa podľa toho. Storky mu lajkni a víkend by som si na tvojom mieste naplánovala sama a určite niekde kde na neho nebudeš čakať. Keď sa ozve tak mu len povedz, že keďže ste sa nedohodli a naskytlo sa ti niečo zaujímavé tak si išla. Nabudúce ak chce tak nech sa ozve aspoň tri dni skôr nech sa vieš zariadiť.
A pripravila by som sa na to, že je koniec.

stanielka17
6. mar 2024

Autorka, kolko dlho ste spolu?

tiezjedna
6. mar 2024

To fakt čakáš, kým ťa oficiálne pošle do hája??? Pošli ty jeho a odíď so cťou. Tu nie je vôbec čo riešiť, priority ti dal jasne najavo a určite vie, že tie jeho storky vidíš... Trochu hrdosti by neuškodilo.

anjelicek26
6. mar 2024

Pre mňa normalne,ked dvaja pracujú a majú nabitý program, nemaju cas medzi tym na blbosti a to nemyslim nijako zle.. ale keď ma čas na nejaké stovky, tak by mal čas aj na teba,keby CHCE...

1mina
6. mar 2024

@blondinka95 Podobné len teda to bolo v nižšom veku, mala som do 20, boli sme spolu roky. A ja som bola slepá, sprostá 😂. A keď sa neozýval ešte som chcela byť akoze tolerantná že veď dobre nemá čas byť stále na mobile atď. Nakoniec z neho vypadlo že čakal že si sama uvedomím že to nemá zmysel keď sa prestane priebežne ozývať, ale cez víkend sme boli spolu a všetko akoze ok pohoda ... No čo už teraz sa na Tom zasmejem aká som bola mlada a sprostá 😉

blondinka95
6. mar 2024

@1mina áno, to iste 🙂 ked som sa na neho vysrala o tyzden mal novú ktorú hneď nabuchal po dvoch mesiacoch ci kedy. Ten, ktorému bolo skoro riešiť rodinu po niekoľkých rokoch 🙂 karma

mamamasama
6. mar 2024

Ghosting

domkakvet
6. mar 2024

Ano, je to dovod na obavy.

laurika999
14. mar 2024

Ten chlap ťa má v paži. Maj aj Ty jeho a ukonči to skôr, ako Ťa poníži on. ....čas sú iba výhovorky. Ak niekto CHCE, minútu si nájde.

tykat
14. mar 2024

No ako? Ozyva sa?