Je normálne, že je milenec nahnevaný?
Milenec je namna nahnevaný, že som mu povedala,ze ked si ide na dovolenku so zenou a s detmi tak s nim koncim. Je podla vas normalne ze este on je z toho nahnevany? Ze mne to vadi?
“ide o to ze jemu vadi vsetko. Nikto sa ku mne nemoze ani priblizit. Ale ked nieco vadi mne tak hned je zle”
A naco ho pocuvas? Otrc mu prostrednik a posli ho k ladu. A odkaz mu, ze ak ma staznosti, moze si s nimi vyliezt na kredenc.
Sak napíš jeho žene, že chceš ísť s nimi 🤔 nepôjde ani on, kým sa ona vráti z dovolenky, on sa môže sťahovať k tebe.
Si len jeho majetok, vystavny kusok, tak sa k tebe ako k majetku aj sprava. Jednoduche.
“ide o to ze jemu vadi vsetko. Nikto sa ku mne nemoze ani priblizit. Ale ked nieco vadi mne tak hned je zle”
A naco ho pocuvas? Otrc mu prostrednik a posli ho k ladu. A odkaz mu, ze ak ma staznosti, moze si s nimi vyliezt na kredenc.
@moonlight1210 som si predstavila, ako lezie na ten kredenc 😀
🤣🤣🤣
Tebe šibe? Ty si len "podložka"na sex,on s tebou podvádza ženu a ty ešte ideš dačo vyčítať? Nie ste ani jeden normálny🙈🙈
Ano je normálne ze je na teba nahnevaný, doteraz ti nevadilo, že má ženu s ktorou spáva častejšie ako s tebou a že má deti o ktoré sa stará...
Noo ty si myslíš ze keď ti niečo zakazuje tak ťa chce, záleží mu na tebe...
Tak sa konečne zobuď, si iba jeho k u. R. V. a, tak sa to volá...
Ano je normálne ze je na teba nahnevaný, doteraz ti nevadilo, že má ženu s ktorou spáva častejšie ako s tebou a že má deti o ktoré sa stará...
Noo ty si myslíš ze keď ti niečo zakazuje tak ťa chce, záleží mu na tebe...
Tak sa konečne zobuď, si iba jeho k u. R. V. a, tak sa to volá...
@brendaa Ano, ked nechce, aby mu spavala s inymi, tak to bude potom velka laska 🤣🤣🤣
🍿
Gratulujem. Spravne rozhodnutie. Super, že si to s ním skončila. Celkom rychlo ti to došlo, stačila jedna dovolenka s manželkou, vidíš a niektori to naťahujú roky. Takze ti môže byt jedno, či sa hnevá. Či? Alebo to bola iba vyhrážka, pokus o manipuláciu z tvojej strany?
Sak napíš jeho žene, že chceš ísť s nimi 🤔 nepôjde ani on, kým sa ona vráti z dovolenky, on sa môže sťahovať k tebe.
@kavasmliekom i ja som premýšľala, čo vlastne autorka chcela..? Aby išiel na dovolenku s nou (a nie s manželkou), aby išiel na dovolenku sam alebo nešiel na dovolenku vôbec? Tato alternatíva ísť s nimi, mi nenapadla 😂
Že sa vracia každý deň k manželke do spoločného bytu/domu, asi nevadi, vtedy spolu čas s manželkou netravi, ale dovolenka je už niečo celkom iné..
Nikdy si nezačínaj s vydatými / ženatými a nebudeš musieť riešiť takéto veci.
Fakt ako keby slobodných bolo málo.
Nepríjemné....veľmi....Ty si určite nevedela, že má ženu a deti a teraz čakáš čo? Že sa bude tváriť, že nikdy neboli? Hrubá čiara a poďme odznova? A potom zas.....a zas.... a zas.... ??? Prepáč, ale potvrdzuješ mi len jedno - že milenky sú riadne hlúpe húsky..... neviem, či sa smiať, alebo plakať...
No. Zrejme si čakala podporu. Baby ti tu naložili, ja už nebudem, hoc by som mohla - zažila som to z tej druhej strany, zo strany manželky. Ale to je už teraz jedno. Už nemá ani mňa, ani slečnu 🤷🏻♀️
Urobil ti scénu, lebo si urobila scénu. Máš dve možnosti - vykašľať sa naňho a nájsť si muža, ktorý tu bude pre teba a časom možno aj pre tvoje deti. Alebo ostať s ním a ďalej trpieť. Možno ti donesie magnetku 😉
Je ti ľúto ze nejdeš snimi???
Blbí lidi, taky lidi. Zaslúžila by si si preplesk od manželky.
@katkati ukoncila som to hned ako som zistila ze je zenaty.
Nikdy si nezačínaj s vydatými / ženatými a nebudeš musieť riešiť takéto veci.
Fakt ako keby slobodných bolo málo.
@sevrin nevedela som ze je zenaty!!!!!!!! Hned ako som to zistila som to ukoncila. Lenze zalubila som sa. A neviem odolat vzdy ked napise
Tak normálne je hlavne nerozbijat rodinu...
@katkati jasne, ani nevies ako ani nevies kedy. Stat sa to moze hockomu.... Ja som bola tiez zastanca toho ze mne sa to nikdy stat nemoze.
tak si to zjavne neukoncila, ked nevies odolat... este ani pravdu si nevies priznat. chlap bude zjavne dost vycurany a presne vie, aky typ si ma hladat. kde sa mu vsetko prepecie.
Tak potom je to obyčajný chrapúň, keď ženatý naťahuje slobodné. Teda predpokladám, že si slobodná.
Najprv klameš, ze si ukončila a potom, že nekončila. Aj o tom je charakter človeka. Máte obidvaja sklony ku klamaniu, preto si tak rozumiete. Takže platí, čo som napísala vyššie, že ste rovnakí.
Najprv klameš, ze si ukončila a potom, že nekončila. Aj o tom je charakter človeka. Máte obidvaja sklony ku klamaniu, preto si tak rozumiete. Takže platí, čo som napísala vyššie, že ste rovnakí.
@katkati ukoncila, ale pise mi stale
Ja stále neviem prísť na to čo majú tie ženské v hlave keď sú tak veľmi ochotné robiť ženatému mužovi matrac 😃 doslova štetku zadarmo
Teba serie,ze milenec,kt.ti nepovedal,ze je zenaty,ide na dovolenku so zenou?? A ty si stale "do neho"? A to co ti na takom chujovi,co podvadza zenu a dieta imponuje???
Šak ho lúbi!!
Nie to vôbec nie je normálne, správny chlap by sa aj na tie deti vybodol, vymazal všetkých zo života a šiel na tú dovolenku s tebou! Teda, za predpokladu, že by to nevadilo jeho možno ďalšej milenke.. bludný kruh, čo ti poviem 🤷🏻♀️
Ak je to pravda, tak ta vobec ne💩, ze ta oklamal? Ze je zenaty? Ze ta (prepac za vyraz) prekotil pod ruskom klamstva? Nepisala si tu uz, ze ci je mozne, ze ta miluje, ked ziarli? A ty mu povies vzdy v slepej viere, ze ho vyprovokujes ze jak sa chlapom pacis?

Štetka sa sťažuje, že chu.ko ide na dovolenku s vlastnou ženou a deťmi 😂😂😂 Chúďatko, ajajaj.