Je normálne, že je milenec nahnevaný?
Milenec je namna nahnevaný, že som mu povedala,ze ked si ide na dovolenku so zenou a s detmi tak s nim koncim. Je podla vas normalne ze este on je z toho nahnevany? Ze mne to vadi?
Neukončila si nič. Keby si to ukončila, mohol by sa aj na hlavu postaviť. Stále dúfaš, že odíde od rodiny a budete spolu. Dievča, ver mi... Utekaj a neobzeraj sa. Bolí to? Áno. Bude to na hovno? Áno. Ale vieš, čo bude úplne najviac na hovno? Ak s ním ostaneš takto 5-6-10 rokov a zrazu zistíš, že si zabila najlepšie roky života a zostala sama, bez lásky, nemáš deti, rodinu, obetovala si priateľov, hrdosť. Keby aj odišiel od rodiny a založil si náhodou novú s tebou, urobí to znova a raz bude v rovnakej pozícii, ako jeho žena.
Utekaj, dobre ti radím...
Ty si neskutočne hlúpa žena a do života úplne nepoužiteľná. Ty len naďalej rob mužom matrace, to je jediná vec v ktorej budeš užitočná.
A ked sa vecer vracia do manzelkinej postele to ti nevadi. Nevadi ti, ze spavas s bezcharakternym chlapom? Nevadi ti, ze ona mu perie slipy v ktorych nosi vtaka, na ktoreho mu navliekas s´voju chachanu? Vadi ti len to, ze idu spolu na rodinnu dovolenku?
@viestta chachanu 🤣
Pochop že si tá druhá a tak ti treba!
Si chorá nemáš na slobodného chlapa, chudera
A to,že sexuje aj s ňou doma ti nevadí?
☠️ existuju, ale k veci, si milenka a uvedom si svoje postavenie, mozes byt tichucko a caka nanho, alebo robit dusno a kopne ta do pr..., este mozes ist za jeho zenou, ale v dnesnej dobe uz sa manzelky nerucaju z mileniek, skor dostanes vynadane od manzelky a este aj od milenca lebo manzelka mu prilozi noz na krk. Tak vela zdaru
@som_realistka počula som aj také, ze milenka sa prišla sťažovať manželke, ze si našiel inú milenku a nech stým dačo robi.
Kolko je u vas stupnov? Lebo tu v UK okolo 28 a je tak teplo, ze ani mne sa neda triezvo rozmyslat momentalne.
Samozrejme že mu vadí ak sa na teba niekto čo len pozrie, žiadny chlap nechce ženu čo spí s niekým iným. To nieje o citoch ale o egu. Ženy ako ty, majú muži len aby si zdvihli sebavedomie, zažili dobrodružstvo, adrenalín. V ničom inom nemáš navrch nad jeho manželkou. Keď raz k tomu náhodou príde, jej slzy ho zrania a tvoje maximálne naserú, tak ako si ho naštvala teraz. Hračka sa pokazila zrazu papuľuje tak chlap je naštvaný nič viac ...vážne to je všetko čím chceš byť ?
Tak ty si inde 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tuším začali prázdniny, že tu detičky vypisujú kraviny 🤣
Jasne ze jemu vadi všetko, ked sa k tebe niekto priblíži. Ale prosím ta nemyl si to s láskou 😀. Idem odoslať to, že teraz ta trtka on, čiže si "jeho" hračka. Ked s tebou skonči, tak si ta môže mat kto chce. Ale kym s tebou spava on, ma to byt len on.
A ze ti stále píše? No pise, samozrejme. Ved este ho bavis, tak prečo nie? Nie preto, že mu chýbaš ty. Chyba mu jebacka. Prepáč, ale musíš na to prísť sama asi.
@autorka,keď si sa s ním už rozišla (po zistení,že je ženatý), tak maj troška sebaúcty, hrdosti a zablokuj si jeho číslo v telefóne. Je leto, krásne počasie,milión príležitostí niekam sa vybrať a niekoho tam stretnúť... Pohni sa v živote ďalej,žena.
Skončiť by si s ním mala, ale kvôli tomu, ze je zenaty, a hlavne kvoli sebe, aby si si mohla nájsť slobodného partnera a založiť si s nim normalny vzťah.
Je smiešne ako sa všetky ženy rozdrapuju, že je "iba milenka" 🤣 ja som ňou tiež kedysi bola a teraz som jeho žena 😁, no je naivne myslieť si, že uprednostní teba pokiaľ má malé deti.
Samozrejme že je normálne.. asi ako keby dostala defekt jeho nafukovacia Anča. Tiež by ho to sralo. Začínaš sa kaziť, tak ho to rozčuľuje.
Je smiešne ako sa všetky ženy rozdrapuju, že je "iba milenka" 🤣 ja som ňou tiež kedysi bola a teraz som jeho žena 😁, no je naivne myslieť si, že uprednostní teba pokiaľ má malé deti.
@apofys samozrejme ze sa to môže stať. Ked to v manželstve neklape a do toho pride milenka. Nie si jediný prípad. Ale ak im to klape, tak milenka je vždy len milenka.
Toto je nejaký vtip však?
Vsak na dovolenku s nimi, ved patris do rodiny. Kym si bude uzivat so zenou, tak aspon postrazis deti.
@apofys samozrejme ze sa to môže stať. Ked to v manželstve neklape a do toho pride milenka. Nie si jediný prípad. Ale ak im to klape, tak milenka je vždy len milenka.
@gerrwie_girl "ak im to klape" žiadna milenka by nikdy nebola...
Zalubila si a nevies odolat..boze, to su sracky..nemas charakter ani ty, ani on..hnoj..aj keby to skoncilo happyendom tak budovat vztah ako ta druha je katastrofa..ale kazdy uz podla svojho svedomia
@gerrwie_girl "ak im to klape" žiadna milenka by nikdy nebola...
@apofys joooj takých je 😀. Co maju super manželstvo a zároveň aj milenku. Ženu ľúbia, deti ľudia, je im dobre, len proste neudržia vtáka v gatoch.
@apofys joooj takých je 😀. Co maju super manželstvo a zároveň aj milenku. Ženu ľúbia, deti ľudia, je im dobre, len proste neudržia vtáka v gatoch.
@gerrwie_girl och tak to je asi pravda 😁👌 súhlasím s vašim názorom. Muž tiež povedal, že taká bola pravda ako tvrdíte vy 🤔 to som žiaľ ani nevedela. No láska pretrváva dnes už 18 rokov 😊❤️ ak to tak malo byť tak je
Tak ja neviem, asi si myslel, že budeš skákať meter, dvadsať, a budeš mu priať super dovolenku a neviem...... a, čo teraz? Si s nim skončila, alebo keď dovolenku absolvuje, sa dáte dokopy? Alebo keby na dovolenku nešiel, tak ste v kope a v pohode pokračujete? Zaujíma ma to, a to nech ta nezaujíma, či on je aký, môže byt aký len chce, ale není to dobre pre teba
@som_realistka počula som aj také, ze milenka sa prišla sťažovať manželke, ze si našiel inú milenku a nech stým dačo robi.
@sidicek no, a co ona na to? inak, niekedy to tu je na humoristický román 😅

Tak vieš, so ženou pôjde na dovolenku, ku žene si ľahne každý večer do postele, ty si len zábava a matrac. Smolaaaaaaaaa, ale neboj, ak to jeho žena zistí, budeš si ho môcť nechať, len či bude chcieť. 😃