Je normálne, že je milenec nahnevaný?
Milenec je namna nahnevaný, že som mu povedala,ze ked si ide na dovolenku so zenou a s detmi tak s nim koncim. Je podla vas normalne ze este on je z toho nahnevany? Ze mne to vadi?
👀👀👀
Ako milenka,si len čakatelka. To si musíš uvedomiť. Prispôsobujes sa TY jemu. Už ty vieš ,akú máš hodnotu.
Nič si neukončila...čo to trepeš za kraviny? Keby áno, tak by si mala u riti, že kam ide a s kým, nie???
Typek bol vynimocne k tebe uprimny a povedal ti pravdu, ze ide na dovolenku so zenou a detmi. To bola chyba, mal ti aj nadalej klamat, vymysliet si, ze ide na sluzobku a vsetko by bolo ok. Lenze pomaly zistuje, ze sa pri tebe ani pretvarovat nemusi, v pohode moze ukazat svoju pravu tvar a bezchatakternost a ty sa len kusok pozlostis, on ti kupi nejaky dovolenkovy suvenir a tym to vsetko uhladi a bude to medzi vami tak ako predtym
Je smiešne ako sa všetky ženy rozdrapuju, že je "iba milenka" 🤣 ja som ňou tiež kedysi bola a teraz som jeho žena 😁, no je naivne myslieť si, že uprednostní teba pokiaľ má malé deti.
@apofys toto presne aj mna napadlo, akoby sme tu na SK nemali pomaly každé druhé manželstvo a rodinu poskladanú nanovo ako patchwork ( vlastní, nevlastní rodičia/ súrodenci)
konečne ti doplo, kde je tvoje miesto, nepochopím také ženy, akokeby po svete behali len ženáči, alebo slobodní vidia, čo ste zač a s takymi by si rodinu nezakladali, môžeš sa hanbiť, nie hnevať sa, ty do jeho života proste nepatriš, nuž rozhodla si sa robiť rohožku, tak sa pozeraj ako si do teba utiera zablatene topánky, sebaúctu nemáš, keď loviš v zadaných vodách, no ver, že ked ho necháš jemu to bude štyri, zajtra má inú, proste je to len kurevnik a bokovky má pre zábavu, nič viac
@ravehami a prečo je katastrofa budovať vzťah ako tá druhá?
@apofys je to bez chrbtovej kosti..jak u muza tak u milenky..poza chrbat tretej osoby, je to nechutne, ponizujuce a prvotna uloha druhej zeny je byt matrac..je uplne jedno ci v povodnom vztahu bol chlap (alebo zena) stastny alebo nie, ma si to najprv doma vyriesit a potom trtkat dalsiu buchtu (alebo hladat novy kolik)..ale tak su zeny, ktorym nevadi, ze ich chlapi vidia v zarodku len ako stetky zadarmo..pohlad zmenit samozrejme casom mozu, ale ten povod tam furt je a mna by to hlodalo..je mi jasne, ze to vnimas inak a tuto sa asi nejak nezhodneme..o tom to ale vlastne je, kazdy z nas veci vidi inak a premysla nad nimi inak 🙂
@apofys je to bez chrbtovej kosti..jak u muza tak u milenky..poza chrbat tretej osoby, je to nechutne, ponizujuce a prvotna uloha druhej zeny je byt matrac..je uplne jedno ci v povodnom vztahu bol chlap (alebo zena) stastny alebo nie, ma si to najprv doma vyriesit a potom trtkat dalsiu buchtu (alebo hladat novy kolik)..ale tak su zeny, ktorym nevadi, ze ich chlapi vidia v zarodku len ako stetky zadarmo..pohlad zmenit samozrejme casom mozu, ale ten povod tam furt je a mna by to hlodalo..je mi jasne, ze to vnimas inak a tuto sa asi nejak nezhodneme..o tom to ale vlastne je, kazdy z nas veci vidi inak a premysla nad nimi inak 🙂
@ravehami nič v zlom ale žasnem ako sa ženy vyjadrujú že "trtkať inú buchtu" .. to čo je???
Aj teba tvoj muž TRTKÁ? A väčšina ten slovník a prirovnania kurva,štetka,madrac atď .. mám ja dosť.
Sa tu zišli za moralistky 🫣 Ste si sem prišli ventili popúšťať?? Každá aká besná ako by vášho partnera (každej jednej z vás) preťahovala ,asi táto predstava vás tu tak rozčertila ,veľmi sa rehocem 🤣🤣
Som zvedavá ktorá trafená hus sa prvá ozve na tento môj hurónsky smiech ktorý ste mi spôsobili týmto čítaním ..... aaaaaa pravdaže ani jednej z vás sa to nemôže stať lebo vy máte dokonalých ,poslušných a verných mužíčkov .. však?
😚
@ravehami nič v zlom ale žasnem ako sa ženy vyjadrujú že "trtkať inú buchtu" .. to čo je???
Aj teba tvoj muž TRTKÁ? A väčšina ten slovník a prirovnania kurva,štetka,madrac atď .. mám ja dosť.
Sa tu zišli za moralistky 🫣 Ste si sem prišli ventili popúšťať?? Každá aká besná ako by vášho partnera (každej jednej z vás) preťahovala ,asi táto predstava vás tu tak rozčertila ,veľmi sa rehocem 🤣🤣
Som zvedavá ktorá trafená hus sa prvá ozve na tento môj hurónsky smiech ktorý ste mi spôsobili týmto čítaním ..... aaaaaa pravdaže ani jednej z vás sa to nemôže stať lebo vy máte dokonalých ,poslušných a verných mužíčkov .. však?
😚
@elvia o dokonalom muzovi som nic nepisala..a ani neviem v akom zmysle to myslis, ze ked spoznam muza tak sa neprizna, ze som milenka alebo ze moj muz si nikdy nenajde milenku? Prva sa uz stat nemoze, lebo ja nehladam ziadny dalsi kolik..ak budem nahodou hladat, tak az po mojom rozvode a vtedy ma ano moze niekto oklamat..druha varianta, ze moj muz si najde milenku sa samozrejme stat moze tiez..kazdopadne, reagovala som na situaciu kedy to obe strany robia vedome a vedia o tom..to, ze uz ty potrebujes milenku a podvadzajuceho chlapa oslovovat zdvorilo, je uz len tvoja vec..ty sa s muzom mozno iba milujes alebo mate sex..my s mojim si dame sem tam aj bohapustu trtkacku 🙂 takze ano, aj moj muz ma sem tam potrtka 🙂 otazka zodpovedana..sice sa hras na huronsky smiech ale podla reakcie sa evidentne nesmejes..vyzyvas husky na zagaganie (kludne nech podla teba gagam) ale sama tu tiez gagas takze vitaj v klube husok :D
@elvia o dokonalom muzovi som nic nepisala..a ani neviem v akom zmysle to myslis, ze ked spoznam muza tak sa neprizna, ze som milenka alebo ze moj muz si nikdy nenajde milenku? Prva sa uz stat nemoze, lebo ja nehladam ziadny dalsi kolik..ak budem nahodou hladat, tak az po mojom rozvode a vtedy ma ano moze niekto oklamat..druha varianta, ze moj muz si najde milenku sa samozrejme stat moze tiez..kazdopadne, reagovala som na situaciu kedy to obe strany robia vedome a vedia o tom..to, ze uz ty potrebujes milenku a podvadzajuceho chlapa oslovovat zdvorilo, je uz len tvoja vec..ty sa s muzom mozno iba milujes alebo mate sex..my s mojim si dame sem tam aj bohapustu trtkacku 🙂 takze ano, aj moj muz ma sem tam potrtka 🙂 otazka zodpovedana..sice sa hras na huronsky smiech ale podla reakcie sa evidentne nesmejes..vyzyvas husky na zagaganie (kludne nech podla teba gagam) ale sama tu tiez gagas takze vitaj v klube husok :D
@ravehami taka dobra trtkacka nie je na škodu 😀
@ravehami taka dobra trtkacka nie je na škodu 😀
@gerrwie_girl suhlasim..proste niekedy to chces odbavit a cau..niekedy chces romatiku a predohru :D
😚
@elvia Ja som tiez pouzila vyraz stetka 🤷♀️, ale nie ako nadavku, alebo aby som sa odreagovala, ale na vykreslenie dilemy, ked sa otec rozhoduje ci pojde na dovolenku s dietatom alebo sa necha citovo vydierat zenou, ktora pre neho nema velku hodnotu. A teda ja na "moju stetku" nemam vobec zle srdce, len ju lutujem. Lebo ked som prisla mojmu ex na neveru, tak ju v momente poslal k vode a to spolu spavali rok a pol. A ked som sa po par mesiacoch s nim rozviedla, tak sa k sebe vratili.. aku cenu na ta zena v jeho ociach? Vieme si predstavit, a to nehovorim v zlom, ale s lutostou, co sme my zeny schopne stvarat so svojou sebahodnotou v "mene lasky".
😚
@elvia aha😀 takže podľa teba je smutné oslovovať ženu ktorá oblbuje ženáča ako madrac, štetka.....ale ty tu ženy v pohode nazveš trafenými husami, ktoré zagagajú, fakt boduješ, bála si sa, že čo ti tu všetko napíšu na tvoj názor tak si sa vynašla, .... ktorá hus zagagága....😀 nuž radšej budem gagať ako robiť ubožiakom špinavý madrac
😚
@elvia ja sa čudujem, že miňas energiu na tie chudery, že sa s nimi vôbec zapodievaš...
Neveriiiiiim 🤣🤣🤣🤣
Nevoláš sa Ivana?🙂
@elvia a apofys, ste obe milenky niekoho?
@nika185 🤣🤣🤣 ty si taká jednoduchá.
Nie niesom nikoho milenka ,nikdy som nebola nikoho milenkou.Ja si sama seba vážim a neplýtvam svojou energiou tou sexuálnou dobôž nie.
Kazda ktorá nadávate na iné ženy a častujete ich označeniami ste také chuderky ktoré vlastne urážajú lebo sa boja o "pipík" chlapa 😅😅 Cítite sa byť menejcenné a škaredšie tak tu píšete ako besné feny ,sa len rehocem.. hlúpe zakomplexovane ženy ,celý život mám s vami problémy .. lebo každá jedna závidí to čo sama nemá a to je zdravé sebavedomie.
Čaute .. a netraste sa o mužov pipík ani jednej z vás žiadny nepatrí 😉
@nika185 🤣🤣🤣 ty si taká jednoduchá.
Nie niesom nikoho milenka ,nikdy som nebola nikoho milenkou.Ja si sama seba vážim a neplýtvam svojou energiou tou sexuálnou dobôž nie.
Kazda ktorá nadávate na iné ženy a častujete ich označeniami ste také chuderky ktoré vlastne urážajú lebo sa boja o "pipík" chlapa 😅😅 Cítite sa byť menejcenné a škaredšie tak tu píšete ako besné feny ,sa len rehocem.. hlúpe zakomplexovane ženy ,celý život mám s vami problémy .. lebo každá jedna závidí to čo sama nemá a to je zdravé sebavedomie.
Čaute .. a netraste sa o mužov pipík ani jednej z vás žiadny nepatrí 😉
@elvia takže ty hovor, ze každá jedna nadávame na iné ženy, ale teba huba nebolí na tie ženy, ktoré tebe nevyhovujú nadávať tiež, si veľmi sebavedomá žena a pravdepodobne dobre zakomplexovana, tak si moja milá daj pohov a nenadávaj tiež a keď máš zo sebou nejake problémy, tak sa hadaj doma a nie tu na koňovi a neprajem ti, aby si pocítila to poníženie a bolesť ked ti muž zahne a pri tvojom slovníku aký máš pevne verim, že tu sa žienky ešte pekne vyjadrujú naproti tomu, ako sa raz vyjadris ty, si hašterivá žena, ktorá si tu dokazuje neviem čo, nepáčia sa ti vyjadrenie inych žien, no ty si hulvát na entu a poviem ti len raz... mňa neuraziš, nadávaj si tu kolko chceš.....
@ravehami dobre si jej to napísala, ona tu uráža ženy, ktorým sa nepáči keď partner podvádza, len ktovie prečo, žena s dospelými deckami predpokladam už v zrelom veku, to takto vníma, nepáčia sa jej nadávky ktoré sa používajú na milenky, ale ona tu nepekne nadáva na každú a jednu a uráža jedna radosť, ktovie prečo, pričinu to určite má a to gaganie? asi to tak maju doma, že len gagaju, ...
@apofys občas keď mi zostane rozum stáť veru nemôžem inak .. ale pravda tu vypisujú samé hlupane.
A všetky dokonalé sem chodia, škoda že v skutočnosti také nie sú.
@ravehami dobre si jej to napísala, ona tu uráža ženy, ktorým sa nepáči keď partner podvádza, len ktovie prečo, žena s dospelými deckami predpokladam už v zrelom veku, to takto vníma, nepáčia sa jej nadávky ktoré sa používajú na milenky, ale ona tu nepekne nadáva na každú a jednu a uráža jedna radosť, ktovie prečo, pričinu to určite má a to gaganie? asi to tak maju doma, že len gagaju, ...
@elvia hlavne že ty si sama dokonalosť, tvoje urážky na ženy, ktorým sa nepáči, ked partner podvádza sú úbohé a nemiestné vidím že máš dospelú dcéru, tak dúfam, že nikdy nepociti ako boli ked muž sklame a podvedie a keby áno, potom sa samej seba opytaj, čo je zač tvoj zať a ta jeho milenka, potom tu napíš svoj dokonalý slovník hlupane, ktorá nepozná výraz,,nikdy nehovor nikdy...alebo...mne sa to nemôže stať ...naozaj na zrelú ženu máš hlave prepáč ale nas...e a keď ti tu žienky nadávajú, tak ako vidím právom, ty si buď tak škodoradostná, ked sa žena trápi alebo niečo skryvaš, jedna mamina sa aspoň priznala tu, že bola milenkou a je medzi nimi veľký vekový rozdiel, sama bola v pozícii milenky a plne si to uvedomovala, ale neuráža tu ženy keď majú svoj názor, mňa moj manžel tiež podviedol, rozviedla som sa, viem ako to boli a viem čo pre mňa tá žena bola, tak buď rada, keď si to nezažila, len nezabúdaj, že chlapom v strednom veku to riadne preskakuje a obzerajú 20 tky, len aby aj tebe nezostali oči pre plač raz, tak nerob hop, lebo môžeš tu potom tou hlupaňou čo gága byť tiež, si pripneš len svoju nálepku
@elvia hlavne že ty si sama dokonalosť, tvoje urážky na ženy, ktorým sa nepáči, ked partner podvádza sú úbohé a nemiestné vidím že máš dospelú dcéru, tak dúfam, že nikdy nepociti ako boli ked muž sklame a podvedie a keby áno, potom sa samej seba opytaj, čo je zač tvoj zať a ta jeho milenka, potom tu napíš svoj dokonalý slovník hlupane, ktorá nepozná výraz,,nikdy nehovor nikdy...alebo...mne sa to nemôže stať ...naozaj na zrelú ženu máš hlave prepáč ale nas...e a keď ti tu žienky nadávajú, tak ako vidím právom, ty si buď tak škodoradostná, ked sa žena trápi alebo niečo skryvaš, jedna mamina sa aspoň priznala tu, že bola milenkou a je medzi nimi veľký vekový rozdiel, sama bola v pozícii milenky a plne si to uvedomovala, ale neuráža tu ženy keď majú svoj názor, mňa moj manžel tiež podviedol, rozviedla som sa, viem ako to boli a viem čo pre mňa tá žena bola, tak buď rada, keď si to nezažila, len nezabúdaj, že chlapom v strednom veku to riadne preskakuje a obzerajú 20 tky, len aby aj tebe nezostali oči pre plač raz, tak nerob hop, lebo môžeš tu potom tou hlupaňou čo gága byť tiež, si pripneš len svoju nálepku
@charlotte91 ja som tá, ktorá sa priznala, že sama som bola tou milenkou, takže ja som ta, ktorá to vidí z druhej strany, ako všetci hovorili, že "on sa nikdy kvôli tebe nerozvedie, je starší", ale jednoducho keď sa zamiloval do mňab, ja doňho srdcu nerozkazes.. Ale myslím, že Elvia spomenula, že ju manžel podviedol. Napriek tomu obhajuje mňa.. Nie ostatné ženy co je pre mňa samu prekvapivé. Ja len, že som na tej druhej strane ako asi väčšina. Nikdy si človek nemôže byť ničím istý.. Nikdy to vám radím ja z tej druhej strany 👌

🤣🤣🤣🤣🤣🤦toto nemôže byť pravda 🤦🤣🤣🤣