icon

Je normálny prístup svokry na oslave?

23. júl 2024

Baby stala sa taka vec. Svokra mala 50. Velka oslava kde bolo kopec ludi. Svagor nal doletiet v den oslavy z Irska.Skuoy, lakomy stary mladenec si nielenze nezacvakol taxik ani len dialnicnu nekupil. Oslava zacinala od 13:00. Svokra zacala rano v den oslavy vyvolavat muzovi nech ponho ide ona staremu mladencovi vybavuje podotykam odvozy… Muz jej nato a co poviem ? Cize muz sa oddrbal od pol2 do pol5 na letisko. Na oslave sme boli hodinu a pol. Kedze sme isli domov lebo mame male babo a muz bezomna nechcel ostavat aj tak sme uz mali pokazeny den. Ja nanu mam tazke srdce co je toro za svinstvo aby vlastneho syna doslova vyhnali z takej islavy? Vedela ze budeme kratko🤦‍♀️Topka je ze kazdy bol nabaleny jedlom len nam v pondelok volala muzovi ci “Ma” doniest kolace?stvordnove??! Wtf? Som ja debil ze sa hnevam?!! Muz navyse je unich za otroka na pracu akurad

autor
23. júl 2024

@abbey1 nechapes ze apat uz nechcela?? Cakal ju uz nicny spanok preboha bolo
Horuco ml uz dost!!! Tak mintu nepisz o zabavke pre unavene nervozne dieta v teplotach 35

autor
23. júl 2024

@caroline_ a to ma aj hneva

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt ano my sme na prvom mieste a kro ma byt? Rodicia a tak zena a dieta? Choree

aniele
23. júl 2024

Nezávidím ti. Áno, tu to budú tebe vyčítať. Ale keď človek nevie byť prirodzene asertívny (tvoj muž bol určite v rodine vedený za dobrého ochotného chlapca), akonáhle sa ozve, je považovaný za drzého a protivného a ty za tú, ktorá rozbíjaš rodinu. Veľmi často je ten problémový mamičkiným miláčikom. Ten druhý má držať hubu a krok, skákať podľa brata. Z toho sa ťažko dostáva, zažila som si to. Ale dá sa to. Len musí muž nabrať odvahu.

zuzanockamt
23. júl 2024

Autorka
Ty očakávaš od svojho manžela (?), že sobášom (?) mu skončí život a bude posluhovať len tebe. Ten muž má aj druhú rodinu - rodičov, súrodencov, ktorí po svadbe (?) nezmiznú zo života.

dadis
23. júl 2024

Ved a co, ze nocny spanok? My ked sme boli na dovolenke, v case nocneho spanku sme 10m syna supli do kocika a spal, ked sme dosli neskoro vecer na izbu, len sme ho po tme prehodili do postielky. Take babo si neuvedomuje taketo veci..

abbey1
23. júl 2024

Skus sa upokojiť a uvedomiť si, čo vlastne riešiš. Matka sa opýtala svojho syna, syn povedal ANO

misiak7777
23. júl 2024

@autorka ja mám toto v rodine, takže ťa chápem. Nabudúce sa ohradte, lebo tvoj muž bude ovca stále. Vlastne aj ty a dieťa

pralinka86
23. júl 2024

Inak, vzdy to tak byva, ze kde je velka oslava, svadba, tak sa stale ktosi urazi, nahneva, nerozprava.. asi by sa to pre psychicke zdravie malo prestať robit, ked to ludia nezvladaju alebo ti citlivejší tam chodit
Este mozno z druhej strany pohľad... Mam oslavu, 50, hura, toto vybavim hento, nervy a stres level milion a este aj v den oslavy riešiť treba dospelých nesamostatnych ludi. Vzdy bude ktosi meskat, vzdy sa musi cosi prihodit... Kolace, jedlo sa zvysi, kto este nemal a tak 🙈 nuž je to tazke z kazdek strany

janinah
23. júl 2024

Ste skvelé deti.ked s odvozom otravujete oslávenkyňu.Mali to byť poriesene mimo nej.Ty ak si chcela oslavovať do rána tak si mala zabezpečiť opatrovanie k dieťaťu.Je chybou ak neexistuje osoba.s ktorou by dieťa ostalo ak nemôžu rodičia.Kazdopadne riešiš veci po funuse.co už teraz..
Jaj.poohovarat svokru treba....

autor
23. júl 2024

@aniele presne muz je nauceny robit u nich on nevie priat na navsteve sadnut a kavu pit pn sa prežwciw. Aude na statok lebo citi sa vinny ked to neurobi a ked by nswdwl len tak uz by bol podpichovany ze co nerobi

misiak7777
23. júl 2024

@zuzanockamt a jeho brat je retardovaný alebo nejak postihnutý? Či má empatiu ako hajzlová doska? Samostatný dospelý človek si dopredu naplánuje cestu s dostatočným časovým odstupom, aby si zariadil cestu.

zuzanockamt
23. júl 2024

@misiak7777 Áno, ale ak ma súrodenec o takéto niečo požiada, idem. U nás by to bolo tak, že my súrodenci by sme sami tomu cestovateľovi ponúkli odvoz a volali mu, že prídeme na letisko.

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt nie necakam ale odmietam aby som ja pre nich za 5minut12 menila plany a obmedzovala sa to robit něiwnim ani oni to nerobia

caroline_
23. júl 2024

@zuzanockamt je rozdiel zmiznut zo zivota a robit zo seba cvicenu opicu

caroline_
23. júl 2024

@misiak7777 presne

autor
23. júl 2024

@dadis vy ate vy mne tu nepis o tvojom decku my mame decko mna vas rezim nezaujima

autor
23. júl 2024

@abbey1 dosli ti argumenty?

zuzanockamt
23. júl 2024

Autorka
Nuž ... príjemné spolužitie s manželom (?) ti želám. A svokru ľutujem, že toto jej do života prišlo.

autor
23. júl 2024

@janinah to ze moje dieta nechce snikym ostat je to pre isty problem ktory jatu rozoberat nebudem

autor
23. júl 2024

@misiak7777 asi je😤

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt neziadal surodenec ale jeho mamicka

autor
23. júl 2024

@caroline_ presne

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt vazne ja lutujem ze aom sa
Dostala do swbeckej rodiny

aniele
23. júl 2024

@zuzanockamt Áno, aj v mojej rodine. Ale u manžela to bolo vždy jednostranné. On povinnosti, jeho brat práva. V tomto svokor slova nemal, rozhodovala svokra. Vieš, neschopnejší, umravčanejší a slovne zručnejší u mamičky vyhráva. A ak je tá citový vydierač...

vyrovnanaosoba
23. júl 2024

Keď si vedela, že dieťa ti nevydrží, mohla si rovno zostať doma, načo si tam vôbec išla, keď už si bola od rána nabrusena? Alebo ste mohli vybaviť stráženie, ved pôjdeš domov, uspis dieťa, vrátiš sa naspäť a ani by nevnimalo že tam nie si. Predsa by si si mala dat aspoň jeden zákusok na nervy 😄

zuzanockamt
23. júl 2024

Autorka
Keď sa ti tam nepáči, môžeš odtiaľ odísť. Ste manželia?

abbey1
23. júl 2024

Ty budeš asi veľmi mladučká. Zbytočne to všetko hrotíte Manžel sa musí naučiť komunikovať, spolu si musíte zvyknúť, že dieťa je súčasťou normálneho života a život nie je 100% režim a treba sa vedieť upokojiť, uvoľniť a zvykať i dieťa na 'vyninkt' z režimu.
Ešte raz dodám, že ísť pre súrodenca na letisko by pre mňa bola samozrejmosť. Jeden brat si mal vopred odvoz dohodnúť a druhy brat sa mohol pár dní vopred spýtať, ako brat domov príde
Ak brat skutočne nechcel pre brata ísť, stačilo povedať mame, aby zohnala niekoho iného, či ozaj to riešili taxíkom.
Bohužiaľ aa zdá, že ty ich rodinu celkovo nemusíš a toto ti len padlo vhod.

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt ja tam nebyvam chvalabohu nemam odkial
Odist

zuzanockamt
23. júl 2024

Autorka
Nepochopila 🤣🤣🤣 Myslela som z tej rodiny odísť. Veď sobášom si predsa aj ty jej súčasťou.