Je odmietnutie vazektomie dôvodom na rozvod?
Ak muž odmieta vazektomiu a chce používať len kondómy, je to podľa vás dôvod na rozvod?
Dve deti už máme a ja nechcem 3., ale muž sa mu nebráni.
Rozviedol by nás súd, ak všetko ostatné v manželstve klape (nebije ma, negambluje, nie je alkoholik...) ?
ak by tato tema bola pravdiva.. preco sa tak branis sterilizacii, ked ty uz deti nechces? ti moze byt jedno, ze je to trvale
@anonym_autor a čo si sa zbláznila , však keď ty nechceš deti daj si antikoncepciu ty a budeš mať pokoj a časom keď sa náhodou rozhodneš mať tretie tak sa to bude dať
Bože tento kôň. Výkladna skriňa dvojtvárnosti, faloše a pozerstva.
Tie isté nicky ( česť vynimkam),ktoré sa teraz oduševnene zastávajú muža a nadávajú autorke do sibnutej v inej téme označujú chlapa, ktorý dobrovoľne nechce ísť na vazektomiu za debila, egoistu, partnerku nemilujuceho, nezodpovedného chruna. Kôň je proste bomba
@doriiis možno preto ,že táto sa nevie na čo vyhovoriť ,aby sa mohla rozviesť
Tato tema,a ci nepomahanie v domacnosti pise ta ista autorka.Si myslim a hlada dôvod preco sa rozviest,resp.aby ich rozviedli.
Podaj navrh na rozvod jednoducho ho uz nemilujes a hotovo,neni tam laska,ucta,nic proste.Mate odlisne nazory na vsetko.Aj ked budu prihliadat na deti tak aj tak Vas rozvedu,alebo nariadia manzelsku poradnu a odrocia to.
@sisska96 hej, ale ja by som napriklad nesla, lebo je to operacia v celkovej narkoze a keby to nebolo v ramci sekcie, tak osobitne by som teda to nechcela absolvovat. Len preto, ze sa muz chranit nechce. Preco si ma vsetko odsrat len zena?
@anonym_a327e8 Ale neni to žiadna veľká vec
To dnes je nejaka sutaz o najdebilnejsie diskusie?
1 miesto - chcem kuceravo dievcatko
2 miesto - rozvod, lebo muz nechce vazektomiu
Niektorym zenam fakt sibe.
@anonym_f39916 pockaj a co ta dnesna tema, kde si jedna posahana zenska vymyslela, ze chce rysave decko a mysli si, ze jej ho dokazu len tak namiesat na klinike, jak nejaky drink 🤣
Rovno napíš, že k nemu nič necitis a nehľadaj výhovorky
@anonym_b4b648 trafila si klincek po hlavicke.
Ty si zivot predstavujes ako gombicku.
Ak sa rozvedies, kde mas zaruku, ze si najdes dalsieho chlapa? Kde mas zaruku, ze si najdes normalneho chlapa?
Aby ta karma nedobehla a neostala si po rozvode sama.
Za dalsie, detom rozbijes rodinu z dovodu pouzivania kondomu (strasne bizarny dovod na rozbitie rodiny) a kde mas zaruku, ze novy chlap si bude s tvojimi detmi rozumiet?
Prides mi ako rozmaznana panicka, ktora dupe nozkou, aby dosiahla svoje. A odstrihava tych, ktori jej nerobia povoli.
@anonym_f39916 pockaj a co ta dnesna tema, kde si jedna posahana zenska vymyslela, ze chce rysave decko a mysli si, ze jej ho dokazu len tak namiesat na klinike, jak nejaky drink 🤣
@anonym_62a60f a je tu ešte tá téma?
@anonym_autor keď uvažuješ nad rozvodom, dúfam, že k zákroku nepristúpi.... Môže si niekedy chcieť ešte založiť rodinu s niekým iným a zbytočne sa o to obrať, kvôli tebe.... 🤷🤔 Daj antikoncepciu, kondóm a ok, nie?
@minenkaa To nie je pravda. Žena po sterilizáciu už nikdy nemôže otehotnieť. A surogatne materstvo riešiť nechcem. Veď je to na Slovensku zakázané.
@anonym_autor ale ved ty uz nechces mat dieta, tak ti to moze byt jedno. Ty napises dva prispevky a odporujes si v nich, pridavam sa k ostatnym a ano rozved sa, nech ma tvoj muz sancu najst si normalnu zenu.
Fakt mas dve deti? A taketo zmyslanie?
Nechces ries to ty. Nechce on-riesi on. Lahke...
toto je cisto tvoj vymysel a detsky truc dokopy.
Fakt ja zasnem ake stvorenia okolo nas ziju. Toto snad prekona aj rysave dievcatko dnes 🤮
@anonym_62a60f a je tu ešte tá téma?
@anonym_7287ff Tak je to moz muž. Ja som rodila 2x, tak teraz je rad na ňom.
@anonym_autor mne pride divne ze ho nutis do zakroku ktory zjavne on nechce. Chapem ze nechces brat antikoncepciu, tak proste pouzivajte kondomy. My sme tak fungovali roky nakolko ja antikoncepciu nemozem. Ked sme si boli s muzom isty ze napzaj dalsie dieta uz nechceme muz sam povedal ze ide na vazektomiu. Ale donutit ho nemozes je to jeho telo tak ako je tvoje telo tvoje a tiez ta nikto nemoze do nicoho nutit.
@lilinka76 Čo je na tom debilné?
@anonym_autor
1. Debilné je tvrdiť, že kondóm je len pre pubertiakov
2. Debilné je žiadať od manžela vazektómiu, lebo manželka nechce ďalšie dieťa. Obzvlášť, keď on sa dieťaťu ešte nebráni
3. A najdebilnejsie je žiadať ho to pre to, lebo "ja som rodila"
🫣🫣🫣
@minenkaa Lebo podviazanie vaječníkov je trvalé a vazektomia je vrátna. Muž na to ide a potom môže ísť na operáciu, kde mu semenovody znovu spoja. To sa u žien nedá. Tam je to na trvalo.
@anonym_autor preco ho nutis do zakrokov
.. ty dieta nechces tak sa chran ty antikocepciou, vnutromaternicove teliesko...ty si riadna sekera ked si muza nechas rezat ale ty niesi ochotna nic podstupit i ked je to tvoj zaujem....inak v zaujme tvojho muza, som za ten rozchod lebo s tebou to ma tazke
Ty si zivot predstavujes ako gombicku.
Ak sa rozvedies, kde mas zaruku, ze si najdes dalsieho chlapa? Kde mas zaruku, ze si najdes normalneho chlapa?
Aby ta karma nedobehla a neostala si po rozvode sama.
Za dalsie, detom rozbijes rodinu z dovodu pouzivania kondomu (strasne bizarny dovod na rozbitie rodiny) a kde mas zaruku, ze novy chlap si bude s tvojimi detmi rozumiet?
Prides mi ako rozmaznana panicka, ktora dupe nozkou, aby dosiahla svoje. A odstrihava tych, ktori jej nerobia povoli.
@malapepka plus dalsi chlap si urcite nebude chciet dat spravit vazektomiu.
Nemusíš sa hneď rozviesť. Pár mesiacov mu nedaj a možno mu dôjde že to treba riešiť. V tomto ja som tiež neoblomna. Už som si vytrpela dosť. Ak má byť sex tak musí byť 100% bezpečný
Nemusíš sa hneď rozviesť. Pár mesiacov mu nedaj a možno mu dôjde že to treba riešiť. V tomto ja som tiež neoblomna. Už som si vytrpela dosť. Ak má byť sex tak musí byť 100% bezpečný
@anonym_6645c0 🤣🤣🤣🤣 a čo si myslíš ,že ju máš zo zlata??? Alebo jedinú na svete???🤣🤣🤣🤣
@ivik4 skôr si myslím, že to bola alergia na kondom😬 ja osobne mám alergiu na všeličo a toto je jedna z veci
@anonym_2e2571 vies co, mne zistovali aj alergiu na latex, nic nezistili, mne napriklad rukavice z latexu nevadia, pouzivali sme aj bez latexu, ale problem je a bol podla mna v tych lubrikantoch.
@anonym_a327e8 Ale neni to žiadna veľká vec
@sisska96 ale ja nepojdem do narkozy kvoli tomu, ine je zlcnik, slepak atd...proste ja som taka, kym nemusim, pod noz nejdem. Aj prsia by som radsej mala mensie, ale nie proste. Ale tam je este prekazka, ze sa mi zle hoja rany. To je moj nazor, ja to takto mam proste.
Kondom určite za mna nie. Ale možnosti je dosť ako sa chrániť. To že ty nechceš už mat deti neznamená že partner tiez už ďalšie nechce.

Keby som naozaj nechcela nikdy viac deti, co aj naozaj nechcem ci muza mam alebo nie, tak sa chranim JA SAMA. Ja SAMA si okamzite dam tabletky, teliesko, sterilku, hoc co len aby som si bola sama za seba ista ze deti mat nebude a tak to aj mam . Kondomy sa mi navyse hnusia, tolko zapalov som z nich mala za mlada ze az 😵💫. Ale to len tak mimo temu
@ivik4 skôr si myslím, že to bola alergia na kondom😬 ja osobne mám alergiu na všeličo a toto je jedna z veci