Je správne odkladať svadbu, aj keď mám ideálneho partnera?
Neplytvam jeho časom? Keď je nám spolu dobre, ideálny partner, ale akonáhle príde téma svadba a posúvanie sa ďalej dostanem kŕč a uvedomujem si že to nechcem. Jeho aj moja rodina by to už chcela. On taktiež…
@anonym_autor A on s tebou nechce ostať bez svadby?
@anonym_autor nezvyknem komentovať ale toto mi nedá, my ľudia sme komplikovani, skús sa zamyslieť prečo máš ten kŕč.....partner to môže byť ideálny aj napriek tomu nemusí byť pán božský... podľa mňa niekde v podvedomí cítiš,že to nie je správne rozhodnutie....ale sudim iba z vlastných životných skúseností....je to teda len môj subjektívny názor nemusí byť správny
@anonym_autor Rodinu vobec neries. Ak sa necitis na svadbu a dieta tak si pokojne este nechaj cas. Je to velke rozhodnutie.
Rozmýšľam aké odpovede by tu boli, keby bola téma o tom, že ty chceš a on nie... ja by som sa asi tiež zamyslela nad tým, prečo to odkladám... je to strach z manželstva? z manželstva s ním? zo svadby?...
Koľko máte rokov a ako dlho ste spolu?
Nechceš teraz svadbu alebo nikdy? Deti chcete?
@anonym_autor už len fakt, že považuješ partnera za ideálneho bez chýb naznačuje nepripravenosť na manželstvo. Tvoje podvedomie ti to pripomína. Ani sa mu nedivím.🥴
"Rodina by chcela?"
@anonym_autor poloz si otázku, prečo to nechceš. Prekáža ti svadba samotná, alebo manželstvo. Prečo kŕč? Čoho konkrétne sa obavas? Niekedy pomôže, keď to pomenujes.
pokial mas taketo psychicke problemy, hladaj odbornika.
je to svadba, nie vykon trestu
@anonym_autor jednoducha pomoc... chces si ho zobrat za muza a byt v manzelstve? ak ano, chod do toho, ak nie, prestanes byt v krciku a jemu nechas volnu cestu... povazujem za nepekne, aby s tebou travil cas, ak ty si si tymto vztahom ista len do momentu pripadneho manzelstva
@anonym_autor možno sa partner javí ako ideálny, ale asi nie pre teba. Je tam niečo, pre čo sa nechceš viazať. S ním. Ak by si ho chcela, nepotrebovala by si, aby bol ideálny, brala by si ho aj s chybami, ale vedela by si, že je on ten správny. Samozrejme, časom žena môže zistiť, že to nebolo správne rozhodnutie, ale ty váhaš už na začiatku. Niečo ťa podľa mňa ťahá od neho preč. Musíš len zistiť, čo to je… A potom s tým pracovať.
ale nemilujes ho, ze?
nezamýšľaj sa nad tým, čo je "správne", na to neexistujú pravidlá. Rob, ako cítiš, pre niečo to asi takto cítiš
Ani mne sa nechcelo do toho ísť. Ale ja nemám rada takéto oslavy, vybavovačky okolo toho. Takže sa to tiež posúvala kým sa dalo, potom narýchlo malá svadba bez zábavy 😀
Nechceš sobáš ako akt uzavretia manželstva alebo to divadlo okolo? Vieš ak prečo to nechceš? Treba sa otvorene porozprávať
Rodinu daj bokom
@anonym_autor tak asi niekde v podvedomí rušia,že pre teba nie je ten pravý.
@anonym_autor to moze znamenat aj to, ze az taky idealny nebude.

Nechceš ju teraz alebo vôbec? Každopádne by to mal vedieť.