icon

Je ten muž správnou voľbou pre život?

20. nov 2024

stretla som muza cez internetovu zoznamku, trochu ma na nom zarazilo, ze aj ked ma 45 vyzera ako keby uplne nedospel, nosi vytahane mikiny, derave rifle, chodi na skate, je strapaty, chyba mu jeden zub.. a co je najhorsie.. chodi z ruksakom 😅..toto nikdy nepochopim….
je rozvedeny.. ma jednu dceru, ktora ma do 10 rokov.. je s noutajmer kazdy den.. to je ok .. ale on vraj plati jeho ex vyzivne aj hypoteku..lebo ona ho inak vydiera, ze neuvidi malu.. mala je taka divna..taka ako keby zabrzdena, ma poruchy ucenia, oneskoreny vyvoj reci atd.. tazko sa s nou uci, …
a teraz finale.. on chudak zije ako bezdomovec aby sa oni mali dobre, nema kde byvat.. nema ani peniaze, smrdi grosom.., nikam nechodi vsetko co ma investuje do dcery.. ja mam svoj byt, dobru pracu.. pohodlie… bojim sa trocha toho co by bolo ak by sme sa dali dokopy.. ok tvrdi, ze je zamilovany.. ale ved chlap ma mat istoty.. nie ze sa ku nne domov tlaci daky sockar.. som zmatena, rozmyslam zle? alebo? dakujem za nazor

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
princkrason
20. nov 2024

@lonely66 svadba, trojka, dnes ste tu nejaké nazhavene 😱😄

enmery
20. nov 2024

@lonely66 Podľa mňa na vreckách, chcel tu robiť zbierku na hostinu😁

earlgrey
20. nov 2024

@lonely66 určite áno 😅

sticker
princkrason
20. nov 2024
enmery
20. nov 2024

@princkrason To bol len vtip, lebo Ťa tu máme rady😄

princkrason
20. nov 2024

@enmery ale no , však dnes ani nezaspím z toho 🥰

malykonik
20. nov 2024

Autorka, utekaj od neho a pre svoje dobro okamžite preruš kontakt. Toto je typ manipulativneho človeka, ktorého sa už potom nezbavíš. Nenechaj sa citovo vydierať rečami o energiach a prioritách. Môj otec je niečo podobné, tie klamstvá by si neverila. niekoľko žien zničil, a nikdy mi nešlo do hlavy, ako mu stále nejaká žena dokáže uveriť.. pritom vždy šlo o slušne ženy s usporiadaným životom. A zavesili si na krk niečo podobné ako tento tvoj.. nechci vedieť ako skončil a koľko ľudí za tie roky zlomil a psychicky položil. Narcisticka porucha osobnosti..

pieksamaki
21. nov 2024

Žena zlata, a ty takého človeka pustíš k sebe do bytu? Byva niekde na zdielanom byte v pentagone( kde sa bezne fetuje), ma akoze dcéru, akoze plati hypo ex......preboha...jeho meno vieš,m občiansky si videla?...predpokladám ze taky typ si ani živnosť založiť nevie.....sak hodnota nie sú peniaze..kedy sa umyva? Ešte ti nič nezmizlo z bytu? Tie rozprávky o hodnotách predpokladám ze ta udivuju s otvorenými ustami. Čiže umelec a platí hypo ex hej?

mabenn
21. nov 2024

autorka, nic si nevycitaj, ze si natiahla socku (stalo sa to aj mne :/ ), neviem kolko "ste spolu", ale ty vies, ze takto nema vyzerat zaciatok vztahu ani jeho spravanie nie je ok a citis to, proste tak to byva, ze schopne zeny pritahuju looserov, ktori sa sialene "zamiluju" a naopak, schopni chlapi natiahnu lenive neschopne zeny...ty si pockaj na seberovneho, neviem kolko mas rokov, ale vyzeras velmi rozumne hoci aj mlado a nenechaj to zajst dalej...vidis, ze takmer vsetky zeny sa zhodli podla tvojich komentarov, ze nejde to dobrym smerom

lavender94
21. nov 2024

A vsadim sa, že minimálne fajčí trávu a možno aj nejakeho pikénka si občas potiahne. To by tak dávalo zmysel, že s tými zubami nejde nič urobiť. Lebo kym by opravil jeden, už by mu odišiel ďalší 😂 a tam aj smerujú všetky jeho peniaze. Možno mám predsudky lebo je z pentagonu, ale už aj bez tejto infomácie pôsobí ako smažka. A aj tie kecy o hodnotách peniazoch a užívaní si života. To si tiez fetoši takto chrumkavo ospravedlňujú to čo robia aby im nebolo na grcanie zo seba

natalienka12
21. nov 2024

Autorka, nema nahodou inicialy M. A. ?

autor
21. nov 2024

@natalienka12 nie nie nema, ale asi takých bude vela 🙂

ema22270
21. nov 2024

A preco by si s nim mala byt po tomto opise? Ved sa ti ocividne ani nepaci 🤦‍♀️

ema22270
21. nov 2024

Tak precitala som si vsetko a nemam slov prepac 😁😁😁😁. Ono normalne mi to je trochu aj smiesne. Ja tomu celkom nerozumiem preco si ho vlastne k sebe pozvala niekedy. ZABLOKOVAT, toto je nejaky uplny magor, sekiruje Vas v Tvojom byte, dovali sa ku Tebe bez pozvania. Nema kde travit cas, tak ide k tebe ocividne. Ak nebol sex, dufam ze ani nebude s takymto cudom, lebo sa ho uz nikdy nezbavis. Ono by mi bolo jedno aj to oblecenie aj ten zub mozno (to sa da vzdy opravit) ale to spravanie je uplne hrozne 🤯

princkrason
21. nov 2024

@ema22270 asi ma krakena pekneho a velkeho, 😉🙂

ema22270
21. nov 2024

@princkrason 🤦‍♀️

priscilla07
21. nov 2024

Čistý narkoman, možno nie len na majoranke. SZČO si vies overiť na stránke, zadaš meno priezvisko, ale pochybujem že niekde pracuje. Možno len zbiera plastové fľaše. Nič by som mu neverila. Ty máš koľko rokov, že brat má len 10?? Asi budeš veľmi mladá...

luba98
22. nov 2024

Ver svojej intuicií,ber nohy na plecia a utekaj kadeľahšie.

clementisa
22. nov 2024

Je to na tebe ale ako sa ho potom zbavíš

wintery
22. nov 2024

Ja som nepochopila, co je na tom, ze chodi s ruksakom 😂😂 kde si má dať chlap veci? Lepšie ako tie gayošské taštičky

earlgrey
22. nov 2024

@wintery No pokiaľ nechodí s prázdným 🫣 raz som sa stretla tak s mužom zo zoznamky a tiež prišiel s ruksakom ale absolútne nič tam nemal 🤣 aj som sa ho spýtala, že na čo mu je, tak že on je takto zvyknutý...kľúče v jednom vrecku, peňaženka v druhom...a v ruksaku nič 🤷‍♀️ ale tak vždy lepšie ako tá taška cez plece, alebo ladvinka, či ako sa to to nazýva, čo niektorí muži nosia 😄

wintery
22. nov 2024

Hej veď toto 😂😂😂
@earlgrey

princkrason
22. nov 2024

@earlgreyty chodis nejako moc casto na zoznamky 😠🙂

earlgrey
22. nov 2024

@princkrason Nežiarli! 😄 a už nechodím, pred pár rokmi som to vzdala...

princkrason
22. nov 2024

@earlgrey ved preto 🙂

domika225
22. nov 2024

No to keď má takéto priority, tak asi veľmi hospodáriť s peniazmi nebude vedieť. A to je oštara s takým...Ty si sa zabezpečila, máš na viac... Spoznaj radšej ešte iného...

autor
22. nov 2024

no tak len na uzavretie, od vtedy co bol u mna som sa s nim nestretla.. teraz vypisuje ako mu na mne zalezi a taketo srandy. Kazdopadne dnes sa este rozhovoril trochu, takze zije v byte s dakymi alkacmi, co stale zuruju a sem tam si donesu daku stetku, a nevyhovuje mu to, ale nema peniaze na to sa prestahovat. Dalej sa priznal, ze je alkoholik, ktory abstinuje berie lieky na depresie a uzkost. Takze cele zle. Na jednej strane ho lutujem a obdivujem za to, ze toto priznal. Na druhej mi to pride take, ze si “dodrbal” zivot sam.. nema mi co ponuknut, potom ma premkne taky pocit, ze som povrchna. Kazdopadne .. je to pre mna uzavrete. Dakujem, ale chcem zit spokojny a vyrovnany zivot. Nie riesit niekoho mizeriu.

lonely66
Odpoveď bola odstránená