Je vekový rozdiel problém, ak je jeden partner neplnoletý?
pridu vam normalne velke vekove rozdiely, kedy je jeden z partnerov neplnolety? napr. 7 rokov; 16 a 23? lebo vo vela diskusiach som citala prevazne kladne nazory, co ma celkom zarazilo.
@lili1313 Ano ale tak stale je pod zakonom, neriesi ziadne dospelacne problemy (okrem vynimiek) a 23 rocny chlap uz by mal mat nejake zodpovednosti minimalne take ake maju aj jeho rovesnicky (studium, praca). lebo tak podlamna sa treba na to pozerat aj tak ze ked mam 23 a nechodila by som so 16rocnym tak preco by to malo byt naopak ok.
@bennn Hej suhlasim. myslim si, ze násťročné dievcata sa ani nepozastavuju nad tym, prečo si dospely chlap nevie najst rovesnicku a jemu to vyhovuje. Mlade baby sa daju lahsie oklamat / namotat - tym padom je to lahky “ciel”.
Chlapci dozrievajú neskôr,uvádza sa,že až 5 rokov,takže ten 23 ročný môže byť na úrovni 18 ročného,takže sú skoro rovesníci😂.Samozrejme výnimka potvrdzuje pravidlo😉.A ak má vzťah fungovať bude .
No ja vám neviem. Keď si vezmem, akí boli moji rovesníci, keď som mala 17, čo riešili, robili... A porovnám si to s partiou môjho manžela, čo bol vtedy môj frajer a všetci tam boli odo mňa o 5+ rokov starší, tak by som sa viac "bála" toho rovesníka.
Kamarátka sa vydala za 11 rokov staršieho po 2 rokoch chodenia (iná 19 on 31) 🙂
Sú spokojní. Je to o náhode - ľudia sú rôzni. Či starší či mladší či rovnako starí, všade sa nájdu aj dobrí aj divní.

Ja som mala staršieho priateľa o 17 rokov, zo začiatku všetko klapalo..po 4 rokoch prišli rozdielne názory ma život a následne rozchod..teraz mam o 9r mladšieho partnera a zatiaľ žiadne rozdielne názory 😊 teda také tie žabomyšie hádky samozrejme hej, ale vždy nájdeme spoločné riešenie a hlavne nemal problém s rodinou, svadbou, spoločným bývaním a nevysel na maminom cicku 🙏🤣