icon

Kamarátka vzala späť darované keksíky. Smiešne?

11. feb 2024

Prisla ku mne na navstevu kamoska. Ponukla som jej kavu, susienky, mineralku, mala som este nejake oriesky na stole. No ona doniesla take ine keksy a vylozila ich s tym, ze aha, doniesla som ti. Ostalo cca pol balicka, jedla ich len ona. Ked odchadzala, zbalila si ich so sebou 😃

janickacrazy
13. feb 2024

@number19 to sú tie šetrné duše 😝

julca777
13. feb 2024

Fiha 😅

jana_eyre_2
13. feb 2024

Vieš si predstaviť že keď si tvoja kamoška otvorí koníka prečíta si všetky poznámky ako sa asi bude cítiť? Ja by som sa cítila ako debil, lebo kamarátka moje "fópááá" rieši na modrom koníku..

jakoma
13. feb 2024

Snad to nie som ja:D bola som u kamosky, ktora sa bude stahovat z bytu, doniesla som keksy a cokoladky. Cokoladky sme zjedli a keksy.. ukazala mi cela zufala velku bednu s keksami, ze to nechce stahovat s milion vecami do noveho domova, kde uz obcas prespavaju a maju tam druhu bednu s keksami:D tak mi povedala, nech beriem svoje domov a dame si s muzom a ja som si vzala, nebudem sa pol hodinu dotahovat ci ano alebo nie :D

babulkomale
13. feb 2024

@number19 prave ti na X5-kách su chudáci, šetria ešte aj na smerovkách 😂

nat_alia
13. feb 2024

Ku nam raz este zamladi frajer doniesol kolace a vsetky ich potom vecer zjedol😃bolo to trapne
Hlavne ked moja mama na 2.den rano ze si ide dat ku kave a ze kde su? A ja no, D.ich zjedol vecer...😃😃 Mam pocit ze mne sa tiez ani 1 neusiel😃

alenky
14. feb 2024

Ja som mala v praci kolegynu ktora mi vypila vodu z mojej flase komplet celu bez dovolenia, bola to perliva magnezia. Ked som sa to dozvedela vravim jej fajn kupis mi novu. A ona mi priniesla v tej rovnakej flaske napustanu vodu doma z vodovodu. Jazdi na novom aute a v KE vlastni dva byty. Niekto si to proste vie zariadit...

damira90
15. feb 2024

PODLA MNA JEJ STRASNE CHUTILI... tak ich chcela aj domov a je jej ľahostajné ako ty celá že ti ich zobrala a vyzerá zle nemusí sa pred tebou pretvarovať ...alebo siju niečím nasrala:D

chillibubble
15. feb 2024

to ako nasa nadriadena. boli sme u kolegu na oslave, doniesla si tam pruteny kosik a vylozila baileys, kolegyna popijala to. zrazu ked nadriadena odchadzala, zacala sa balit do kosika a ze "aha, este toto som doniesla" a zbalila aj nedopite baileys. a kolegyna smutna, ze jej zobrala pitie 😀

davidofff
15. feb 2024

Poznám 😃😃boli sme viacerí u susedov na terase.......a prišla ďalšia.mala misu koláčov ...zo slovami ..že doniesla som koláče...lebo u nás to nemá kto jesť .....a za hodku odchádzala....tak prišla ku stolu a koláče zobrala zo sebou 😃😃😃extrémne to bolo trápne...ale niektorým ľuďom to príde normalne 🫣

lilienlilu
Autor odpoveď zmazal
karolinakk
15. feb 2024

Haha aj ja mám jednu takú kamosku. Raz sme boli na chate a posledný deň skoro ráno nabehla do kuchyne a pobalila si do igelitky všetko čo zvýšilo a supla si to do auta :D to mi príde syndróm z dectva, nejaka jesitnost, možno doma nemali

luu1122
15. feb 2024

mna to pobavilo 😜✌🏻

valeva
15. feb 2024

S niektorými návštevami je proste sranda. Ja mám sesternicu, ktorá má 2 malé deti a tie nás vždy vyjedia, lebo oni doma žijú takým minimalizmom, tak ja vždy nachystám plný stôl a teším sa, že návšteve chutí. Ale toto je fakt extrém, lebo oni sa správajú ako keby nejedli týždeň a doma majú zakázané sladkosti. Ale ešte lepšia návšteva bol bratranec, ktorému môj muž nalieval a bratranec potom odišiel domov v mužových nových mokasínach a svoje vyčaptané "krompáče" zo stavby mu nechal na chodbe.

rorino
15. feb 2024

@davidofff 😂😂😂😂😂

mendy1980
15. feb 2024

Žiaľ sú také žienky kamarátka s dcerou doniesla synovi ako darcek malé auto na hroznove cukríky a keď odchádzala vzala si ho zo sebou

katkami123
15. feb 2024

Vy sa smejete, ale my sme mali takú pani v bývalej práci. Vždy, keď mal niekto narodeniny, meniny, bola svadba, doniesli občerstvenie, koláče, chipsy... A tato pani prišla vždy na každé jedno oddelenie, aj keď tam nepatrila, kde sa niečo oslavovalo s plastovou dózou a do nej si naberala vo veľkom.

misinka866
15. feb 2024

😂😂😂😂😂😂 podarená

inak keď som raz doniesla kamoške deťom keksíky, deti sa hrali vedľa v izbe ona tie keksíky otvorila, držala v ruke a zjedla 😂 ani nás neponúkla, doteraz sa na tom smejem. 😂😂😂👌

wanilla
15. feb 2024

Toto je super tema nahodou.musim aj ja prispiet do trjto diskusie aj ja mojimi perlami" zo zivota" mali sme ohlasenu svagrinu s muzom,svagra a svokrsla na silvestrovsky vecer doma u nas.doniesli pohostenie,chlebiky,syry kadejake a aj my sme toho vela pripravili.mali u nad aj nocovat,tak sme aj izby priipravili.a ako to dopadlo? Mila rodinka sa o 11 vwcer vybrala ze oni idu este navstivit znamych o 3 dediny od nas a tam aj novy rok privitaju🙈 obcerstvenie co priniesli si vzali so sebou a nas s muzom nechali hodinu pred polnocou samych,hoci smeho mali travit spolu 😆😆 o rok padol od svagra navrh ci dame silvestrovsky remake 🖕nie silvestrovsky remake sa nekonalcuz nikdy

andreatytler
15. feb 2024

@jana_eyre_2 Alebo tu o chvilu najdeme temu:
Prisla som ku kamoske na navstevu a priniesla som jej keksiky. Cely cas sa ich ani nedotkla, tak som si ich zobrala domov a ona ma zacala riesit tu na koniku ze som lakoma a trapna.

znka121
15. feb 2024

Nic si stoho nerob, to su taky lakomci vsetko hrabu pre seba aj ked to doniesli. Mne sa to stalo v praci.kolega doniesol zakusky, chlebicky a kavu.mal narodky.to co sa nepojedlo a nevypilo si zobral spat domov. 🤔Je to trapne.

zuzudrnda
15. feb 2024

@andreatytler veď kamoška 😉

larinka552
15. feb 2024

@znka121 akoze je to trapne ale zase niekedy su ti ludia fest nevdacni... ked som odchadzala z prace napiekla som a doniesla im kolac, nechala tam. Neskor som zistila, ze kolac nezjedli, splesnel a potom ho vyhodili ☹️ Keby som to vedela, tak max dake kupovane keksy dostanu alebo nic.

number19
15. feb 2024

@andreatytler Ked niekam pridem na navstevu a nieco prinesiem, tak si to nezoberiem domov. Preco? Lebo je to darcek za pohostenie, resp. nechodim s prazdnymi rukami.
Nam ked navsteva prinesie vino. Tak ho neotvarame. Otvorime to, ktore mame my pre navstevu pripravene ako pohostenie. (Vzdy mame viac alternativ, pre kazdeho co ma rad). Za normalnych okolnosti by si ta navsteva to ich vino nemala vypytat spat (len preto ze sa nevypilo).
To su minimalne zaklady etiky. Niekedy rozmyslam na akych principoch tu ludia funguju. 😕

larinka552
15. feb 2024

@larinka552 vlastne ja som ho vyhodila, ked som zistila, ze je uz plesnivy

jeennyv
15. feb 2024

Pozri, má kamoška nejaké alergie??? Ja to dokážem pochopiť v tom zmysle, lebo ja som alergická na veľa vecí, proste môžem len isté druhy pečiva, šunky, zeleniny….ako proste aj keď u cudzieho zjem s príborom a neumyli ho dobre, kútik mám…a už od malička keď sme chodili na návštevy, mi rodičia nosili jedlo so sebou a často si aj ja sama nosím jedlo, ak niekam idem aj pitie samozrejme v krabičke vo svojej fľaši a samozrejme si to odnesiem domov, lebo napr oni také nejedia nekupujú a nebudú teraz kupovať, že prídem…čiže v tomto prípade to dokážem pochopiť, samozrejme ak išlo o nejaké keksíky alebo akože nejakú blbosť je to také hlúpe, ale ako hovorím nikdy nevieš čo je za tým

dager
15. feb 2024

Možno boli vegánske,lebo iné neje a povedala priniesla som SI, len si prepočula

drahusa333
15. feb 2024

Aka dobra kamoska to je ked ta to prekvapuje? Su ludia co sa na navstevach neponuknu nicim, muzova teta je taka, neviem ci pohar vody vypije u niekoho, takze v jej pripade by som to brala uplne v pohode ze si donesie to co jej chuti a kludne si to aj odnesie 😉 keby zbalila nieco zo stola co je vase ok divne,ale co doniesla ona je jej a moze s tym robit co chce. Ci uz vedome, alebo nevedomky, ved sa nic nestalo. Jedne keksiky hore dole

lulupulu
15. feb 2024

Moja mam to robí nepr tiež, lebo ma celiakiu a vie ze ja málokedy mam doma niečo bezlepkové. Tak si svoje donesie a keď ostane si ich zoberie aj domov..

cholitko
15. feb 2024

Dost odveci. Sme ľudia, tak poďme súdiť niekoho, o kom nič nevieme. Aspoň ste sa zabavili. Ja by som si napríklad tento príbeh vypočula aj z druhej strany. Či vám stačí len táto jedna?