Kamarátka žiada vrátenie peňazí po bankrote
V koróne sme sa dostali do fin. problémov, dobre našliapnuté podnikanie išlo skoro na nulu a my sme nemohli splácať svoje úvery. Prešla som teda osobným bankrotom, všetky dlhy boli vymazané a som čistá dnes mám opäť normálny život a úroveň, na akú som bola zvyknutá ako podnikateľka. No teraz, po rokoch od bankrotu sa na mňa obrátila vtedajšia kamarátka že jej mám vyplatiť jej peniaze, ktoré mi požičala, je to viac ako 18000eur. Ona nedokáže pochopiť že ja už žiadne dlhy nemám, ja už neviem ako jej to vysvetliť...
@anonym_autor napoziciavat na to by ťa bolo. Potom využiješ system. Oklameš a okradneš tak koho sa dá, za to, že ty chceš mať svoj štandard. Že ťa za tento príspevok hanba nefackuje. Si predstav, žeby to bolo z opačnej strany.
Wau a Tebe nieje hlupo?
A tebe nevadí, že jej tie peniaze chýbajú?
@anonym_ac9561 ona dlhy nema, preco by ju to trapilo? Chore toto. Pozicat si od kamaratky 18 000. Nevratit a tvarit sa, ze vsetko je ok. Uz si ja zijem na urovni a po mne potopa.
Ty si dobrá kamarátka, no otras
všetky dlhy boli vymazané ale niekomu dlhuješ 18tis?
mala by ti hodiť zo dve po pysku - hneď by si pochopila že tie peniaze ti nedarovala ale len požičala. Slušnosť hovorí že dlhy sa vracajú.
tiez nechapem, kamoska ti nepozicala peniaze na to,a yb o ne prisla. boli to jej peniaze a chce ich napsat.
moze toto niekto normalny napisat?
No tak toto bude tu ešte zaujímavé ......ty šťastná že máš úroveň ako vtedy ako pani podnikateľka . Skôr sa hanbi. To je tak na požičiavať peniaze nebol problém splácať už ano a ako sa snažiť splatiť dám si proste bankrot ako keby nic 🤦
Chcela by som vidieť vás obe ako sa tvárite keď ty jej vravíš že tu už vlastne dlhý nemáš ale si veľká pani zas 🤦
Ja sa do toho moc nevyznám, ale ona ti požičala, mali ste normálne spísanú zmluvu ? A tým, že ti schválili bankrot teda už " nie si dlžná " ani jej ?
@anonym_autor Ty si si požičala 18 000€ a čuduješ sa, že ich chce kamarátka vrátiť? Toto nemysliš vážne, že nie?
Vážne sa čuduješ, že keď ti niekto požičia 18,000€ (kľúčové slovo požičia, nie daruje) tak by ich možno časom potreboval naspäť? Mám dosť.
Toto je uz iny level... to, ze ich niekto legalne "vymazal" neznamena, ze to nemas, ked je to v tvojej moci, vratit.
Ked si pozicala, musis vratit, nie si s.r.o., ze rucis tisickou a vsetko ostatne nema sancu.
dost nechapava kamaratka.
ved jej povedz, ze uz nemas ziadne dlhy, co vlastne od teba chce ?
to kde sme, aby kazdy, komu sa splnil zivotny sen (osobny bankrot), mal stale nieco vracat...
Ak to nie je vymyslené, tak si absolútne bezcharakterný človek a zaslúžila by si prefackať životom
Ako jej to vysvetliť 😁
ďalšia vymyslená kontroverzná téma, aby sa ľudia chytili a písali príspevky - nech sú dobré čísla pre zadávateľov reklamy
a my sa tu máme tváriť, že veríme že nevieš prečo dlh od teba pýta? Jééj to je zlaté, také trapnučko-naivnučké😎
...čo????👀👀👀👀jej nedokážeš vysvetliť, že....čo??😅😅si vtipnú kašu zjedla??
😳
a ty v klude spavas ??? hnus !!!!!
Charakter nemáš, ale hlavne, že máš úroveň.
Úroveň sedliak
@anonym_autor ty pani podnikateľka 😄 hnus. Vieš vôbec koľko je 18 000 ? Si myslíš že to je 10€ alebo čo.
@anonym_autor ty pani podnikateľka 😄 hnus. Vieš vôbec koľko je 18 000 ? Si myslíš že to je 10€ alebo čo.
@anonym_7c537a 18.000
ale v pohode
@anonym_7c537a 18.000
ale v pohode
@nyusika haha dobrá som, no princíp je ten istý
@anonym_autor vážení, vitajte na Slovensku. Kamarátka sa svojich peňazí nikdy nedočká.
18tis je ešte nič oproti tomu koľko podobných hajzlov ,,podnika" rovnako. Aj niekoľko krát dajú svoju firmu do krachu (len menia nazvy firmy) a vy svoje peniaze nikdy neuvidíte. Nepomôže vám ani najvyšší súd. Ako píše autorka - je čistá, oficiálne nemá žiadne dlhý. Kamoška sa môže klepkat po čele.
Viete koľko je takých podnikateľov? Napoziciavaju a vyhlásia krach pritom majú obrovské zákazky, desiatky nehnutelnosti, 4 porsche v garáži.
Jedným slovom SLOVAKIA
Raj pre podvodníkov, na čele s našimi politikmi
... ale však si ty len prdel tu robíš? VŠAK?
@anonym_autor odkiaľ sa vzal ten dlh?
Je spisany alebo vie ho nejak dokázať? Bol daný dlh súčasťou bankrotu?

A tebe nevadí, že jej tie peniaze chýbajú?