Kde a ako spoznať mužov zo zahraničia?
Ahojte… veľmi by som chcela muža nie Slováka.. akurát neviem ako sa s niekým zoznámiť.. stačí ísť na dovolenku? Alebo cez sociálne siete ste sa spoznali? Mám 22 rokov a najradšej by som sa odsťahovala za niekým do zahraničia.. nejaký Španiel , Ind, Talian… 🥰
India nieje hnusná, s týmto prístupom ani necestuj nikam. 😑
Indonézia tvorí najväčšiu skupinu muslimov na svete. S tým si v pohode? Vieš čo to obnasa? Si veľmi naivná a nevzdelana. Takato ignorancia ta nedostane ďaleko, ak tak do problémov
Čo sa týka tej Indonézie tak na takom Bali by som si vedela predstaviť žiť keby si tam nejdem partnera
A Taliani sú mamičkári,bežne do 30-35 bývajú doma,tak ak ti toto nebude vadiť,smelo do toho.
Mas vela IG videi asi napozeranych 😀 z tych luxus insta rezortov, nie realita Bali
Nejdem byt na teba príliš drsná, si mladá... Len prosím vedz, ze je obrovský rozdiel medzi dovolenkovým rezortom na Bali a reálnym životom na Bali. Rozdiel ti vyrazí dych a slovo chudoba pre teba nadobudne úplne nový rozmer...
😂🤦♀️ Bože, ty si ale naivná! Že chceš chlapa z Indonézie, aby si mohla žiť na Bali! Máš šajnu o tom, ako žije bežný človek na Bali??? Či myslíš, že budeš s ním žiť v dovolenkovom rezorte na pláži?
Ja som sa spoznala v Ríme, keď som si tam robila jazykový kurz taliančiny.
@sisa_s hmm no ja som si to predstavovala tak ako byvaju fotky z dovoleniek :D… áno asi som veľmi naivná.. druha fotka je ako v nejakej osade na Slovensku
A tak isto je to napr aj na Maledivy Zanzibar atd?
Viac o čom? Pýtaš sa veľmi rozdielne veci a kultúry. Španiel a Malaysian - veeelky rozdiel. Mám pocit, ze tebe hlavne ide o snedy, tmavé oči, vlasy, úsmev, pláž kombináciu. Tu sa ale stále bavíme o ľuďoch. S tým prichádza ich vlastná kultúra, veľmi často krát aj viera a častejšie než nie silné väzby na rodinu. Ak chceš len fling, ok... 🤷🏽♀️ Ak však hľadáš potenciálneho partnera, začni sa vzdelávať. O krajinách ktoré by ťa mohli zaujímať, o kultúre aj jej neduhoh, náboženstve, zvykoch...
Keď chceš Inda, staci ti ísť do Letanoviec 🤣
Pozerám práve to Bali tam je naozaj veľmi lacno.. aj som čítala clanok o rodine ktorá sa tam presťahovala.
@egonsk ja vobec ale ze vobec nerozumiem o com mi pises a o akej lenke. spanieli a taliani su vo vacsine krestania, neviem o akych diametralne odlisnych kulturach pises. Nepoznam temperametnych a “volne spravajucich” (to neviem co znamena inak), poznam ich vela. Skor poznam zeny co placu do vankusa kvoli zivotu so slovakom (nadlahnčene) - cim chcem povedat ze je jedno aka narodnost,podstatna je osobnosť. O zivote s cudzincom viem napisat vela ale nechce sa mi, podstatne je len to ze ty pises nezmysly a kym si nechce zobrat Usiho z Egypta ktory je proste naozaj podozrivy netreba trepať dve na tri a hlavne nie o narodnostiach ktore su napriklad velakrat co sa spravania muzov a rozdeleni povinnosti v rodine diametralne popredu od nas (zase pisem - neda sa generalizovať, kazda osobnost je jedinečna)
Pozri, presťahovať sa na Bali nieje zlý nápad. A je tam určite lacnejšie ako u nás. Otázka je, z čoho tam (hoci lacnejšie) budeš žiť. Netuším ako je tam s prácou pre expat, je možné že bude veľmi limitovaná ako v iných okolitých krajinách. Vieš založiť vlastný Business aby si mala z čoho financovať svoj životný štýl?
Nieje vôbec nič zlé mať typ muža ktorý považuješ za atraktívny. A tiež nieje zle "ísť za tým". Toto sa mi páči, toto chcem, idem na tom pracovať - úplne fér. Nemám s tým najmenší problém. Ty do toho ideš momentálne veľmi naslepo a chyba ti 99.99% informácií. Nem dobre. Nemôžeš človeka zredukovať len na vzhľad. Jednak je to hrubé a neuctive a potom to na 100% vypáli proti tebe.
Ale k téme. V rodine máme zopár manželstiev s cudzincami z Európy i mimo. Spoznali sa v zahraničí, kde pracovali a žili. Žiadna dovolenka či internet v tom neboli.
Dcéra má tiež partnera cudzinca.
Si mlada, mas plno inych moznosti cestovat
Ved si nájdi Slováka a presťahuj sa s ním na Bali, ušetríš si veľa komplikácií. Ale tiež tam pečené holuby nepadajú, musíš mať takú prácu, aby si mohla robiť napríklad home office odtiaľ. A je tam veľmi horko celý rok.

Ako....india a indonezia nemaju daleko od seba. Preco je india hnusna krajina?