icon

Kde a ako spoznať mužov zo zahraničia?

12. aug 2024

Ahojte… veľmi by som chcela muža nie Slováka.. akurát neviem ako sa s niekým zoznámiť.. stačí ísť na dovolenku? Alebo cez sociálne siete ste sa spoznali? Mám 22 rokov a najradšej by som sa odsťahovala za niekým do zahraničia.. nejaký Španiel , Ind, Talian… 🥰

vevesh
12. aug 2024

Ako....india a indonezia nemaju daleko od seba. Preco je india hnusna krajina?

haley7897
12. aug 2024

India nieje hnusná, s týmto prístupom ani necestuj nikam. 😑
Indonézia tvorí najväčšiu skupinu muslimov na svete. S tým si v pohode? Vieš čo to obnasa? Si veľmi naivná a nevzdelana. Takato ignorancia ta nedostane ďaleko, ak tak do problémov

autor
12. aug 2024

Čo sa týka tej Indonézie tak na takom Bali by som si vedela predstaviť žiť keby si tam nejdem partnera

teki1
12. aug 2024

A Taliani sú mamičkári,bežne do 30-35 bývajú doma,tak ak ti toto nebude vadiť,smelo do toho.

sisa_s
12. aug 2024

Mas vela IG videi asi napozeranych 😀 z tych luxus insta rezortov, nie realita Bali

haley7897
12. aug 2024

Nejdem byt na teba príliš drsná, si mladá... Len prosím vedz, ze je obrovský rozdiel medzi dovolenkovým rezortom na Bali a reálnym životom na Bali. Rozdiel ti vyrazí dych a slovo chudoba pre teba nadobudne úplne nový rozmer...

autor
12. aug 2024

Baby prosím povedzte mi viac… mňa to zaujíma
@sisa_s @haley7897

sisa_s
12. aug 2024

Naznacujeme, ze mozno tvoj zivot na Bali s domacim obyvatelom nebude vyzerat ako na prvej foto, ale druhej

h2
12. aug 2024

😂🤦‍♀️ Bože, ty si ale naivná! Že chceš chlapa z Indonézie, aby si mohla žiť na Bali! Máš šajnu o tom, ako žije bežný človek na Bali??? Či myslíš, že budeš s ním žiť v dovolenkovom rezorte na pláži?

nikoletta1712
12. aug 2024

Ja som sa spoznala v Ríme, keď som si tam robila jazykový kurz taliančiny.

autor
12. aug 2024

@sisa_s hmm no ja som si to predstavovala tak ako byvaju fotky z dovoleniek :D… áno asi som veľmi naivná.. druha fotka je ako v nejakej osade na Slovensku
A tak isto je to napr aj na Maledivy Zanzibar atd?

vevesh
12. aug 2024

@h2 teoreticky, ak by zbalila hoteloveho "domovnika" ci veduceho rezortu, tak aj hej...🤪🤪🤪len ci ti by mali zaujem o taketo cosi🙃🙃🙃

haley7897
12. aug 2024

Viac o čom? Pýtaš sa veľmi rozdielne veci a kultúry. Španiel a Malaysian - veeelky rozdiel. Mám pocit, ze tebe hlavne ide o snedy, tmavé oči, vlasy, úsmev, pláž kombináciu. Tu sa ale stále bavíme o ľuďoch. S tým prichádza ich vlastná kultúra, veľmi často krát aj viera a častejšie než nie silné väzby na rodinu. Ak chceš len fling, ok... 🤷🏽‍♀️ Ak však hľadáš potenciálneho partnera, začni sa vzdelávať. O krajinách ktoré by ťa mohli zaujímať, o kultúre aj jej neduhoh, náboženstve, zvykoch...

qrstxyz
12. aug 2024

Keď chceš Inda, staci ti ísť do Letanoviec 🤣

vevesh
12. aug 2024

@qrstxyz tam nemas plaz a more- nestaci...😜

h2
12. aug 2024

@vevesh Ale malé divy tam budú, alebo aj veľké. Stačí sa len zBALIť a ísť. 😄 A "more" tam je tiež: Dyk, more! 🤣

teki1
12. aug 2024

@h2 Mám dosť,ty isto robíš v reklamnej agentúre 🤣🤣🤣

sticker
autor
12. aug 2024

Pozerám práve to Bali tam je naozaj veľmi lacno.. aj som čítala clanok o rodine ktorá sa tam presťahovala.

abbey1
12. aug 2024

@dadis A čo každý Ind žije v slume? Neter má manžela Inda, bohatého, vzdelaného, na veľmi vysokej pozícii, výborný a oceňovaný vo svojej profesii.
Bože, tieto predsudky.

h2
12. aug 2024

@teki1 😀 Vôbec nie.

h2
12. aug 2024

@abbey1 A žije s ním v Indii? Alebo v Európe?

teki1
12. aug 2024

@h2 No lebo podľa tvojho opisu má vážne človek chuť tam ísť 🥴🤩😉

h2
12. aug 2024

@teki1 Kam teraz myslíš? Na Bali, na Maledivy, alebo do Letanoviec? 😂

amelia89
12. aug 2024

@egonsk ja vobec ale ze vobec nerozumiem o com mi pises a o akej lenke. spanieli a taliani su vo vacsine krestania, neviem o akych diametralne odlisnych kulturach pises. Nepoznam temperametnych a “volne spravajucich” (to neviem co znamena inak), poznam ich vela. Skor poznam zeny co placu do vankusa kvoli zivotu so slovakom (nadlahnčene) - cim chcem povedat ze je jedno aka narodnost,podstatna je osobnosť. O zivote s cudzincom viem napisat vela ale nechce sa mi, podstatne je len to ze ty pises nezmysly a kym si nechce zobrat Usiho z Egypta ktory je proste naozaj podozrivy netreba trepať dve na tri a hlavne nie o narodnostiach ktore su napriklad velakrat co sa spravania muzov a rozdeleni povinnosti v rodine diametralne popredu od nas (zase pisem - neda sa generalizovať, kazda osobnost je jedinečna)

abbey1
12. aug 2024

@h2 Do covidu v Indii, od covidu na striedačku. Ľudia majú o krajinách zvyčajne 2 typy skreslených predstav. Jeden z dovolenkových oblastí a druhý z dokumentárnych filmov.

haley7897
12. aug 2024

Pozri, presťahovať sa na Bali nieje zlý nápad. A je tam určite lacnejšie ako u nás. Otázka je, z čoho tam (hoci lacnejšie) budeš žiť. Netuším ako je tam s prácou pre expat, je možné že bude veľmi limitovaná ako v iných okolitých krajinách. Vieš založiť vlastný Business aby si mala z čoho financovať svoj životný štýl?
Nieje vôbec nič zlé mať typ muža ktorý považuješ za atraktívny. A tiež nieje zle "ísť za tým". Toto sa mi páči, toto chcem, idem na tom pracovať - úplne fér. Nemám s tým najmenší problém. Ty do toho ideš momentálne veľmi naslepo a chyba ti 99.99% informácií. Nem dobre. Nemôžeš človeka zredukovať len na vzhľad. Jednak je to hrubé a neuctive a potom to na 100% vypáli proti tebe.

abbey1
12. aug 2024

Ale k téme. V rodine máme zopár manželstiev s cudzincami z Európy i mimo. Spoznali sa v zahraničí, kde pracovali a žili. Žiadna dovolenka či internet v tom neboli.
Dcéra má tiež partnera cudzinca.

julish
12. aug 2024

Si mlada, mas plno inych moznosti cestovat

janickacrazy
12. aug 2024

Ved si nájdi Slováka a presťahuj sa s ním na Bali, ušetríš si veľa komplikácií. Ale tiež tam pečené holuby nepadajú, musíš mať takú prácu, aby si mohla robiť napríklad home office odtiaľ. A je tam veľmi horko celý rok.

oli18
12. aug 2024

@vevesh more ma, dik more 😆