icon

Kde a ako spoznať mužov zo zahraničia?

12. aug 2024

Ahojte… veľmi by som chcela muža nie Slováka.. akurát neviem ako sa s niekým zoznámiť.. stačí ísť na dovolenku? Alebo cez sociálne siete ste sa spoznali? Mám 22 rokov a najradšej by som sa odsťahovala za niekým do zahraničia.. nejaký Španiel , Ind, Talian… 🥰

Strana
z3
muchotrafka298
12. aug 2024

Ja uz viem, preco prave Inda….jedna z Kollarovych dcer ma frajera bohateho Inda, co jeho otec je tam jeden z najbohatsich ludi 😂😂😂😂😂😂😂

svetlonos
12. aug 2024

Ty radšej nikde nechoď. Mas 22 ale mentálne si tak na 13 rokov.
Bud si tak z blbnuta z virtuálnej reality a soc sieti alebo si tu robíš akurát tak zo všetkých srandu.
Aj keď neviem. Tiez som mala kolegyňu 20 ročnú. Prišla do roboty, najskôr s kludom Angličana pol hodinu raňajkovať, na normalne tempo jej bolo treba namontovať motor, ale chcela ísť na Novy Zéland - pracovať 😁 Covid ju zachránil.
Nenapísala som ti pekne ale radšej takto tu akoby ta mal zblnut chlap, ktorý bude mať zle umysly.

oli18
12. aug 2024

Viem z rozpravania dcery, aj si dievca pamatam, sa vydala do bohatej rodiny do Indie. Zije tam, ze vraj sa ma dobre.

teki1
12. aug 2024

@h2 Všade🤪🤣

catherinah
12. aug 2024

@ibatanecnica stačí sa zamestnať v Jaguari 😀😂

buberova
12. aug 2024

🤦

evcagabi
12. aug 2024

Studenti erasmu v BA 😅

petronelag
12. aug 2024

Toto je dosť naivné, to nie je len tak sa presťahovať za niekym bohatým do zahraničia.
Bohatí majú dosť obdivovateliek a tí ostatní skôr čakajú na bohatú ženu. Koľko rôzných podvodov pri takýchto naivných očakávaniach už bolo.

dadis
12. aug 2024

@abbey1 A nieco take pisem? Nahodou Raj je v tom serialy z velmi bohatej rodiny.. skor ide o kulturne rozdiely

abbey1
12. aug 2024

@dadis Neviem, aký seriál. Ale nevadí. Rozdiel máš s každou kultúrou. Stačí východ a západ Slovenska.

dadis
12. aug 2024

@abbey1 Nie, nemyslim si, ze medzi zivotom v Senici a Trebisove je rozdiel ako medzi zivotom v Dilli a ktorymkolvek europskym mestom. A to porovnavame este mesta a nie vidiecky zivot. Ten kulturny rozdiel je velky. A to poznam 2 zeny vydate za Indov, takze ano, da sa to.

rorino
12. aug 2024

Odporúčam najskôr dospieť a potom hľadať chlapa,zistíš,že nie národnosť je podstatná😉

bibina32
13. aug 2024

Ak by si chcela Inda, teraz u nás robia vodičov autobusov, ale po slovensky nevie dobre iba anglicky.

sense
Autor odpoveď zmazal
adik64
13. aug 2024

Na vychode su Indov plne osady, mozes si vyberat 😉

Strana
z3