Kde a ako spoznať mužov zo zahraničia?
Ahojte… veľmi by som chcela muža nie Slováka.. akurát neviem ako sa s niekým zoznámiť.. stačí ísť na dovolenku? Alebo cez sociálne siete ste sa spoznali? Mám 22 rokov a najradšej by som sa odsťahovala za niekým do zahraničia.. nejaký Španiel , Ind, Talian… 🥰
Ty radšej nikde nechoď. Mas 22 ale mentálne si tak na 13 rokov.
Bud si tak z blbnuta z virtuálnej reality a soc sieti alebo si tu robíš akurát tak zo všetkých srandu.
Aj keď neviem. Tiez som mala kolegyňu 20 ročnú. Prišla do roboty, najskôr s kludom Angličana pol hodinu raňajkovať, na normalne tempo jej bolo treba namontovať motor, ale chcela ísť na Novy Zéland - pracovať 😁 Covid ju zachránil.
Nenapísala som ti pekne ale radšej takto tu akoby ta mal zblnut chlap, ktorý bude mať zle umysly.
Viem z rozpravania dcery, aj si dievca pamatam, sa vydala do bohatej rodiny do Indie. Zije tam, ze vraj sa ma dobre.
Toto je dosť naivné, to nie je len tak sa presťahovať za niekym bohatým do zahraničia.
Bohatí majú dosť obdivovateliek a tí ostatní skôr čakajú na bohatú ženu. Koľko rôzných podvodov pri takýchto naivných očakávaniach už bolo.
Odporúčam najskôr dospieť a potom hľadať chlapa,zistíš,že nie národnosť je podstatná😉
Ak by si chcela Inda, teraz u nás robia vodičov autobusov, ale po slovensky nevie dobre iba anglicky.

Ja uz viem, preco prave Inda….jedna z Kollarovych dcer ma frajera bohateho Inda, co jeho otec je tam jeden z najbohatsich ludi 😂😂😂😂😂😂😂