Kritika od partnera za všetko
Zdravim dámy,chcela by som sa opýtať, ako sa postaviť k situácii,keď partner,s ktorým nežijem a keď je u mňa kritizuje asi všetko? Ak sa ho opýtam či mi chce aktuálne doma s niečím pomôcť,tak nemá problém,ochotne mi pomôže,no nikdy sa to nezaobíde bez blbych poznámok a v tomto aktuálnom čase o čosi viac ako zvycajne,tak som z toho celkom smutna. napr. si vypocujem samé negatívne veci na to,aké mám nahovno spotrebiče a celé zariadenie kuchyne alebo je šálka príliš malá,nožík tupý,hento staré a nefunkčné a pod.(podľa neho,ja s tým problém nemám žiadny). v záhrade keď sme,tak kvety sú zhnité podľa neho,lebo ich neviem ani poriadne poliat a pod.ja sa teším,že si vytvoríme pohodu a nebudeme nič riešiť,no dopadne to vždy vascinou rovnako.nikdy mi nepodakuje za večeru alebo niečo pod.,že mu chutilo alebo že sme strávili pekný cas.mam pocit,že sme na konci,len akosi to nevie vysloviť ani jeden z nas.neviem či má zmysel ešte niečo riešiť,alebo to už nechať tak.
@monro mali sme v poslednej dobe ťažšie obdobie voči sebe sme sa správali tak kadejako a v ten večer mu vravím,že by sme sa mali v kľude porozprávať,súhlasil,že áno,že si to myslí aj on. Tak neviem či ten rozhovor mám ešte iniciovať alebo čakať na neho a zariadit sa podľa svojich pocitov keď tak nastane.
Ja by som teraz pockala, ci bude iniciovat stretnutie. Ak by ste sa potom stretli, porozpravala by som sa a bola by som pripravena aj na rozchod. Ak stretnutie nebude navrhovat, nechala by som to tak a cas by dal na vsetko odpoved.
@monro presne takto uvažujem aj ja a ano,som pripravená aj na to,že by to mal byť posledný rozhovor,myslím,že mi ten koniec chce tak nejako vypovedať lebo sa ešte nestalo,aby mi prikývol na to,že "musíme sa porozprávať",to chlapi neradi.
No hneď by išiel svinským krokom....
ja by som na tie jeho kecy reagovala rovnako, aky pozicaj taky vrat, je problem si nieco vymysliet? Na gauci su omrvinky, nie je poriadne povysavane, smrdi mu kosela, to jedlo chuti divne, preco si konecne nekupi normalne auto, ten vykon v posteli bol len tak tak...preco by si mala byt ty fackovacim panakom?
Jednoducho mu povedz nelubi sa ti urob si to sam
Ako reagovať? A von z môjho domu !!! Takto
presne! najbližsie mu ty povedz.. ,,ze sa ti to nehodi... a tak mu to hovor pokojne aj 2 tyzdne... a potom ho posli kade lahsie lebo ak by boli deti robil by z teba aj nanič mamu a to by bolelo tak teba ako aj dieta...
a vybavene... ego uzemnene... ODKOPNUTÉEEE. 🙂
na čo rozhovor? Ja by som hubu s takýmto niečím teda nedrala. Rozhovor s človekom, s ktorým mi bolo fajn, len máme iné názory na život, iné plány, tomu by som ešte aj poďakovala a zaželala do ďalšieho života všetko dobré. Ale tuto rozhovor? A na čo? Aby ťa počas neho zase zdeptal? Potrebuješ to?
Chodíš s mojim BÝVALÝM?? 🤣🤣🤣🤦🏼♀️
Proste starne 😁 z chlapov sa z pribudajucim vekom stavaju dudrosi, tak mu to povedz, mozno si da pozor...a inak naco take negativne stvorenie pripustis do svojej blizkosti? Uz len sex mi ostava ale s takym "vsetkonahov*o" by sa mi ani nechcelo, jedine ze on este kvoli tomu za tebou chodi. Kolko mate rokov?
Ja mam taku matku.
@mila19
Ano.presne vystihnute....
uprimne, zbav sa ho a zbytočne sa nestresuj. Ulaví sa ti
Je to taka povaha co všetko kritizuje, všetko je naprd a takí ľudia maju veľmi negatívny vplyv na druhých. Ja by som s takým chlapom nebola, hlavne nie s takým, ktorý by mi nepodakoval za jedlo napr.. Ved to je to základ slušného správania, u nas bežne každý deň ranajky obed večera je poďakovanie (chlap a tym pádom aj dieťa lebo je to tak naučené) ja by som ho raz dva zrušila keby mi kritizoval veci doma...

Myslela som to vseobecne. Ze ci ste sa rozpravali o tom, ako sa sprava. Cely ten negativizmus smerom k Vam, ci ste s nim rozobrali.