icon

Kto má koho vo vzťahu ľúbiť?

9. jan 2026

Dobre rano. Co je podla vas lepsie. Ak partner lubi vas, alebo vy jeho?

Verziu ze obaja navzajom prosim nerieste. Dakujem.

Strana
z2
anonym_486f67
9. jan 2026
@anonym_autor

@simsalabim odselektovat zeny, ktore sa temam nerozumeju a i tak sa do nich natlacia.

@anonym_autor Ty si sa zle vyspala, ci Ta postel nelubi?

anonym_80aa52
9. jan 2026

@anonym_autor ani ani dlho nevydrží lebo ten druhý sa po čase zaľúbi naozaj do iného.

januska12323
9. jan 2026

Taký vzťah dlhodobo nevydrží a neostala by som v ňom.

galganka
9. jan 2026

Ak ľúbim niekoho a on mňa nie - nie je vzťah,
ak mňa niekto ľúbi a ja jeho neľúbim - nie je vzťah.
takže...
sme sa tuším zasekli.
Vo vzťahu sa ľúbia podľa mňa obaja.

bloger
9. jan 2026

Nedá sa povedať čo je lepšie. Väčšina ľudí sa zhodne na tom, že ideálom je vzájomná, vyrovnaná láska, kde sa obe strany milujú približne rovnako silno a prejavujú si to navzájom.
Vo vzťahu sa však intenzita citov môže v priebehu času meniť – raz môže mať "navrch" jeden partner, inokedy druhý. Dôležitá je celková rovnováha, rešpekt, komunikácia a snaha oboch partnerov.

anonym_6c8455
9. jan 2026

@anonym_autor obaja vzajomne. Ak len jeden, nie je to vztah. Ani by som sa o to nepokusala.

anonym_2d86c6
9. jan 2026

Neodpoviem, že kto ma ľúbiť koho, ale za mňa partner má ma ľúbiť viac ako ja jeho, vtedy mám pocit väčšej stability a istoty, ktorú potrebujem a vtedy viem dať väčšiu lásku aj ja aj keď odísť mi vtedy robí menší problém...

anonym_2d86c6
9. jan 2026

A je úplne prirodzené že niekto ľúbi viac a druhá vec, je veľa párov po x rokoch, ktoré sa neľúbia ale sú spolu pre iné dôvody, majetok, deti, vek atď atď tak tieto reči tu, že by neboli s partnerom ktorého neľúbia no ....

oliolijanka
9. jan 2026
@anonym_autor

@oliolijanka co ma spolocne tema o poskodenej sedacke, nevhodnom spravani nadriadeneho s laskou vo vztahu?

@anonym_autor Mozno sa sedacka poskodila pri naruzivom milovania. Vtedy by sme priblizne vedeli, ze este sexujete.
A nevhodne spravanie nadriadeneho... mozno ta on bombarduje zalubenymi smskami a ty si donho paf a preto ti vadi, ze tvoj chlap ta chce viac, ako ty jeho.
Ale ked zalozis kazdy den jednu temu z nudy, alebo potreby sa hadat, tak by sme si odvodili, ze si frustrovana tak celkovo a nejde o to, kto koho lubi viac. A nedrali by sme tu ceruzku, aby si si na nas tu frustraciu vybijala.

Mne sa skor zdalo, ze si zalozila tu temu o tom, ze si za pol roka 10x randila a nic z toho.

tilly
9. jan 2026

Má zmysel vzťah a je to vôbec vzťah, ak ľúbi len jeden?

anonym_1a20a3
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_1a20a3 a keby vztah zacinas? Stacilo by aby on lubil teba alebo ty jeho?

@anonym_autor do takého vzťahu, kde ma ten druhý nelubi, alebo nelubi dosť by som už nešla. Tam človek vždy čaká ako taký psík na pozornosť, dáva všetko, ale dostáva len odrobinky… sebavedomie klesá a mozes ľúbiť ako kôň, aj tak ti to šťastie neprinesie. Teraz mám vzťah, kde som lubena, ale ľúbim aj ja. Ten pocit byt lubena je ako motor, ktorý ma poháňa vpred. Na druhej strane v dlhodobom vzťahu prídu rôzne problémy a keby som môjho muža neľúbila, mnohé situácie by sme neustali…

viestta
9. jan 2026
@pralinka25

@anonym_autor ved ta odpoved je uplne relevantna. co na nej nechapes.

@pralinka25 problem nie je odpoved, problem je autor...

veronniee
9. jan 2026

Hovorí sa, že jeden vždy ľúbi viac. Ktovie ako to je. U nás, ale neviem povedať. Skôr to vidím na deťoch, že by ich nikomu nedal a sú prvoradé. U mojich rodičov vidím zasa, že prvoradá je mama. A lepšie funguje to manželstvo kde miluje viac muž. Ale samozrejme to vidím takto len ja. Neviem aké sú na to štúdie.

letfenixa
9. jan 2026

Byť vo vzťahu, kde 1 ľúbi a druhý nie, by som nebola.

tiika
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_1a20a3 a keby vztah zacinas? Stacilo by aby on lubil teba alebo ty jeho?

@anonym_autor vieš, nie je dobrá variantu ani jedna sní na začiatku. Ak to však “musí” byt, tak je to podľa mna jedno. Neviem však z akého dôvodu by ten druhy (nemilovany) do vzťahu išiel. Môže byt k druhému úctivý, ale mali by si navzajom stanoviť nejaký čas a ten naozaj dodrzat. Proste v takom vzťahu nezostavat dlhodobo, ak to nevyjde. Ani pre jedného by to nebolo dobre a po čase by trpeli obaja.

anonym_05f5a6
Včera o 13:50

@anonym_autor samozrejme že keď on ľúbi mňa!

Strana
z2